Põhiline Suhted Võimalus räppar

Võimalus räppar

Teie Homseks Horoskoop

Võimalus räppar AbielusVanus 28 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 1 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Võimalus räppar ja KirstenKirsten ja Chance The Rapper on olnud abielus 2 aastat alates 9. märtsist 2019. vaata suhet

Suhted

Võimalus Räpparil pole olnud muid suhteid, millest me teame.








Umbes

Chance The Rapper on 27-aastane Ameerika räppar. Kantsler Jonathan Bennett sündis 16. aprillil 1993 USA-s Illinoisi osariigis Chicagos. Ta on kuulus probleemideta karjäärist, mis kestab 2009. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Jäär.



nelly ja kelly rowlandi suhe

Chance The Rapper kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Grammy auhinna võitjad, Chicago, Illinoisi inimesed ja Ameerika hiphopimuusikud.






Panustage

Aidake meil luua Chance The Rapperi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



on abiellumas meryl streep ja robert redford

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus18 aastat, 3 kuud--
Kokku18 aastat, 3 kuud--

Üksikasjad

EesnimiKantsler
Keskmine nimiJonathan
PerekonnanimiBennett
Täisnimi sündidesKantsler Jonathan Bennett
Alternatiivne nimiChance räppar, Chano
Vanus28 aastat
Sünnipäev16. aprill 1993
SünnikohtChicago, Illinois, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstRäppar, laulja, laulukirjutaja, plaadiprodutsent, näitleja, aktivist, filantroop
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustPole probleemi
Muusikažanr (tekst)Hip hop, R & B, alternatiivne hip hop
Aasta (d) aktiivne2011 – tänapäev, 2009 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaal, klaver, sämpler
PlaadifirmaVõimalus Rapper LLC
Seotud aktidVic Mensa, lapsik Gambino, sotsiaalne eksperiment, Savemoney, Donnie Trumpet ja sotsiaalne eksperiment, Noname Gypsy, Jeremih, Action Bronson, J. Cole, Lil B, BG239, Macklemore & Ryan Lewis, Noname, Nico Segal, Taylor Bennett, Kanye West, Lil Wayne, Saba, Francis ja tuled, Justin Bieber
Ametlikud veebisaididchanceraps.com/, http://chanceraps.com, http://chanceraps.com https://www.wikidata.org/wiki/Q12470060#P856, http://chanceraps.com/

Kantsler Johnathan Bennett (sündinud 16. aprillil 1993), kutsealaselt tuntud kui Chance the Rapper, on Ameerika räppar, laulja, laulukirjutaja, plaadiprodutsent, aktivist, näitleja ja filantroop.

Lisateavet Chance The Rapperi kohta Vähem Chance The Rapperist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1KirstenAbielus2013kohal8 aastat
Kirsten #1

Kirsten

2013

Kirsten ja Chance The Rapper on olnud abielus ...[vaata paari] #1

Kirsten

2013

Kirsten ja Chance The Rapper on olnud abielus 2 aastat. Pärast 2013. aastal kokku saamist olid nad kohtunud viis aastat. Pärast kaheksat kuud kestnud kihlumist abiellusid nad 9. märtsil 2019.



Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 64% Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Võimalus räppar28 JäärRäppar
Ameeriklane
Kirsten27 KaksikudAbikaasa
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
KensliNaineSeptember 20155-aastane Kirsten
MarliNaine6. september 201920 kuud vana Kirsten

Pildigalerii

Välju (2017) Võimalus räppar Võimalus räppar Võimalus räppar Võimalus räppar Võimalus räppar Võimalus räppar Võimalus räppar Võimalus räppar Võimalus räppar Võimalus räppar Võimalus räppar

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Skrrt koos nihkega2020IseTelesaade
Punk'd2020IsejuhtTelesaade
Mõned head uudised2020Ise - eriline külalineTelesaade
Enda säästmine: KINNITAGE COVID-19 abistamispingutusi2020IseTelesaade
Lõvikuningas2019. aastaBush Baby (hääl) (Chance Bennett)Film
Valgustatakse koos David Spade'iga2019. aastaEnesepaneelTelesaade
Kelly Clarksoni näitus2019. aastaIseTelesaade
Ellujäänud R. Kelly2019. aastaIseTelesaade
Kahe sõnajala vahel: film2019. aastaVõimalus räpparFilm
Rütm + voog2019. aastaIseTelesaade
Elu on ilus Las Vegas2019. aastaIseTelesaade
Viil2018Dax (Chance Bennetti rollis)Film
Kevin Hart: Mis sobib2018Ise - külalineTelesaade
Avatud hiline koos Peter Rosenbergiga2018Ise - külalineTelesaade
GMA3: Strahan, Sara ja Keke2018Ise - muusikaline külalineTelesaade
69. Primetime Emmy auhinnad2017Ise - esinejaTelesaade
Hiline hiline show koos James Cordeniga2015IseTelesaade
Hiline saade koos Stephen Colbertiga2015Ise - muusikaline külalineTelesaade
Kuumad2015Ise - külalineTelesaade
Tänaõhtune saade, peaosas Jimmy Fallon2014IseTelesaade
Arsenio saalinäitus2013Ise - Muscial Guest, 1. osa, 2013Telesaade
Plaksutamine valede põhjuste pärast2013IseLühifilm
Okei! TV2013IseTelesaade
Eric Andre näitus2012Ise - erikülalineTelesaade
Nõuderahvas2011IseTelesaade
Metsik 'N Välja2005Ise meeskonna kaptenTelesaade
Ellen DeGenerese saade2003IseTelesaade
Jimmy Kimmel Live!2003Ise - muusikaline külalineTelesaade
Vaade1997IseTelesaade
WGN Hommikused uudised1994IseTelesaade
CBS täna hommikul1992Ise - külalineTelesaade
Tere hommikust Ameerika1975IseTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Ise - muusikaline külalineTelesaade
Seesami tänav1969IseTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.