Põhiline Suhted Kallis

Kallis

Teie Homseks Horoskoop

Kallis Vallaline169. koht -26Vanus 75 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted kokku 21 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Cher on praegu vallaline.








Suhted

Cher oli varem abielus Gregg Allmaniga(1975 - 1979)ja Sonny Bono(1964 - 1975).



Cher on olnud suhetes Ron Zimmermaniga(2010 - 2012), Tim Medvetz(2009 - 2013), Richie Sambora(1989 - 1990), Rob Camilletti(1986 - 1989), Tom Cruise(1985 - 1986), Josh Donnen(1984 - 1986), Eric Stoltz(1984 - 1985), Val Kilmer(1982 - 1984), Kakskümmend(1980 - 1982), Gene Simmons(1977 - 1980), David Geffen(1974 - 1985)ja Jeff Verilli(1961 - 1962).






Cheril on olnud kohtumisi Eric Claptoniga(üheksateist üheksakümmend viis), Tommy Lee(1988), Ron Duguay(1982), Paul Michael Glaser(1977), Warren Beatty(1963)ja Jon Peters.



Kuuldavasti olevat Cher haakunud Michael Boltoniga(1986).

Umbes

Cher on 74-aastane Ameerika laulja. 20. mail 1946 USAs Californias El Centros sündinud Cherilyn Sarkisianina on ta kuulus Sonny & Cheri (Moonstruck), Burwiki Eastwicki nõidade poolest. Tema sodiaagimärk on Sõnn.



Cher on osalenud 7 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Andy Garcia Mamma Mia! Hakkab jälle pihta (2018), Bob Hoskins sisse Merineitsid (1990), Danny Aiello sisse Moonstruck (1987), Jack Nicholson aastal Eastwicki nõiad (1987)ja Nicolas Cage aastal Moonstruck (1987).

Cher kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja 1946. aasta sünd.

Panustage

Aidake meil luua Cheri profiili! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks12 aastat, 4 kuud8 aastat, 4 kuud-
Tutvumisleht1211 aastat, 8 kuud2 aastat, 10 kuud1 aasta
Kohtumine6---
Kuuldavasti1---
Kokkukakskümmend üks12 aastat, 4 kuud2 aastat, 5 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiKallis
PerekonnanimiSarkisian
Täisnimi sündidesCherilyn Sarkisian
Alternatiivne nimiKallid, Cherilyn Sarkisian LaPiere, Bonnie Jo Mason, Cher Bono, Cleo, Cher Allman
Vanus75 aastat
Sünnipäev20. mai 1946
SünnikohtEl Centro, California, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
Kaal61 kg (135 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvMust
Eristav tunnusKüüned
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonBudistlik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolMontclair Prep, Van Nuys, California, USA (väljalangenud)
ÜlikoolColumbia ringkonna ülikool Washingtonis, Columbia ringkond, USA
AmetitekstLaulja, näitleja, ärinaine, koomik, tantsija, moekunstnik, modell, filantroop, plaadiprodutsent, telenägu
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustSonny & Cher, Moonstruck, Eastwicki nõiad, Burlesque
Muusikažanr (tekst)Pop, folg, disko, rokk, tants, jõuballaadid
MuusikažanrPop, Pop / Rock
Aasta (d) aktiivne1963 – tänapäev
MuusikastiilTantsupop, Kaasaegne täiskasvanu, Varajane pop / rokk, psühhedeelne, Folk-Rock, Kaasaegne pop / rokk, Tüdrukugrupid, Pehme rock, AM pop
Muusika meeleoluTeatraalne, vaba aja veetmine, bravuur, brassy, ​​enesekindel, ärritav, mänguline, peegeldav, dramaatiline, teeniv, stiilne, sentimentaalne, kirglik, lõbus, energiline, ülevoolav, romantiline, intensiivne, hooletu, sõbralik / heatahtlik, lõdvestunud / leebe
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaWarner Bros., WEA, Geffen, Columbia, Casablanca, MCA, Kapp, Atco, Imperial, Reprise, United Artists Records, Warner, United Artists
Seotud aktidSonny & Cher, Allman ja naine, Must roos
Talentide agentuur (nt modelleerimine)MGMT meelelahutus (LA)
Brändi kinnitus(1995) Trükireklaamid: Lori Davis Hair Products, (1993) Telereklaam: võrdne suhkruasendaja
Rind (tollides)35
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)36
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididwww.cher.com, www.cherstyle.com, twitter.com/cher, www.facebook.com/cher, www.nndb.com/people/688/000022622/, www.biography.com/people/cher-9246148 , www.behindthevoiceactors.com/Cher/, http://cher.com, https://cher.com
IsaJohn Sarkisian
EmaGeorgia Holt
ÕdeGeorganne LaPiere (sündinud 7. septembril 1951)
PereliigeChaz Bono (poeg), Elijah Blue Allman (poeg)
Seotud inimesedBob Mackie (disainer)

Cher (; sündinud Cherilyn Sarkisian; 20. mai 1946) on USA laulja, näitleja ja telenägu. Meedia on seda tavaliselt nimetanud popi jumalannaks, kuid teda kirjeldatakse kui naiste autonoomiat meeste domineerivas tööstuses. Cher on tuntud oma eripärase contralto lauluhääle poolest ja töötanud arvukalt meelelahutusvaldkondades ning omaks võtnud oma kuue kümnendi pikkuse karjääri jooksul erinevaid stiile ja väljanägemisi.

Lisateavet Cheri kohta Cherist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kakskümmend üksRon ZimmermanSuhe201020122 aastat
kakskümmendTim MedvetzSuhe200920134 aastat
19Eric ClaptonKohtumineüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
18Richie SamboraSuhe198919901 aasta
17Tommy LeeKohtumineVeebruar 1988Veebruar 1988-
16Rob CamillettiSuheMai 1986Mai 19893 aastat
viisteistMichael BoltonKohtumine R 19861986-
14Tom CruiseSuhe198519861 aasta
13Josh DonnenSuhe198419862 aastat
12Eric StoltzSuhe198419851 aasta
üksteistVal KilmerSuheMai 1982Mai 19842 aastat
10Ron DuguayKohtumine19821982-
9KakskümmendSuhe198019822 aastat
8Gene SimmonsSuhe197719803 aastat
7Paul Michael GlaserKohtumine19771977-
6Gregg AllmanAbielusAugust 197416. jaanuar 19794 aastat
5David GeffenSuheVeebruar 1974Oktoober 198511 aastat
4Sonny bonoAbielusMärts 196326. juuni 197512 aastat
3Warren BeattyKohtumine19631963-
kaksJeff VerilliSuheJaanuar 1961Oktoober 19621 aasta
1Jon PetersKohtumine -
Ron Zimmerman #kakskümmend üks

Ron Zimmerman

2010 - 2012

Ron Zimmerman ja Cher läksid lahku 2012. aastal ...[vaata paari] Tim Medvetz #kakskümmend

Tim Medvetz

2009 - 2013

Tim Medvetz ja Cher läksid lahku 2013. aastal pärast ...[vaata paari] Eric Clapton #19

Eric Clapton

üheksateist üheksakümmend viis

Eric Clapton ja Cher on lahus ...[vaata paari] Richie Sambora #18

Richie Sambora

1989 - 1990

Richie Sambora ja Cher läksid lahku 1990. aastal ...[vaata paari] Tommy Lee #17

Tommy Lee

1988

Tommy Lee ja Cher on lahus ...[vaata paari] Rob Camilletti #16

Rob Camilletti

1986 - 1989

Rob Camilletti ja Cher läksid lahku 1989. aastal tagant ...[vaata paari] Michael Bolton #viisteistKuulujutt

Michael Bolton

1986

Michael Bolton ja Cher on lahus ...[vaata paari] Tom Cruise #14

Tom Cruise

1985 - 1986

Cher ja Tom Cruise läksid lahku 1986. aastal pärast ...[vaata paari] Josh Donnen #13

Josh Donnen

1984 - 1986

Josh Donnen ja Cher läksid lahku 1986. aastal pärast ...[vaata paari] Eric Stoltz #12

Eric Stoltz

1984 - 1985

Eric Stoltz ja Cher on lahus ...[vaata paari] Val Kilmer #üksteist

Val Kilmer

1982 - 1984

Val Kilmer ja Cher läksid lahku 1984. aastal pärast ...[vaata paari] Ron Duguay #10

Ron Duguay

1982

Ron Duguay ja Cher on lahus ...[vaata paari] Kakskümmend #9

Kakskümmend

1980 - 1982

Les Dudek ja Cher läksid lahku 1982. aastal pärast ...[vaata paari] Gene Simmons #8

Gene Simmons

1977 - 1980

Gene Simmons ja Cher läksid lahku 1980. aastal pärast ...[vaata paari] Paul Michael Glaser #7

Paul Michael Glaser

1977

Paul Michael Glaser ja Cher on lahus ...[vaata paari] Gregg Allman #6

Gregg Allman

1974 - 1979

Gregg Allman ja Cher lahutasid 16. juulil ...[vaata paari] David Geffen #5

David Geffen

1974 - 1985

David Geffen ja Cher läksid lahku 1974. aastal pärast ...[vaata paari] Sonny bono #4

Sonny bono

1963 - 1975

Sonny Bono ja Cher lahutati 26. juunil ...[vaata paari] Warren Beatty #3

Warren Beatty

1963

Warren Beatty ja Cher on lahus ...[vaata paari] #kaks

Jeff Verilli

1961 - 1962

Jeff Verilli ja Cher läksid lahku 1962. aasta oktoobris ...[vaata paari] Jon Peters #1

Jon Peters

Jon Peters ja Cher on lahus ...[vaata paari] #kakskümmend üks

Ron Zimmerman

2010 - 2012

Ron Zimmerman ja Cher dateerisid aastatel 2010–2012.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusKõrgus37%'> Ühilduvus 9% vaata suhet #kakskümmend

Tim Medvetz

2009 - 2013

Tim Medvetz ja Cher dateerisid aastatel 2009–2013.

Suhe 4 aastat vaata suhet #19

Eric Clapton

üheksateist üheksakümmend viis

Eric Clapton ja Cher kohtusid 1995. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #18

Richie Sambora

1989 - 1990

Richie Sambora ja Cher on dateeritud aastatel 1989–1990.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #17

Tommy Lee

1988

Tommy Lee ja Cher kohtusid 1988. aasta veebruaris.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #16

Rob Camilletti

1986 - 1989

Rob Camilletti ja Cher dateerisid ajavahemikku 1986 kuni mai 1989.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #viisteist

Michael Bolton

1986 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Michael Bolton Cheri 1986. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #14

Tom Cruise

1985 - 1986

Cher ja Tom Cruise on dateeritud aastatel 1985–1986.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #13

Josh Donnen

1984 - 1986

Josh Donnen ja Cher dateerisid aastatel 1984-1986.

Suhe 2 aastat vaata suhet #12

Eric Stoltz

1984 - 1985

Eric Stoltzi ja Cheri suhe oli aastatel 1984-1985.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #üksteist

Val Kilmer

1982 - 1984

Val Kilmer ja Cher on dateeritud 1982. aastast kuni 1984. aasta maini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #10

Ron Duguay

1982

Ron Duguay ja Cher kohtusid 1982. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #9

Kakskümmend

1980 - 1982

Les Dudek ja Cher dateeriti aastatel 1980-1982.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 6% vaata suhet #8

Gene Simmons

1977 - 1980

Gene Simmons ja Cher dateerisid aastatel 1977–1980.

kui vana on sharoni juhtum
Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #7

Paul Michael Glaser

1977

Paul Michael Glaser ja Cher kohtusid 1977. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #6

Gregg Allman

1974 - 1979

Gregg Allman ja Cher olid abielus 3 aastat. Nad said kümme kuud pärast kokkutulekut 1974. aasta augustis ja abiellusid 30. juunil 1975. 3 aastat hiljem lahutasid nad 16. jaanuaril 1979.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 49% Lapsed 1 laps vaata suhet #5

David Geffen

1974 - 1985

David Geffen ja Cher olid dateeritud 1973. aastast kuni 1985. aasta oktoobrini.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #4

Sonny bono

1963 - 1975

Sonny Bono ja Cher olid abielus 10 aastat. Pärast kohtumist märtsis 1963 käisid nad ühe aasta ja abiellusid 27. oktoobril 1964. 10 aastat hiljem lahutasid nad 26. juunil 1975.

Suhe 12 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 26% Lapsed 1 laps vaata suhet #3

Warren Beatty

1963

Warren Beatty ja Cher kohtusid 1963. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #kaks

Jeff Verilli

1961 - 1962

Jeff Verilli ja Cher on dateeritud jaanuarist 1961 kuni oktoobrini 1962.

