Põhiline Suhted Ashlee Simpson

Ashlee Simpson

Teie Homseks Horoskoop

Ashlee Simpson AbielusKoht 1291 -139Vanus 36 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 11 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Ashlee Simpson ja Evan RossEvan Ross ja Ashlee Simpson on alates 31. augustist 2014 olnud abielus 6 aastat. vaata suhet

Suhted

Ashlee Simpson oli varem abielus Pete Wentziga(2008 - 2011).








kas chris colferil on poiss-sõber

Ashlee Simpson on olnud suhetes Vincent Piazza'ga(2011 - 2012), Wilmer Valderrama(2005), Braxton Olita(2005 - 2006), Ryan Cabrera(2004 - 2005), Tyler Hoechlin(2004), Gregory Smith(2003 - 2004)ja Josh Henderson(2002 - 2003).



Kuuldavasti on Ashlee Simpson end Nick Carteri külge haakinud(2004)ja Carson Daly(2003).






Umbes

Ashlee Simpson on 36-aastane Ameerika laulja. Sündinud Ashlee Nicole Simpsonist 3. oktoobril 1984 Texases Wacos, on ta kuulus Jessica Simpsoni noorema õe Pieces Of Me poolest. Tema Tähtkuju on Kaalud.



Ashlee Simpson on olnud ekraanil kohtumises David Gallagheriga 7. taevas (üheksateist üheksakümmend kuus).

Ashlee Simpson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika tantsumuusikud ja Ameerika naislauljad.



Panustage

Aidake meil luua Ashlee Simpsoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks7 aastat, 12 kuud6 aastat, 7 kuud5 aastat, 3 kuud
Tutvumisleht71 aasta, 10 kuud10 kuud, 14 päeva2 kuud
Kuuldavastikaks1 kuu, 1 päev15 päeva-
Kokkuüksteist7 aastat, 12 kuud1 aasta, 9 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiAshlee
Keskmine nimiNicole
PerekonnanimiRoss
Neiupõlve nimiSimpson
Täisnimi sündidesAshlee Nicole Simpson
Alternatiivne nimiAsh
Vanus36 aastat
Sünnipäev3. oktoober 1984
SünnikohtWaco, Texas
Kõrgus5 '7¼ (171 cm)
Kaal54 kg (118 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusTal oli ninatöö, tal oli lõua töö
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonBaptist
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolAmeerika balleti kool
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, näitleja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustJessica Simpsoni noorem õde Pieces Of Me
Muusikažanr (tekst)Pop, Pop Rock, Pop Punk, Power Pop, R & B
MuusikažanrPop, Pop / Rock
Aasta (d) aktiivne2001 – tänapäev
MuusikastiilTeismeliste pop, pop, kaasaegne pop / rokk
Muusika meeleoluÄrritav, tujukas, hoolimatu, mänguline, energiline, agressiivne, mässumeelne, enesekindel, julge, ambitsioonikas
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaGeffen, esimene juurdepääs
Seotud aktidAshlee + Evan
Talentide agentuur (nt modelleerimine)InDemand Talent, kuulsuste talent International
Brändi kinnitusTelereklaam: Liquid Ice hingetõmbed (koos õe Jessica Simpsoniga), 2004, telereklaam: Pizza Hut koos õe Jessica Simpsoniga, 2004, telereklaam: 'HP printerid ja arvutid' (2004-2005), kus ta on riietatud vanasse 1800ndatesse kleit peol., Trükireklaam: Skechers Shoes, 2006, Zelleri kaubamaja telereklaam. (Kanada) (2008)
Rind (tollides)32
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)28
Puusad (tollides)3. 4
Kinga suurus8.5
Ametlikud veebisaididwww.ashleesimpsonmusic.com, www.myspace.com/ashleesimpson, twitter.com/ashsimpsonwentz, www.facebook.com/ashleesimpson, http://www.ashleesimpsonmusic.com
IsaJoe Simpson
EmaTina simpson
ÕdeJessica Simpson
PereliigeBronx Mowgli Wentz (poeg), Maxwell Drew Johnson (õetütar), Eric Johnson (õemees)
SõberFefe Dobson, Simon Cutmore, Nicole Votta, Katy Perry, Victoria Asher, Gabe Saporta, Travis Mccoy, Patrick Stump, Andy Hurley, Joe Trohman, Ryan Ross
LemmikloomadRigby Wentz (koer), Hemmingway Wentz

