Põhiline Suhted Sofia Vergara

Sofia Vergara

Teie Homseks Horoskoop

Sofia Vergara AbielusKoht 283 35Vanus 48 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 9 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Sofia Vergara ja Joe ManganielloJoe Manganiello ja Sofía Vergara on olnud abielus viis aastat alates 22. novembrist 2015. vaata suhet

Suhted

Sofía Vergara oli varem abielus Joe Gonzaleziga(1991 - 1993).








Sofía Vergara on kihlatud Nick Loebiga(2012 - 2014).



Sofía Vergara on olnud suhetes Tom Cruise'iga(2005), Craig David(2003)ja Enrique Iglesias(1997 - 2000).






Sofía Vergara on kohtunud Chris Pacielloga(2000).



Kuuldavasti on Sofía Vergara end Donal Logue'iga sidunud(2007)ja Luis Miguel(üheksateist üheksakümmend viis).

Umbes

Sofía Vergara on 48-aastane Kolumbia näitleja. 10. juulil 1972 Kolumbias Barranquillas sündinud Sofia Margarita Vergara Vergara on kuulus kaasaegse perekonna poolest. Tema sodiaagimärk on vähk.



amanda cerny ja johannes bartl tutvuvad

Sofía Vergara on olnud ekraanil Ed O'Neilliga Moodne perekond (2009).

Sofía Vergara kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1972 sündi, Kolumbia näitlejad ja Kolumbia naismodellid.

Panustage

Aidake meil luua Sofía Vergara profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks6 aastat, 10 kuud6 aastat, 9 kuud6 aastat, 8 kuud
Kihlatud14 aastat--
Tutvumisleht33 aastat1 aasta1 kuu, 29 päeva
Kohtumine1---
Kuuldavastikaks---
Kokku96 aastat, 10 kuud2 aastat, 3 kuud1 kuu, 29 päeva

Üksikasjad

EesnimiSofia
Keskmine nimiKarikakra lill
PerekonnanimiVergara
Neiupõlve nimiVergara
Täisnimi sündidesSofia Margarita Vergara
Alternatiivne nimiLa Toti, Sofía Margarita Vergara, Sofía Vergara
Vanus48 aastat
Sünnipäev10. juuli 1972
SünnikohtBarranquilla, Colombia
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal130 kg (59 kg)
EhitamineVolupous
Silmade värvPruun - hele
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusKurvikas keha, pikk, sportlik, aktsent
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusMitmerealine
RahvusKolumbialane
KeskkoolMarymounti kool Barranquilla
AmetitekstNäitleja, modell, telesaatejuht, koomik, produtsent ja ärinaine
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMoodne perekond
Aasta (d) aktiivne1995 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Ladina maailma meelelahutus
Brändi kinnitusDiet Pepsi, Sofia Kmartile, CoverGirl (2012), Comcasti Xfinity, sovhoos, BurgerKing, toad, kuhu minna, Comcast
Rind (tollides)32
Tassi suurusF
Vöökoht (tollides)28
Puusad (tollides)39
Riiete suurus6
Kinga suurus8.5
Ametlikud veebisaididwww.celebheights.com/s/Sofia-Vergara-2298.html, sophimania.blogspot.com/2010/10/la-polemica-de-modern-family-sofia.html, www.fashionmodeldirectory.com/models/Sofia_Vergara/ , www.sofiavergara.com/, http://www.sofiavergara.com/, www.allmovie.com/artist/sof%C3%ADa-vergara-p295844, www.rottentomatoes.com/celebrity/sofia_vergara/, mailchi. mp / c32a4722ed38 / sofia-vergara-ametlik-veebisait, https://www.sofiavergara.com
IsaJulio Enrique Vergara Robayo (karjakasvataja)
EmaMargarita Vergara Dávila (koduperenaine)
VendJulio Vergara, Rafael Vergara
PereliigeManolo Gonzalez-Ripoll Vergara (poeg), Sandra Vergara (nõbu) (näitleja)
SõberReese Witherspoon (näitleja)
LemmikinimesedManolo Vergara (nad on)
LemmikkohadColumbia, Los Angeles
LemmiktoidudDieet Pepsi
LemmikvärvidSinine
Lemmikud tarvikudKontsad

