Põhiline Suhted Chris Evans

Chris Evans

Teie Homseks Horoskoop

Chris Evans Vallaline14. koht -3Vanus 39 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted kokku 14

Kellega ta praegu tutvub?

Chris Evans on praegu vallaline.








Suhted

Chris Evans on olnud suhetes Lily Jamesiga(2020), Jenny Slate(2016 - 2018), Lucy Pinder(2015), Sacha Kemp(2011), Christina Ricci(2007), Minka Kelly(2007 - 2014)ja Jessica Biel(2001 - 2006).



Kuuldavasti on Chris Evans end Elizabeth Olseniga sidunud(2015), Lily Collins(2015), Sandra Bullock(2014), Kristin Cavallari(2008), Vida Guerra(2008), Emmy Rossum(2007)ja Gisele Bündchen(2006).






Umbes

Chris Evans on 39-aastane Ameerika näitleja. 13. juunil 1981 Bostonis Massachusettsis (USA) sündinud Christopher Robert Evansist on ta kuulus kapten Ameerika poolest karjääris, mis kestab 1999. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.



Chris Evans on osalenud 15 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Alice Eve Enne kui läheme (2014), Anna Faris aastal Mis su number on? (2011), Camilla Belle sisse Lükake (2009), Chyler Leigh sisse Mitte üks teine ​​teismeliste film (2001)ja Emily VanCamp sisse Kapten Ameerika: kodusõda (2016).

Chris Evans kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja endised rooma katoliiklased.



Panustage

Aidake meil luua Chris Evansi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht77 aastat, 5 kuud2 aastat, 1 kuu2 kuud, 2 päeva
Kuuldavasti72 kuud, 1 päev12 päeva28 päeva
Kokku147 aastat, 5 kuud1 aasta28 päeva

Üksikasjad

EesnimiChristopher
Keskmine nimiRobert
PerekonnanimiEvans
Täisnimi sündidesChristopher Robert Evans
Alternatiivne nimiCevans, Chris Evans, Christopher Robert Evans
Vanus39 aastat
Sünnipäev13. juuni 1981
SünnikohtBoston, Massachusetts, USA
Kõrgus6 '0)' (184 cm)
Kaal194 kg (88 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLincoln-Sudbury piirkondlik keskkool, Sudbury, Massachusetts, USA (1999)
AmetitekstNäitleja, produtsent, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKapten Ameerika
Aasta (d) aktiivne2000 – tänapäev, 1999 – tänapäev, 1997 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)3 kunsti meelelahutus, loovkunstnike agentuur
Brändi kinnitus(2010) telereklaam (koos Evan Rachel Woodiga) Gucci 'Guilty' aroomile
Kinga suurusüksteist
Ametlikud veebisaididc-evans.com/, www.chrisrevans.com/, twitter.com/chrisevans, www.facebook.com/chrisevans, www.linkedin.com/pub/chris-evans/76/226/865, www.nndb. com / people / 191/000098894 /
IsaG. Robert Evans III (hambaarst)
EmaLisa Evans (tantsija)
VendScott Evans (näitleja)
ÕdeCarly Evans (vanem õde), Shanna Evans (noorem õde)
PereliigeMike Capuano (onu)
SõberScarlett Johannsonn, Anthony Mackie, Hayley Atwell, Eric Christian Olsen, Sebastian Stan, Chris Hemsworth, Cobie Smulders
Seotud inimesedChris Hemsworth, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Jason Statham, Hayley Atwell
LemmikloomadDodger (koer)
LemmikinimesedSandra Bullock (näitleja)
LemmikfilmidGravitatsioon
Lemmikud telesaatedSuure paugu teooria
LemmikkohadTim Hortons
LemmiktoidudJäätis
LemmikvärvidSinine
Lemmikud tarvikudKäekell

Christopher Robert Evans (sündinud 13. juunil 1981) on USA näitleja. Esimest korda pälvis ta tähelepanu 2005. aastal kui Marvel Comicsi tegelaskuju Inimlik tõrvik Fantastilises neljas (2005) ja selle 2007. aasta järge ning pälvis hiljem kogu maailmas tähelepanu Steve Rogersi / Kapten Ameerika kujutamise eest Marvel Cinematic Universumis, ilmudes üheteistkümnes filmis, sealhulgas neljas kameed. Tema töö viimases filmisarjas tegi temast maailma ühe enim makstud näitleja.