Ashlee Nicolle Ross (sündinud Simpson; sündinud 3. oktoobril 1984) on USA laulja, laulukirjutaja ja näitleja. Laulja ja näitlejanna Jessica Simpsoni noorem õde alustas oma õe varutantsija karjääri ning esines 15-aastaselt telereklaamides. Hiljem tegi ta näitlejanna karjääri ja mängis perekonnas korduvat rolli. draama 7. taevas. Tema läbimurre toimus pärast tema esinemist tõsielusaates Newlyweds: Nick ja Jessica, mis oli MTV eetris aastatel 2003–2005 ja mis keskendus Ashlee vanemale õele Jessicale ja Jessica tollasele abikaasale Nick Lacheyle. Debüütstuudioalbumi kallal töötades sai Simpsonist spin-off tõsielusarja The Ashlee Simpson Show täht, mis oli MTV eetris aastatel 2004–2005. Nagu tema õde enne teda, sai ka Simpson märkimisväärse meediatähelepanu keskpunkti. millest suur osa keskendus tema suhetele muusik Ryan Cabreraga.

Lisateave Ashlee Simpsoni kohta Ashlee Simpsoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistEvan RossAbielusJuuni 2013kohal7 aastat
10Vincent PiazzaSuheJuuni 2011November 20121 aasta
9Pete WentzAbielusAugust 200622. november 20115 aastat
8Wilmer ValderramaSuhe R Oktoober 2005Oktoober 2005-
7Braxton OlitaSuheOktoober 2005Juuli 20069 kuud
6Ryan cabreraSuheJaanuar 2004August 20051 aasta
5Tyler HoechlinSuhe R Jaanuar 2004Veebruar 20042 kuud
4Nick CarterKohtumine R 20042004-
3Gregory SmithSuhe13. november 200311. veebruar 20043 kuud
kaksCarson DalyKohtumine R Juuli 2003August 20031 kuu
1Josh HendersonSuheJaanuar 200210. november 20031 aasta
Evan Ross #üksteist

Evan Ross

2013

Evan Ross ja Ashlee Simpson on olnud abielus ...[vaata paari] Vincent Piazza #10

Vincent Piazza

2011 - 2012

Vincent Piazza ja Ashlee Simpson lahutasid mind ...[vaata paari] Pete Wentz #9

Pete Wentz

2006 - 2011

Pete Wentz ja Ashlee Simpson lahutati ...[vaata paari] Wilmer Valderrama #8Kuulujutt

Wilmer Valderrama

2005

Wilmer Valderrama ja Ashlee Simpson olid rummid ...[vaata paari] Braxton Olita #7

Braxton Olita

2005 - 2006

Braxton Olita ja Ashlee Simpson läksid lahku ...[vaata paari] Ryan cabrera #6

Ryan cabrera

2004 - 2005

Ryan Cabrera ja Ashlee Simpson läksid lahku ...[vaata paari] Tyler Hoechlin #5Kuulujutt

Tyler Hoechlin

2004

Tyler Hoechlin ja Ashlee Simpson olid kuulujutud ...[vaata paari] Nick Carter #4Kuulujutt

Nick Carter

2004

Nick Carter ja Ashlee Simpson on lahus ...[vaata paari] Gregory Smith #3

Gregory Smith

2003 - 2004

Gregory Smith ja Ashlee Simpson läksid lahku ...[vaata paari] Carson Daly #kaksKuulujutt

Carson Daly

2003

Carson Daly ja Ashlee Simpson olid kuuldavasti ...[vaata paari] Josh Henderson #1

