Põhiline Suhted Kimora Lee Simmons

Kimora Lee Simmons

Teie Homseks Horoskoop

Kimora Lee Simmons AbielusKoht 989 47Vanus 46 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 5 kokku Lapsed
4 last

Kellega ta praegu käib?

Tim Leissner ja Kimora Lee SimmonsTim Leissner ja Kimora Lee Simmons on alates 2013. aasta detsembrist 7 aastat abielus olnud. vaata suhet

Suhted

Kimora Lee Simmons oli varem abielus Russell Simmonsiga(1998 - 2009).








Kimora Lee Simmons on olnud suhetes Djimon Hounsou'ga(2007 - 2012)ja Beebi ehk Birdman(2004 - 2014).



Kimora Lee Simmonsil on olnud kohtumisi Kendu Isaacsiga(2001).






Umbes

Kimora Lee Simmons on 46-aastane Ameerika moelooja. Kimora Lee Perkins sündis 4. mail 1975 Ameerika Ühendriikides Missouris St. Louisis. Ta on kuulus Fabulosity, Baby Phat. Tema sodiaagimärk on Sõnn.



Kimora Lee Simmons kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika ärimehed.

Panustage

Aidake meil Kimora Lee Simmonsi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks16 aastat, 2 kuud12 aastat, 3 kuud8 aastat, 4 kuud
Tutvumislehtkaks9 aastat, 6 kuud7 aastat, 7 kuud5 aastat, 9 kuud
Kohtumine1---
Kokku516 aastat, 2 kuud7 aastat, 11 kuud5 aastat, 9 kuud

Üksikasjad

EesnimiKimora
Keskmine nimilugeda
PerekonnanimiSimmons
Täisnimi sündidesKimora Lee Perkins
Alternatiivne nimiPr Fabulosity, American Dream, hiphopi esimene leedi
Vanus46 aastat
Sünnipäev4. mai 1975
SünnikohtSt. Louis, Missouri, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus6 '0' (183 cm)
Kaal140 kg (64 kg)
EhitamineVolupous
Silmade värvMust
JuuksevärvMust
Eristav tunnusKõrgus, ainulaadne välimus
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonMuu
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLuteri usu põhikool Missouris St. Louisis.
AmetitekstModell, moekunstnik, ettevõtja, tõsielustaar
OkupatsioonMoedisainer
Taotle kuulsustVaprus, Baby Phat
Aasta (d) aktiivne1992 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)McCue, Sussmane ja Zapfel (NYC)
Brändi kinnitusChanel, Benettoni ühtsed värvid, Phat Farm, Baby Phat
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)28
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus6–8
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididwww.kimoraleesimmons.com/, www.imdb.com/name/nm0454042/, profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.view, www.babyphat.com/shop.php?1199077655, www.kls. com, www.fashionmodeldirectory.com/models/Kimora_Lee+Simmons/, http://www.kimoraleesimmons.com/, Modeling information, www.biography.com/people/kimora-lee-simmons-504534, www.instagram.com / kimoraleesimmons /? hl = et, www.facebook.com/officialkimoraleesimmons, twitter.com/OfficialKimora, www.linkedin.com/company/kls-design-group, http://www.babyphat.com
IsaVernon Whitlock Jr.
EmaJoanne Perkins
PereliigeMing Lee (tütar) sünd. 2000, Aoki Lee (tütar) s. 2002, Kenzo (poeg) sünd. 2009
SõberTyra Banks
LemmikloomadZoe: must pekinese (1990-2008)
LemmikfilmidIlupood
Lemmikud telesaatedElu Fab Lane'is
LemmikbändidMichael Jackson
LemmikkohadNy, Los Angeles, Pariis
LemmiktoidudJuustuburgerid ja friikartulid, Pizza, Punane homaar
LemmikvärvidKuld, roosa, must, punane
Lemmikud tarvikudKontsad, päikeseprillid

Kimora Lee Leissner (varem Simmons, sündinud Perkins; sündinud 4. mail 1975) on ettevõtja, moekunstnik, telenägu, autor, filantroop ja modell.

