Põhiline Tutvumisleht Taylor Ball

Taylor Ball

Teie Homseks Horoskoop

Taylor BallVanus 33 aastat vana Tähtkuju Kaljukits

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Taylor Ball tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Taylor Balli varasematest suhetest pole meil andmeid.



Umbes

Taylor Ball on 33-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 28. detsembril 1987 San Antonios, Texases, USA-s, on ta kuulus endiselt püsti. Tema Tähtkuju on Kaljukits.






Taylor Ball kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika telenäitlejad, Texase näitlejad ja 1987. aasta sünd.



Panustage

Aidake meil oma Taylor Ball'i profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Üksikasjad

EesnimiTaylor
PerekonnanimiPall
Vanus33 aastat
Sünnipäev28. detsember 1987
SünnikohtSan Antonio, Texas, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineKeskmine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolPõhja-Texase ülikool
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustIkka püsti
Aasta (d) aktiivne1999–2006
Ametlikud veebisaididtwitter.com/TaylorBall87, www.facebook.com/pages/Taylor-Ball/190386391038287

Taylor Ball (sündinud 28. detsembril 1987) on Ameerika endine näitleja, kes on tuntud Brian Milleri kujutamise tõttu telesitsiumis „Seisab ikka”. Pall on ilmunud ka Texas Rangeris asuvas Walkeris.



Lisateave Taylor Ballist Taylor Ballist vähem

Pildigalerii

Taylor Ball Taylor Ball Taylor Ball Taylor Ball Taylor Ball Taylor Ball Taylor Ball Taylor Ball Taylor Ball Taylor Ball Taylor Ball Ikka püsti - Taylor Ball

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Toit2015.SurnukehaLühifilm
Kirjutamata2005Noor lavastajaTelesaade
Eddie miljoni dollari kokkamine2003Eddie OgdenTelefilm
Ikka püsti2002Brian MillerTelesaade
Eriline2002DennisLühifilm
Walker, Texas Ranger1993Piison skaut # 1Telesaade

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.