Põhiline Suhted Steven Tyler

Steven Tyler

Teie Homseks Horoskoop

Steven Tyler PikaajalineKoht 2085 198Vanus 73 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 17 Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Steven Tyler ja Aimee PrestonAimee Preston ja Steven Tyler on olnud pikaajalises suhtes alates 2014. aastast. vaata suhet

Suhted

Steven Tyler oli varem abielus Teresa Barrickiga(1988 - 2006)ja Cyrinda Foxe(1978 - 1987).








jack o connell ja kaya stsenaarium

Steven Tyler on kihlunud Erin Bradyga(2011 - 2013).



Steven Tyler on olnud suhetes Valeri Kendalliga(1977), Baby Buell(1976 - 1977), Julia Holcom(1974 - 1977), Carol Miller(1971 - 1974), Lynn Collins(1969 - 1971), Michele Overman(1968 - 1969)ja Deborah Benson 2(1967).






Steven Tyleril on olnud kohtumisi Olga Gomonovaga(2005), Carly Simon(2005), Justina Crosslin(2002), Maxanne Sartori(1971)ja Elizabeth Jagger.



Steven Tyler olevat kuulunud Leven Rambini külge(2013).

Umbes

Steven Tyler on 73-aastane Ameerika muusik. Sündinud Steven Victor Tallaricos 26. märtsil 1948 New Yorgis Yonkersi osariigis USA-s ja saanud hariduse USA-s New Yorgis Rosevelti keskkoolis (heideti välja narkootikumide tarvitamise tõttu), on ta kuulus Aerosmithi karjäärist, mis kestab 1970. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Jäär.



Steven Tyler kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika rokilauljad, Ameerika lauljate ja ingliskeelsed lauljad.

Panustage

Aidake meil luua Steven Tyleri profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks23 aastat, 3 kuud16 aastat, 10 kuud-
Kihlatud17 aastat--
Tutvumisleht854 aastat, 5 kuud9 aastat9 kuud, 3 päeva
Kohtumine550 aastat, 5 kuud10 aastat, 1 kuu-
Kuuldavasti1---
Kokku1754 aastat, 5 kuud9 aastat, 7 kuud9 kuud, 3 päeva

Üksikasjad

EesnimiSteven
Keskmine nimiVictor
PerekonnanimiTallarico
Täisnimi sündidesSteven Victor Tallarico
Alternatiivne nimiSteven Tyler, Screamini deemon
Vanus73 aastat
Sünnipäev26. märts 1948
SünnikohtYonkers, New York, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
Kaal185 kg (84 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusForellimoor huuled
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonEvangeelne
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLeonard Quintano Noore kutsekooli jaoks, New York, USA, Rosevelti keskkool, New York, USA (arvati narkomaania tõttu välja)
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, helilooja, näitleja
OkupatsioonMuusik
Taotle kuulsustAerosmith
Muusikažanr (tekst)Hard rock, Heavy Metal, Blues Rock, Country, Country rock, glam metal
Aasta (d) aktiivne1964 – tänapäev, 1970 – tänapäev
Pill (tekst)Peamine: Vokaal, suupill. Aeg-ajalt: klaver, trummid, löökriistad, Maracas, kitarr, basskitarr, mandoliin, viiul, flööt, Mellotron, Hammered Dulcimer, saksofon, vokaalid, klahvpillid, suupill, kitarrid
Seotud aktidAerosmith, ahelreaktsioon, kaosekuningad
Riiete suurus7
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididwww.aerosmith.com, http://www.steventyler.com, https://www.steventyler.com/ https://www.wikidata.org/wiki/Q194045#P856
IsaVictor A. Tallarico (muusik)
EmaSusan Blancha (sekretär)
PereliigeLiv Tyler (tütar) (näitleja), Mia Tyler (tütar), Chelsea Tallarico (tütar), Taj Tallarico (poeg), Milo William Langdon (lapselaps)
Seotud inimesedTom Hamilton, Joe Perry, Joey Kramer, Brad Whitford, Jimmy Crespo, Rick Dufay, Ray Tabano
LemmikraamatudÜlimalt salajane (Timothy Good) [1989]
LemmikkohadIndia, Las Vegas, London, Los Angeles, Malibu, New York, Halliahkala mäe otsas Maui linnas, Yonkers, Bronx, San Francisco vannimajad
LemmiktoidudKanakannupirukas, Weiners
LemmikvärvidLilla, sinine, roheline, punane, hõbe, valge, kollane, must, Puce, roosa
Lemmikud tarvikudPäikeseprillid, mütsid, ehted, sallid, rahakotid

Steven Victor Tallarico (sündinud 26. märtsil 1948), ametialaselt tuntud kui Steven Tyler, on Ameerika laulja, laulukirjutaja, muusik, näitleja ja endine telenägu. Teda tuntakse kõige rohkem Bostonis asuva rokkbändi Aerosmith pealauljana, kus ta mängib ka suupilli, klaverit ja löökriistu. Teda tuntakse kui „Screamini deemonit” tänu oma kõrgetele karjumistele ja laiale hääleulatusele. Ta on tuntud ka oma lavaakrobaatika poolest. Suure energiaga esinemiste ajal riietub Tyler tavaliselt heledates värvikirevates rõivastustes, mille mikrofonialusel rippuvad tema kaubamärgiga sallid.

