Põhiline Suhted James Lafferty

James Lafferty

Teie Homseks Horoskoop

James Lafferty KihlatudKoht 978 -316Vanus 35 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 5 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Alexandra Park ja James LaffertyAlexandra Park ja James Lafferty kihlusid 6. septembril 2020. vaata suhet

Suhted

James Lafferty on olnud suhetes Eve Hewsoniga(2010 - 2015), Shantel VanSanten(2009 - 2010), Sophia Bush(2008 - 2009)ja Rachael Wilson(2005 - 2006).








Umbes

James Lafferty on 35-aastane Ameerika näitleja. 25. juulil 1985 Hemetis (CA) sündinud James Martin Laffertyst on ta kuulus Nathanist ühe puu künkal. Tema Tähtkuju on Lõvi.



James Lafferty on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Bethany Joy Lenz Üks Puu mägi (2003), Hilarie Burton aastal Üks Puu mägi (2003)ja Sophia Bush sisse Üks Puu mägi (2003).






James Lafferty kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma James Lafferty profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud13 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht44 aastat, 7 kuud2 aastat11 kuud, 4 päeva
Kokku54 aastat, 7 kuud2 aastat, 3 kuud11 kuud, 4 päeva

Üksikasjad

EesnimiJames
Keskmine nimiMartin
PerekonnanimiLafferty
Täisnimi sündidesJames Martin Lafferty
Alternatiivne nimiJamie, J, beebi James
Vanus35 aastat
Sünnipäev25. juuli 1985
SünnikohtHemet, CA
Kõrgus6 '2' (188 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnus15 jala, keskmise kaugushüppe lask
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHemeti keskkool, Hemet, CA
ÜlikoolCalifornia osariigi ülikool, Long Beach
AmetitekstNäitleja, lavastaja, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustNathan ühel puudemäel
Aasta (d) aktiivne1997 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Nullgravitatsiooni juhtimine
Ametlikud veebisaididothfans.com, j-lafferty.com, james-lafferty.com, jlaweb.net, twitter.com/ThisIsLafferty
IsaJeff Lafferty
EmaAngie Lafferty
VendStuart Lafferty (Stuart on Jamesi väikevend, kes esines tegelikult ühes episoodis One Tree Hilli 2. hooajal. Tema tegelane oli Jarret Green)
SõberTšaad Michael Murray, Sophia Bush, Lee Norris, Tyler Hilton, Bethany Joy Lenz
LemmikloomadHusky / lambakoera segu (koer - Nino)
LemmikinimesedMichael Jordan (tema iidol)
LemmikfilmidVõitlusklubi [1999], Ilusad tüdrukud [1996]
Lemmikud telesaatedSouth Park, The Sopranos, The Daily Show
LemmikbändidEminem, Kaksikud, Steve Milleri ansambel, Geto Boys ja Kanye West
LemmikraamatudVapper uus maailm (Aldous Huxley) [2004], hümn

James Martin Lafferty (sündinud 25. juulil 1985) on USA näitleja, režissöör ja produtsent. Teda tuntakse kõige paremini Nathan Scotti kujutamise tõttu WB / CW teismeliste draamasarjades One Tree Hill aastatel 2003–2012.



Lisateavet James Lafferty kohta James Lafferty kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Alexandra parkSuhe2018kohal3 aastat
4Eve HewsonSuheDetsember 2010Juuli 20154 aastat
3Shantel VanSantenSuheJuuni 2009Mai 201011 kuud
kaksSophia BushSuheAprill 2008Aprill 20091 aasta
1Rachael WilsonSuhe R Jaanuar 2005September 20061 aasta
Alexandra park #5

Alexandra park

2018

Alexandra Park ja James Lafferty kihlusid ...[vaata paari] Eve Hewson #4

Eve Hewson

2010 - 2015

Eve Hewson ja James Lafferty läksid lahku ...[vaata paari] Shantel VanSanten #3

Shantel VanSanten

2009 - 2010

Shantel VanSanten ja James Lafferty eraldi ...[vaata paari] Sophia Bush #kaks

Sophia Bush

2008 - 2009

James Lafferty ja Sophia Bush lahku ...[vaata paari] Rachael Wilson #1Kuulujutt

Rachael Wilson

2005 - 2006

Rachael Wilson ja James Lafferty olid kuulujutud ...[vaata paari] #5

Alexandra park

2018

Alexandra Park ja James Lafferty on olnud kihlatud 6 kuud pärast kihlumist 6. septembril 2020.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #4

Eve Hewson

2010 - 2015

Eve Hewson ja James Lafferty on dateeritud 2010. aastast kuni 2015. aasta juulini.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #3

Shantel VanSanten

2009 - 2010

Shantel VanSanten ja James Lafferty on dateeritud juunist 2009 kuni maini 2010.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #kaks

Sophia Bush

2008 - 2009

James Lafferty ja Sophia Bush on dateeritud maist 2008 kuni aprillini 2009.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #1

Rachael Wilson

2005 - 2006 (kuulujutt)

Rachael Wilson on kuuldavasti haakunud James Laffertyga 2005. aasta jaanuaris.

Suhe 1 aasta vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
James Lafferty35 LõviNäitleja
Ameeriklane
Alexandra park32 SõnnNäitleja
Austraallane
Eve Hewson29 VähkNäitleja
Iiri keel
Shantel VanSanten35 LõviNäitleja
Ameeriklane
Sophia Bush38 VähkNäitleja
Ameeriklane
Rachael Wilson- Iseloom
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jamie Lucas ScottMees Betaania rõõm Lenz

Pildigalerii

Pealkirjad: Üks puu mägi, Crash Into You People: James Lafferty, Sarah Edwards Tegelased: Nathan Scott, Theresa James Lafferty ja Eve Hewson James Lafferty ja Eve Hewson James Lafferty ja Eve Hewson James Lafferty ja Eve Hewson James Lafferty ja Eve Hewson James Lafferty ja Shantel VanSanten James Lafferty ja Shantel VanSanten James Lafferty ja Shantel VanSanten James Lafferty ja Shantel VanSanten James Lafferty ja Shantel VanSanten James Lafferty ja Shantel VanSanten

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Õige kraam2020Scott PuuseppTelesaade
Kõigil läheb suurepäraselt2018Jeremy DavisTelesaade
Mäe maja kummitamine2018RyanTelesaade
Väikelinna kuritegevus2017.Tony laamaFilm
Maa-alune2016USA marssal Kyle RisdinTelesaade
Vahvlitänav2015.James AdamsFilm
Kriis2014Hr NashTelesaade
Eesmärgil kaotatud2013PalavikFilm
silma2013Michael DumontFilm
Legend põrgu väravast: Ameerika vandenõu2011Eigson HowardFilm
S. Darko2009Iraagi JackFilm
Poisid jooksmas2003Joe FergusonFilm
Üks Puu mägi2003Nathan Lee, Nathan ScottTelesaade
Ettevalmistus2002JacksonTelefilm
Esimene esmaspäev2002AndrewTelesaade
Bostoni avalik2000Michael ScottTelesaade
Emeril2000James LagasseTelesaade
Saage tõeliseks1999BillyTelesaade
Kord ja jälle1999SiisTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Bethany Galeotti ja James LaffertyBetaania rõõm Lenz
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • James Lafferty ja Hilarie BurtonHilarie Burton
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]
  • James Lafferty ja Sophia BushSophia Bush
    • Üks Puu mägi
      2003
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi