Põhiline Suhted T.I.

T.I.

Teie Homseks Horoskoop

T.I. AbielusKoht 732 -60Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted kokku 14 Lapsed
7 last

Kellega ta praegu tutvub?

T.I. ja Tameka CottlePisike Harris ja T.I. olnud abielus 6 aastat alates 30. juulist 2010. vaata suhet

Suhted

T.I. olnud suhetes Bernice Burgosega(2016), Jasmin Jaye(2013 - 2014), Nicole Alexander(2006 - 2010), Nia Long(2005 - 2006), Eve(2005), LeToya Luckett-Walker(2000 - 2001), Lashon Dixon(1995 - 2001)ja Chynna Lee.








T.I. on olnud kohtumisi Blac Chynaga(2009 - 2010), Ciara, Keyshia Cole(2006), Trina ja Ranniqua(1999 - 2001).



kes on abielus jeff dye

Umbes

T.I. on 40-aastane Ameerika räppar. Sündinud Clifford Joseph Harrisest, nooremast, 25. septembril 1980 Atlantas, GA, USA-s, on ta kuulus Trap Muziku poolest karjääris, mis ulatub 2001. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Kaalud.






T.I. aastal olnud Lauren Londoniga ekraanil ATL (2006).



T.I. kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filmitootjad, Ameerika plaaditootjad ja Atlantic Recordsi artistid.

Panustage

Aidake meil luua oma T.I. profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus115 aastat, 3 kuud--
Tutvumisleht85 aastat, 10 kuud2 aastat, 4 kuud6 kuud, 4 päeva
Kohtumine51 aasta, 5 kuud7 kuud, 21 päeva4 kuud, 2 päeva
Kokku1415 aastat, 3 kuud2 aastat, 7 kuud4 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiT.I.
Täisnimi sündidesClifford Joseph Harris, noorem
Alternatiivne nimiLõunakuningas, kummipaelamees, T.I.P, Tip, Troubleman31
Vanus40 aastat
Sünnipäev25. september 1980
SünnikohtAtlanta, GA, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusTavaliselt kannab päikeseprille
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolDouglassi keskkool, Atlanta
AmetitekstRäppar, näitleja, ettevõtja, autor, plaadiprodutsentide plaadijuht
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustMuusikalõks
Muusikažanr (tekst)Hip hop, lõuna hiphop, lõks, Gangsta Rap
MuusikažanrHip Hop, räpp
Aasta (d) aktiivne1996 – tänapäev, 2001 – tänapäev, 1999 – tänapäev
MuusikastiilGangsta Rap, Lõuna-Rap
Muusika meeleoluTänavatark, räme, vaenulik, ähvardav, aupaklik, räme, hedonistlik, enesekindel, pahatahtlik, ärritav, energiline, sisutihe, mässav, mässumeelne, pidu / pidulik, karm
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaGrand Hustle, Columbia (praegune), Ghet-O-Vision, Arista, LaFace, Atlantic (endine), Grand Hustle, Columbia (praegune), Ghet-O-Vision, Arista, LaFace, Atlantic, Asüül (endine), Roc Nation (praegune), Columbia (endine), eepiline (praegune), Columbia, Roc Nation (endine), AKOO Riietus, EMPIRE, Epic, Roc Nation
Seotud aktidSmash Factory, Iggy Azalea, DJ-draama, Justin Timberlake, Young Jeezy, Lil Wayne, 2 Chainz, Nelly, Pharrell Williams, Chris Brown, BoB, Young Dro, Young Thug, Bankroll Mafia, Jeezy, Pharrell, Tameka Cottle, Drumma Boy, Shawty Redd, 8Ball & MJG, Big Kuntry King, The-Dream, Swizz Beatz, Jazze Pha, BG, Slim Thug, P $ c, Watch the Duck, Hustle Gang, DJ Toomp, Meek Mill, Trae tha Truth, Travis Scott
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Grand Hustle'i meelelahutus (Atlanta)
Brändi kinnitusChevroleti telereklaam
Ametlikud veebisaididwww.trapmuzik.com, www.myspace.com/trapmuzik, www.grandhustle.com, trapmuzik.com, http://trapmuzik.com, http://www.trapmuzik.com/, http://tipaperwork.com , www.facebook.com/TI/, www.instagram.com/troubleman31/, twitter.com/Tip, http://officialti.com
IsaClifford 'Buddy' Harris, vanem
EmaViolet Morgan
PereliigeClifford 'kuningas' Joseph Harris III, 25. august 2004 (poeg), major Philant Harris, 16. mai 2008 (poeg), Lelah Amore Harris sündis 22. märtsil 2007 (tütar), Messias Ya 'majesteet Harris 2. veebruaril, 2000 (poeg), Domani Uriah Harris 19. märts 2001 (poeg), Deyjah Imani Harris 30. juuli 2001 (tütar), Zonnique Jailee Pullins 1996
(kasutütar)
Lemmikud telesaatedSõbrad
Lemmikud tarvikudPäikeseprillid

Clifford Joseph Harris noorem (sündinud 25. septembril 1980), rohkem tuntud lavanimede T.I. ja Tip (sageli stiliseeritud kui TIP või T.I.P.) on Ameerika räppar, laulja, laulukirjutaja, näitleja, plaadiprodutsent ja ettevõtja. Oma esimese suurema plaadimärgilepingu sõlmis ta 1999. aastal Arista tütarettevõttega LaFace. 2001. aastal moodustas ta koos oma kauaaegsete sõprade ja Atlantas tegutsevate räpparite Big Kuntry Kingi, Mac Boney, AK ja C-Rodiga lõunaosa hiphopirühma P $ C. Aristalt vabanedes allkirjastas Harris Atlandi ookeani ja sai seejärel oma 2003. aastal turule tulnud Grand Hustle Recordsi trükise kaasjuhiks (tegevjuhiks). Harris on tuntud ka kui üks puusa pioneeridest hop-žanri lõksmuusika koos teiste Atlantas elavate räpparite Jeezy ja Gucci Mane'iga.

Lisateave T.I. Vähem T.I.

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
14Bernice burgodSuheOktoober 2016Oktoober 2016-
13Jasmin jayeSuheVeebruar 2013Veebruar 20141 aasta
12Blac ChynaKohtumineJaanuar 2009Juuni 20101 aasta
üksteistCiaraKohtumineMai 2006August 20063 kuud
10Keyshia ColeKohtumine -
9Nicole AlexanderSuheJaanuar 2006Juuli 20104 aastat
8Nia LongSuheSeptember 2005Juuni 20069 kuud
7EveSuheMai 2005Nov 20056 kuud
6TrinaKohtumineVeebruar 2004Veebruar 20073 aastat
5Pisike HarrisAbielusSeptember 2001Detsember 201615 aastat
4LeToya Luckett-WalkerSuheAprill 2000September 20011 aasta
3RanniquaKohtumineAugust 1999Jaanuar 20011 aasta
kaksLashon DixonSuheSeptember 1995Juuli 20015 aastat
1Chynna LeeTeadmata R -
Bernice burgod #14

Bernice burgod

2016

Bernice Burgos ja T.I. on olnud pikka aega ...[vaata paari] Jasmin jaye #13

Jasmin jaye

2013 - 2014

Jasmin Jaye ja T.I. eraldati 2014. aasta märtsis ...[vaata paari] Blac Chyna #12

Blac Chyna

2009 - 2010

Blac Chyna ja T.I. eraldati 2010. aastal pärast ...[vaata paari] Ciara #üksteist

Ciara

T.I. ja Ciara on lahus ...[vaata paari] Keyshia Cole #10

Keyshia Cole

2006

T.I. ja Keyshia Cole olid suhtes ...[vaata paari] Nicole Alexander #9

Nicole Alexander

2006 - 2010

Nicole Alexander ja T.I. eraldati 17. J ...[vaata paari] Nia Long #8

Nia Long

2005 - 2006

T.I. ja Nia Long lahkusid juunis 2006 pärast ...[vaata paari] Eve #7

Eve

2005

T.I. ja Eve lahkusid novembris 2005 pärast datu ...[vaata paari] Trina #6

Trina

Trina ja T.I. on eraldatud ...[vaata paari] Pisike Harris #5

Pisike Harris

2001 - 2016

Pisike Harris ja T.I. olnud abielus 6 ...[vaata paari] LeToya Luckett-Walker #4

LeToya Luckett-Walker

2000 - 2001

T.I. ja LeToya Luckett-Walker eraldati S ...[vaata paari] Ranniqua #3

Ranniqua

1999 - 2001

Ranniqua ja T.I. lahus 2001. aasta jaanuaris pärast ...[vaata paari] Lashon Dixon #kaks

Lashon Dixon

1995 - 2001

Lashon Dixon ja T.I. eraldati juulis 2001 ...[vaata paari] #1Kuulujutt

Chynna Lee

Chynna Lee ja T.I. kuulujuttude järgi olid nad ...[vaata paari] #14

Bernice burgod

2016

Bernice Burgos ja T.I. oli suhe oktoobrist 2016 kuni oktoobrini 2016.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #13

Jasmin jaye

2013 - 2014

Jasmin Jaye ja T.I. dateeritud märtsist 2013 kuni märtsini 2014.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #12

Blac Chyna

2009 - 2010

Blac Chyna ja T.I. oli 2009. aasta jaanuaris kohtumine.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #üksteist

Ciara

T.I. ja Ciara kohtusid 2006. aasta mais.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #10

Keyshia Cole

2006

T.I. ja Keyshia Cole'il oli suhe.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #9

Nicole Alexander

2006 - 2010

Nicole Alexander ja T.I. kuupäevaga 25. jaanuar 2006 kuni juuli 2010.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #8

Nia Long

2005 - 2006

T.I. ja Nia Long dateeriti 2005. aasta septembrist 2006. aasta juunini.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #7

Eve

2005

T.I. ja Eve dateeriti maist novembrini 2005.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #6

Trina

Trina ja T.I. oli kohtumine veebruaris 2004.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #5

Pisike Harris

2001 - 2016

Pisike Harris ja T.I. olnud abielus 6 aastat. Nad olid kohtunud viis aastat pärast kokkutulekut septembris 2001. Pärast 3-aastast kihlust abiellusid nad 30. juulil 2010.

