Põhiline Suhted Michael Bolton

Michael Bolton

Teie Homseks Horoskoop

Michael Bolton VallalineKoht 436. 268Vanus 68 aastat vana Tähtkuju kala Suhted kokku 14 Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Michael Bolton on praegu vallaline.








Suhted

Michael Bolton oli varem abielus Maureen Boltoniga(1975 - 1990).



Michael Bolton on kihlatud Nicollette Sheridaniga(2006 - 2008).






Michael Bolton on olnud suhetes Nancy O'Delliga(2003), Deborah Yates(2001 - 2002), Ashley Judd(1996 - 1997), Teri Hatcher(1992), Gabriela Sabatini(1991), Brooke Shields(1991 - 1992), Marla Maples(1991)ja Paula Barbieri.



Michael Boltonil on olnud kohtumisi Helene Fischeriga(2010 - 2012), Valentina Agius(2003)ja Pamela Anderson(2001).

Kuuldavasti on Michael Bolton Cheri külge haakinud(1986).



Umbes

Michael Bolton on 68-aastane Ameerika laulja. Michael Bolotin sündis 26. veebruaril 1953 Connecticuti osariigis New Havenis ja on kuulus oma armastuse poolest. Tema Tähtkuju on Kalad.

Michael Bolton kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika poplauljad, Ameerika rokilauljad ja Ameerika lauljate-laulukirjutajad.

Panustage

Aidake meil luua Michael Boltoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus117 aastat--
Kihlatud12 aastat, 8 kuud--
Tutvumisleht81 aasta, 3 kuud5 kuud, 17 päeva1 kuu, 1 päev
Kohtumine31 aasta, 3 kuud5 kuud, 2 päeva-
Kuuldavasti1---
Kokku1417 aastat1 aasta, 9 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiMichael
PerekonnanimiBolton
Täisnimi sündidesMichael Bolotin
Vanus68 aastat
Sünnipäev26. veebruar 1953
SünnikohtNew Haven, Connecticut
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusSügav vokaal
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, näitleja, produtsent
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustArmastus on imeline asi
Muusikažanr (tekst)Rock, pop, hard rock, pop rock, kaasaegne täiskasvanu, pehme rock, sinisilmne hing
MuusikažanrPop / rokk, meeliülendav
Aasta (d) aktiivne1975 – praegune
MuusikastiilTäiskasvanud kaasaegne, kaasaegne pop / rock
Muusika meeleoluTeatraalne, sensuaalne, sentimentaalne, romantiline, Earnest, sõbralik / heatahtlik, kirglik, melanhoolne, kogenud, intiimne, enesekindel, ärritav, mõrkjasmagus, paindlik, peegeldav, dramaatiline, kõhukas, meeliülendav, lahtiseletatud / leebe, valutav
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, klaver
PlaadifirmaRCA, Columbia, Jive, Concord, Universal Motown
Seotud aktidBlackjack, Üksildane saar, Sohyang
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Loovkunstnike agentuur, Celebrity Talent International, Richard De La Font Agentuur
Brändi kinnitus(11/13) Telereklaam: 'Happy Honda Days' 2014. aasta Honda Accordile. (11/13) Telereklaam: 'Happy Honda Days' 2014. aasta Honda Civicule., (11/13) Telereklaam: 'Happy' Honda päevad 2014. aasta Honda Pilotile.
Ametlikud veebisaididwww.michaelbolton.com/, www.facebook.com/MBsings, twitter.com/mbsings, www.nndb.com/people/067/000022998/, http://michaelbolton.com
IsaGeorge Bolotin
EmaHelen Gubin
VendOrrin Bolotin
ÕdeSandra Bolotin
PereliigeIsa (tütar), Holly (tütar), Taryn (tütar)
SõberKenny G
LemmiktoidudTaimetoitlane
LemmikvärvidSinine

Michael Bolotin (sündinud 26. veebruaril 1953), ametialaselt tuntud kui Michael Bolton, on USA laulja ja laulukirjutaja. Bolton esines algselt hard rocki ja heavy metal'i žanrites 1970. aastate keskpaigast kuni 1980. aastate keskpaigani nii oma varajastel sooloalbumitel kui ka ansamblil Blackjack esinumbrina salvestatud albumitel. Ta sai tuntumaks oma poprokiballaadide sarjaga, mis salvestati pärast stiilimuutust 1980. aastate lõpus.

Lisateave Michael Boltoni kohta Michael Boltoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
14Helene FischerKohtumineNov 2010Veebruar 20121 aasta
13Nicollette SheridanSuheDetsember 2005August 20082 aastat
12Nancy O'DellSuheJaanuar 2003Jaanuar 2003-
üksteistValentina AgiusKohtumine20032003-
10Deborah YatesSuheAprill 2001Juuni 20021 aasta
9Pamela andersonKohtumineVeebruar 2001Veebruar 2001-
8Ashley JuddSuheSeptember 1996Detsember 19971 aasta
7Teri HatcherSuheVeebruar 1992Mai 19922 kuud
6Gabriela sabatiniSuheMai 1991Juuni 19911 kuu
5Brooke ShieldsSuheJaanuar 1991Jaanuar 19921 aasta
4Marla MaplesSuhe19911991-
3KallisKohtumine R 19861986-
kaksMaureen BoltonAbielus1973199017 aastat
1Paula BarbieriSuhe -
Helene Fischer #14

Helene Fischer

2010 - 2012

Helene Fischer ja Michael Bolton lahutasid ...[vaata paari] Nicollette Sheridan #13

Nicollette Sheridan

2005 - 2008

Nicollette Sheridan ja Michael Bolton lahutavad ...[vaata paari] Nancy O #12

Nancy O'Dell

2003

Nancy O'Dell ja Michael Bolton on lahus ...[vaata paari] Valentina Agius #üksteist

Valentina Agius

2003

Valentina Agius ja Michael Bolton on lahus ...[vaata paari] Deborah Yates #10

Deborah Yates

2001 - 2002

Deborah Yates ja Michael Bolton läksid lahku ...[vaata paari] Pamela anderson #9

Pamela anderson

2001

Pamela Anderson ja Michael Bolton on lahus ...[vaata paari] Ashley Judd #8

Ashley Judd

1996 - 1997

Ashley Judd ja Michael Bolton läksid lahku D ...[vaata paari] Teri Hatcher #7

Teri Hatcher

1992

Teri Hatcher ja Michael Bolton läksid lahku ...[vaata paari] Gabriela sabatini #6

Gabriela sabatini

1991

Gabriela Sabatini ja Michael Bolton lahutavad ...[vaata paari] Brooke Shields #5

Brooke Shields

1991 - 1992

Brooke Shields ja Michael Bolton lahutasid mind ...[vaata paari] Marla Maples #4

Marla Maples

1991

Marla Maples ja Michael Bolton on lahus ...[vaata paari] Kallis #3Kuulujutt

Kallis

1986

Michael Bolton ja Cher on lahus ...[vaata paari] #kaks

Maureen Bolton

1973 - 1990

Maureen Bolton ja Michael Bolton olid lahutatud ...[vaata paari] Paula Barbieri #1

Paula Barbieri

Paula Barbieri ja Michael Bolton on lahus ...[vaata paari] #14

Helene Fischer

2010 - 2012

Helene Fischer ja Michael Bolton kohtusid 2010. aasta novembris.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #13

Nicollette Sheridan

2005 - 2008

Nicollette Sheridan ja Michael Bolton olid kihlatud 2 aastat. Nad said kuupäeva 3 kuud pärast kooskäimist detsembris 2005. Nad olid kihlatud märtsis 2006, kuid lahkusid hiljem augustis 2008.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #12

