Põhiline Suhted Diana Ross

Diana Ross

Teie Homseks Horoskoop

Diana Ross VallalineKoht 1573 -300Vanus 77 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 14 Lapsed
5 last

Kellega ta praegu käib?

Diana Ross on praegu vallaline.








Suhted

Diana Ross oli varem abielus Arne Naess juunioriga.(1985 - 2000)ja Robert Ellis Silberstein(1971 - 1977).



Diana Ross on olnud suhetes Jon Voightiga(2005 - 2006), Gene Simmons(1980 - 1983), Richard Gere(1977 - 1979), Michael Jackson(1977 - 1994), Berry Gordy(1963 - 1970), Michael Bloomberg, Eddie Kendricks, Ryan O'Neal, Warren Beatty ja Smokey Robinson.






Diana Rossil on olnud kohtumisi Arthur Ashe'iga(1976)ja John Taylor.



Umbes

Diana Ross on 77-aastane Ameerika laulja. Diana Ernestine Earle Ross sündis 26. märtsil 1944 Detroitis (Michigan, USA). Ta on kuulus The Supremesi poolest karjääris, mis kestab 1960. aastast kuni 1956. aastani. Tema sodiaagimärk on Jäär.

Diana Ross on olnud ekraanil matšis Billy Dee Williamsiga aastal Daam laulab bluusi (1972).



Diana Ross kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika diskomuusikud, Ameerika poplauljad ja Ameerika plaaditootjad.

Panustage

Aidake meil luua Diana Rossi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

kui vana on phil anselmo

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks15 aastat, 4 kuud10 aastat, 10 kuud-
Tutvumisleht1017 aastat2 aastat, 11 kuud6 kuud, 1 päev
Kohtuminekaks---
Kokku1417 aastat3 aastat, 8 kuud6 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiDiana
PerekonnanimiRoss
Täisnimi sündidesDiana Ernestine Earle Ross
Alternatiivne nimiPreili Ross
Vanus77 aastat
Sünnipäev26. märts 1944
SünnikohtDetroit, Michigan, USA
Kõrgus5 '4½' (164 cm)
Kaal54 kg (120 naela)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusHääl ja nägu, stiil
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonBaptist
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKassi tehnikakeskkool
AmetitekstLaulja, plaadiprodutsent, näitleja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustKõrgemad
Muusikažanr (tekst)R & B, Soul, Disko, Jazz, Pop, Tants, Kaasaegne täiskasvanutele
MuusikažanrR & B
Aasta (d) aktiivne1959 – praegune, 1960 – praegune, 1956 – praegune
MuusikastiilHing, Disko, Urban, Motown, Pop-Soul, Pop / Rock, AM Pop
Muusika meeleoluElegantne, kogenud, stiilne, intiimne, sensuaalne, kirglik, särav, sädelev, rahustav, rõõmsameelne, õnnelik, kevadine, rafineeritud / maneeriline, õrn, armas, mänguline, sentimentaalne, romantiline, elav, süütu
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaal, Vokaal (sopran), klaver
PlaadifirmaLu Pine, Motown, RCA, EMI, parfon
Seotud aktidThe Primettes, The Supremes, The Temptations, The Jackson 5, Marvin Gaye, Michael Jackson, Lionel Richie, Michael Jackson., Westlife, Eric Kupper
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Richard De La Font Agentuur, Celebrity Talent International
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)35
Ametlikud veebisaididwww.facebook.com/DianaRoss, www.diana-web.com/, www.dianaross.de/
IsaFred Ross, vanem (4. juuli 1920 - 21. november 2007)
EmaErnestine Moten (27. jaanuar 1916 - 9. oktoober 1984)
ÕdeBarbara Ross-Lee (arst)
PereliigeJohn E. Ross (vanaisa)
SõberMichael Jackson (laulja)

Diana Ross (sündinud 26. märtsil 1944) on USA laulja, näitleja ja plaadiprodutsent. Michigani osariigis Detroitis sündinud ja kasvanud Ross sai tuntuks vokaalgrupi The Supremes esilauljana, kellest sai 1960ndatel Motowni edukaim tegu ja mis on USA ajaloo kõige paremini edetabelisse kuuluv naisgrupp, samuti üks kuulsamaid naisi. maailma kõigi aegade enimmüüdud tüdrukutegrupid. Grupp avaldas USA Billboard Hot 100-s rekordiliselt kaksteist hittsinglit: 'Kuhu kadus meie armastus', 'Baby Love', 'Come See About Me', 'Stop! Armastuse nimel, „Back in My Arms Again“, „I Hear a Symphony“, „You Can't Carry Hurry Love“, „You Keep Me Hangin 'On“, „Love is Here and Now You Gone ',' Juhus ',' Armastuslaps 'ja' Kunagi oleme koos '.

Lisateave Diana Rossi kohta Diana Rossi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
14Jon VoightSuheSeptember 2005Veebruar 20066 kuud
13Arne Naess nooremAbielusOktoober 1984Veebruar 200015 aastat
12Gene SimmonsSuhe198019833 aastat
üksteistMichael JacksonSuhe1977199417 aastat
10Richard GereSuhe197719792 aastat
9Arthur AsheKohtumine19761976-
8Robert Ellis SilbersteinAbielusNovember 1970Veebruar 19776 aastat
7Berry GordySuheSeptember 1963November 19707 aastat
6Suitsune RobinsonSuhe -
5John TaylorKohtumine -
4Michael BloombergTeadmata R -
3Eddie KendricksSuhe -
kaksRyan O'NealSuhe -
1Warren BeattySuhe -
Jon Voight #14

Jon Voight

2005 - 2006

Jon Voight ja Diana Ross on lahus ...[vaata paari] Arne Naess noorem #13

Arne Naess noorem

1984 - 2000

Arne Naess noorem ja Diana Ross lahutati ...[vaata paari] Gene Simmons #12

Gene Simmons

1980 - 1983

Diana Ross ja Gene Simmons läksid lahku 1983. aastal ...[vaata paari] Michael Jackson #üksteist

Michael Jackson

1977 - 1994

Michael Jackson ja Diana Ross on lahus ...[vaata paari] Richard Gere #10

Richard Gere

1977 - 1979

Richard Gere ja Diana Ross läksid lahku 1979. aastal ...[vaata paari] Arthur Ashe #9

Arthur Ashe

1976

Arthur Ashe ja Diana Ross on lahus ...[vaata paari] Robert Ellis Silberstein #8

Robert Ellis Silberstein

1970 - 1977

Robert Ellis Silberstein ja Diana Ross olid ...[vaata paari] Berry Gordy #7

Berry Gordy

1963 - 1970

Berry Gordy ja Diana Ross läksid lahku 1. novembril ...[vaata paari] Suitsune Robinson #6

Suitsune Robinson

Smokey Robinson ja Diana Ross on lahus ...[vaata paari] John Taylor #5

John Taylor

John Taylor ja Diana Ross olid suhtes ...[vaata paari] Michael Bloomberg #4Kuulujutt

Michael Bloomberg

Kuuldused olid Michael Bloombergist ja Diana Rossist ...[vaata paari] Eddie Kendricks #3

Eddie Kendricks

Eddie Kendricks ja Diana Ross on lahus ...[vaata paari] Ryan O #kaks

Ryan O'Neal

Ryan O'Neal ja Diana Ross on lahus ...[vaata paari] Warren Beatty #1

Warren Beatty

Diana Ross ja Warren Beatty on lahus ...[vaata paari] #14

Jon Voight

2005 - 2006

Jon Voightil ja Diana Rossil oli suhe septembrist 2005 kuni märtsini 2006.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #13

Arne Naess noorem

1984 - 2000

Arne Naess noorem ja Diana Ross olid abielus 14 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 1984. aasta oktoobris ja abiellusid 23. oktoobril 1985. 14 aastat hiljem lahutasid nad 12. veebruaril 2000.

Suhe 15 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Vanus69%'> Ühilduvus 47% Lapsed 2 last vaata suhet #12

Gene Simmons

1980 - 1983

Diana Ross ja Gene Simmons dateerisid aastatel 1980-1983.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #üksteist

Michael Jackson

1977 - 1994

Michael Jacksonil ja Diana Rossil oli suhe aastatel 1977–1994.

