Põhiline Suhted T.J. Thyne

T.J. Thyne

Teie Homseks Horoskoop

T.J. ThyneVanus 46 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 1 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on T.J. Thyne on tõenäoliselt vallaline.








Suhted

T.J. Thyne on kihlunud Leah Parkiga(2013).



kes on joseline hernandez dating

Umbes

T.J. Thyne on 46-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Thomas Joseph Thyne'is 7. märtsil 1975 Bostonis, Massachusettsis, USA-s, on ta kuulus Hodgins on Bones. Tema Tähtkuju on Kalad.






T.J. Thyne on osalenud kahel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Michaela Conlinil Luud (2005)ja William Bumiller aastal Külmjuhtum (2003).



T.J. Thyne kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Lõuna-California ülikooli vilistlased.

Panustage

Aidake meil luua T.J. Thyne! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



illusioon Millan-Wilsoni pildid

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud111 aastat, 3 kuud--
Kokku111 aastat, 3 kuud--

Üksikasjad

EesnimiT.J.
PerekonnanimiThyne
Täisnimi sündidesThomas Joseph Thyne
Vanus46 aastat
Sünnipäev7. märts 1975
SünnikohtBoston, Massachusetts, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolLõuna-California ülikool
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHodgins luudel
Aasta (d) aktiivne1998 – tänapäev
IsaJohn J. Thyne II
EmaCatherine Thyne
VendToon Thyne

Thomas Joseph Thyne (sündinud 7. märtsil 1975) on Ameerika Ühendriikide näitleja, keda tuntakse kõige paremini Bonesis osalenud entomoloogi, mineraloogi ja botaaniku dr Jack Hodginsi rollis.

Lisateave T.J. Thyne Vähem T.J. Thyne

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Lea pargisSuhe2010 -
Lea pargis #1

Lea pargis

2010

Leah Park ja T.J. Thyne kihlus 30. päeval ...[vaata paari] #1

Lea pargis

2010

Leah Park ja T.J. Thyne on olnud kihlatud 7 aastat. Nad hakkasid kohtama 2010. aastal ja pärast kolme aastat olid nad kihlatud 30. detsembril 2013.

Suhe 11 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
T.J. Thyne46 kalaNäitleja
Ameeriklane
Lea pargis-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Michael VincentMees19. mai 201110 aastat vana Michaela Conlin

Pildigalerii

T.J. Thyne ja Leahi park T.J. Thyne ja Leahi park T.J. Thyne ja Leahi park T.J. Thyne ja Leahi park T.J. Thyne ja Leahi park T.J. Thyne ja Leahi park T.J. Thyne ja Leahi park T.J. Thyne ja Leahi park T.J. Thyne ja Leahi park Luud (2005) 2010. aasta sügistelevisiooni eelvaade - luude fotogalerii Luud (2005)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Gentefied2020TimTelesaade
Lisakõik2019. aastaGaryLühifilm
Linnade õudusunenäod2017Blaine MessersmithTelesaade
Armuandja2013Isa RichardFilm
Leidja2012Jack HodginsTelesaade
Lõpeta2011MeesLühifilm
Rebase kukkumise eelvaade2010Telefilm
Üks kuivkäik2010Lühifilm
Pall ära valeta2008Kõhn kuttFilm
Inimese leping2008GregFilm
Telefoniraamat2008Hugh NewmanLühifilm
Valideerimine2007Hugh Newman (TJ Thyne)Lühifilm
Mängimine2006Hotelli lauaametnikTelefilm
Luud2005Jack HodginsTelesaade
Grey anatoomia2005Aaron MorrisTelesaade
Tõsta oma häält2004EmceeFilm
Boston Legal2004Mark ShrumTelesaade
CSI: NY2004Ron LathemTelesaade
Huff2004NeilTelesaade
Jack & Bobby2004ToddTelesaade
Isiku rentimine2004FotograafLühifilm
Paljastatud2003MaksFilm
Midagi peab andma2003KelnerFilm
Külmjuhtum2003Kip Crowley 1985Telesaade
NCIS2003CarlTelesaade
Nipp / Tuck2003LuupainajaTelesaade
O.C.2003Larry BernsteinTelesaade
Kiirtee2002ArtTelesaade
Tere hommikust, Miami2002TrevorTelesaade
Pool ja pool2002CaseyTelesaade
MD-d2002I.T. KuttTelesaade
See 80ndate näitus2002FrankTelesaade
Jäljetult2002DuncanTelesaade
Kummituste maailm2001ToddFilm
Südamemurdjad2001Bellhop (krediteerimata)Film
Kui kõrge2001GeraldFilm
Taevas langeb2001LapsFilm
242001Jason GirardTelesaade
Maandatud kogu eluks2001KelnerTelesaade
Minu naine ja lapsed2001Bodhi, Pizza Guy juhatajaTelesaade
Puuk2001KevinTelesaade
Halb seeme2000Kunst CaseyFilm
Kriitiline mass2000Karl WendtFilm
Erin Brockovich2000David FoilFilm
Kuidas Grinch jõule varastas2000Stu Lou KesFilm
Armasta teda meeletult2000TillidFilm
Rocky & Bullwinkle'i seiklused2000Parempoolne õpilane (krediteerimata)Film
Äike 8.2000Rott RacerFilm
Mida naised tahavad2000Kohviku klientFilm
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000KotipoissTelesaade
See on elu2000CoreyTelesaade
Tiitus2000BrianTelesaade
Siis tulid sina2000EricTelesaade
Olen filmis2000Sidney MishkinFilm
Edtv1999Frat Guy (TJ Tyne rollis)Film
Scriptfellad1999JeffyFilm
Kilroy1999JustinTelefilm
Ingel1999Töötaja nr 1, juristTelesaade
Hea vs kuri1999Todd CharlestonTelesaade
See on nagu, tead ...1999Kelner 2Telesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Dr Joshua HensleyTelesaade
Parkerid1999Noor peigmeesTelesaade
Darwini vandenõu1999DeanTelefilm
Becker1998Härra MessingerTelesaade
Võlunud1998DannyTelesaade
Jesse1998SethTelesaade
Ebaviisakas ärkamine1998PitsameesTelesaade
Linna kutid1997Õpilane nr 1Telesaade
Dharma ja Greg1997Jerry, VaughnTelesaade
Tulista mind lihtsalt!1997JarodTelesaade
Varajane väljaanneüheksateist üheksakümmend kuusLeonard CulverTelesaade
Kenan & Kelüheksateist üheksakümmend kuusHüsteeriline meesTelesaade
Wayans Bros.üheksateist üheksakümmend viisSteveTelesaade
Sõbrad1994Dr ObermanTelesaade
Viie inimese pidu1994Esmakursusepoiss nr 2Telesaade
Walker, Texas Ranger1993Wallace SlausenTelesaade
Koduarendus1991ToddTelesaade
ShuffleLovell MiloFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Michaela Conlin ja T.J. ThyneMichaela Conlin
    • Luud
      2005
    [vaata sobivust]
  • William Bumiller
    • Külmjuhtum
      2003
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi