Põhiline Suhted Naomi Watts

Naomi Watts

Teie Homseks Horoskoop

Naomi Watts PikaajalineKoht 831 48Vanus 52 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 4 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Naomi Watts ja Billy CrudupNaomi Watts on Billy Crudupiga pikaajalises suhtes vaata suhet

Suhted

Naomi Watts on kihlatud Liev Schreiberiga(2007 - 2016).








Naomi Watts on olnud suhetes Heath Ledgeriga(2002 - 2004)ja Stephen Hopkins(1999 - 2001).



Umbes

Naomi Watts on 52-aastane Briti näitlejanna. Sündinud Naomi Ellen Wattsil 28. septembril 1968 Shorehamis, Inglismaal, Kenti osariigis ja saanud hariduse Põhja-Sydney tütarlaste keskkoolis, on ta kuulus Racheli filmis „The Ring”. Tema Tähtkuju on Kaalud.






Naomi Watts on osalenud 23 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Ben Stiller Kuigi me oleme noored (2014), Brian Kerwin aastal Ükssarviku tapja jaht (1999), Ewan McGregor aastal Jää (2005), Kevin Anderson sisse Ükssarviku tapja jaht (1999)ja Liev Schreiber aastal Chuck (2016).



Naomi Watts kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Austraalia filminäitlejad, Austraalia telenäitlejad ja Austraalia emigrandid Ameerika Ühendriikides.

Panustage

Aidake meil luua Naomi Wattsi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud111 aastat, 8 kuud--
Tutvumisleht34 aastat, 8 kuud2 aastat, 10 kuud1 aasta, 9 kuud
Kokku411 aastat, 8 kuud5 aastat1 aasta, 9 kuud

Üksikasjad

EesnimiNaomi
Keskmine nimiVastu
PerekonnanimiVatti
Täisnimi sündidesNaomi Ellen Watts
Alternatiivne nimiUusversioonide kuninganna, Naomi Ellen Watts, Naomi Watts, Naomi E. Watts
Vanus52 aastat
Sünnipäev28. september 1968
SünnikohtShoreham, Kent, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus5 '5' (165 cm)
Kaal54 kg (120 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusVäljapaistvad kaks esihammast
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolMosmani keskkool, Põhja-Sydney tütarlaste keskkool
AmetitekstNäitleja, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRachel filmis 'Sõrmus'
Aasta (d) aktiivne1986 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Untitled Entertainment, loovkunstnike agentuur, Markham & Froggatt Ltd (Suurbritannia), June Cann Management (Austraalia)
Brändi kinnitusTampax Tampons, Lamb Roast, Thierry Mugleri parfüüm 'Angel', Pantene juuksehooldustooted, Mugler.com
Rind (tollides)32
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus4
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididwww.instagram.com/naomiwatts/, www.allmovie.com/artist/naomi-watts-p75056, www.rottentomatoes.com/celebrity/naomi_watts
IsaPeter Watts
EmaMyfanwy (Miv)
PereliigeAlexander Schreiber (poeg), Samuel Schreiber (poeg)
SõberNicole Kidman, Mark Ruffalo, Sunrise Coigney, Carla Gugino, Isla Fisher
LemmikloomadYorkshire terjer (koer - bob)
LemmikfilmidÄra vaata nüüd [1973]
LemmikbändidColdplay, Radiohead, Pink Floyd, Fiona Apple, Björk, Cat Stevens
LemmiktoidudKüpsetatud oad

Naomi Ellen Watts (sündinud 28. septembril 1968) on Briti näitleja ja filmiprodutsent. Ta debüteeris Austraalia draamas „Üksinda armastus“ (1986) ja esines seejärel Austraalia telesarjas „Hei isa…! (1990), Kristuse pruudid (1991), Kodu ja võõrsil (1991) ning film Flirt (1991). Pärast USA-sse kolimist võitles Watts aastaid näitlejana, kuid suutis hankida osi filmides Tank Girl (1995), Corn of Children IV: The Gathering (1996) ja Dangerous Beauty (1998) ning The telesari Sleepwalkers (1997–1998).

Lisateavet Naomi Wattsi kohta Naomi Wattsist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Billy CrudupSuheSeptember 2016September 2016-
3Liev SchreiberSuhe2005September 201611 aastat
kaksHeath LedgerSuheAugust 2002Mai 20041 aasta
1Stephen HopkinsSuheOktoober 1999Oktoober 20012 aastat
Billy Crudup #4

Billy Crudup

2016

Naomi Wattsil on pikaajaline suhe ...[vaata paari] Liev Schreiber #3

Liev Schreiber

2005 - 2016

Naomi Watts ja Liev Schreiber lahkusid S ...[vaata paari] Heath Ledger #kaks

Heath Ledger

2002 - 2004

Naomi Watts ja Heath Ledger läksid lahku mais ...[vaata paari] Stephen Hopkins #1

Stephen Hopkins

1999 - 2001

Stephen Hopkins ja Naomi Watts läksid lahku ...[vaata paari] #4

Billy Crudup

2016

Naomi Wattsil ja Billy Crudupil oli suhe septembrist 2016 kuni septembrini 2016.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #3

Liev Schreiber

2005 - 2016

Naomi Watts ja Liev Schreiber olid kihlatud 9 aastat. Nad käisid kaks aastat pärast kokkutulekut 2005. aastal. Nad olid kihlatud 2007. aastal, kuid lahutasid hiljem 2016. aasta septembris.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 83% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Heath Ledger

2002 - 2004

Naomi Watts ja Heath Ledger on dateeritud augustist 2002 kuni maini 2004.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #1

Stephen Hopkins

1999 - 2001

Stephen Hopkins ja Naomi Watts on dateeritud 1999. aastast kuni 2001. aasta oktoobrini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus44%'> Ühilduvus 16% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Naomi Watts52 KaaludNäitleja
Briti
Billy Crudup52 VähkNäitleja
Ameeriklane
Liev Schreiber53 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Heath Ledger28 JäärNäitleja
Austraallane
Stephen Hopkins63 Kaljukitsdirektor
Briti

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Aleksander PeteMees25. juuli 200713-aastane Liev Schreiber
Samuel KaiMees13. detsember 200812-aastane Liev Schreiber

