Põhiline Suhted Meg DeAngelis

Meg DeAngelis

Teie Homseks Horoskoop

Meg DeAngelis VallalineVanus 26 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu käib?

Meg DeAngelis on praegu vallaline.








julian casablancas juliet joslini pulm

Suhted

Meg DeAngelis on olnud suhtes Alex Aionoga(2014).



Umbes

Meg DeAngelis on 25-aastane Kanada näitleja. Sündinud Megan Nicole DeAngelis 15. mail 1995 Torontos (Ontario, Kanada), on ta kuulus YouTube'i kanali MayBaby, Summer Forever, AwesomenessTV poolest. Tema sodiaagimärk on Sõnn.






Panustage

Aidake meil oma Meg DeAngelise profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiMegan
Keskmine nimiNicole
PerekonnanimiDeAngelis
Täisnimi sündidesMegan Nicole DeAngelis
Alternatiivne nimiMayBaby, Meg DeAngelis, Maybabytumbler, Megan DeAngelis, Meg
Vanus26 aastat
Sünnipäev15. mai 1995
SünnikohtToronto, Ontario, Kanada
Kõrgus5 '2' (157 cm)
Kaal55 kg (121 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusLihased huuled, õhukesed kulmud
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusKanada
KeskkoolFrankfurdi rahvusvaheline kool Saksamaal
ÜlikoolKesk-Florida ülikool
AmetitekstNäitleja, YouTube'i staar, sotsiaalmeedia isiksus
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustYouTube'i kanal 'MayBaby', Summer Forever, AwesomenessTV
Rind (tollides)32
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)3. 4
Ametlikud veebisaididtwitter.com/MegsDeAngelis, www.facebook.com/megsdeangelis, www.instagram.com/megandeangelis/, www.youtube.com/user/maybabytumbler
LemmikinimesedJ.K. Rowling
LemmikvärvidSinine, Roosa
Lisateave Meg DeAngelisest Meg DeAngelisest vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Alex AionoSuhe20142014-
Alex Aiono #1

Alex Aiono

2014

Alex Aiono ja Meg DeAngelis on lahus ...[vaata paari] #1

Alex Aiono

2014

Alex Aiono ja Meg DeAngelis käisid 2014. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Meg DeAngelis26 SõnnNäitleja
Kanada
Alex Aiono25 VeevalajaLaulja
Ameeriklane

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Trollid2016Moxie DewdropFilm
Tantsulaager2016CheyenneFilm
Kuulsused reageerivad2016IseTelesaade
Zall Hea2016Telesaade
Seitse taala digitaalset stuudiot2016KristallTelesaade
Igavesti suvi2015.AprillFilm
Projekt Mc²2015.NOV8 agentTelesaade
Betch2015.Põhiline BethaneeTelesaade
Juhendamine2015.Laurin SweeneyTelesaade
ÄgedusTV2013OnTelesaade
YouTube'i kasutajad reageerivad2012IseTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.