Põhiline Suhted Cagkan Culha

Cagkan Culha

Teie Homseks Horoskoop

Cagkan CulhaVanus 35 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Cagkan Culha tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Cagkan Culha on olnud suhtes Pelin Akiliga(2010 - 2012).



Umbes

Cagkan Culha on 35-aastane Türgi näitleja. 22. novembril 1985 Istanbulis sündinud Çağkan Çulha on ta kuulus Acemi Cadi (2006) poolest. Tema Tähtkuju on Skorpion.






Cagkan Culha on olnud ekraanil kohtumisel Serenay Sarikayaga Adanali (2008).



michael porter jr ja madison pettis

Panustage

Aidake meil oma Cagkan Culha profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht12 aastat--
Kokku12 aastat--

Üksikasjad

EesnimiCagkan
PerekonnanimiUlha
Täisnimi sündidesÇağkan Çulha
Alternatiivne nimiCagkan Culhan
Vanus35 aastat
Sünnipäev22. november 1985
SünnikohtIstanbul
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
ReligioonMoslem
RahvusValge
RahvusTürgi keel
ÜlikoolIstanbuli ülikool
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustAlgaja Cadi (2006)
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Emotsioon Basara Casting
EmaMine Mutlu (ema) (näitleja)
Lisateave Cagkan Culha kohta Vähem Cagkan Culha kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Pelin AkilSuhe201020122 aastat
Pelin Akil #1

Pelin Akil

2010 - 2012

Pelin Akil ja Cagkan Culha on lahus ...[vaata paari] #1

Pelin Akil

2010 - 2012

Pelin Akil ja Cagkan Culha dateerisid aastatel 2010–2012.



Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 35% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Cagkan Culha 35 SkorpionNäitleja
Türgi keel
Pelin Akil35 JäärNäitleja
Türgi keel

Pildigalerii

Cagkan Culha

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Organisatsioon: Osman2019. aastaBahadirTelesaade
Anonüümne2017Telesaade
Leke2013VallutajaTelesaade
Adanali2008Engin (teadmata episoodid)Telesaade
Havalimani2007tundmatud episoodidTelesaade
Algaja nõid2006SelimTelesaade
Eluteadus2003Arda (10 jagu, 2003-2004)Telesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Serenay Sarikaya ja Cagkan CulhaSerenay sarıkaya
    • Adanali
      2008
    [vaata sobivust]

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.