Lisateave Steven Tyleri kohta Steven Tyleri kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
17Aimee PrestonSuhe20142014-
16Elu RambinKohtumine R Veebruar 2013Veebruar 2013-
viisteistErin BradySuhe2006Jaanuar 20137 aastat
14Olga GomonovaKohtumineSeptember 2005September 2005-
13Carly SimonKohtumineAugust 2005August 2005-
12Justina crosslinKohtumine20022002-
üksteistTeresa BarrickAbielus1983Aprill 200623 aastat
10Cyrinda FoxeAbielusMai 1977November 198710 aastat
9Valeri kendallSuheJaanuar 1977Oktoober 19779 kuud
8Beebi BuellSuhe197619771 aasta
7Julia HolcomSuhe197419773 aastat
6Carol MillerSuhe197119743 aastat
5Maxanne sartoriKohtumine19711971-
4Lynn CollinsSuhe196919712 aastat
3Michele OvermanSuhe196819691 aasta
kaksDeborah Benson 2Suhe19671967-
1Elizabeth jaggerKohtumine -
Aimee Preston #17

Aimee Preston

2014

Aimee Preston ja Steven Tyler on olnud ...[vaata paari] Elu Rambin #16Kuulujutt

Elu Rambin

2013

Steven Tyler ja Leven Rambin on lahus ...[vaata paari] Erin Brady #viisteist

Erin Brady

2006 - 2013

Erin Brady ja Steven Tyler läksid jaanuaris lahku ...[vaata paari] Olga Gomonova #14

Olga Gomonova

2005

Olga Gomonova ja Steven Tyler on lahus ...[vaata paari] Carly Simon #13

Carly Simon

2005

Steven Tyler ja Carly Simon on lahus ...[vaata paari] Justina crosslin #12

Justina crosslin

2002

Justina Crosslin ja Steven Tyler on lahus ...[vaata paari] Teresa Barrick #üksteist

Teresa Barrick

1983 - 2006

Teresa Barrick ja Steven Tyler lahutasid ...[vaata paari] Cyrinda Foxe #10

Cyrinda Foxe

1977 - 1987

Steven Tyler ja Cyrinda Foxe olid lahutatud ...[vaata paari] Valeri kendall #9

Valeri kendall

1977

Valeri Kendall ja Steven Tyler läksid lahku ...[vaata paari] Beebi Buell #8

Beebi Buell

1976 - 1977

Steven Tyler ja Bebe Buell läksid lahku 1977. aastal ...[vaata paari] Julia Holcom #7

Julia Holcom

1974 - 1977

Steven Tyler ja Julia Holcom läksid lahku 19 ...[vaata paari] Carol Miller #6

Carol Miller

1971 - 1974

Carol Miller ja Steven Tyler läksid lahku ...[vaata paari] Maxanne sartori #5

Maxanne sartori

1971

Maxanne Sartori ja Steven Tyler on eraldi ...[vaata paari] Lynn Collins #4

Lynn Collins

1969 - 1971

Lynn Collins ja Steven Tyler läksid lahku ...[vaata paari] Michele Overman #3

Michele Overman

1968 - 1969

Michele Overman ja Steven Tyler on eraldi ...[vaata paari] Deborah Benson 2 #kaks

Deborah Benson 2

1967

Deborah Benson 2 ja Steven Tyler on lahus ...[vaata paari] Elizabeth jagger #1

Elizabeth jagger

Elizabeth Jagger ja Steven Tyler on lahus ...[vaata paari] #17

Aimee Preston

2014

Aimee Prestonil ja Steven Tyleril oli suhe aastatel 2014–2014.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%'> Ühilduvus 5% vaata suhet #16

Elu Rambin

2013 (kuulujutt)

Steven Tyler olevat kuulunud Leven Rambini külge 2013. aasta veebruaris.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #viisteist

Erin Brady

2006 - 2013

Erin Brady ja Steven Tyler olid kihlatud 1 aasta. Nad said kuupäeva 5 aastat pärast kokkutulekut 2006. aastal. Nad olid kihlatud 25. detsembril 2011, kuid läksid hiljem lahku 2013. aasta jaanuaris.

terrence c. carson abielus
Suhe 7 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Vanus1%'> Ühilduvus 5% vaata suhet #14

Olga Gomonova

2005

Olga Gomonova ja Steven Tyler kohtusid 2005. aasta septembris.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #13

Carly Simon

2005

Steven Tyler ja Carly Simon kohtusid 2005. aasta augustis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #12

Justina crosslin

2002

Justina Crosslin ja Steven Tyler kohtusid 2002. aastal.

MõõdaTulemusKõrgus55%'> Ühilduvus 14% vaata suhet #üksteist

Teresa Barrick

1983 - 2006

Teresa Barrick ja Steven Tyler olid abielus 17 aastat. Pärast kohtumist 1983. aastal käisid nad viis aastat ja abiellusid 28. mail 1988. 17 aastat hiljem lahutasid nad 2006. aasta jaanuaris.

