Põhiline Suhted Linda Ronstadt

Linda Ronstadt

Teie Homseks Horoskoop

Linda Ronstadt VallalineKoht 469. 326Vanus 74 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted kokku 12

Kellega ta praegu käib?

Linda Ronstadt on praegu vallaline.








Suhted

Linda Ronstadt on olnud suhetes Aaron Neville'iga(1989 - 1992), George Lucas(1984), Jim Carrey(1983), Jerry Brown(1979), Mick Jagger(1977 - 1978), Albert Brooks(1974 - 1976), JD Souther(1972 - 1974), Steve Martin(1972), John Boylan (plaadiprodutsent)(1971)ja Bill Murray.



Linda Ronstadtil on olnud kohtumist Robert Plantiga(1976).






Linda Ronstadt olevat kuulunud Chip Carteri külge.



Umbes

Linda Ronstadt on 74-aastane Ameerika laulja. Sündinud Linda Marie Ronstadtis 15. juulil 1946 USA-s Arizonas Tucsonis, on ta kuulus Grammyt võitnud laulja poolest. Tema sodiaagimärk on vähk.

Linda Ronstadt on olnud ekraanil Rex Smithiga Penzance'i piraadid (1983).



Linda Ronstadt kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja 1946. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil luua Linda Ronstadti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht103 aastat10 kuud, 16 päeva8 kuud, 2 päeva
Kohtumine1---
Kuuldavasti1---
Kokku123 aastat8 kuud, 23 päeva8 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiArmas
Keskmine nimiMarie
Neiupõlve nimiRonstadt
Täisnimi sündidesLinda Marie Ronstadt
Alternatiivne nimiCountry Rocki kuninganna, Rocki kuninganna, Rocki esimene leedi
Vanus74 aastat
Sünnipäev15. juuli 1946
SünnikohtTucson, Arizona, USA
Kõrgus5 '3' (160 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonAteist
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolArizona ülikool
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, muusik, plaadiprodutsent, näitleja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustGrammy võitnud laulja
Muusikažanr (tekst)Rock, Rock and Roll, Folk, Kantrirokk, Pehme rock, Jazz, Big Band, Art Rock, Kantri, Mariachi, Ladina, Pop, Hard Rock
MuusikažanrPop / Rock
Aasta (d) aktiivne1967–2011
MuusikastiilRiik, kantrirokk, vokaal, kantripop, kaasaegne täiskasvanu, pehme rock, folk-rokk, kaasaegne pop / rokk, traditsiooniline popp, popmuusika, klassikaline
Muusika meeleoluEarnest, sõbralik / heatahtlik, tagasilükatud / leebe, terav, romantiline, soe, õrn, armas, sentimentaalne, õppimine, nostalgiline, pehme, rahustav, orgaaniline, mõrkjasmagus, kirglik, peegeldav, peegeldav
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, löökriistad
PlaadifirmaKapitoolium, varjupaik, Verve, ninasarvik
Seotud aktidStone Poneys, Neil Young, Swampwater, Free Creek, The Eagles, Dolly Parton, Emmylou Harris, Rubén Fuentes, Mariachi V. de Tecalitlán, Nelson Riddle, Jackson Browne, Warren Zevon, Michael Nesmith, The Stone Poneys, Aaron Neville, Eagles, Joseph Byrd, väike feat
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Richard De La Font Agentuur
Brändi kinnitusMehhiko turismi telereklaam (1990ndad)
Ametlikud veebisaididwww.ronstadt-linda.com/, www.npr.org/artists/15335239/linda-ronstadt, www.facebook.com/LindaRonstadtOfficial/info, http://www.ronstadt-linda.com
IsaGilbert Ronstadt
EmaRuth Mary Copeman Ronstadt
VendPeter Ronstadt, Michael J Ronstadt
PereliigeMary Clementine (tütar), Carlos Ronstadt (poeg)

Linda Maria Ronstadt (sündinud 15. juulil 1946) on pensionil Ameerika popmuusika laulja, kes esines ja salvestas erinevates žanrites, sealhulgas rokk, kantri, kerge ooper ja ladina keel. Ta on teeninud 10 Grammy auhinda, kolm Ameerika muusikaauhinda, kaks Kantrimuusikaakadeemia auhinda, Emmy auhinda ja ALMA auhinda ning paljud tema albumid on saanud Ameerika Ühendriikides ja rahvusvaheliselt kuld-, plaatina- või multiplatinum-sertifikaadi. Ta on teeninud ka Tony auhinna ja Kuldgloobuse auhinna kandidaate. Ladina Salvestamise Akadeemia pälvis ta 2011. aastal Latin Grammy elutööpreemia ja 2016. aastal ka Record Academy poolt Grammy elutööpreemia. Ta võeti 2014. aasta aprillis Rock and Rolli kuulsuste halli.
28. juulil 2014 pälvis ta riikliku kunsti- ja humanitaarteenuste medali. 2019. aastal sai ta koos Dolly Partoni ja Emmylou Harrisega Hollywoodi kuulsuste alleel tähe Trio rühmas tehtud töö eest. Linda Ronstadt oli viie autasustatud isiku seas, kes said 2019. aasta Kennedy keskuse autasud eluaegsete kunstisaavutuste eest, 8. detsembril 2019 Washingtonis, John F. Kennedy etenduskunstide keskuses toimunud iga-aastasel üritusel. Auhinnad edastati pühapäeval, 22. detsembril 2019 CBS-is.

