Põhiline Suhted Poiss George

Poiss George

Teie Homseks Horoskoop

Poiss GeorgeKoht 5797 -2289Vanus 59 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Boy George tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Poiss George on olnud suhtes Jon Mossiga.



kes on nüüd türklane

Poiss George on kuuldavasti haakinud Martine McCutcheoni(2006 - 2007).






Umbes

Boy George on 59-aastane Briti laulja. Sündinud George Alan O`Dowdina 14. juunil 1961 Elthamis (Kent, Inglismaa, Suurbritannia), on ta kuulus kultuuriklubi poolest karjäärist, mis hõlmab 1979 (1979) - praegust ja muusikalist karjääri. Tema Tähtkuju on Kaksikud.



Boy George kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Grammy auhinna võitjad, 1961 sünd ja Ameerika tõsielusarja sarjades osalejad.

Panustage

Aidake meil luua Boy George'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



robert klein ja brett somers

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht1---
Kuuldavasti11 aasta--
Kokkukaks1 aasta6 kuud, 2 päeva-

Üksikasjad

EesnimiGeorge
Keskmine nimiDomeen
PerekonnanimiO'Dowd
Täisnimi sündidesGeorge Alan O`Dowd
Vanus59 aastat
Sünnipäev14. juuni 1961
SünnikohtEltham, Kent, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus6 '0' (183 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusGei
ReligioonBudistlik
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolElthami roheline kool Elthamis
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustKultuuriklubi
Muusikažanr (tekst)Uus laine, hing, popp, pehme rock, disko
Aasta (d) aktiivne1979 – praegune, 1979 (1979) - praegune, muusikaline karjäär
Pill (tekst)Vokaalid, Harmoonika, Plaadimängijad
PlaadifirmaEMI muusika, Virgin Records, Epic Records, Plaani plaan, Very Me Records, Kobalt, EMI Music, Virgin Records, Epic Records, Plaani A plaadid, EMI, Virgin, Epic, Veel valke, BMG, Sire
Seotud aktidKultuuriklubi, Jesus Loves You, Bow Wow Wow, Leigh Bowery, Band Aid
Talentide agentuur (nt modelleerimine)MN2S Talent, United Talent Agency, Celebrity Talent International, Richard De La Font Agency
Ametlikud veebisaididhttp://www.boygeorgeuk.com, twitter.com/BoyGeorge, www.biography.com/people/boy-george-433170, www.nndb.com/people/028/000025950/, http: //www.boygeorgeandcultureclub .com, http://www.boygeorgeandcultureclub.com/
SõberRoy Hay, Lee Starkey, Ringo Starr

Boy George (sündinud George Alan O'Dowd; 14. juuni 1961) on inglise laulja, laulukirjutaja, DJ ja moekunstnik. Ta on popbändi Culture Club esilaulja. Ansambli kuulsuse tipul, 1980. aastatel, salvestasid nad ülemaailmsed hittlaulud nagu 'Karma Chameleon', 'Do You Really Want to Hurt Me' ja 'Time (Clock of the Heart)'. George on tuntud oma hingestatud hääle ja androgüünse välimuse poolest. Ta oli osa inglise uusromantilisest liikumisest, mis tekkis 1970. aastate lõpus kuni 1980. aastate alguseni.

jakobi kunstnik ja shay mitchell
Lisateave Boy George'i kohta Boy George'ist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksMartine McCutcheonKohtumine R 200620071 aasta
1Jon MossSuhe 1986-
Martine McCutcheon #kaksKuulujutt

Martine McCutcheon

2006 - 2007

Poiss George ja Martine McCutcheon on lahus ...[vaata paari] Jon Moss #1

Jon Moss

Jon Moss ja Boy George on lahus ...[vaata paari] #kaks

Martine McCutcheon

2006 - 2007 (kuulujutt)

Poiss George on kuuldavasti haakinud Martine McCutcheoni 2006. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 18% vaata suhet #1

Jon Moss

Jon Mossil ja Boy George'il oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 42% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Poiss George59 KaksikudLaulja
Briti
Martine McCutcheonNeli, viis SõnnNäitleja
Briti
Jon Moss63 NeitsiMuusik
Inglise

Pildigalerii

Poiss George - ajakirja Ekran pilt [Poola] (24. veebruar 1985) Boy George - ajakirja Smash Hits pilt [Ühendkuningriik] (4. juuni 1986) Kim Wilde ja Boy George Poiss George Poiss George Poiss George - loomaaia ajakirja pilt [Ühendkuningriik] (detsember 2013) Poiss George - loomaaia ajakirja pilt [Ühendkuningriik] (detsember 2013) Poiss George - loomaaia ajakirja pilt [Ühendkuningriik] (detsember 2013) Poiss George Poiss George Poiss George Poiss George

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Loomade võlu2012PolitseinikLühifilm
Kaks korda ammu2006BATTARi krõbistajaFilm
Kromeri hundid1998JutustajaFilm
Kiiresti edasi1985Loomaaiaklubi tantsija (krediteerimata)Film
A-Rühm1983Poiss GeorgeTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.