Nancy O'Dell

2003

Nancy O'Dell ja Michael Bolton käisid 2003. aasta jaanuaris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #üksteist

Valentina Agius

2003

Valentina Agius ja Michael Bolton kohtusid 2003. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #10

Deborah Yates

2001 - 2002

Deborah Yates ja Michael Bolton dateerisid 2001. aastat kuni 2002. aasta juunini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #9

Pamela anderson

2001

Pamela Anderson ja Michael Bolton kohtusid 2001. aasta veebruaris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #8

Ashley Judd

1996 - 1997

Ashley Judd ja Michael Bolton dateerisid septembrist 1996 kuni detsembrini 1997.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #7

Teri Hatcher

1992

Teri Hatcher ja Michael Bolton pärinesid 1992. aastast kuni 1992. aasta maini.

kes on abielus Rick Fox
Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #6

Gabriela sabatini

1991

Gabriela Sabatini ja Michael Bolton käisid 1991. aasta maist juunini.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 38% vaata suhet #5

Brooke Shields

1991 - 1992

Brooke Shields ja Michael Bolton dateerisid 1991. aastat kuni 1992. aasta jaanuarini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #4

Marla Maples

1991

Marla Maples ja Michael Bolton dateerisid 1991. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 75% vaata suhet #3

Kallis

1986 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Michael Bolton Cheri 1986. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #kaks

Maureen Bolton

1973 - 1990

Maureen Bolton ja Michael Bolton olid abielus 14 aastat. Pärast kohtumist 1973. aastal käisid nad kaks aastat ja abiellusid 4. mail 1975. 14 aastat hiljem lahutasid nad 1990. aastal.

Suhe 17 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 33% Lapsed 3 last vaata suhet #1

Paula Barbieri

Paula Barbieril ja Michael Boltonil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 70% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Michael Bolton68 kalaLaulja
Ameeriklane
Helene Fischer36 LõviLaulja
Saksa keel
Nicollette Sheridan57 SkorpionNäitleja
Briti
Nancy O'Dell55 kalaTelenägu
Ameeriklane
Valentina Agius51 KaljukitsNäitleja
Malta keel
Deborah Yatesviiskümmend KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Pamela anderson53 VähkNäitleja
Kanada
Ashley Judd53 JäärNäitleja
Ameeriklane
Teri Hatcher56 AmburNäitleja
Ameeriklane
Gabriela sabatini51 SõnnTennis
Argentiinlane
Brooke Shields55 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Marla Maples57 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Kallis75 SõnnLaulja
Ameeriklane
Maureen Bolton60 KaksikudTV uudised
Ameeriklane
Paula Barbieri54 KaljukitsMudel
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
TarynNaine Maureen Bolton
HollyNaine Maureen Bolton
OnNaine Maureen Bolton

Pildigalerii

Michael Bolton - see on aeg - jõulualbum Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet Michael Bolton oli Hollywoodis Californias The Grove'is 25. märtsil 2017. Bolton propageeris seal uut vinüülväljaannet

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Teen Titans Mine! Kinno2018Tiiger (hääl)Film
Laagri pihtimused2018Telesaade
Michael Boltoni suur ja seksikas sõbrapäeva eripära2017Michael BoltonTelesaade
Popstaar: Ära kunagi lõpeta, kunagi ei peatu2016Michael BoltonFilm
Armastab2016Hr DiamondLühifilm
Värskelt paadist väljas2015Michael BoltonTelesaade
Täiuslik2011Michael BoltonTelesaade
Kaks ja pool meest2003Michael BoltonTelesaade
Kõrgepinge2002Michael VoltFilm
Tutvuge Wally Sparksiga1997Michael BoltonFilm
Nanny1993Michael BoltonTelesaade
Larry Sanders Show1992Michael BoltonTelesaade
Michael Bolton: unistus on soov, mida su süda teeb1991Lühifilm
Laupäevaõhtu otseülekanne1975ErinevadTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...