Lisateave Linda Ronstadti kohta Linda Ronstadti kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
12Aaron NevilleSuhe198919923 aastat
üksteistGeorge LucasSuhe19841984-
10Jim CarreySuheVeebruar 1983Oktoober 19838 kuud
9Jerry BrownSuhe19791979-
8Mick JaggerSuhe197719781 aasta
7Robert PlantKohtumine19761976-
6Albert BrooksSuhe197419762 aastat
5JD SoutherSuhe197219742 aastat
4Steve MartinSuhe19721972-
3John Boylan (plaadiprodutsent)Suhe19711971-
kaksChip CarterKohtumine R -
1Bill MurraySuhe R -
Aaron Neville #12

Aaron Neville

1989 - 1992

Aaron Neville ja Linda Ronstadt läksid lahku ...[vaata paari] George Lucas #üksteist

George Lucas

1984

George Lucas ja Linda Ronstadt on lahus ...[vaata paari] Jim Carrey #10

Jim Carrey

1983

Linda Ronstadt ja Jim Carrey läksid lahku 19 ...[vaata paari] Jerry Brown #9

Jerry Brown

1979

Jerry Brown ja Linda Ronstadt on lahus ...[vaata paari] Mick Jagger #8

Mick Jagger

1977 - 1978

Mick Jagger ja Linda Ronstadt läksid lahku ...[vaata paari] Robert Plant #7

Robert Plant

1976

Robert Plant ja Linda Ronstadt on lahus ...[vaata paari] Albert Brooks #6

Albert Brooks

1974 - 1976

Albert Brooks ja Linda Ronstadt läksid lahku ...[vaata paari] JD Souther #5

JD Souther

1972 - 1974

JD Souther ja Linda Ronstadt läksid lahku 19 ...[vaata paari] Steve Martin #4

Steve Martin

1972

Steve Martin ja Linda Ronstadt on lahus ...[vaata paari] #3

John Boylan (plaadiprodutsent)

1971

John Boylan (plaadiprodutsent) ja Linda Ronst ...[vaata paari] #kaksKuulujutt

Chip Carter

Chip Carter ja Linda Ronstadt on lahus ...[vaata paari] Bill Murray #1Kuulujutt

Bill Murray

Linda Ronstadt ja Bill Murray on lahus ...[vaata paari] #12

Aaron Neville

1989 - 1992

Aaron Neville ja Linda Ronstadt on dateeritud aastatel 1989–1992.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #üksteist

George Lucas

1984

George Lucas ja Linda Ronstadt käisid 1984. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #10

Jim Carrey

1983

Linda Ronstadt ja Jim Carrey dateerisid 1983. aastat kuni 1983. aasta oktoobrini.

Suhe 8 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #9

Jerry Brown

1979

Jerry Brown ja Linda Ronstadt dateerisid 1979. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #8

Mick Jagger

1977 - 1978

Mick Jagger ja Linda Ronstadt dateerisid aastatel 1977–1978.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #7

Robert Plant

1976

Robert Plant ja Linda Ronstadt kohtusid 1976. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #6

Albert Brooks

1974 - 1976

Albert Brooks ja Linda Ronstadt dateerisid aastatel 1974–1976.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #5

JD Souther

1972 - 1974

JD Souther ja Linda Ronstadt dateerisid aastatel 1972–1974.

on hr. t abielus
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #4

Steve Martin

1972

Steve Martin ja Linda Ronstadt dateerisid 1972. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #3

John Boylan (plaadiprodutsent)

1971

John Boylan (plaadiprodutsent) ja Linda Ronstadt dateerisid 1971. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Vanus72%'> Ühilduvus 33% vaata suhet #kaks

Chip Carter

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Chip Carter Linda Ronstadti külge haakinud.

vaata suhet #1

Bill Murray

(Kuulujutt)

Linda Ronstadt on kuulujuttude järgi ühendanud end Bill Murrayga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 72% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Linda Ronstadt74. VähkLaulja
Ameeriklane
Aaron Neville80 VeevalajaLaulja
Ameeriklane
George Lucas77 SõnnRežissöör
Ameeriklane
Jim Carrey59 KaljukitsNäitleja
Kanada
Jerry Brown83 JäärPoliitik
Ameeriklane
Mick Jagger77 LõviMuusik
Briti
Robert Plant72 LõviMuusik
Briti
Albert Brooks73 VähkNäitleja
Ameeriklane
JD Souther75 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Steve Martin75 LõviNäitleja
Ameeriklane
John Boylan (plaadiprodutsent)80 JäärTootmisjuht
Ameeriklane
Chip Carter-
Bill Murray70 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Linda Ronstadt ja Robert Plant Linda Ronstadt ja Robert Plant Linda Ronstadt ja Robert Plant Linda Ronstadt Linda Ronstadt Penzance'i piraadid 1981 Broadway Revivel Eddie Albert - TV Showtime Magazine Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (20. juuni 1969) JD Souther Robert Plant ja Linda Ronstadt Linda Ronstadt ja Jerry Brown Linda Ronstadt ja Jerry Brown Linda Ronstadt ja Jerry Brown

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Noored Indiana Jonesi kroonikad1992PeggyTelesaade
Simpsonid1989Linda RonstadtTelesaade
Corrido: Kired ja revolutsioon1987La ChataTelefilm
Ameerika saba1986Balladeer (hääl, krediteerimata)Film
Penzance'i piraadid1983Mabel StanleyFilm
Penzance'i piraadid1980Mabel StanleyTelefilm
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Linda Ronstadt - Rhondette, Mabel Stanley - muusikaline külalineTelesaade
Suurepärased etendused1971San Miguel (peaingel)Telesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Rex Smith ja Linda RonstadtRex Smith
    • Penzance'i piraadid
      1983
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.