Põhiline Suhted Steve Martin

Steve Martin

Teie Homseks Horoskoop

Steve Martin AbielusKoht 2701 -612Vanus 75 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 10 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Steve Martin ja Anne StringfieldAnne Stringfield ja Steve Martin on alates 28. juulist 2007 abielus olnud 13 aastat. vaata suhet

Suhted

Steve Martin oli varem abielus Victoria Tennantiga(1986 - 1994).








Steve Martin on olnud suhetes Anne Hechega(1994 - 1997), Mary Tyler Moore(1982), Bernadette Peters(1977 - 1982), Karen Puusepp(1977), Eve Babitz(1972)ja Linda Ronstadt(1972).



Steve Martinil on olnud kohtumist Maureen McCormickiga(1976).






Steve Martin olevat kuulunud Kristin Davise külge.



Umbes

Steve Martin on 75-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Stephen Glenn Martinil 14. augustil 1945 Wacos, Texases, USAs ja saanud hariduse Garden Grove'i keskkoolis 1963. aastal, on ta kuulus The Jerk. Tema Tähtkuju on Lõvi.

Steve Martin on osalenud 20 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Bernadette Peters Pennies taevast (üheksateist kaheksakümmend üks), Bonnie Hunt sisse Odavam kümnete kaupa (2003), Carol Kane sisse Minu sinine taevas (1990), Claire Danes sisse Poetüdruk (2005)ja Daryl Hannah sisse Roxanne (1987).



Steve Martin kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Akadeemia aumärgi saajad, Emmy auhinna võitjad ja Ameerika filminäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Steve Martini profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks18 aastat, 6 kuud14 aastat, 3 kuud10 aastat
Tutvumisleht64 aastat, 8 kuud1 aasta, 2 kuud2 kuud, 1 päev
Kohtumine1---
Kuuldavasti1---
Kokku1018 aastat, 6 kuud3 aastat, 6 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiSteve
Keskmine nimiGlenn
PerekonnanimiMartin
Täisnimi sündidesStephen Glenn Martin
Alternatiivne nimiSteve, Stephen Glenn Martin, Steve Martin
Vanus75 aastat
Sünnipäev14. august 1945
SünnikohtWaco, Texas, USA
Kõrgus6 '0' (183 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvHall
Eristav tunnusEnneaegselt valged juuksed
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonAgnostik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolRancho Alamitose keskkool (1963), Garden Grove'i keskkool 1963
ÜlikoolCalifornia Riikliku Ülikooli Long Beach (välja langenud)
AmetitekstNäitleja, koomik, kirjanik, dramaturg, produtsent, muusik ja helilooja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustJerk
Muusikažanr (tekst)Sürreaalne huumor, muusikaline komöödia, füüsiline komöödia, sketšikomöödia, vaimukus / sõnamäng, sinilill, rahvapärane taaselustamine, pop, kantri, sõnamäng, improvisatsiooniline komöödia, satiir
MuusikažanrKomöödia / räägitud
Aasta (d) aktiivne1967 – tänapäev
MuusikaandmedSketšikomöödia, püstijalakomöödia
MuusikastiilKomöödia, muusikakomöödia, progressiivne sinilill, sinilill, traditsiooniline sinilill
Muusika meeleoluRumal, maniakaalne, pöörane, nägus, vabakäiguline, kirjaoskaja, ennekuulmatu, energiline, vaimukas
PillVokaal, Banjo
Pill (tekst)Banjo, vokaal
PlaadifirmaÜmaram, Warner Bros.
Seotud aktidEdie Brickell, Earl Scruggs, Järsud Canyon Rangers, Martin Short
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Kuulsuste talent International
Brändi kinnitusMerrill Lynchi (hääl) telereklaam
Ametlikud veebisaididwww.stevemartin.com/, www.nndb.com/people/407/000022341/, http://stevemartin.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/steve_martin/, www.allmovie.com/artist/steve-martin -101485

Stephen Glenn Martin (sündinud 14. augustil 1945) on USA näitleja, koomik, kirjanik ja muusik. Martin jõudis 1960. aastatel avalikkuse ette The Brothers Comedy Houri kirjanikuna ja hiljem The Tonight Show sagedase külalisena. 1970-ndatel aastatel viis Martin enne pakitud maju üleriigilistel tuuridel läbi oma omapäraseid absurdikomöödiaid. Alates komöödiast hargnenud 1980. aastatest on Martinist saanud edukas näitleja, samuti autor, dramaturg, pianist ja bandžomängija, pälvides talle lõpuks teiste autasude hulka ka Emmy, Grammy ja Ameerika komöödia auhinnad.

