Põhiline Suhted Bill Murray

Bill Murray

Teie Homseks Horoskoop

Bill MurrayKoht 2238 -245Vanus 70 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 6 Lapsed
6 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Bill Murray tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Bill Murray oli varem abielus Jennifer Butleriga(1997 - 2008)ja Margaret Murray(1980 - 1996).



Bill Murray on olnud suhetes Jenny Lewisega(2015)ja Linda Ronstadt.






Bill Murray on kohtunud Joan Lundeniga(1990 - 1995).



Bill Murray olevat end Crystle Stewartiga sidunud(2008).

Umbes

Bill Murray on 70-aastane Ameerika näitleja. Sündinud William James Murrayna 21. septembril 1950 Wilmette'is, Illinois, USA, on ta kuulus lihapallide, Saturday Night Live'i poolest. Tema Tähtkuju on Neitsi.



Bill Murray on osalenud 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Andie MacDowell Nurmenukupäev (1993), Gilda Radner aastal Laupäevaõhtu otseülekanne (1975), Joanne Whalley sisse Mees, kes teadis liiga vähe (1997), Karen Allen aastal Scrooged (1988)ja Sigourney Weaver aastal Tondipüüdjad (1984).

Bill Murray kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ning parima muusikali- või komöödianäitleja Kuldgloobuse (film) võitjad.

Panustage

Aidake meil oma Bill Murray profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

kelly thiebaud ja Bryan Craig abiellusid

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks17 aastat, 5 kuud16 aastat, 8 kuud-
Tutvumislehtkaks---
Kohtumine15 aastat--
Kuuldavasti11 kuu--
Kokku617 aastat, 5 kuud6 aastat, 5 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiWilliam
Keskmine nimiJames
PerekonnanimiMurray
Täisnimi sündidesWilliam James Murray
Alternatiivne nimiBill Murray
Vanus70 aastat
Sünnipäev21. september 1950
SünnikohtWilmette, Illinois, USA
Kõrgus6 '1' (185 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvHall
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolLoyola akadeemia, Wilmette IL (1968)
ÜlikoolPre-Med, Regise kolledž (välja visatud marihuaana tarvitamise tõttu), Sorbonne
AmetitekstNäitleja, koomiks
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustLihapallid, Saturday Night Live
Aasta (d) aktiivne1973 – praegune
VendJohn Murray (näitleja), Brian Doyle-Murray (näitleja) Joel Murray (näitleja)

William James Murray (sündinud 21. septembril 1950) on USA näitleja, koomik ja kirjanik. Tuntud oma surnud ajaga, sai ta esmakordselt kuulsaks laupäeval Night Night Live, etendustesarjas, mis pälvis talle esimese Emmy auhinna, ja mängis hiljem komöödiafilmides - sealhulgas Lihapallid (1979), Caddyshack (1980), Stripid (1981) , Tootsie (1982), Ghostbusters (1984), Ghostbusters II (1989), Aga Bob? (1991), Groundhogi päev (1993) ja Kingpin (1996). Tema ainus lavastajakrediit on Quick Change (1990), lavastatud koos Howard Frankliniga.

Lisateave Bill Murray kohta Bill Murray kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Jenny LewisSuhe R Oktoober 2015Oktoober 2015-
5Crystle StewartKohtumine R November 2008Detsember 20081 kuu
4Jennifer ButlerAbielus1991Juuni 200817 aastat
3Joan LundenKohtumine1990üheksateist üheksakümmend viis5 aastat
kaksMargaret MurrayAbielus1980üheksateist üheksakümmend kuus16 aastat
1Linda RonstadtSuhe R -
Jenny Lewis #6Kuulujutt

Jenny Lewis

2015.

Jenny Lewis ja Bill Murray on lahus ...[vaata paari] Crystle Stewart #5Kuulujutt

Crystle Stewart

2008

Kuuldavasti kuulusid Crystle Stewart ja Bill Murray ...[vaata paari] Jennifer Butler #4

Jennifer Butler

1991 - 2008

Jennifer Butler ja Bill Murray lahutasid ...[vaata paari] Joan Lunden #3

Joan Lunden

1990 - 1995

Joan Lunden ja Bill Murray on lahus ...[vaata paari] #kaks

Margaret Murray

1980 - 1996

Margaret Murray ja Bill Murray lahutasid ...[vaata paari] Linda Ronstadt #1Kuulujutt

Linda Ronstadt

Linda Ronstadt ja Bill Murray on lahus ...[vaata paari] #6

Jenny Lewis

2015 (kuulujutt)

Jenny Lewis olevat kuulunud Bill Murrayga 2015. aasta oktoobris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #5

Crystle Stewart

2008 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Crystle Stewart Bill Murray 2008. aasta novembris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #4

Jennifer Butler

1991 - 2008

Jennifer Butler ja Bill Murray olid abielus 10 aastat. Pärast kohtumist 1991. aastal käisid nad 6 aastat ja abiellusid 4. juulil 1997. 10 aastat hiljem lahutasid nad 13. juunil 2008.