Suhe 15 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 57% Lapsed
4 last
vaata suhet #4

LeToya Luckett-Walker

2000 - 2001

T.I. ja LeToya Luckett-Walker dateeritud aprillist 2000 kuni septembrini 2001.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #3

Ranniqua

1999 - 2001

Ranniqua ja T.I. oli kohtumine 1999. aasta augustis.

Suhe 1 aasta Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

Lashon Dixon

1995 - 2001

Lashon Dixon ja T.I. dateeritud septembrist 1995 kuni juulini 2001.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 58% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Chynna Lee

(Kuulujutt)

Chynna Lee on kuulujuttude järgi ühendanud T.I ..

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus13%'> Ühilduvus 29% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
T.I.40 KaaludRäppar
Ameeriklane
Bernice burgod41 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Jasmin jaye36 SõnnMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Blac Chyna33 SõnnIseloom
Ameeriklane
Ciara35 SkorpionLaulja
Ameeriklane
Keyshia Cole39 KaaludLaulja
Ameeriklane
Nicole Alexander37 VähkTõsielu TV
Ameeriklane
Nia Longviiskümmend SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Eve42 SkorpionRäppar
Ameeriklane
Trina46 AmburRäppar
Ameeriklane
Pisike HarrisNeli, viis VähkLaulja
Ameeriklane
LeToya Luckett-Walker40 kalaLaulja
Ameeriklane
Ranniqua- Muu
Ameeriklane
Lashon Dixon41
Ameeriklane
Chynna Lee2. 3 VeevalajaIseloom
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Messias Ya'MajestyMees2. veebruar 200021 aastat vana Lashon Dixon
Homme UriahMees19. märts 200120 aastat vana Lashon Dixon
Deyjah30. juuli 200119-aastane Ranniqua
Clifford JosephMees25. august 200416 aastat vana Pisike Harris
Lelah ArmastusNaine22. märts 200714-aastane Pisike Harris
Major PhilantMees16. mai 200813-aastane Pisike Harris
Pärijanna DianaNaine26. märts 20165-aastane Pisike Harris

Pildigalerii

Koletisekütt (2020) Koletisekütt (2020) Koletisekütt (2020) Koletisekütt (2020) Koletisekütt (2020) Koletisekütt (2020) Koletisekütt (2020) Koletisekütt (2020) Fookus (2015) Avengers: Ultroni vanus (2015) Avengers: Ultroni vanus (2015) Ant-Man (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Koletisekütt2020Lincoln (näpunäide 'T.I.' Harris)Film
Lõika kurgulinn2020Lorenzo 'nõbu' Bass (näpunäide 'T.I.' Harris)Film
Lõks2019. aastaSonny (näpunäidena T.I Harris)Film
Dolemiit on minu nimi2019. aastaWalter Crane (näpunäide 'IT' Harris)Film
Sipelgamees ja herilane2018Dave (näpunäidena 'T.I.' Harris)Film
Krystal2017Willie (näpunäide 'T.I.' Harris)Film
Magamata2017Sean (näpunäide 'T.I.' Harris)Film
Pausid2017Paul AndersTelesaade
Geenius2017Ken CunninghamTelesaade
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: sõda kartellis2017Marcus JenssenTelefilm
Sõitke mööda 22016Tony David (krediteerimata)Film
Juured2016CyrusTelesaade
Popstaar: Ära kunagi lõpeta, kunagi ei peatu2016T.I.Film
Sipelgamees2015Dave (vihjena 'T.I.' Harris)Film
Entourage2015T.I. (vihjena 'T.I.' Harris)Film
Saage kõvaks2015Russell (näpunäide 'T.I.' Harris)Film
T.I. G 'pask: laiendatud versioon2015SõberLühifilm
Piibli kohta2015Kunstnik (lauluhääl)Lühifilm
identiteedi varas2013Julian (vihjena 'T.I.' Harris)Film
Valede maja2012Lukas FryeTelesaade
Vallalised naised2011LukeTelesaade
Ülemus2011Trey RogersTelesaade
Võtjad2010Kummitus (näpunäidena 'T.I.' Harris)Film
Hawaii viis-02010RayTelesaade
Ameerika gangster2007Stevie Lucas (nagu Tip Harris)Film
ATL2006Rashad (nagu Tip Harris)Film
Entourage2004T.I.Telesaade
Ära kardaLouFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Lauren London
    • ATL
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.