Suhe 1 aasta vaata suhet #1

Jon Peters

Jon Petersil oli kohtumine Cheriga.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 30% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kallis75 SõnnLaulja
Ameeriklane
Ron Zimmerman- Kirjanik
Ameeriklane
Tim Medvetz-
Eric Clapton76 JäärMuusik
Briti
Richie Sambora61 VähkMuusik
Ameeriklane
Tommy Lee58 KaaludTrummar
Ameeriklane
Rob Camilletti56 LõviNäitleja
Ameeriklane
Michael Bolton68 kalaLaulja
Ameeriklane
Tom Cruise58 VähkNäitleja
Ameeriklane
Josh Donnen-
Eric Stoltz59 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Val Kilmer61 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Ron Duguay63 VähkJäähoki
Kanada
Kakskümmend68 LõviKitarrist
Ameeriklane
Gene Simmons71 NeitsiBassist
Iisraeli
Paul Michael Glaser78 JäärNäitleja
Ameeriklane
Gregg Allman69 AmburMuusik
Ameeriklane
David Geffen78 kalaÄri
Ameeriklane
Sonny bono62 VeevalajaMuusik
Ameeriklane
Warren Beatty84 JäärNäitleja
Ameeriklane
Jeff Verilli-
Ameeriklane
Jon Peters75 KaksikudFilmi- / teletegija
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
KarskusNaine4. mai 196952-aastane Sonny bono
Eelija SinineMees10. juuli 197644 aastat vana Gregg Allman

Pildigalerii

Cher ja Gene Simmons Cher ja Phoebe Walleri sild - Hiline hiline näitus koos James Cordeniga (juuni 2018) Cher ja Phoebe Walleri sild - Hiline hiline näitus koos James Cordeniga (juuni 2018) Cher ja Gal Gadot - hiline hiline näitus koos James Cordeniga (oktoober 2016) Cher - hiline hiline näitus koos James Cordeniga (oktoober 2016) Cher - hiline hiline näitus koos James Cordeniga (oktoober 2016) Cher ja Gal Gadot - hiline hiline näitus koos James Cordeniga (oktoober 2016) Cher ja Gal Gadot - hiline hiline näitus koos James Cordeniga (oktoober 2016) Cher - hiline hiline näitus koos James Cordeniga (oktoober 2016) Cher ja Christina Aguillera - 67. iga-aastane Kuldgloobuse auhind (2010) Cher ja Christina Aguillera - 67. iga-aastane Kuldgloobuse auhind (2010) Cher ja Christina Aguillera - 67. iga-aastane Kuldgloobuse auhind (2010)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Bobbleheads: film2020Kallis (hääl)Film
Mamma Mia! Hakkab jälle pihta2018Ruby SheridanFilm
Avaleht: Seiklused Tip & Oh'iga2016TšerkofooniaTelesaade
Loomaaiatalitaja2011Janet Lõvitar (hääl)Film
Burlesk2010TessFilm
Sinu küljes kinni2003KallisFilm
Tee Mussoliniga1999ElsaFilm
Will & Grace1998KallisTelesaade
Truuüheksateist üheksakümmend kuusMargaretFilm
Kui need seinad saaksid rääkidaüheksateist üheksakümmend kuusDr Beth Thompson (segment '1996')Telefilm
Kandmiseks valmis1994KallisFilm
Mängija1992KallisFilm
Merineitsid1990Proua LinaFilm
Roseanne1988KallisTelesaade
Moonstruck1987Loretta CastoriniFilm
Kahtlustatav1987Kathleen RileyFilm
Eastwicki nõiad1987Alexandra MedfordFilm
Mask1985Roostes DennisFilm
Siidipuu1983Dolly PellikerFilm
Tule tagasi viie ja Dime'i juurde, Jimmy Dean, Jimmy Dean1982SissyFilm
Dead Ringerüheksateist kaheksakümmend üksLiha Loafi tüdrukFilm
Karskus1969Karskus (Chérina)Film
Armastus, Ameerika stiil1969Aprill (segment „Armastus ja kott“)Telesaade
Noored loomad1968Film
Head ajad1967... (krediteerimata), Bargirl, Chér, ZoraFilm
Mees U.N.C.L.E.1964RamonaTelesaade
Kunstnik elukohasToniFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cher ja Andy GarciaAndy Garcia
    • Mamma Mia! Hakkab jälle pihta
      2018
    [vaata sobivust]
  • Cher ja Bob HoskinsBob Hoskins
    • Merineitsid
      1990
    [vaata sobivust]
  • Kallis ja Danny AielloDanny Aiello
    • Moonstruck
      1987
    [vaata sobivust]
  • Cher ja Jack NicholsonJack Nicholson
    • Eastwicki nõiad
      1987
    [vaata sobivust]
  • Kallis ja Nicolas CageNicolas puur
    • Moonstruck
      1987
    [vaata sobivust]
  • Cher ja Sam ElliottSam Elliott
    • Mask
      1985
    [vaata sobivust]
  • Dennis Quaid ja CherDennis Quaid
    • Kahtlustatav
      1987
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.