Suhe 17 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus13%'> Ühilduvus 33% Lapsed
4 last
vaata suhet #3

Joan Lunden

1990 - 1995

Joan Lunden ja Bill Murray kohtusid 1990. aastal.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #kaks

Margaret Murray

1980 - 1996

Margaret Murray ja Bill Murray lahutatakse pärast 16-aastast abielu. Neil oli 2 last.

Suhe 16 aastat Lapsed 2 last vaata suhet #1

Linda Ronstadt

(Kuulujutt)

Linda Ronstadt on kuulujuttude järgi ühendanud end Bill Murrayga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 72% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Bill Murray70 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Jenny LewisNeli, viis KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Crystle Stewart39 NeitsiMudel
Ameeriklane
Jennifer Butler55 SõnnKostüümi disainer
Ameeriklane
Joan Lunden70 NeitsiTV uudised
Ameeriklane
Margaret Murray-
Linda Ronstadt74. VähkLaulja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
HomerosMees198239-aastane Margaret Murray
LukeMees198536 aastat vana Margaret Murray
CalebMees11. jaanuar 199328-aastane Jennifer Butler
JacksonMees6. oktoober 199525 aastat vana Jennifer Butler
CooperMees27. jaanuar 199724 aastat vana Jennifer Butler
LincolnMees30. mai 200119-aastane Jennifer Butler

Pildigalerii

Väike õuduste pood - Bill Murray Väike õuduste pood - Bill Murray Bill Murray Bill Murray Hyde Park Hudsonil - Bill Murray Bill Murray - ajakirja Pictycie na goraco pilt [Poola] (14. veebruar 2013) Bill Murray - ajakirja Pictycie na goraco pilt [Poola] (14. veebruar 2013) Ed Wood - Bill Murray Ed Wood - Bill Murray Ed Wood - Bill Murray Ed Wood - Bill Murray Ed Wood - Bill Murray

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ghostbusters: Afterlife2021Dr Peter VenkmanFilm
Prantsuse lähetamine2021Arthur Howitzer nooremFilm
Kividel2020FelixFilm
Zombieland: topeltpuudutus2019. aastaBill MurrayFilm
Surnud ei sure2019. aastaPealik Cliff RobertsonFilm
Koerte saar2018Ülemus (hääl)Film
Tondipüüdjad2016Martin HeissFilm
Džungliraamat2016Baloo (hääl)Film
Angie Tribeca2016Vic DeakinsTelesaade
Asepresidendid2016Direktor WellesTelesaade
Aloha2015.Carson WelchFilm
Kiik Kasbah2015.Richie LanzFilm
Väga Murray jõulud2015.Bill MurrayTelesaade
Loll ja lollam2014JäävalikFilm
Grand Budapest hotell2014M. IvanFilm
Monumendid Mehed2014Richard CampbellFilm
Püha Vincent2014VincentFilm
Olive Kitteridge2014Jack KennisonTelesaade
Alfa maja2013Senaator Vernon SmitsTelesaade
Hyde Park Hudsonis2012FDRFilm
Moonrise Kingdom2012Härra piiskopFilm
Pilguheit Charles Swan III mõtetes2012SaulFilm
Kirgemäng2010Õnnelik ShannonFilm
Mine madalale2009Frank QuinnFilm
Fantastiline härra Rebane2009Mäger (hääl)Film
Kontrolli piirid2009AmeeriklaneFilm
Zombieland2009Bill MurrayFilm
Pargid ja vaba aeg2009Walter GundersonTelesaade
Emberi linn2008Major ColeFilm
FCU: faktikontrolli üksus2008Bill MurrayLühifilm
Saa targaks2008Agent 13Film
Darjeeling Limited2007ÄrimeesFilm
Garfield: Kahe kiisu saba2006Garfield (hääl)Film
Purustatud lilled2005Don JohnstonFilm
Kadunud linn2005KirjanikFilm
Garfield2004Garfield (hääl)Film
Life Aquatic koos Steve Zissouga2004Steve ZissouFilm
Kohv ja sigaretid2003Bill Murray (segment „Deliirium”)Film
Tõlkes kaduma läinud2003Bob HarrisFilm
Osmoos Jones2001Frank DetorreFilm
Seksist rääkides2001Ezri StovallFilm
Kuninglik Tenenbaums2001Raleigh St. ClairFilm
Charlie inglid2000BosleyFilm
Hamlet2000PoloniusFilm
Häll Will Rock1999Tommy CrickshawFilm
Skaudi au1999Jack VardellLühifilm
Rushmore1998Hermani lillFilm
Metsikud asjad1998Ken BowdenFilm
Selliste sõpradega ...1998Maurice MelnickFilm
Lood minu lapsepõlvest1998Telesaade
Mees, kes teadis liiga vähe1997Wallace RitchieFilm
Kingpinüheksateist üheksakümmend kuusErnie McCrackenFilm
Suurem kui eluüheksateist üheksakümmend kuusJack CorcoranFilm
Space Jamüheksateist üheksakümmend kuusBill MurrayFilm
Ed Wood1994Jänku BreckinridgeFilm
Saturday Night Live esitleb president Bill Clintoni kõigi aegade lemmikuid1994ErinevadTelefilm
Nurmenukupäev1993PhilFilm
Hull koer ja au1993Frank MiloFilm
Aga Bob?1991Bob WileyFilm
Kiire muutmine1990GrimmFilm
Tondipüüdjad II1989Dr Peter VenkmanFilm
Scrooged1988Frank CrossFilm
Ta saab lapse1988Bill Murray (krediteerimata)Film
Väike õuduste pood1986Arthur DentonFilm
Tondipüüdjad1984Dr Peter VenkmanFilm
Miski ei kesta igavesti1984Ted BreughelFilm
Raseerija serv1984Larry DarrellFilm
Tootsie1982JeffFilm
Videvikuteater1982Esimeses filmis vasakuleTelefilm
Ruudukujulised pulkad1982Hr McNultyTelesaade
Triibudüheksateist kaheksakümmend üksJohnFilm
SCTV võrküheksateist kaheksakümmend üksErinevadTelesaade
EKr Rock1980Draakon (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Caddyshack1980Carl SpacklerFilm
Lahtised kingad1980VasakFilm
Seal, kus pühvel hulkub1980Jahimees S. ThompsonFilm
Lihapallid1979TripperFilm
Hr Mike'i Mondo video1979Mees tänavalFilm
Koerad1979Lühifilm
Lind igal aastaajal1979Lühifilm
Vaja on ainult sularaha1978Bill Murray K.Telefilm
Järgmine peatus, Greenwichi küla1976Nick Kessel (krediteerimata)Film
TVTV saade1976ErinevadTelefilm
Džungli häbi1975Reporter (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Honker, Various, Weekend Update AnkurTelesaade
Laupäeva õhtu otseülekanne Howard Coselliga1975ErinevadTelesaade
Pass Buck: Expo '741974M.C.Lühifilm
Mütsiseadus, The1973Raamatupoe omanikLühifilm
NüüdFilm
Bum's RushBum (hääl)Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Andie MacDowell ja Bill MurrayAndie MacDowell
    • Nurmenukupäev
      1993
    [vaata sobivust]
  • Bill Murray ja Gilda RadnerGilda Radner
    • Laupäevaõhtu otseülekanne
      1975
    [vaata sobivust]
  • Bill Murray ja Joanne WhalleyJoanne Whalley
    • Mees, kes teadis liiga vähe
      1997
    [vaata sobivust]
  • Bill Murray ja Karen AllenKaren Allen
    • Scrooged
      1988
    [vaata sobivust]
  • Bill Murray ja Sigourney WeaverSigourney Weaver
    • Tondipüüdjad
      1984
    [+1 veel]
  • Geena Davis ja Bill MurrayGeena Davis
    • Kiire muutmine
      1990
    [vaata sobivust]
  • Scarlett Johansson ja Bill MurrayScarlett Johansson
    • Tõlkes kaduma läinud
      2003
    [vaata sobivust]
  • Sharon Stone ja Bill MurraySharon Stone
    • Purustatud lilled
      2005
    [vaata sobivust]
  • Uma Thurman ja Bill MurrayUma Thurman
    • Hull koer ja au
      1993
    [vaata sobivust]
Veel Bill Murray ekraanil kuvatud kohtumisi Vähem Bill Murray ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...