Põhiline Suhted Philip Michael Thomas

Philip Michael Thomas

Teie Homseks Horoskoop

Philip Michael ThomasKoht 4318 0Vanus 72 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 4 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Philip Michael Thomas tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Philip Michael Thomas on olnud suhetes Kassandra Greeniga(1986 - 1998), Sheila Wills(1982), Dhaima Matthews(1982 - 1986)ja Dionne Warwick.



Umbes

Philip Michael Thomas on 72-aastane Ameerika näitleja. Sündinud 27. mail 1949 Ohio osariigis Columbuses USA-s, on ta kuulus Miami Vice'i karjääri jooksul, mis hõlmas aastaid 1972–2006, 2011 ja 1972–2011. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.






Philip Michael Thomas on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Lesley Ann Warren Võitlus Jenny eest (1986), BernNadette Stanis aastal Head ajad (1974)ja Irene Cara sisse Säde (1976).



Philip Michael Thomas kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Miami Vice, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Philip Michael Thomase profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht439 aastat, 5 kuud13 aastat, 10 kuud4 aastat
Kokku439 aastat, 5 kuud13 aastat, 10 kuud4 aastat

Üksikasjad

EesnimiPhilip
Keskmine nimiMichael
PerekonnanimiThomas
Täisnimi sündidesPhilip Michael Thomas
Alternatiivne nimiPhil, PMT
Vanus72 aastat
Sünnipäev27. mai 1949
SünnikohtColumbus, Ohio, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvMust
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolOakwoodi kolledž, AL, California ülikool - Riverside, CA
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMiami Vice
Aasta (d) aktiivne1972-2006, 1972–2006, 2011, 1972–2011

Philip Michael Thomas (sündinud 26. mail 1949) on pensionil olnud USA näitleja ja muusik. Thomase kuulsaim roll on detektiiv Ricardo Tubbsi roll 1980ndate menukates telesarjades Miami Vice. Tema esimesed tähelepanuväärsed rollid olid filmis Coonskin (1975) ja Irene Cara vastas 1976. aasta filmis Sparkle. Pärast edu Miami Vice'is esines ta paljudes teles tehtud filmides ja telefoni psüühiliste teenuste reklaamides. Ta töötas mobiiltelefonide meelelahutusettevõtte Nextones pressiesindajana ja esitas tegelaskuju Lance Vance'i hääle videomängudes Grand Theft Auto: Vice City ja Grand Theft Auto: Vice City Stories.

Lisateavet Philip Michael Thomasest Philip Michael Thomasest vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Kassandra GreenSuhe1986199812 aastat
3Dhaima MatthewsSuhe198219864 aastat
kaksSheila WillsSuhe19821982-
1Dionne WarwickSuhe -
#4

Kassandra Green

1986 - 1998

Kassandra Green ja Philip Michael Thomas, kes ...[vaata paari] Dhaima Matthews #3

Dhaima Matthews

1982 - 1986

Dhaima Matthews ja Philip Michael Thomas sep ...[vaata paari] Sheila Wills #kaks

Sheila Wills

1982

Sheila Wills ja Philip Michael Thomas olid ...[vaata paari] Dionne Warwick #1

Dionne Warwick

Dionne Warwick ja Philip Michael Thomas on ...[vaata paari] #4

Kassandra Green

1986 - 1998

Kassandra Greenil ja Philip Michael Thomasil oli suhe aastatel 1986–1998.

Suhe 12 aastat vaata suhet #3

Dhaima Matthews

1982 - 1986

Dhaima Matthews ja Philip Michael Thomas on dateeritud aastatel 1982–1986.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak40%Vanus98%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #kaks

Sheila Wills

1982

Sheila Willsil ja Philip Michael Thomasel oli suhe aastatel 1982–1982.

tegi chris hardwick dateeritud lisa loebiga
MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak60%Vanus52%'> Ühilduvus 28% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Dionne Warwick

Dionne Warwickil ja Philip Michael Thomasel oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Philip Michael Thomas72 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Kassandra Green-
Dhaima Matthews51 SõnnLaulja
Ameeriklane
Sheila Wills73 LõviNäitleja
Ameeriklane
Dionne Warwick80 AmburLaulja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
MeloodiaNaine Sheila Wills
IndiaNaine Sheila Wills

Pildigalerii

Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas Philip Michael Thomas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Aitäh, viisteist2015.Verine kapten, Porter (Michael Phillip Thomas)Film
Luuletaja, sõdur2009West (Michael Phillip Thomas)Lühifilm
Saatus2003Detektiiv Ciprian RainesFilm
Oleme inglid1997Isa Zaccaria, JoeTelesaade
Nash silladüheksateist üheksakümmend kuusCedrick HawksTelesaade
Õnnekütt1994Gary ColtTelesaade
Kivijõgi1994Film
Miami Shakedown1993Frank FergusonFilm
Perry Mason: halastamatu reporteri juhtum1991Chuck GilmoreTelefilm
Detektiiv Extralarge1991DumasTelesaade
Väike päiksetükk1990TomsonTelefilm
Soo asi1990Barry ScottTelesaade
Rebane1990Jack HoltenTelesaade
Vale tunnistaja1989Bobby MarshTelefilm
Kiiruse ja aja võlur1988Politseinik Mickey PolankoFilm
Superpoiss1988VäävlikiviTelesaade
Võitlus Jenny eest1986David CaldwellTelefilm
Miami Vice1984Detektiiv Ricardo TubbsTelesaade
Hei, hea välimus1982Chaplin (hääl, Philip M. Thomas)Film
Kainist1982Film
Löögivägiüheksateist kaheksakümmend üksWesleyTelesaade
Pimedus1979MaisireadFilm
Juured: järgmised põlvkonnad1979Eddie FranklinTelesaade
Püüdja ​​John, MD1979Floyd WalshTelesaade
Valentine1979BeanTelefilm
Surmaravim1978JesseFilm
Metslased on tänavatel1978Eddie MorganTelefilm
Püssita advokaat1978Rufus CartwrightTelefilm
Roosevelt ja Truman1977TrumanTelefilm
Säde1976Stix (Philip M. Thomas)Film
Seenemees1976Lapsendatud laps, GasparFilm
Sirota kohus1976J.V.Telesaade
Koonanahk1975Vend Jänes (hääl, nagu Philip Thomas), RandyFilm
Härra Rikas1975Purvis Mapes (Philip Thomas)Film
Kariibi mere piirkond1975Prints JohnTelesaade
Starsky ja Hutch1975Kingston St. JacquesTelesaade
Ime naine1975FurstTelesaade
Bogard1974Boom Boom, FletchFilm
Head ajad1974Eddie ConroyTelesaade
Liigub1974BanjoTelesaade
Politseinaine1974SonnyTelesaade
Käepide1973Eddie MarshallTelesaade
Võttes1973Bad Sam, Sam HooperTelesaade
Numbriraamat1973Dave Green (Philip M. Thomas)Film
Tule tagasi, Charleston Blue1972MinisterFilm
Stigma1972Dr. Calvin CrosseFilm
Meditsiinikeskus1969Dr. Sam CarterTelesaade
Insight1960LutherTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Lesley Warren ja Philip ThomasLesley Ann Warren
    • Võitlus Jenny eest
      1986
    [vaata sobivust]
  • BernNadette Stanis
    • Head ajad
      1974
    [vaata sobivust]
  • Philip Michael Thomas ja Irene CaraIrene Cara
    • Säde
      1976
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.