Suhe 23 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 52% Lapsed 2 last vaata suhet #10

Cyrinda Foxe

1977 - 1987

Steven Tyler ja Cyrinda Foxe olid abielus 9 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut mais 1977 ja abiellusid 1. septembril 1978. 9 aastat hiljem lahutasid nad 1987. aasta novembris.

kellega on Jonathan Jackson abielus
Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 67% Lapsed 1 laps vaata suhet #9

Valeri kendall

1977

Valeri Kendall ja Steven Tyler on dateeritud jaanuarist oktoobrini 1977.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #8

Beebi Buell

1976 - 1977

Steven Tyler ja Bebe Buell dateerisid aastatel 1976–1977.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 52% Lapsed 1 laps vaata suhet #7

Julia Holcom

1974 - 1977

Steven Tyler ja Julia Holcom dateerisid aastatel 1974–1977.

kes on david duchovny tutvumine
Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #6

Carol Miller

1971 - 1974

Carol Miller ja Steven Tyler on dateeritud aastatel 1971–1974.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak80%Vanus84%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #5

Maxanne sartori

1971

Maxanne Sartori ja Steven Tyler kohtusid 1971. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #4

Lynn Collins

1969 - 1971

Lynn Collins ja Steven Tyler on dateeritud aastatel 1969–1971.

Suhe 2 aastat vaata suhet #3

Michele Overman

1968 - 1969

Michele Overmanil ja Steven Tyleril oli suhe aastatel 1968–1969.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #kaks

Deborah Benson 2

1967

Deborah Benson 2 ja Steven Tyler olid omavahelistes suhetes aastatel 1967–1967.

vaata suhet #1

Elizabeth jagger

Elizabeth Jaggeril oli kohtumine Steven Tyleriga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Steven Tyler73 JäärMuusik
Ameeriklane
Aimee Preston- Vähk
Elu Rambin31 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Erin Brady48 Iseloom
Ameeriklane
Olga Gomonova35 SkorpionMudel
Vene keel
Carly Simon75 VähkLaulja
Ameeriklane
Justina crosslin- Mudel
Teresa Barrick64 SkorpionMoedisainer
Ameeriklane
Cyrinda Foxeviiskümmend kalaNäitleja
Ameeriklane
Valeri kendall59 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Beebi Buell67 VähkLaulja
Ameeriklane
Julia Holcom63 Lõvi
Carol Miller70 Raadioisiksus
Ameeriklane
Maxanne sartori72 SkorpionRaadioisiksus
Lynn Collins- Seltskonnategelane
Ameeriklane
Michele Overman70 VeevalajaMudel
Ameeriklane
Deborah Benson 2- Muu
Ameeriklane
Elizabeth jagger37 kalaMudel
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
EluNaine1. juuli 197743 aastat vana Beebi Buell
Mia AbagaleNaine22. detsember 197842 aastat vana Cyrinda Foxe
Chelsea AnnaNaine6. märts 198932-aastane Teresa Barrick
See MonroeMees31. jaanuar 199130 aastat vana Teresa Barrick

Pildigalerii

Tyler 1996. aastal Tyler esines koos Aerosmithiga 2012. aasta juulis Steven Tyler (vasakul) ja Joe Perry (paremal) esinevad Nassau Colosseumis 1. juulil 2012 Stephen Pearcy koos Steven Tyleriga Aerosmith Westfalenhalle 1, Dortmund, Saksamaa, 18. juuni 2014 Aerosmith Westfalenhalle 1, Dortmund, Saksamaa, 18. juuni 2014 Aerosmith Westfalenhalle 1, Dortmund, Saksamaa, 18. juuni 2014 Aerosmith Westfalenhalle 1, Dortmund, Saksamaa, 18. juuni 2014 Aerosmith Westfalenhalle 1, Dortmund, Saksamaa, 18. juuni 2014 Aerosmith Westfalenhalle 1, Dortmund, Saksamaa, 18. juuni 2014 Aerosmith Westfalenhalle 1, Dortmund, Saksamaa, 18. juuni 2014 Aerosmith Westfalenhalle 1, Dortmund, Saksamaa, 18. juuni 2014

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Palju õnne sünnipäevaks2016Kasape meeldibFilm
Eepiline2013Nim Galuu (hääl)Film
Nashville2012Steven TylerTelesaade
Eepiline koolilahing2012Lühifilm
Kuum Clevelandis2010Steven TylerTelesaade
Imeloomad!2006Hull mütsimeesTelesaade
Ole lahe2005Steven TylerFilm
Howard Stern nõudmisel2005Telesaade
Laotud2005Steven TylerTelesaade
Head ööd, Joseph Parker2004SammyFilm
Polaarekspress2004Päkapiku leitnant, päkapikk Singer (hääl)Film
Kaks ja pool meest2003Steven TylerTelesaade
Clubland1999David FosterFilm
Wayne'i maailm 21993Steven Tyler - Aerosmithi lauljaFilm
Simpsonid1989Steven TylerTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Steven Tyler - AerosmithTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.