Põhiline Suhted Amy Poehler

Amy Poehler

Teie Homseks Horoskoop

Amy Poehler VallalineKoht 1806 -58Vanus 49 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 3 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Amy Poehler on praegu vallaline.








Suhted

Amy Poehler oli varem abielus Will Arnettiga(2003 - 2016).



Amy Poehler on olnud suhtes Nick Krolliga(2013 - 2015).






Amy Poehleril on olnud kohtumisi John Stamosega(2012).



Umbes

Amy Poehler on 49-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Amy Meredith Poehleril 16. septembril 1971 Newtonis, Massachusettsis, USA-s, on ta kuulus Saturday Night Live Weekend Update Anchori poolest. Tema sodiaagimärk on Neitsi.

Amy Poehler on osalenud kümnel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Adam Scott Pargid ja vaba aeg (2009), Ike Barinholtz sisse Õed (2015), Justin Theroux sisse Pargid ja vaba aeg (2009), Louis C.K. aastal Pargid ja vaba aeg (2009)ja Nancy Cartwright aastal Simpsonid (1989).



Amy Poehler kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ning parima muusikali- või komöödianäitleja Kuldgloobuse (televisioon) võitjad.

Panustage

Aidake meil oma Amy Poehleri ​​profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus116 aastat, 7 kuud--
Tutvumisleht12 aastat, 4 kuud--
Kohtumine1---
Kokku316 aastat, 7 kuud6 aastat, 3 kuud2 aastat, 4 kuud

Üksikasjad

EesnimiAmy
Keskmine nimiMeredith
PerekonnanimiPoehler
Täisnimi sündidesAmy Meredith Poehler
Vanus49 aastat
Sünnipäev16. september 1971
SünnikohtNewton, Massachusetts, USA
Kõrgus5 '2' (157 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBurlingtoni keskkool, Burlington, Massachusetts, USA (1989)
ÜlikoolBA kommunikatsioon, Bostoni kolledž (1993)
AmetitekstNäitleja, koomik, režissöör, produtsent, kirjanik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSaturday Night Live Weekend Update Ankur
Muusikažanr (tekst)Satiir, poliitiline satiir, uudiste satiir, improvisatsioonikomöödia, sketšikomöödia, satiir / poliitiline satiir / uudistesatiir, sinine komöödia, solvamiskomöödia, sürreaalne huumor
Aasta (d) aktiivne1996 – tänapäev
IsaWilliam Grinstead Poehler
EmaEileen Frances Milmore

Amy Meredith Poehler (; sündinud 16. septembril 1971) on USA näitleja, koomik, kirjanik, produtsent ja režissöör.

Lisateavet Amy Poehleri ​​kohta Vähem Amy Poehleri ​​kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Nick KrollSuheMai 2013September 20152 aastat
kaksJohn stamosKohtumine20122012-
1Will ArnettAbielus20002. august 201616 aastat
Nick Kroll #3

Nick Kroll

2013 - 2015

Nick Kroll ja Amy Poehler läksid lahku 2. septembril ...[vaata paari] John stamos #kaks

John stamos

2012

John Stamos ja Amy Poehler on lahus ...[vaata paari] Will Arnett #1

Will Arnett

2000 - 2016

Will Arnett ja Amy Poehler lahutati ...[vaata paari] #3

Nick Kroll

2013 - 2015

Nick Kroll ja Amy Poehler on dateeritud maist 2013 kuni septembrini 2015.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #kaks

John stamos

2012

John Stamos ja Amy Poehler kohtusid 2012. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 80% vaata suhet #1

Will Arnett

2000 - 2016

Will Arnett ja Amy Poehler olid abielus 12 aastat. Nad käisid pärast kooskäimist 2000. aastal 3 aastat ja abiellusid 29. augustil 2003. 12 aastat hiljem lahutasid nad 2. augustil 2016.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 87% Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Amy Poehler49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Nick Kroll42 KaksikudKoomiks
Ameeriklane
John stamos57 LõviNäitleja
Ameeriklane
Will Arnett51 SõnnNäitleja
Kanada

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
ArchieMees25. oktoober 200812-aastane Will Arnett
Abel JamesMees6. august 201010 aastat vana Will Arnett

Pildigalerii

Juudas ja Must Messias (2021) 2021 Kuldgloobuse auhinnad 2021 Kuldgloobuse auhinnad 2021 Kuldgloobuse auhinnad Amy Poehler - Kandideesid Amy Poehler - Kandideesid Amy Poehler - Kandideesid Amy Poehler - Kandideesid Amy Poehler - Kandideesid Amy Poehler - Kandideesid Amy Poehler - Kandideesid Amy Poehler - Kandideesid

