Põhiline Suhted Victor Turpin

Victor Turpin

Teie Homseks Horoskoop

Victor TurpinTähtkuju kala Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Victor Turpin tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Victor Turpin on olnud suhtes Luke Evansiga(2018 - 2019).



Panustage

Aidake meil luua Victor Turpini profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.






Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht11 aasta, 4 kuud--
Kokku11 aasta, 4 kuud--

Üksikasjad

EesnimiVictor
Keskmine nimiManuel
PerekonnanimiTurpin
Täisnimi sündidesVictor Manuel Turpin
Alternatiivne nimiVictor Manuel Turpin, Victor Turpin
Sünnipäev14. märts
SünnikohtMedellin Kolumbia
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Tähtkujukala
RahvusKolumbialane
AmetitekstNäitleja, laulja, laulukirjutaja
OkupatsioonNäitleja
Pill (tekst)Vokaalid
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kerneri juhtkond (Los Angeles)
Ametlikud veebisaididwww.instagram.com/victorturpin/, www.victorturpin.com/, twitter.com/victorturpin, www.facebook.com/victor.turpin
Lisateave Victor Turpini kohta Victor Turpini kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Luke EvansSuheVeebruar 2018Juuni 20191 aasta
Luke Evans #1

Luke Evans

2018 - 2019

Victor Turpin ja Luke Evans on lahus ...[vaata paari] #1

Luke Evans

2018 - 2019

Victor Turpinil ja Luke Evansil oli suhe 2018. aasta veebruarist kuni 2019. aasta juunini.



Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 16% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Victor Turpin N kalaNäitleja
Kolumbialane
Luke Evans42 JäärNäitleja
Kõmri keel

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Mõrvamüsteerium2019. aastaLawrenceFilm
Ma2019. aastaPeter KramerFilm
EOP komöödiasaade2018Erinevad (2018–2019)Telesaade
Hasselhoffi tapmine2017SebastianFilm
Sinise tooni2016EnriqueTelesaade
Elena Avalorist2016Kapten RivasTelesaade
Sõnatu2016JavierTelesaade
Ilus nüüd2015RichardFilm
Ilus nüüd2015RichardFilm
Bella ja buldogid2015FerdinandTelesaade
Ilus nüüd2015RichardFilm
Ööd platanitoga2013Telesaade
Vaadake isa jooksmist2012SantiagoTelesaade
Õnnelikult lahutatud2011Enrico (1 jagu, 2012)Telesaade
Kloon2010Victor (1 jagu, 2010)Telesaade
Ilus Ceci ja hoolimatu2009Roberto Gonzalez (tõsi)Telesaade
Teie stereohääl2005Alexander (4 osa, 2009-2010)Telesaade
Will & Grace1998EelijaTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.