Josh Henderson

2002 - 2003

Josh Henderson ja Ashlee Simpson lahutasid mind ...[vaata paari] #üksteist

Evan Ross

2013

Evan Ross ja Ashlee Simpson on olnud abielus 6 aastat. Pärast 2013. aasta juunis kokkutulekut olid nad kohtamas 6 kuud. Pärast 7-kuulist kihlumist abiellusid nad 31. augustil 2014.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 62% Lapsed 2 last vaata suhet #10

Vincent Piazza

2011 - 2012

Vincent Piazza ja Ashlee Simpson on dateeritud juunist 2011 kuni novembrini 2012.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #9

Pete Wentz

2006 - 2011

Pete Wentz ja Ashlee Simpson olid abielus 3 aastat. Pärast kuupäeva, mil nad 2006. aasta augustis kokku said, käisid nad ühe aasta. Pärast kuu kestnud kihlust abiellusid nad 17. mail 2008. 3 aastat hiljem läksid nad lahku veebruaris 2011 ja lahutasid 22. novembril 2011.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 67% Lapsed 1 laps vaata suhet #8

Wilmer Valderrama

2005 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Wilmer Valderrama haakinud Ashlee Simpsoni 2005. aasta oktoobris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #7

Braxton Olita

2005 - 2006

Braxton Olita ja Ashlee Simpson on dateeritud oktoobrist 2005 kuni juulini 2006.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus98%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #6

Ryan cabrera

2004 - 2005

Ryan Cabrera ja Ashlee Simpson on dateeritud jaanuarist 2004 kuni augustini 2005.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #5

Tyler Hoechlin

2004 (kuulujutt)

Tyler Hoechlin on kuuldavasti haakinud Ashlee Simpsoni 2004. aasta jaanuaris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #4

Nick Carter

2004 (kuulujutt)

Nick Carter on end kuuldavasti ühendanud Ashlee Simpsoniga 2004. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #3

Gregory Smith

2003 - 2004

Gregory Smith ja Ashlee Simpson kuupäevad 16. novembrist 2003 kuni 11. veebruarini 2004.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #kaks

Carson Daly

2003 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Carson Daly end Ashlee Simpsoniga ühendanud 2003. aasta juulis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #1

Josh Henderson

2002 - 2003

Josh Henderson ja Ashlee Simpson on dateeritud jaanuarist 2002 kuni 10. novembrini 2003.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ashlee Simpson36 KaaludLaulja
Ameeriklane
Evan Ross32 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Vincent PiazzaNeli, viis KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Pete Wentz41 KaksikudBassist
Ameeriklane
Wilmer Valderrama41 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Braxton Olita35 NeitsiMuusik
Ameeriklane
Ryan cabrera38 VähkMuusik
Ameeriklane
Tyler Hoechlin33 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Nick Carter41 VeevalajaLaulja
Ameeriklane
Gregory Smith37 VähkNäitleja
Kanada
Carson Daly47 VähkTelenägu
Ameeriklane
Josh Henderson39 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Bronx MowgliMees20. november 200812-aastane Pete Wentz
Jagger SnowNaine31. juuli 20155-aastane Evan Ross
Ziggy BluMees29. oktoober 20206 kuud vana Evan Ross

Pildigalerii

Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses Ashlee Simpson - näinud meigivaba, kui ta lahkub jõusaalist Los Angeleses

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Belka i Strelka: Lunnye priklyucheniya2014Strelka (hääl)Film
Pandimaja kroonikad2013Seal onFilm
Ashlee Simpson: Nahkhiir2012Ashlee SimpsonLühifilm
Melrose koht2009Violet FosterTelesaade
Avastamata2005CleaFilm
CSI: NY2004Lila WickfieldTelesaade
Jäämurdjad: spaapäev2004Lühifilm
Kuum tibu2002MoniqueFilm
Malcolm keskel2000Keskkooli tüdrukTelesaade
7. taevasüheksateist üheksakümmend kuusCecilia SmithTelesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • David Gallagher
    • 7. taevas
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.