Lisateave Chris Evansi kohta Vähem Chris Evansi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
14Lily JamesSuhe R Juuli 2020September 20202 kuud
13Jenny SlateSuheAprill 2016Veebruar 20181 aasta
12Elizabeth OlsenKohtumine R Aprill 2015Aprill 2015-
üksteistLily CollinsKohtumine R Veebruar 2015Veebruar 2015<1 month
10Lucy PinderSuhe20152015-
9Sandra BullockKohtumine R Aprill 2014Juuni 20142 kuud
8Sacha KempSuhe20112011-
7Kristin CavallariKohtumine R Oktoober 2008Oktoober 2008-
6ElusõdaKohtumine R Juuni 2008Juuni 2008-
5Minka KellySuheMai 2007Oktoober 20147 aastat
4Christina RicciSuheMai 2007September 20074 kuud
3Emmy RossumKohtumine R Veebruar 2007Veebruar 2007-
kaksGisele BundchenKohtumine R 20062006-
1Jessica BielSuheSeptember 2001Juuni 20064 aastat
Lily James #14Kuulujutt

Lily James

2020

Lily James ja Chris Evans on lahus ...[vaata paari] Jenny Slate #13

Jenny Slate

2016 - 2018

Jenny Slate ja Chris Evans läksid lahku märtsis[vaata paari] Elizabeth Olsen #12Kuulujutt

Elizabeth Olsen

2015

Elizabeth Olsen ja Chris Evans on lahus ...[vaata paari] Lily Collins #üksteistKuulujutt

Lily Collins

2015

Kuuldavasti Lily Collins ja Chris Evans ...[vaata paari] Lucy Pinder #10

Lucy Pinder

2015

Lucy Pinder ja Chris Evans on lahus ...[vaata paari] Sandra Bullock #9Kuulujutt

Sandra Bullock

2014

Sandra Bullock ja Chris Evans olid kuulujutuga ...[vaata paari] Sacha Kemp #8

Sacha Kemp

2011

Sacha Kemp ja Chris Evans on lahus ...[vaata paari] Kristin Cavallari #7Kuulujutt

Kristin Cavallari

2008

Kristin Cavallari ja Chris Evans on lahus ...[vaata paari] Elusõda #6Kuulujutt

Elusõda

2008

Vida Guerra ja Chris Evans on lahus ...[vaata paari] Minka Kelly #5

Minka Kelly

2007 - 2014

Minka Kelly ja Chris Evans läksid lahku oktoobris ...[vaata paari] Christina Ricci #4

Christina Ricci

2007

Christina Ricci ja Chris Evans läksid lahku ...[vaata paari] Emmy Rossum #3Kuulujutt

Emmy Rossum

2007

Emmy Rossum ja Chris Evans on lahus ...[vaata paari] Gisele Bundchen #kaksKuulujutt

Gisele Bundchen

2006

Chris Evans ja Gisele Bündchen on lahus ...[vaata paari] Jessica Biel #1

Jessica Biel

2001 - 2006

Jessica Biel ja Chris Evans läksid juunis lahku ...[vaata paari] #14

Lily James

2020 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Lily James end Chris Evansiga ühendanud 2020. aasta juulis.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #13

Jenny Slate

2016 - 2018

Jenny Slate ja Chris Evans on dateeritud aprillist 2016 kuni märtsini 2018.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #12

Elizabeth Olsen

2015 (kuulujutt)

Elizabeth Olsen on kuuldavasti haakinud Chris Evansi 2015. aasta aprillis.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #üksteist

Lily Collins

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Lily Collins end 2015. aasta veebruaris Chris Evansiga sidunud.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #10

Lucy Pinder

2015

Lucy Pinderil ja Chris Evansil oli suhe aastatel 2015–2015.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #9

Sandra Bullock

2014 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Sandra Bullock 2014. aasta aprillis Chris Evansiga ühendust võtnud.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #8

Sacha Kemp

2011

Sacha Kemp ja Chris Evans käisid 2011. aastal.

vaata suhet #7

Kristin Cavallari

2008 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Kristin Cavallari liitunud Chris Evansiga 2008. aasta oktoobris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #6

Elusõda

2008 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Vida Guerra ühendanud Chris Evansiga 2008. aasta juunis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #5

Minka Kelly

2007 - 2014

Minka Kelly ja Chris Evans dateeriti maist 2007 kuni oktoobrini 2014.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet #4

Christina Ricci

2007

Christina Ricci ja Chris Evans olid dateeritud maist septembrini 2007.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #3

Emmy Rossum

2007 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Emmy Rossum end Chris Evansiga 2007. aasta märtsis.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #kaks

Gisele Bundchen

2006 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Chris Evans end 2006. aastal Gisele Bündcheniga.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #1

Jessica Biel

2001 - 2006

Jessica Biel ja Chris Evans dateerisid 2003. aastat kuni 2006. aasta juunini.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 44% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Chris Evans39 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Lily James32 JäärNäitleja
Briti
Jenny Slate39 JäärNäitleja
Ameeriklane
Elizabeth Olsen32 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Lily Collins32 kalaNäitleja
Briti
Lucy Pinder37 AmburMudel (täiskasvanu / glamuur)
Briti
Sandra Bullock56 LõviNäitleja
Ameeriklane
Sacha Kemp- Näitleja
Ameeriklane
Kristin Cavallari3. 4 KaljukitsTelenägu
Ameeriklane
Elusõda47 kalaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Kuuba
Minka Kelly40 VähkNäitleja
Ameeriklane
Christina Ricci41 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Emmy Rossum3. 4 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Gisele Bundchen40 VähkMudel
Brasiillane
Jessica Biel39 kalaNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Chris Evans Chris Evans - ajakirja ajakiri Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (mai 2019) Chris Evans - ajakirja ajakiri Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (mai 2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Fantastiline nelik - Chris Evans

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Valgusaasta2022Buzz Lightyear (hääl)Film
Jaakobi kaitsmine2020Andy BarberTelesaade
Kapten Marvel2019. aastaSteve Rogers (krediteerimata)Film
Avengers: Lõppmäng2019. aastaKapten Ameerika, Steve RogersFilm
Operatsioon Vennad2019. aastaAri LevinsonFilm
Noad välja2019. aastaLunaraha DrysdaleFilm
Avengers: lõpmatuse sõda2018Kapten Ameerika, Steve RogersFilm
Ämblikmees: kojutulek2017Kapten Ameerika, Steve RogersFilm
Andekas2017FrankFilm
Kapten Ameerika: kodusõda2016Kapten Ameerika, Steve RogersFilm
Sipelgamees2015Steve Rogers (krediteerimata)Film
Avengers: Ultroni vanus2015Kapten Ameerika, Steve RogersFilm
Enne kui läheme2014NickFilm
Kapten Ameerika: talvesõdur2014Kapten Ameerika, Steve RogersFilm
Lahe mängimine2014MinaFilm
Lumepurustaja2013CurtisFilm
Thor: Pime maailm2013Loki kui Ameerika kapten (krediteerimata)Film
Kättemaksjad2012Kapten Ameerika, Steve RogersFilm
Jäämees2012Härra FreezyFilm
Hall mees2012Lloyd HansenFilm
Kapten Ameerika: esimene kättemaksuhimija2011Kapten Ameerika, Steve RogersFilm
Mis su number on?2011Colin SheaFilm
Punktsioon2011Mike WeissFilm
Scott Pilgrim vs maailm2010Lucas leeFilm
Kaotajad2010JensenFilm
Lükake2009Nick GantFilm
28 jooki hiljem2009Lühifilm
Tänavakuningad2008Detektiiv Paul DiskantFilm
Pisaratilmi kadumine2008JimmyFilm
4: Hõbesurfari tõus2007Inimese tõrvik, Johnny StormFilm
Päikest2007kassFilm
Lahing Terra eest2007Stewart Stanton (hääl)Film
Lapsehoidja päevikud2007Harvardi HottieFilm
TMNT2007Casey (hääl)Film
Fantastiline neli2005Johnny StormFilm
Ägedad inimesed2005BryceFilm
London2005LõunasseFilm
Kana robot2005Gobo Fraggle, inimtõrvik, õpetajaTelesaade
Mobiilne2004RyanFilm
Täiuslik skoor2004KyleFilm
Paberipoiss2003BenLühifilm
Nahk2003BrianTelesaade
Eastwick2002AdamTelefilm
Mitte üks teine ​​teismeliste film2001Jake WylerFilm
Uustulnukad2000JuddFilm
Bostoni avalik2000Neil MavromatesTelesaade
Vastassugupool2000Cary BastonTelesaade
Põgenik2000ZackTelesaade
Väike õuduste poodOrin Desk (kuulujutuga)Film
Bermuda kolmnurkDr Fisk (kuulujutuga)Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Chris Evans ja Alice EveAlice Eve
    • Enne kui läheme
      2014
    [vaata sobivust]
  • Chris Evans ja Anna FarisAnna Faris
    • Mis su number on?
      2011
    [vaata sobivust]
  • Chris Evans ja Camilla BelleCamilla Belle
    • Lükake
      2009
    [vaata sobivust]
  • Chris Evans ja Chyler LeighChyler Leigh
    • Mitte üks teine ​​teismeliste film
      2001
    [vaata sobivust]
  • Chris Evans ja Emily VanCampEmily VanCamp
    • Kapten Ameerika: kodusõda
      2016
    [vaata sobivust]
  • Chris Evans ja Erika ChristensenErika Christensen
    • Täiuslik skoor
      2004
    [vaata sobivust]
  • Chris Evans ja Hayley AtwellHayley Atwell
    • Avengers: Ultroni vanus
      2015
    [+2 veel]
  • Chris Evans ja Jenny SlateJenny Slate
    • Andekas
      2017
    [vaata sobivust]
  • Chris Evans ja Jessica BielJessica Biel
    • London
      2005
    [+1 veel]
  • Chris Evans ja Kate BosworthKate Bosworth
    • Uustulnukad
      2000
    [vaata sobivust]
  • Chris Evans ja Michelle DockeryMichelle Dockery
    • Jaakobi kaitsmine
      2020
    [vaata sobivust]
  • Chris Evans ja Michelle MonaghanMichelle Monaghan
    • Lahe mängimine
      2014
    [vaata sobivust]
  • Christopher Evans ja Jaime PresslyJaime ajakirjanduslikult
    • Mitte üks teine ​​teismeliste film
      2001
    [vaata sobivust]
  • Maria Menounos ja Chris EvansMaria menounos
    • Fantastiline neli
      2005
    [vaata sobivust]
  • Scarlett Johansson ja Chris EvansScarlett Johansson
    • Lapsehoidja päevikud
      2007
    [+2 veel]
Veel Chris Evansi ekraanil kuvatud kohtumisi Vähem Chris Evansi ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.