Sofía Margarita Vergara Vergara (sündinud 10. juulil 1972) on Colombia-Ameerika näitleja, teleprodutsent, saatejuht ja modell. Ta on olnud Ameerika televisiooni kõige paremini tasustatud näitleja seitse aastat järjest, aastatel 2013–2020.

Lisateave Sofía Vergara kohta Sofía Vergara kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
9Joe ManganielloAbielus14. juuni 2014kohal6 aastat
8Nick LoebSuheMai 2010Mai 20144 aastat
7Donaalne logueKohtumine R 20072007-
6Tom CruiseSuheJaanuar 2005Veebruar 20051 kuu
5Craig DavidSuhe20032003-
4Chris PacielloKohtumine20002000-
3Enrique IglesiasSuhe199720003 aastat
kaksLuis MiguelKohtumine R üheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
1Joe GonzalezAbielus1987September 19936 aastat
Joe Manganiello #9

Joe Manganiello

2014

Joe Manganiello ja Sofía Vergara on olnud ...[vaata paari] Nick Loeb #8

Nick Loeb

2010 - 2014

Nick Loeb ja Sofía Vergara lahkusid 20. päeval ...[vaata paari] Donaalne logue #7Kuulujutt

Donaalne logue

2007

Donal Logue ja Sofía Vergara on lahus ...[vaata paari] Tom Cruise #6

Tom Cruise

2005

Sofía Vergara ja Tom Cruise läksid lahku märtsis ...[vaata paari] Craig David #5

Craig David

2003

Craig David ja Sofía Vergara on lahus ...[vaata paari] Chris Paciello #4

Chris Paciello

2000

Chris Paciello ja Sofía Vergara on eraldi ...[vaata paari] Enrique Iglesias #3

Enrique Iglesias

1997 - 2000

Enrique Iglesias ja Sofía Vergara läksid lahku ...[vaata paari] Luis Miguel #kaksKuulujutt

Luis Miguel

üheksateist üheksakümmend viis

Luis Miguel ja Sofía Vergara on lahus ...[vaata paari] Joe Gonzalez #1

Joe Gonzalez

1987 - 1993

Joe Gonzalez ja Sofía Vergara lahutati ...[vaata paari] #9

Joe Manganiello

2014

Joe Manganiello ja Sofía Vergara on olnud abielus 5 aastat. Pärast 14. juunil 2014 koosviibimist olid nad kohtamas 6 kuud. Pärast kümmet kuud kestnud kihlumist abiellusid nad 22. novembril 2015.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #8

Nick Loeb

2010 - 2014

Nick Loeb ja Sofía Vergara olid kihlatud 1 aasta. Nad said kahe aasta jooksul pärast kokkutulekut mais 2010. Nad olid kihlatud 2012. aasta juulis, kuid läksid hiljem lahku 20. mail 2014.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #7

Donaalne logue

2007 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Donal Logue end 2007. aastal Sofía Vergaraga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #6

Tom Cruise

2005

Sofía Vergara ja Tom Cruise dateerisid 2005. aasta jaanuarist märtsini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #5

Craig David

2003

Craig David ja Sofía Vergara dateerisid 2003. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #4

Chris Paciello

2000

Chris Paciello ja Sofía Vergara kohtusid 2000. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #3

Enrique Iglesias

1997 - 2000

Enrique Iglesias ja Sofía Vergara dateerisid aastatel 1997–2000.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #kaks

Luis Miguel

1995 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Luis Miguel end 1995. aastal Sofía Vergaraga sidunud.