Pildigalerii

Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas Naomi Watts - nähtud New Yorgis oma koera jalutamas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lõputu torm2022Pam BalesFilm
Ükskord Stateni saarel2021Film
Pingviin Bloom2020Sam BloomFilm
Kõige valjem hääl2019. aastaGretchen CarlsonTelesaade
Hunditund2019. aastaJuuni LeighFilm
Sära2019. aastaAmy EdgarFilm
Ophelia2018Gertrude, MechtildFilm
Vice2018Uudiste ankur (krediteerimata)Film
Klaasiloss2017Rose MaryFilm
Twin Peaks2017Janey-E JonesTelesaade
3 põlvkonda2017MaggieFilm
Henry raamat2017Susan PuuseppFilm
Mustlane2017Jean HollowayTelesaade
Chuck2016ArmasFilm
Allegiant2016EvelynFilm
Sulgege2016MaarjaFilm
Lammutamine2015KarenFilm
Mässaja2015EvelynFilm
Puude meri2015Joan BrennanFilm
Kuigi me oleme noored2014CorneliaFilm
Birdman või (teadmatuse ootamatu voorus)2014LesleyFilm
Püha Vincent2014DakaFilm
BoJack Horseman2014Naomi WattsTelesaade
Film 432013Samantha (segment „koduõppega”)Film
Sunlight Jr.2013MelissaFilm
Diana2013DianaFilm
Jumaldan2013LilFilm
Võimatu2012MariaFilm
Unistuste maja2011Ann PattersonFilm
J. Edgar2011Helen GandyFilm
Kohtute pika tumeda võõraga2010SallyFilm
Aus mäng2010Valerie PlameFilm
Rahvusvaheline2009Eleanor WhitmanFilm
Ema ja laps2009ElizabethFilm
Ida-tõotused2007AnnaFilm
Naljakad mängud2007AnnFilm
Sisemaa impeerium2006Suzie Rabbit (hääl)Film
Värvitud loor2006Kitty FaneFilm
Ellie Parker2005Ellie ParkerFilm
King Kong2005Ann DarrowFilm
Jää2005Lila CulpepperFilm
Sõrmus kaks2005RachelFilm
I süda Huckabees2004Koit CampbellFilm
Richard Nixoni mõrv2004Marie Andersen BickeFilm
Me ei ela siin enam2004Edith EvansFilm
21 grammi2003Cristina PeckFilm
Lahutus2003Roxeanne de PersandFilm
Ned Kelly2003Julia CookFilm
Küülikud2002SuzieLühifilm
Sõrmus2002RachelFilm
Ettevõtmine Betty2002Meredith MainwaringFilm
Väline2002Rebecca YoderTelefilm
Alla2001Jennifer EvansFilm
Mulholland Dr.2001Betty, Diane SelwynFilm
Ellie Parker2001Ellie ParkerLühifilm
Ära kunagi kohtagi näitlejannaga2001Madal sõbrannaLühifilm
Wyverni müsteerium2000Alice FairfieldTelefilm
Kummaline planeet1999AliceFilm
Ükssarviku tapja jaht1999Holly MadduxTelefilm
Mulholland Dr.1999Betty, Diane SelwynTelefilm
Beib: Siga linnas1998Lisahääled (hääl)Film
Ohtlik ilu1998Giulia De LezzeFilm
Maja jagatud1998AmandaLühifilm
Jõulusoov1998ReneeTelefilm
Tuletorni all tantsimine1997LouiseFilm
Sleepwalkers1997Kate RussellTelesaade
Isikud tundmatudüheksateist üheksakümmend kuusMollyFilm
Bermuda kolmnurga saladusedüheksateist üheksakümmend kuusAmandaTelefilm
Kellüheksateist üheksakümmend kuusMary ChandlerTelefilm
Tankitüdruküheksateist üheksakümmend viisJet GirlFilm
Ränk üleastumine1993Tütar, JenniferFilm
Matinee1993Ostukorv StarletFilm
Hoidja1993LouiseFilm
Lai Sargasso meri1993Fanny GreyFilm
Flirt1991Janet OdgersFilm
Kristuse pruudid1991Frances HeffernanTelesaade
Kodu ja võõrsil1988Julie GibsonTelesaade
Hei isa ..!1987Belinda LawrenceTelesaade
Üksinda armastuse jaoks1986Leo sõbrannaFilm
Naaske Eedeni juurde1986MudelTelesaade
Pealkirjata Troonide mäng Spin-OffFilm
PõletushooaegJuuni EngleFilm
LakewoodFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ben Stiller ja Naomi WattsBen Stiller
    • Kuigi me oleme noored
      2014
    [vaata sobivust]
  • Brian Kerwin ja Naomi WattsBrian Kerwin
    • Ükssarviku tapja jaht
      1999
    [vaata sobivust]
  • Ewan McGregor ja Naomi WattsEwan McGregor
    • Jää
      2005
    [+1 veel]
  • Kevin Anderson ja Naomi WattsKevin Anderson
    • Ükssarviku tapja jaht
      1999
    [vaata sobivust]
  • Liev Schreiber ja Naomi WattsLiev Schreiber
    • Chuck
      2016
    [+2 veel]
  • Naomi Watts ja Adrien BrodyAdrien Brody
    • King Kong
      2005
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Cas AnvarCas Anvar
    • Diana
      2013
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Edward NortonEdward Norton
    • Värvitud loor
      2006
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Heath LedgerHeath Ledger
    • Ned Kelly
      2003
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja James FrechevilleJames Frecheville
    • Jumaldan
      2013
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Josh BrolinJosh Brolin
    • Kohtute pika tumeda võõraga
      2010
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Jude LawJude Law
    • I süda Huckabees
      2004
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Laura HarringLaura Harring
    • Mulholland Dr.
      2001
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Mark RuffaloMark Ruffalo
    • Me ei ela siin enam
      2004
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Martin HendersonMartin Henderson
    • Sõrmus
      2002
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Matt DillonMatt Dillon
    • Sunlight Jr.
      2013
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Melvil PoupaudMelvil Poupaud
    • Lahutus
      2003
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Peter KrausePeter Krause
    • Me ei ela siin enam
      2004
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Samuel L. JacksonSamuel L. Jackson
    • Ema ja laps
      2009
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Sean PennSean Penn
    • Richard Nixoni mõrv
      2004
    [+1 veel]
  • Naveen Andrews ja Naomi WattsNaveen Andrews
    • Diana
      2013
    [vaata sobivust]
  • Tim Roth ja Naomi WattsTim Roth
    • Naljakad mängud
      2007
    [vaata sobivust]
  • Viggo Mortensen ja Naomi WattsViggo Mortensen
    • Ida-tõotused
      2007
    [vaata sobivust]
Veel Naomi Wattsi ekraanil olevaid matše Vähem Naomi Wattsit ekraanil





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.