Lisateave Steve Martini kohta Steve Martini kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10Anne StringfieldAbielusNovember 2002kohal18 aastat
9Anne HecheSuheOktoober 1994Jaanuar 19972 aastat
8Victoria TennantAbielus1984199410 aastat
7Mary Tyler MooreSuhe19821982-
6Bernadette PetersSuheMai 1977Jaanuar 19824 aastat
5Karen PuuseppSuheAprill 1977Juuni 19772 kuud
4Maureen McCormickKohtumine19761976-
3Eve BabitzSuhe19721972-
kaksLinda RonstadtSuhe19721972-
1Kristin DavisKohtumine R -
Anne Stringfield #10

Anne Stringfield

2002

Anne Stringfield ja Steve Martin on olnud ...[vaata paari] Anne Heche #9

Anne Heche

1994 - 1997

Steve Martin ja Anne Heche läksid jaanuaris lahku ...[vaata paari] Victoria Tennant #8

Victoria Tennant

1984 - 1994

Victoria Tennant ja Steve Martin olid lahutatud ...[vaata paari] Mary Tyler Moore #7

Mary Tyler Moore

1982

Steve Martin ja Mary Tyler Moore on lahus ...[vaata paari] Bernadette Peters #6

Bernadette Peters

1977 - 1982

Steve Martin ja Bernadette Peters läksid lahku ...[vaata paari] Karen Puusepp #5

Karen Puusepp

1977

Karen Carpenter ja Steve Martin läksid lahku ...[vaata paari] Maureen McCormick #4

Maureen McCormick

1976

Maureen McCormick ja Steve Martin on lahus ...[vaata paari] Eve Babitz #3

Eve Babitz

1972

Eve Babitz ja Steve Martin on lahus ...[vaata paari] Linda Ronstadt #kaks

Linda Ronstadt

1972

Steve Martin ja Linda Ronstadt on lahus ...[vaata paari] Kristin Davis #1Kuulujutt

Kristin Davis

Steve Martin ja Kristin Davis on lahus ...[vaata paari] #10

Anne Stringfield

2002

Anne Stringfield ja Steve Martin on olnud abielus 13 aastat. Pärast 2002. aasta novembris kokkutulekut olid nad 4 aastat kohtunud ja abiellusid 28. juulil 2007.

Suhe 18 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #9

Anne Heche

1994 - 1997

Steve Martin ja Anne Heche on dateeritud oktoobrist 1994 kuni jaanuarini 1997.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #8

Victoria Tennant

1984 - 1994

Victoria Tennant ja Steve Martin olid abielus 7 aastat. Pärast kohtumist 1984. aastal käisid nad kaks aastat ja abiellusid 20. novembril 1986. 7 aastat hiljem lahutasid nad 1994. aastal.

Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 86% vaata suhet #7

Mary Tyler Moore

1982

Steve Martinil ja Mary Tyler Moore'il oli suhe aastatel 1982–1982.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #6

Bernadette Peters

1977 - 1982

Steve Martin ja Bernadette Peters pärinesid 1978. aastast kuni 1982. aasta jaanuarini.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #5

Karen Puusepp

1977

Karen Carpenter ja Steve Martin dateerisid aastat 1977 kuni juuni 1977.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #4

Maureen McCormick

1976

Maureen McCormick ja Steve Martin kohtusid 1976. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #3

Eve Babitz

1972

Eve Babitz ja Steve Martin käisid 1972. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus52%'> Ühilduvus 18% vaata suhet #kaks

Linda Ronstadt

1972

Steve Martin ja Linda Ronstadt dateerisid 1972. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #1

Kristin Davis

(Kuulujutt)

Steve Martin olevat kuulunud Kristin Davise külge.

damion "maailm" vastupidav
MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Steve Martin75 LõviNäitleja
Ameeriklane
Anne Stringfield49 Ajakirjanik
Anne Heche52 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Victoria Tennant70 KaaludNäitleja
Briti
Mary Tyler Moore80 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Bernadette Peters73 kalaNäitleja
Ameeriklane
Karen Puusepp32 kalaLaulja
Ameeriklane
Maureen McCormick64 LõviNäitleja
Ameeriklane
Eve Babitz78 SõnnKirjanik
Ameeriklane
Linda Ronstadt74. VähkLaulja
Ameeriklane
Kristin Davis56 kalaNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

SuperHeavy tähistab oma uue CD väljaandmist - 21. september 2011 Jean Pigozzi Väike õuduste pood - Bill Murray Väike õuduste pood - Ellen Greene Mick Jagger ja L'Wren Scott saabuvad 27. veebruaril 2011 Californias Lääne-Hollywoodis Sunset Toweris toimunud Grey Carteri korraldatavale Vanity Fairi Oscari peole. Mick Jagger ja L'Wren Scott saabuvad 27. veebruaril 2011 Californias Lääne-Hollywoodis Sunset Toweris toimunud Grey Carteri korraldatavale Vanity Fairi Oscari peole. VÄIKE ÕUDUSTE POOD 1986 Film Muusikal VÄIKE ÕUDUSTE POOD 1986 Film Muusikal Avaleht (2015) Avaleht (2015) Avaleht (2015) Armastan Coopereid (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ainult mõrvad hoones2021CharlesTelesaade
Julmad kingad2020JutustajaLühifilm
Pruudi isa 3. osa (ish)2020George BanksLühifilm
Billy Lynni pikk poolajakäik2016NormFilm
Kodu2015.Kapten Smek (hääl)Film
Armasta Coopereid2015.Kaltsud (hääl)Film
Peaaegu kodus2014Kapten Smek (hääl)Lühifilm
Suur aasta2011Stu PreisslerFilm
Roosa panter 22009ClouseauFilm
See on keeruline2009Adam SchafferFilm
Beebi ema2008BarryFilm
Roosa panter2006ClouseauFilm
30 Rock2006Gavin VolureTelesaade
Odavam kümnete kaupa 22005Tom BakerFilm
Poetüdruk2005Ray PorterFilm
Jiminy Glick Lalawoodis2004Steve MartinFilm
Maja allatoomine2003Peter SandersonFilm
Odavam kümnete kaupa2003Tom BakerFilm
Looney Tunes: tagasi tegevuses2003Hr esimeesFilm
Rutles 2: ei saa mulle lõunasööki osta2002Steve Martin - intervjueeritavTelefilm
Novokaiin2001Frank SangsterFilm
Joe Gouldi saladus2000Charlie duellFilm
Vibusõrm1999VibusõrmFilm
Linnavälised1999Henry ClarkFilm
Egiptuse prints1998Hotep (hääl)Film
Hispaania vang1997Jimmy DellFilm
Sgt Bilkoüheksateist üheksakümmend kuusMeisterseersant Ernest G. BilkoFilm
Pruudi isa II osaüheksateist üheksakümmend viisGeorge BanksFilm
Saatuse lihtne keerdkäik1994Michael McCannFilm
Segatud pähklid1994PhilipFilm
Ja bänd mängis edasi1993VendTelefilm
Majahoidja1992DavisFilm
Usuhüpe1992JoonasFilm
Pruudi isa1991George BanksFilm
Grand Canyon1991DavisFilm
L.A. lugu1991Harris K. TelemacherFilm
Minu sinine taevas1990Vincent 'Vinnie' AntonelliFilm
Vanemlus1989GilFilm
Simpsonid1989Ray PattersonTelesaade
Räpased mädanenud kaabakad1988Freddy BensonFilm
Lennukid, rongid ja autod1987Neal PageFilm
Roxanne1987C. D. pallidFilm
Tracey Ullmani saade1987Roostes DeClureTelesaade
Kolm Amigot!1986Õnnelik päevFilm
Väike õuduste pood1986Orin Scrivello D.D.S.Film
Liikurid ja raputajad1985Fabian LongioFilm
Kõik mina1984Roger cobbFilm
Üksildane Poiss1984LarryFilm
Kahe ajuga mees1983Dr. Michael HfuhruhurrFilm
Surnud mehed ei kanna Plaidit1982Rigby ReardonFilm
Videvikuteater1982Erinevad tegelasedTelefilm
Videvikuteater II1982ErinevadTelefilm
Pennies taevastüheksateist kaheksakümmend üksArthurFilm
Jerk1979Kass žonglöör (nagu ka Pig Eye Jackson), NavinFilm
Nukufilm1979Jultunud kelnerFilm
Sgt Pepperi Lonely Hearts Club Band1978Dr Maxwell EdisonFilm
Hajameelne kelner1977StevenLühifilm
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Poiss, Roger Stone, erinevadTelesaade
Dok1975Brian BogertTelesaade
Ken Berry saade 'Wow'1972Regulaarne (1972)Telesaade
Järjekordne kena segadus1972HipiFilm
Sonny ja Cheri komöödiatund1971Erinevad tegelasedTelesaade
Väljas viisardi vaatamiseks1967Simon PiemanTelesaade
Carol Burnetti näitus1967KelnerTelesaade
Vendade Smothers komöödiatund1967Keskaegne kuningasTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Bernadette Peters ja Steve MartinBernadette Peters
    • Pennies taevast
      üheksateist kaheksakümmend üks
    [+1 veel]
  • Bonnie Hunt ja Steve MartinBonnie Hunt
    • Odavam kümnete kaupa 2
      2005
    [+1 veel]
  • Carol Kane ja Steve MartinCarol Kane
    • Minu sinine taevas
      1990
    [vaata sobivust]
  • Claire Danes ja Steve MartinClaire Danes
    • Poetüdruk
      2005
    [vaata sobivust]
  • Daryl Hannah ja Steve MartinDaryl Hannah
    • Roxanne
      1987
    [vaata sobivust]
  • Deborah Rush
    • Minu sinine taevas
      1990
    [vaata sobivust]
  • Diane Keaton ja Steve MartinDiane keaton
    • Pruudi isa
      1991
    [+1 veel]
  • Madolyn Smith-Osborne ja Steve MartinMadolyn Smith Osborne
    • Kõik mina
      1984
    [vaata sobivust]
  • Rachel Ward ja Steve MartinRachel Ward
    • Surnud mehed ei kanna Plaidit
      1982
    [vaata sobivust]
  • Sarah Parker ja Steve MartinSarah Jessica Parker
    • L.A. lugu
      1991
    [vaata sobivust]
  • Steve Martin ja Carol BurnettCarol Burnett
    • Carol Burnetti näitus
      1967
    [vaata sobivust]
  • Steve Martin ja Goldie HawnGoldie Hawn
    • Majahoidja
      1992
    [+1 veel]
  • Joely Fisher
    • Segatud pähklid
      1994
    [vaata sobivust]
  • Steve Martin ja Judith IveyJudith Ivey
    • Üksildane Poiss
      1984
    [vaata sobivust]
  • Steve Martin ja Kathleen TurnerKathleen Turner
    • Kahe ajuga mees
      1983
    [vaata sobivust]
  • Steve Martin ja Mary SteenburgenMary Steenburgen
    • Vanemlus
      1989
    [vaata sobivust]
  • Melanie Mayron
    • Minu sinine taevas
      1990
    [vaata sobivust]
  • Steve Martin ja Rita WilsonRita Wilson
    • Segatud pähklid
      1994
    [vaata sobivust]
  • Robyn Douglass
    • Üksildane Poiss
      1984
    [vaata sobivust]
  • Steve Martin ja Victoria TennantVictoria Tennant
    • Kõik mina
      1984
    [vaata sobivust]
Veel Steve Martini ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Steve Martini ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.