Põhiline Suhted Trinidad James

Trinidad James

Teie Homseks Horoskoop

Trinidad JamesVanus 33 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Trinidad James tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Trinidad James on olnud suhtes Niykee Heatoniga(2013).



Trinidad Jamesil on olnud kohtumisi Teanna Trumpiga(2012).






Umbes

Trinidad James on 33-aastane Ameerika räppar. Nicholas James Williams sündis 23. septembril 1987 Trinidadis ja Tobagos Port of Spainis ning on kuulus kogu kuldse kõige poolest. Tema Tähtkuju on Neitsi.



Trinidad James kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika muusikatööstuse juhid, Inimesed Atlantast, Georgiast ja 1987 sündinud.

Panustage

Aidake meil luua Trinidad Jamesi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht1---
Kohtumine1---
Kokkukaks-

Üksikasjad

EesnimiKolmainsus
PerekonnanimiJames
Täisnimi sündidesNicholas James Williams
Alternatiivne nimiTrinidad Jame $, Trinidad James, Nicholaus Joseph Williams
Vanus33 aastat
Sünnipäev23. september 1987
SünnikohtHispaania sadam, Trinidad ja Tobago
Kõrgus6 '3' (191 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvMust
JuuksevärvMust
Eristav tunnusKuldhambad, lühikesed lokkis juuksed, vintage rõivad
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstRäppar
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustKõik kuld Kõik
Muusikažanr (tekst)Hip Hop
Aasta (d) aktiivne2011 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaKuldgäng (2012 – tänapäev), T.I.G. (2012–2014), Def Jam (2012–2014), Kuldgäng, arvan, et see on mäng (T.I.G.), Def Jam, Warner
Seotud aktidRich Homie Quan, Gucci Mane, Problem, Lil Dicky, Scotty ATL, Childish Gambino, August Alsina, Bankroll Fresh, iLoveMakonnen, Big K.R.I.T., Currensy, Young Fyre
Ametlikud veebisaididhttp://Tjamesworld.com/, http://tjamesworld.com, https://www.trinidadjames.co/, https://www.trinidadjamesgg.com

Nicholaus Joseph Williams (sündinud 24. septembril 1987), paremini tuntud lavanime Trinidad James (sageli stiliseeritud kui Trinidad Jame $) nime all, on Trinidadi-Ameerika räppar. 2012. aastal sõlmis ta salvestuslepingu ettevõttega Def Jam Recordings. Ilma debüütalbumi väljaandmiseta langeti ta 2014. aastal siltilt välja, kuigi ta jätkab muusika väljaandmist iseseisva artistina.

Lisateave Trinidad Jamesi kohta Trinidad Jamesi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksNiykee HeatonSuhe R Veebruar 2013Veebruar 2013-
1Teanna TrumpKohtumine20122012-
Niykee Heaton #kaksKuulujutt

Niykee Heaton

2013

Niykee Heaton ja Trinidad James on eraldi ...[vaata paari] Teanna Trump #1

Teanna Trump

2012

Teanna Trump ja Trinidad James on lahus ...[vaata paari] #kaks

Niykee Heaton

2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Niykee Heaton Trinidad Jamesi sidunud 2013. aasta märtsis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #1

Teanna Trump

2012

Teanna Trump ja Trinidad James kohtusid 2012. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Trinidad James33 NeitsiRäppar
Ameeriklane
Niykee Heaton26 AmburLaulja
Ameeriklane
Teanna Trump25 LõviPornotäht
Ameeriklane

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lõikamata kalliskivid2019. aastaTrinidad JamesFilm
Jack Boyz2019. aastaFilm
Avatud hiline koos Peter Rosenbergiga2018IseTelesaade
Pitch Perfect 32017Noor varblaneFilm
Armastus 10. kuupäevaks2017Trinidad JamesTelefilm
Tänaõhtune saade, peaosas Jimmy Fallon2014Ise - muusikaline külalineTelesaade
Major Lazer2014GoldieTelesaade
Plaksutamine valede põhjuste pärast2013IseLühifilm





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.