Lisateave Kimora Lee Simmonsi kohta Kimora Lee Simmonsi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Tim LeissnerAbielusJaanuar 2013kohal8 aastat
4Djimon HounsouSuheVeebruar 2007November 20125 aastat
3Beebi ehk LinnumemmSuheAugust 2004Veebruar 20149 aastat
kaksEemaldage IsaacsKohtumine20012001-
1Russell SimmonsAbielusNovember 1992Jaanuar 200916 aastat
Tim Leissner #5

Tim Leissner

2013

Tim Leissner ja Kimora Lee Simmons on olnud ...[vaata paari] Djimon Hounsou #4

Djimon Hounsou

2007 - 2012

Djimon Hounsou ja Kimora Lee Simmons eraldasid ...[vaata paari] Beebi ehk Linnumemm #3

Beebi ehk Linnumemm

2004 - 2014

Beebi ehk Birdman ja Kimora Lee Simmons eraldavad ...[vaata paari] Eemaldage Isaacs #kaks

Eemaldage Isaacs

2001

Kendu Isaacs ja Kimora Lee Simmons olid ...[vaata paari] Russell Simmons #1

Russell Simmons

1992 - 2009

Russell Simmons ja Kimora Lee Simmons olid ...[vaata paari] #5

Tim Leissner

2013

Tim Leissner ja Kimora Lee Simmons on olnud abielus 7 aastat. Nad olid kohtamas 11 kuud pärast kokkutulekut 2013. aasta jaanuaris ja abiellusid 2013. aasta detsembris.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 58% Lapsed 1 laps vaata suhet #4

Djimon Hounsou

2007 - 2012

Djimon Hounsou ja Kimora Lee Simmons on dateeritud veebruarist 2007 kuni novembrini 2012.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% Lapsed 1 laps vaata suhet #3

Beebi ehk Linnumemm

2004 - 2014

Baby ehk Birdman ja Kimora Lee Simmons on dateeritud augustist 2004 kuni veebruarini 2014.

Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #kaks

Eemaldage Isaacs

2001

Kendu Isaacs ja Kimora Lee Simmons kohtusid 2001. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #1

Russell Simmons

1992 - 2009

Russell Simmons ja Kimora Lee Simmons olid abielus 10 aastat. Pärast kohtumist novembris 1992 käisid nad 6 aastat ja abiellusid 20. detsembril 1998. 10 aastat hiljem lahutasid nad 2009. aasta jaanuaris.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 28% Lapsed 2 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kimora Lee Simmons46 SõnnMoedisainer
Ameeriklane
Tim Leissner49 SkorpionÄri
Ameeriklane
Djimon Hounsou57 SõnnNäitleja
Beniinlane
Beebi ehk Linnumemm52 VeevalajaRäppar
Ameeriklane
Eemaldage Isaacs52 LõviMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Russell Simmons63 KaaludÄri
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Ming LeeNaine21. jaanuar 200021 aastat vana Russell Simmons
Aoki LeeNaine16. august 200218 aastat vana Russell Simmons
Kenzo LeeMees30. mai 200911-aastane Djimon Hounsou
Wolfe LeeMeesAprill 20156-aastane Tim Leissner

Pildigalerii

Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele tänupühade einestamise ajal nähtud Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele tänupühade einestamise ajal nähtud Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele tänupühade einestamise ajal nähtud Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele tänupühade einestamise ajal nähtud Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele mõeldud tänupühade söögikordade ajal väljas Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele tänupühade einestamise ajal nähtud Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele mõeldud tänupühade söögikordade ajal väljas Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele tänupühade einestamise ajal nähtud Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele tänupühade einestamise ajal nähtud Kimora Lee Simmons - Los Angelese kodututele tänupühade einestamise ajal nähtud Kimora Lee Simmons - külastab tänupühal hambaarsti kabinetti Kimora Lee Simmons - külastab tänupühal hambaarsti kabinetti

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Vöökoht sügav2006Vehklemismaja leediFilm
Ilupood2005DeniseFilm
Tagasilöök2005Naisreporter nr 1Film
Suur õrritus1999Dick Miyake'i juuksemudel (Kimora Lee)Film
Teie armastuse jaoks1998ŠamiraTelesaade
Üks maailmamuusika biit1998Saatejuht (Kimora Lee rollis)Telesaade
Armastuse või raha eest1993Modell (nagu Kimora)Film





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...