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Moxie2021LisaFilm
Hüüdnimed2020Bessie Higgenbottom (hääl)Film
Duncanville2020Annie Harris, Duncan, Duncan HarrisTelesaade
A Pargid ja vaba aeg eriline2020Leslie KnopeTelesaade
Veinimaa2019. aastaAbbyFilm
Maja2017Kate JohansenFilm
Märg kuum Ameerika suvi: kümme aastat hiljem2017SusieTelesaade
SMILF2017JutustajaTelesaade
Maya ja Marty2016ErinevadTelesaade
Õed2015Maura EllisFilm
Pahupidi2015Rõõm (hääl)Film
Märg kuum Ameerika suvi: esimene laagripäev2015SusieTelesaade
Väga Murray jõulud2015LizTelesaade
Rasked inimesed2015FlöötTelesaade
Nad tulid koos2014MollyFilm
Lai linn2014CherylTelesaade
Tere tulemast Rootsi2014Amy PoehlerTelesaade
Pooled õed2014Telesaade
Oled sa siin2013Terry CoulterFilm
Vabad linnud2013Jenny (hääl)Film
A.C.O.D.2013SondraFilm
Kroll Show2013WinnieTelesaade
Ankrumees 2: Legend jätkub2013Meelelahutuse täna reporter (krediteerimata)Film
Ägedad2013Jaclyn StoneTelesaade
Laupäeva õhtu otseülekanne: lõigake aega2013ÕdeTelesaade
Napoleoni dünamiit2012UduneTelesaade
Televisiooni ajaloo suurim sündmus2012Jennifer HartTelesaade
Hoodwinked liiga! Kapuuts vs kuri2011Gretel (hääl)Film
Alvin ja pähklid: purustatud2011Eleanor (hääl)Film
Võitle oma õiguse uuesti läbivaatamise eest2011PatroonikohvikLühifilm
Pargid ja vaba aeg: teekond2011Leslie KnopeTelesaade
Louie2010DebbieTelesaade
Freak Dance2010LillianFilm
Arrietty salajane maailm2010HomilyFilm
Lai linn2010AmyTelesaade
Koletised vs tulnukad2009Arvuti (hääl)Film
Kevadjaotus2009Gayle o'brienFilm
Pargid ja vaba aeg2009Leslie KnopeTelesaade
Alvin ja pähklid: Squeakquel2009Eleanor (hääl)Film
Savinaise müsteerium2009Celeste DupreeLühifilm
Beebi ema2008AngieFilm
Hamlet 22008Kriket FeldsteinFilm
Horton kuuleb keda!2008Sally O'Malley (hääl)Film
Vägev B!2008Bessie Higgenbottom, Femme Fatale, McGeeTelesaade
Saturday Night Live: Nädalavahetuse värskendus neljapäeval2008Nädalavahetuse värskendusankurTelesaade
UCB komöödia originaalid2008Angie, Doreen MoranFilm
Au terad2007Fairchild Van WaldenbergFilm
Hr Woodcock2007MaggieFilm
Broadwayl2007FarrahFilm
Shrek Kolmas2007Lumivalgeke (hääl)Film
Metsikud tüdrukud on kadunud2007Doreen MoranFilm
Aasta mees2006Amy PoehlerFilm
Southlandi lood2006Unistus, Veronica MungFilm
Vastupidav D filmis 'Saatuse valik'2006Veoautode peatumise ettekandjaFilm
Ex2006Carol LaneFilm
30 Rock2006Noor LizTelesaade
Wonder Showzen2005Preili MaryTelesaade
Kadedus2004Natalie VanderparkFilm
Õelad tüdrukud2004Proua GeorgeFilm
Otsetee õnnele2004Molly GilchrestFilm
O'Grady2004WendyTelesaade
Heliribad otseülekandes2004Ginny BakerTelefilm
Haige peas2003Telefilm
Arreteeritud areng2003Gobi pruutTelesaade
Martin & Orloff2002PattyFilm
Märg kuum Ameerika suvi2001SusieFilm
Põhja-Hollywood2001WendyTelefilm
Deklareerimata2001Hillary - ülemine korrus R.A.Telesaade
Hiline reede2001Purjus leediTelesaade
Zoe kaotab selle2000RoosaLühifilm
Deuce Bigalow: mees Gigolo1999RuthFilm
Käsnakalle Kantpüks1999VanaemaTelesaade
Homme õhtul1998Naine pritsimistFilm
Püstise Kodanike Brigaad1998Colby, erinevadTelesaade
Manhattani päästmine1998KirstenFilm
Lühikesed lõiked1998Pretty Lady (segment „Kole kättemaks”)Telesaade
Asjakohane. 2F1997AmyTelesaade
Põgenemine imelise elu eestüheksateist üheksakümmend kuusMary Hatch, erinevad (hääl)Telefilm
Spin Cityüheksateist üheksakümmend kuusSusanTelesaade
Daily Showüheksateist üheksakümmend kuusDiane HalpernTelesaade
Hiline õhtu Conan O'Brieniga1993Emily Samson, Stacy - Andy väike õde, Stacy, Andy väike õdeTelesaade
Simpsonid1989JendaTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Hillary Clinton, mitmesugune, nädalavahetuse värskenduste ankurTelesaade
Pealkirjata Michael Saltzmani projektTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Adam Scott ja Amy PoehlerAdam Scott
    • Pargid ja vaba aeg
      2009
    [vaata sobivust]
  • Amy Poehler ja Ike BarinholtzIke Barinholtz
    • Õed
      2015
    [vaata sobivust]
  • Amy Poehler ja Justin TherouxJustin Theroux
    • Pargid ja vaba aeg
      2009
    [vaata sobivust]
  • Amy Poehler ja Louis C.K.Louis C.K.
    • Pargid ja vaba aeg
      2009
    [vaata sobivust]
  • Amy Poehler ja Nancy CartwrightNancy Cartwright
    • Simpsonid
      1989
    [vaata sobivust]
  • Amy Poehler ja Paul SchneiderPaul Schneider
    • Pargid ja vaba aeg
      2009
    [vaata sobivust]
  • Amy Poehler ja Will ArnettWill Arnett
    • Arreteeritud areng
      2003
    [vaata sobivust]
  • Bradley Cooper ja Amy PoehlerBradley Cooper
    • Märg kuum Ameerika suvi: esimene laagripäev
      2015
    [vaata sobivust]
  • Steve Carell ja Amy PoehlerSteve Carell
    • Horton kuuleb keda!
      2008
    [vaata sobivust]
  • Will Ferrell ja Amy PoehlerWill Ferrell
    • Maja
      2017
    [vaata sobivust]
Veel Amy Poehleri ​​ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Amy Poehleri ​​ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi