Põhiline Suhted Mark Sheppard

Mark Sheppard

Teie Homseks Horoskoop

Mark SheppardVanus 56 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Mark Sheppard tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Mark Sheppard on olnud suhtes Sarah L. Sheppardiga.



leonard-merlang ja olivia hussey dateeritud

Umbes

Mark Sheppard on 56-aastane Briti näitleja. 30. mail 1964 Londonis, Inglismaal, Suurbritannias sündinud Mark Andreas Sheppardist on ta kuulus üleloomuliku Crowley poolest karjääris, mis kestab alates 1992. aastast kuni 1992. aastani ja praeguseni. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.






Mark Sheppard kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1964 sündi, inglise filminäitlejad ja iiri päritolu inglased.



Panustage

Aidake meil luua Mark Sheppardi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiMark
Keskmine nimiAndreas
PerekonnanimiSheppard
Täisnimi sündidesMark Andreas Sheppard
Alternatiivne nimiMark 'Empire' Sheppard, Mark Andreas Sheppard, Mark A. Sheppard, Mark Sheppard
Vanus56 aastat
Sünnipäev30. mai 1964
SünnikohtLondon, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineKeskmine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuKaksikud
RahvusValge
RahvusBriti
AmetitekstNäitleja, muusik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustCrowley üleloomulikul
Aasta (d) aktiivne1992 - tänapäev, alates 1992, 1992 - tänapäev, 1992 - praegune
Ametlikud veebisaididwww.rottentomatoes.com/celebrity/mark_sheppard/, www.allmovie.com/artist/mark-a-sheppard-p304366, www.rottentomatoes.com/celebrity/mark_a_sheppard/
IsaW. Morgan Sheppard (näitleja)
PereliigeMax Sheppard (poeg), Will Sheppard (poeg)
Seotud inimesedMisha Collins, Jensen Ackles, Jared Padalecki, Eric Kripke, Jim Beaver

Mark Andreas Sheppard (sündinud 30. mail 1964) on Suurbritannia-Ameerika näitleja ja muusik. Teda krediteeritakse sageli kui 'Mark A. Sheppard'. Sheppard on tuntud Supernaturalil deemoni / põrgu kuninga Crowley mängimise ja Battlestar Galactica taaskäivitamisel advokaadi Romo Lampkini, Interpoli uurija James Sterlingi võimenduse ja Joss Whedoni Firefly väikesemõõtmelise kriminaalse isanda Badgeriga.



Lisateavet Mark Sheppardi kohta Vähem Mark Sheppardi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Sarah L. SheppardTeadmata -
#1

Sarah L. Sheppard

Sarah L. Sheppard ja Mark Sheppard olid ...[vaata paari] #1

Sarah L. Sheppard

Sarah L. Sheppardil ja Mark Sheppardil oli suhe.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Mark Sheppard 56 KaksikudNäitleja
Briti
Sarah L. Sheppard-

Pildigalerii

Arst Kes (2005) Arst Kes (2005) Doctor Who - 6. sari - Kuu päev (2011) Doctor Who - 6. sari - Kuu päev (2011) Mark Sheppard Mark Sheppard Mark Sheppard Mark Sheppard Mark Sheppard Mark Sheppard Mark Sheppard Mark Sheppard

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Doom Patrull2019. aastaWilloughby KiplingTelesaade
MacGyver2016Võlts dr ZitoTelesaade
Vabaduse pojad2013AckleyFilm
Saladuslik saar2012Noor kapten NemoFilm
Maailmasõda: Koljat2012Sean O'Brien (hääl)Film
Xtinction: kiskja X2011Dr Charles LeblancFilm
Peata kahtlustatav2011Blackjack MullinsTelesaade
Nukumaja2009TanakaTelesaade
Ladu 132009Benedictus ValdaTelesaade
Valgekrae2009Curtis HagenTelesaade
Tavalises vaateväljas2008RussellTelesaade
Võimendus2008Jim SterlingTelesaade
Vahekaitsja2008Manservant NevilleTelesaade
Biooniline naine2007Anthony AnthrosTelesaade
Põletusteade2007Tom PrescottTelesaade
Chuck2007Sõrmuse direktorTelesaade
Aegluubisõltlane2007TapjaFilm
Katki2006MalcolmFilm
Hai2006Rupert StoneTelesaade
Arst, kes2005Canton DelawareTelesaade
Keskmine2005Dr Charles Walker, Jack WalkerTelesaade
Üleloomulik2005Crowley, kujundivahetajaTelesaade
Kurjad silmad2004PeeterFilm
Peatamatu2004LeitchFilm
Battlestar Galactica2004Romo LampkinTelesaade
CSI: NY2004Kevin HanniganTelesaade
Sügav šokk2003ChomskyTelefilm
Ta kirjutas mõrva: keldi mõistatus2003Mees autos (krediteerimata)Telefilm
Jake 2.02003HartmanTelesaade
Las Vegas2003George BeckwahrTelesaade
NCIS2003Noor härra ValuTelesaade
Kiirtee2002Ronan DennehyTelesaade
Firefly2002MägerTelesaade
Munk2002Chris DowneyTelesaade
Jäljetult2002Ioannis 'Johnny' PataniTelesaade
Daam karbis2001Doug SweeneyFilm
Uus Alcatraz2001Juri breshcovFilm
Kaotatud reisimine2001Ian FieldsTelefilm
242001Ivan ErwichTelesaade
Kroonika2001NitroTelesaade
2. eriüksus2001KameeleonTelesaade
UC: Salajane2001Mitchell ReevesTelesaade
Hüvasti, mu arm2000M. J. (Mark A. Sheppard)Film
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Dimitri Sadesky, Rod DarlingTelesaade
Nähtamatu mees2000Juri GregorovTelesaade
Külmast välja1999KihvFilm
Võlunud1998ArnonTelesaade
Sõjaseisukord1998Savi SullivanTelesaade
V.I.P.1998MustTelesaade
Fortune, Inc. sõdur1997Christopher 'C.J.' YatesTelesaade
Praktika1997Eddie WicksTelesaade
Hollandi maailm1997CaliforniasFilm
Armastaja sõlmüheksateist üheksakümmend kuusNigel BowlesFilm
Minaüheksateist üheksakümmend viisLennuoperatsioonide asedirektor, noor Evan ParkerTelesaade
Liuguridüheksateist üheksakümmend viisJackTelesaade
Star Trek: Voyagerüheksateist üheksakümmend viisLeuconTelesaade
M.A.N.T.I.S.1994C. Flayton RuellTelesaade
Isa nimel1993Paddy ArmstrongFilm
X-toimikud1993Hooldaja Bob, Cecil L'IvelyTelesaade
Siidist jälitamised1991Eddie Bryce, EricTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi