Põhiline Suhted Tyra Banks

Tyra Banks

Teie Homseks Horoskoop

Tyra Banks VallalineKoht 557 -81Vanus 47 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 18 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Tyra Banks on praegu vallaline.








Suhted

Tyra Banks on olnud suhetes Erik Aslaga(2013 - 2017), John Utendahl(2007 - 2011), Giancarlo Marcaccini(2005 - 2006), Chris Webber(2001 - 2004), Pitsat(üheksateist üheksakümmend kuus), John Singleton(1993 - 1996), Will Smith(1993 - 1994), Craig Taylor(1990), Tyler Perry, Mark Messier, Brian White, Tiger Woods ja Rupert Everett.



Tyra Banksil on olnud kohtumisi Keith Carlosega(2014), Drake(2012)ja Rob Evans(2012).






kes on bobby brown tutvumine

Tyra Banks on kuulunud Teresa Weatherspooni külge(1999)ja Rick Fox.



Umbes

Tyra Banks on 47-aastane Ameerika telenägu. Sündinud Tyra Lynne Banksist 4. detsembril 1973 USA-s Californias Los Angeleses, on ta kuulus Victoria salajase ingli, Ameerika järgmise tippmudeli, The Tyra Banks Show, America's Got Talent'i karjääri jooksul, mis hõlmab modelleerimisteavet, ning 1991. aastast kuni tänapäevani. Mudel: ja 1991–2005 ning Televisiooni isiksus / produtsent: ja 2003 – praegune ja näitleja: ning 1993 – praegune. Tema sodiaagimärk on Ambur.

Tyra Banks on osalenud kolmes ekraanil peetud matšis, sealhulgas Bill Bellamy Armastus haiseb (1999), J. Alexander aastal Ameerika järgmine tippmudel (2003)ja Will Smith sisse Bel-Airi värske prints (1990).



Tyra Banks kuulub järgmistesse nimekirjadesse: LGBT õiguste aktivistid Ameerika Ühendriikidest, Ameerika ärimehed ja Ameerika teletootjad.

Panustage

Aidake meil luua oma Tyra Banksi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht134 aastat, 8 kuud1 aasta, 3 kuud-
Kohtumine32 kuud, 1 päev1 kuu1 kuu, 1 päev
Kuuldavastikaks---
Kokku184 aastat, 8 kuud11 kuud, 15 päeva1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiTyra
Keskmine nimiLynne
PerekonnanimiPangad
Täisnimi sündidesTyra Lynne Banks
Alternatiivne nimiTy, suur sõber, leedi T L B, Bbq, BanX
Vanus47 aastat
Sünnipäev4. detsember 1973
SünnikohtLos Angeles, California, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
Kaal130 kg (59 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvRoheline
JuuksevärvVärvitud pruun
Eristav tunnusSilmad, keha, nahk
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolImmaculate Heart keskkool, Los Angeles, California
ÜlikoolClaremont McKenna kolledž, Loyola Marymount College, Harvardi ärikool (2011)
AmetitekstTelevisiooni isiksus, produtsent, ärinaine, modell, näitleja, laulja, autor
OkupatsioonTelenägu
Taotle kuulsustVictoria salajane ingel, Ameerika järgmine tippmodell, Tyra Banksi näitus, America's Got Talent
Aasta (d) aktiivne1991 - tänapäev, modelleerimisteave, 1991 – praegune, mudel: 1991–2005, televisiooni isiksus / produtsent: 2003– praegune, näitleja: 1993– praegune
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris püüab meelelahutust
Brändi kinnitusObjektiivide meisterdajad, CoverGirl, Dolce & Gabbana, Nike, Victoria's Secret, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Elite Chocolate, Escada, H & m, Got Milk ?, United Colors of Benetton, Liz Claiborne'i (1993) printtrükk Ameerika piimatöötlejate reklaam 'sai piima?' piimavuntside kampaania (1998).
Rind (tollides)36
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)36
Riiete suurus6
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididwww.tyrabanks.com, www.thetyrashow.com, www.tzone.com, missthotmail.com, tyra.com, nymag.com/fashion/models/tbanks/tyrabanks/, models.com/people/Tyra-Banks, www .nndb.com / people / 757/000025682 /, twitter.com/tyrabanks, instagram.com/tyrabanks#, www.facebook.com/TyraBanks, http://tyra.com/, Modelleerimisteave, http: // tyra .com
IsaDonald Banks, Clifford Johnson (kasuisa)
EmaCarolyn London - Johnson
VendDevin Banks
SõberKimora Lee Simmons (oli pulmas aukohal), Russell Simmons (tütre Ming Lee ristiema), Tasha Smith (näitleja, esinemised Tyra näitusel ja Ameerika järgmine tippmodell), Isiah Thomas (Knicksi treener ja on tema onu kuju), Beyonce Knowles (neid kahte on samuti eksitud), Naomi Campbell (mõlemad leppisid oma vestlussaates (november 2005)), Clay Aiken, Janet Jackson, Will Smith (dateeritud ka mõnikord ), Tiger Woods (parim sõber ka pärast lahkuminekut), Ashanti, Alicia Keys, Selita Ebanks, Karen Mulder, Niki Taylor, Heidi Klum, Crystal Renn, Marcus Schenkenberg, Britney Spears, Tyson Beckford, Chanel Iman, Iman, Noemie Lenoir , Beverly Peele, Veronica Webb
Seotud inimesedOprah Winfrey (tema rollimudel), Barack Obama (ta on ka tema sõber ja nagu vend talle)
LemmikloomadVäike TJ (koer)
LemmikfilmidCharlie ja šokolaadivabrik
Lemmikud telesaatedWill And Grace, kangelased, igapäevane saade koos Jon Stewartiga
LemmikbändidBoyz Ii Mehed, äärmuslikud
LemmiklauludKui ainult üheks ööks (Luther Vandross), Deja Vu (Beyonce), olen iga naine (Chaka Khan), pääse maha (prints), lihtsalt tänaseks (Indie Arie), veel üks võimalus (Biggie)
LemmikkohadTokyo, Jaapan, Los Angeles, Pariis, Milano, Madrid, Hiina, London
LemmiktoidudRib Eye Steaks, nisukreem, palju suhkrut ja võid, Pad Tai, tee piima ja suhkruga, cheetod, jäätis
LemmikvärvidMust, roheline, kollane
Lemmikud tarvikudPäikeseprillid

Tyra Lynne Banks (sündinud 4. detsembril 1973), tuntud ka kui BanX, on Ameerika telenägu, produtsent, ärinaine, näitleja, autor, modell ja juhuslik laulja. Sündinud Californias Inglewoodis, alustas ta modellikarjääri 15-aastaselt ja oli esimene Aafrika-Ameerika päritolu naine, kes ilmus GQ ja Sports Illustrated Swimsuit Issue kaanel, millel ta ilmus kolm korda. Ta oli Victoria salajane ingel aastatel 1997–2005. 2000. aastate alguseks oli Banks üks maailma enim teenivaid mudeleid.

Lisateave Tyra Banksi kohta Vähem Tyra Banksi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
18Keith CarlosKohtumineJaanuar 2014Veebruar 20141 kuu
17Ploom kunagiSuhe2013September 20174 aastat
16DrakeKohtumineMai 2012Juuli 20122 kuud
viisteistRob EvansKohtumine20122012-
14John UtendahlSuhe200720114 aastat
13Giancarlo MarcacciniSuhe200520061 aasta
12Chris WebberSuheDetsember 2001September 20042 aastat
üksteistTeresa WeatherspoonKohtumine R September 1999September 1999-
10PitsatSuheüheksateist üheksakümmend kuusOktoober 19969 kuud
9John SingletonSuheJuuni 1993üheksateist üheksakümmend kuus2 aastat
8Will SmithSuhe199319941 aasta
7Craig TaylorSuhe19901990-
6Rupert EverettTeadmata R -
5Tyler PerryTeadmata R -
4Mark MessierTeadmata R -
3Rick FoxKohtumine R -
kaksBrian WhiteTeadmata R -
1Tiiger WoodsTeadmata -
Keith Carlos #18

Keith Carlos

2014

Keith Carlos ja Tyra Banks läksid veebruaris lahku ...[vaata paari] Ploom kunagi #17

Ploom kunagi

2013 - 2017

Erik Asla ja Tyra Banks lahkusid septembris 201 ...[vaata paari] Drake #16

Drake

2012

Drake ja Tyra Banks lahkusid juulis 2012 pärast ...[vaata paari] Rob Evans #viisteist

Rob Evans

2012

Rob Evans ja Tyra Banks on lahus ...[vaata paari] John Utendahl #14

John Utendahl

2007 - 2011

John Utendahl ja Tyra Banks läksid lahku 201. aastal.[vaata paari] Giancarlo Marcaccini #13

Giancarlo Marcaccini

2005 - 2006

Giancarlo Marcaccini ja Tyra Banks läksid lahku ...[vaata paari] Chris Webber #12

Chris Webber

2001 - 2004

Tyra Banks ja Chris Webber lahkusid septembris ...[vaata paari] Teresa Weatherspoon #üksteistKuulujutt

Teresa Weatherspoon

1999

Teresa Weatherspoon ja Tyra Banks on eraldi ...[vaata paari] Pitsat #10

Pitsat

üheksateist üheksakümmend kuus

Tyra Banks ja Seal eraldusid oktoobris 1996 aft ...[vaata paari] John Singleton #9

John Singleton

1993 - 1996

Tyra Banks ja John Singleton läksid lahku 19 ...[vaata paari] Will Smith #8

Will Smith

1993 - 1994

Will Smith ja Tyra Banks lahkusid 1994. aastal ...[vaata paari] Craig Taylor #7

Craig Taylor

1990

Tyra Banks ja Craig Taylor on lahus ...[vaata paari] Rupert Everett #6Kuulujutt

Rupert Everett

Rupert Everett ja Tyra Banks kuulutasid, et ...[vaata paari] Tyler Perry #5Kuulujutt

Tyler Perry

Kuuldavasti olid Tyler Perry ja Tyra Banks ...[vaata paari] Mark Messier #4Kuulujutt

Mark Messier

Tyra Banks ja Mark Messier kuulutasid, et nad ...[vaata paari] Rick Fox #3Kuulujutt

Rick Fox

Tyra Banks ja Rick Fox on lahus ...[vaata paari] Brian White #kaksKuulujutt

Brian White

Kuuldavasti olid Brian White ja Tyra Banks ...[vaata paari] Tiiger Woods #1

Tiiger Woods

Tyra Banks ja Tiger Woods olid suhetes ...[vaata paari] #18

Keith Carlos

2014

Keith Carlos ja Tyra Banks kohtusid 2014. aasta jaanuaris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #17

Ploom kunagi

2013 - 2017

Erik Asla ja Tyra Banks on dateeritud 2013. aastast kuni 2017. aasta septembrini.

Suhe 4 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #16

Drake

2012

Drake ja Tyra Banks kohtusid 2012. aasta mais.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #viisteist

Rob Evans

2012

Rob Evans ja Tyra Banks kohtusid 2012. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #14

John Utendahl

2007 - 2011

John Utendahl ja Tyra Banks dateerisid aastatel 2007–2011.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #13

Giancarlo Marcaccini

2005 - 2006

Giancarlo Marcaccini ja Tyra Banks dateerisid aastatel 2005–2006.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #12

Chris Webber

2001 - 2004

Tyra Banks ja Chris Webber on dateeritud detsembrist 2001 kuni septembrini 2004.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #üksteist

Teresa Weatherspoon

1999 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Teresa Weatherspoon end Tyra Banksiga ühendanud 1999. aasta septembris.

kes on grigor dimitrov dating
MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #10

Pitsat

üheksateist üheksakümmend kuus

Tyra Banks ja Seal on dateeritud 1996. aasta kuni 1996. aasta oktoobrini.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #9

John Singleton

1993 - 1996

Tyra Banks ja John Singleton dateerisid aastatel 1993-1996.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #8

Will Smith

1993 - 1994

Will Smith ja Tyra Banks dateerisid aastatel 1993–1994.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 82% vaata suhet #7

Craig Taylor

1990

Tyra Banksil ja Craig Tayloril olid suhted aastatel 1990–1990.