Suhe 17 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #10

Richard Gere

1977 - 1979

Richard Gere ja Diana Ross dateerisid aastatel 1977–1979.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #9

Arthur Ashe

1976

Arthur Ashe ja Diana Ross kohtusid 1976. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #8

Robert Ellis Silberstein

1970 - 1977

Robert Ellis Silberstein ja Diana Ross olid abielus 6 aastat. Nad käisid 2 kuud pärast kokkutulekut novembris 1970 ja abiellusid 20. jaanuaril 1971. 6 aastat hiljem lahutati 9. märtsil 1977.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 30% Lapsed 2 last vaata suhet #7

Berry Gordy

1963 - 1970

Berry Gordy ja Diana Ross on dateeritud septembrist 1963 kuni novembrini 1970.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus13%'> Ühilduvus 24% Lapsed 1 laps vaata suhet #6

Suitsune Robinson

Smokey Robinsonil ja Diana Rossil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #5

John Taylor

John Tayloril oli kohtumine Diana Rossiga.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #4

Michael Bloomberg

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Michael Bloomberg end Diana Rossi külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #3

Eddie Kendricks

Eddie Kendricksil ja Diana Rossil oli suhe.

daniel rutherford marilyn wilson rutherford
MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #kaks

Ryan O'Neal

Ryan O'Nealil ja Diana Rossil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #1

Warren Beatty

Diana Rossil ja Warren Beattyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 71% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Diana Ross77 JäärLaulja
Ameeriklane
Jon Voight82 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Arne Naess noorem66 AmburÄri
Norra keel
Gene Simmons71 NeitsiBassist
Iisraeli
Michael Jacksonviiskümmend NeitsiLaulja
Ameeriklane
Richard Gere71 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Arthur Ashe49 VähkTennis
Ameeriklane
Robert Ellis Silberstein75 Äri
Ameeriklane
Berry Gordy91 AmburHeliriba
Suitsune Robinson81 VeevalajaLaulja
Ameeriklane
John Taylor60 KaksikudMuusik
Briti
Michael Bloomberg79 VeevalajaÄri
Ameeriklane
Eddie Kendricks52 AmburLaulja
Ameeriklane
Ryan O'Neal80 JäärNäitleja
Ameeriklane
Warren Beatty84 JäärNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Rhonda Ross-KendrickNaine13. august 197149 aastat vana Berry Gordy
Tracee Ellis RossNaine29. oktoober 197248 aastat vana Robert Ellis Silberstein
Chudney LaneNaine4. november 197545 aastat vana Robert Ellis Silberstein
Ross Arne NaessMees7. oktoober 198733 aastat vana Arne Naess noorem
Evan RossMees26. august 198832-aastane Arne Naess noorem

Pildigalerii

Diana Ross ja Gene Simmons Grace Jones, Diana Ross, Mounia Kõrgemad Diana Ross ja Gene Simmons Sydney J Goldman Alicia Keys ja Diana Ross 61. aastaauhinnal Grammy - Show Alicia Keys ja Diana Ross 61. aastaauhinnal Grammy - Show Diana Ross ja Gene Simmons Reds linastuvad New Yorgis, november 1981 Gene Simmonsi ja Diana Ross Regina New York City, 1. jaanuar 1981 Diana Ross saabub LAXi lennujaama Diana Ross saabub LAXi lennujaama Diana Ross saabub LAXi lennujaama

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lisa Frank 420 / Kaasaegne arvutus2014Lühifilm
Topelt Platinum1999Olivia KingTelefilm
Pimedusest väljas1994Paulie CooperTelefilm
Maa enne aega1988Balladeer (hääl, krediteerimata)Film
Wiz1978DorothyFilm
Wiz mööda teed1978DorothyLühifilm
Mahagon1975TracyFilm
Daam laulab bluusi1972Billie puhkusFilm
Tee vanaisale ruumi1970Diana HendricksTelesaade
Tarzan1966Õde ThereseTelesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Billy Dee Williams
    • Daam laulab bluusi
      1972
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.