jaeden lieberher ja maddie ziegler
MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #1

Joe Gonzalez

1987 - 1993

Joe Gonzalez ja Sofía Vergara olid abielus 2 aastat. Nad käisid neli aastat pärast kokkutulekut 1987. aastal ja abiellusid 1991. 2 aastat hiljem lahutasid nad 1993. aastal.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sofia Vergara48 VähkNäitleja
Kolumbialane
Joe Manganiello44 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Nick LoebNeli, viis LõviÄri
Ameeriklane
Donaalne logue55 kalaNäitleja
Kanada
Tom Cruise58 VähkNäitleja
Ameeriklane
Craig David40 SõnnMuusik
Briti
Chris Paciello49 NeitsiKurjategija
Ameeriklane
Enrique Iglesias46 SõnnLaulja
Hispaania keel
Luis Miguel51 JäärLaulja
Mehhiko
Joe Gonzalezviiskümmend VeevalajaÄri
Kolumbialane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
ManoloMees16. september 199228 aastat vana Joe Gonzalez

Pildigalerii

Sofia Vergara Sofía Vergara - ajakirja Variety ajakiri [Ameerika Ühendriigid] (5. mai 2021) Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses Sofia Vergara - America’s Got Talenti võtteplatsil Los Angeleses

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
9. põhi2019. aastaAngela RamirezFilm
Kits2019. aastaZaina (hääl)Film
Con on sisse lülitatud2018VivienFilm
kõver2017.RebeccaFilm
Emotikonfilm2017.Flamenca (hääl)Film
Naise aju2017.Lisa (Sofia Vergara rollis)Film
Powerpuffi tüdrukutega sammu pidamine2016Mulli sõberTelesaade
Wild Card2015.DDFilm
Kuum jälitamine2015.Daniella rivaFilm
Pealik2014InezFilm
Põgenemine planeedilt Maa2013Gabby Babblebrock (hääl)Film
Machete tapab2013DesdemonaFilm
Hääbuv Gigolo2013SelimaFilm
Kolm Stooget2012LydiaFilm
Smurffid2011Odile AnjelouFilm
Õnnelikud jalad 22011Carmen (hääl)Film
vanaaasta õhtu2011Ava (segment 'Jenseni ja Laura lugu')Film
Madea läheb vanglasse2009T.T.Film
Clevelandi näitus2009Lady ChalupaTelesaade
Moodne perekond2009Gloria Delgado-PritchettTelesaade
Tutvuge pruunidega2008CherylFilm
Määrdunud seksikas raha2007Sofia MontoyaTelesaade
Tuli veres2007LeonoraTelesaade
Heaolu rüütlid2007Loodan, et VillalobosTelesaade
Grillitud2006LoridonnaFilm
Pand see!2006FHM perenaineFilm
Meeleheitel koduperenaised2006Alicia oviedoTelesaade
Mehed puudes2006Pilar RomeroTelesaade
7 päeva2005Pepe Cobo väljavalituFilm
Neli venda2005SofiFilm
Dogtowni isandad2005Amelia (Sofia Vergara rollis)Film
Kuumad omadused2005Lola hernandezTelesaade
Hingelennuk2004Blanca (Sofia Vergara rollis)Film
24. päev2004IsabellaFilm
Entourage2004KülatüdrukTelesaade
Rodney2004CarmenTelesaade
Papi jälitamine2003CiciFilm
Eve2003Aprill PerezTelesaade
Suur probleem2002NinaFilm
Öine teleskandaal2002Telesaade
Minu naine ja lapsed2001SelmaTelesaade
Perepoiss1999Buxom Woman, Hispanic Woman, Sofia VergaraTelesaade
Acapulco, keha ja hingüheksateist üheksakümmend viisIrasemaTelesaade
Simpsonid1989Carol BerreraTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ed O'Neill and Sofía VergaraEd O'Neill
    • Moodne perekond
      2009
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...