MõõdaTulemusKõrgus73%'> Ühilduvus 18% vaata suhet #6

Rupert Everett

(Kuulujutt)

Rupert Everett olevat kuulunud Tyra Banksiga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #5

Tyler Perry

(Kuulujutt)

Tyler Perry olevat kuulunud Tyra Banksiga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #4

Mark Messier

(Kuulujutt)

Tyra Banks olevat kuulunud Mark Messieri külge.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #3

Rick Fox

(Kuulujutt)

Tyra Banks olevat end Rick Foxiga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #kaks

Brian White

(Kuulujutt)

Kuuldavasti olevat Brian White end Tyra Banksiga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #1

Tiiger Woods

Tyra Banksil ja Tiger Woodsil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tyra Banks47 AmburTelenägu
Ameeriklane
Keith Carlos33 AmburMudel
Ameeriklane
Ploom kunagi- Fotograaf
Norra keel
Drake3. 4 SkorpionRäppar
Kanada
Rob Evans33 VeevalajaMudel
Briti
John Utendahl63 KaksikudÄri
Ameeriklane
Giancarlo Marcaccini48 LõviKorvpall
Itaalia keel
Chris Webber48 kalaKorvpall
Ameeriklane
Teresa Weatherspoon55 AmburKorvpall
Ameeriklane
Pitsat58 VeevalajaLaulja
Briti
John Singleton51 KaljukitsRežissöör
Ameeriklane
Will Smith52 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Craig Taylor-
Ameeriklane
Rupert Everett61 KaksikudNäitleja
Briti
Tyler Perry51 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Mark Messier60 KaljukitsJäähoki
Kanada
Rick Fox51 LõviKorvpall
Kanada
Brian White46 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Tiiger WoodsNeli, viis KaljukitsGolf
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
YorkMees27. jaanuar 20165-aastane Ploom kunagi

Pildigalerii

Tyra Banks - 68. aastapreemia (1996) Tyra Banks - 68. aastapreemia (1996) Tyra Banks - 68. aastapreemia (1996) Tyra Banks ja tema ema Carolyn - 68. aastapreemia (1996) Tyra Banks ja tema ema Carolyn - 68. aastapreemia (1996) Tyra Banks ja tema ema Carolyn - 68. aastapreemia (1996) Tyra Banks - 68. aastapreemia (1996) Tyra Banks - 68. aastapreemia (1996) Tyra Banks - 68. aastapreemia (1996) Tyra Banks - 68. aastapreemia (1996) George Michael: Liiga funky Tyra Banks filmis George Michael: liiga funky

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kana salk2020Doug (2020) (hääl)Telesaade
Elu suurus 22018EveTelefilm
Must-ish2014HammasTelesaade
Vere sidemed2010Ise telerisTelesaade
Raputa see üles2010Proua BurkeTelesaade
Glee2009BichetteTelesaade
Troopiline äike2008Tyra Banks - Tyra Banks näitabFilm
Kõmutüdruk2007Ursula NyquistTelesaade
Me kõik2003RoniTelesaade
Kaheksa pöörast ööd2002Victoria saladuskleit (hääl)Film
Halloween: ülestõusmine2002NoraFilm
Ameerika unistused2002Carolyn GillTelesaade
Kojoot Inetu2000ZoeFilm
Armastus ja korvpall2000Kyra KesslerFilm
Hingetoit2000Nina JosephTelesaade
Armastus haiseb1999Holly GarnettFilm
Felicity1998Jane ScottTelesaade
Hughleys1998NicoleTelesaade
Tulista mind lihtsalt!1997Tyra BanksTelesaade
Kõrgharidusüheksateist üheksakümmend viisLaseFilm
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisBarbie Q. PiparTelesaade
MADtvüheksateist üheksakümmend viisLõika see väljaTelesaade
Disney imeline maailmüheksateist üheksakümmend viisEveTelesaade
Terroristlik välismaalaste kohtumine1994PerenaineLühifilm
Kõik, mis1994KlientTelesaade
New Yorgi salajane1994Natasha ClaybourneTelesaade
Bel-Airi värske prints1990Jackie AmesTelesaade
IluFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Bill Bellamy
    • Armastus haiseb
      1999
    [vaata sobivust]
  • J. Alexander ja Tyra BanksJ. Aleksander
    • Ameerika järgmine tippmudel
      2003
    [vaata sobivust]
  • Will Smith ja Tyra BanksWill Smith
    • Bel-Airi värske prints
      1990
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.