Põhiline Suhted Joe Theismann

Joe Theismann

Teie Homseks Horoskoop

Joe Theismann AbielusVanus 71 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 4 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Joe Theismann ja Robin TheismanRobin Theisman ja Joe Theismann on olnud abielus 25 aastat alates 1996. aastast. vaata suhet

Suhted

Joe Theismann oli varem abielus Jeanne Carusoga(1993)ja Shari Brown(1970 - 1984).








kenny chesney sõbranna merevaigukollane tõde

Joe Theismann on olnud suhtes Cathy Lee Crosbyga(1983 - 1990).



Umbes

Joe Theismann on 71-aastane Ameerika jalgpalli (Ameerika) mängija. Sündinud Joseph Robert Theismannil 9. septembril 1949 New Brunswickis, New Jersey osariigis, on ta kuulus võitnud XV Bowl Super Bowli poolest. Tema Tähtkuju on Neitsi.






Joe Theismann kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika jalgpalli tagamängijad, 1949. aastal sündinud ja Rahvusliku Jalgpalli liiga diktorid.



Panustage

Aidake meil luua Joe Theismann'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus325 aastat, 1 kuu13 aastat, 4 kuud1 aasta
Tutvumisleht17 aastat--
Kokku425 aastat, 1 kuu11 aastat, 9 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiJoosep
Keskmine nimiRobert
PerekonnanimiTheismann
Täisnimi sündidesJoseph Robert Theismann
Alternatiivne nimiSquirmini sakslane
Vanus71 aastat
Sünnipäev9. september 1949
SünnikohtNew Brunswick, NJ
Kõrgus6 '0' (183 cm)
Kaal87 kg (192 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSouth Riveri keskkool South Riveris, New Jersey osariigis
ÜlikoolJumalaema
AmetitekstJalgpallur, telesaatejuht, restoraniomanik
OkupatsioonAmeerika jalgpall
Ameerika jalgpalli positsioonTagamängija
MustandKoostas Miami Dolphins 1971. aasta NFL-i drafti 4. voorus (üldarvestuses 99. koht).
Taotle kuulsustVõitis Super Bowli XVII
Talentide agentuur (nt modelleerimine)JRT Associates Inc.
Brändi kinnitusConseco Direct Life'i telereklaam (1999), RaGu telereklaam (2004, Just For Men'i šampooni sisaldavate juuksevärvide trükireklaamid (2000)., Colonial Penn Life Insurance'i kauaaegne pressiesindaja, Luxury Bath Systems vannitoa ümberehitusreklaamid modelleerijad (2007)., Prindib reklaame Canon AE-1 peegelkaamerale ja Canoni FD objektiividele (1982–83)., (2011) telereklaam eesnäärmelisandi „Super beeta-eesnääre” jaoks.
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/011/000024936/, www.joetheismann.com/Joe_Theismann/Home.html

Joseph Robert Theismann (sündinud 9. septembril 1949) on ameerika endine profigridijalgpallur, spordikommentaator, korporatiivkõneleja ja restoranipidaja. Ta mängis tagamängijat Rahvuslikus jalgpalliliigas (NFL) ja Kanada jalgpalliliigas (CFL). Theismann veetis 12 hooaega Washingtoni Redskinsis, kus ta oli kahekordne Pro Bowler ja aitas meeskonnal järjestikusel Super Bowlil esineda, võites Super Bowl XVII Miami Dolphinsi üle ja kaotades Super Bowl XVIII. Ta lisati 2003. aastal Kolledži jalgpallikuulsuste halli.



Lisateavet Joe Theismannist Joe Theismannist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Robin TheismanAbielusüheksateist üheksakümmend kuuskohal25 aastat
3Jeanne CarusoAbielus199219931 aasta
kaksCathy Lee CrosbySuhe198319907 aastat
1Shari BrownAbielus1970198414 aastat
Robin Theisman #4

Robin Theisman

üheksateist üheksakümmend kuus

Robin Theisman ja Joe Theismann on olnud ...[vaata paari] Jeanne Caruso #3

Jeanne Caruso

1992 - 1993

Jeanne Caruso ja Joe Theismann on lahutatud ...[vaata paari] Cathy Lee Crosby #kaks

Cathy Lee Crosby

1983 - 1990

Joe Theismann ja Cathy Lee Crosby on lahus ...[vaata paari] Shari Brown #1

Shari Brown

1970 - 1984

Shari Brown ja Joe Theismann lahutati ...[vaata paari] #4

Robin Theisman

üheksateist üheksakümmend kuus

Robin Theisman ja Joe Theismann on olnud abielus 25 aastat.

Suhe 25 aastat vaata suhet #3

Jeanne Caruso

1992 - 1993

Jeanne Caruso ja Joe Theismann on lahutatud.

Suhe 1 aasta vaata suhet #kaks

Cathy Lee Crosby

1983 - 1990

Joe Theismannil ja Cathy Lee Crosbyl olid suhted aastatel 1983–1990.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #1

Shari Brown

1970 - 1984

Shari Brown ja Joe Theismann lahutatakse pärast 14-aastast abielu. Neil oli 3 last.

Suhe 14 aastat Lapsed 3 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Joe Theismann71 NeitsiAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Robin Theisman- Abikaasa
Ameeriklane
Jeanne Caruso- Mudel
Ameeriklane
Cathy Lee Crosby76 AmburTelenägu
Ameeriklane
Shari Brown- Abikaasa
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
JoeMees Shari Brown
AmyNaine Shari Brown
PatrickMees Shari Brown

Pildigalerii

Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann Joe Theismann

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lumi tuleb2019. aastaLennyTelefilm
Armastus kõrvalt2016Owen HollandTelefilm
Brooklyn Üheksa-Üheksa2013Joe TheismannTelesaade
Vajalik karedus2011Joe TheismannTelesaade
Mees vasakult väljalt1993Phil CoreyTelefilm
Kahurikuul II jooks1984MackFilm
Bogarti näoga mees1980JockFilm
B.J. ja Karu1978JerryTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.