Põhiline Suhted Nicki Minaj

Nicki Minaj

Teie Homseks Horoskoop

Nicki Minaj AbielusKoht 96 3Vanus 38 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 11 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Nicki Minaj ja Kenneth PettyKenneth Petty ja Nicki Minaj on alates 21. oktoobrist 2019 olnud abielus 1 aasta. vaata suhet

Suhted

Nicki Minaj on kihlatud Safareega(2008 - 2014).








Nicki Minaj on olnud Nasega suhetes(2017), Tulevik(2017), Meek Mill(2012 - 2016)ja Aaron (väljavalitu)(1997 - 2002).



Nicki Minaj on Quavoga kokku puutunud(2018)ja Lewis Hamilton(2018).






Kuuldavasti on Nicki Minaj Eminemi külge haakinud(2018), Lil Wayne(2011)ja Drake(2009 - 2010).



Umbes

Nicki Minaj on 38-aastane trinidadlane, Tobagoonia räppar. Sündinud Onika Tanya Marajis 8. detsembril 1982 St Jamesis, Trinidadis ja Tobagos, on ta kuulus kõrgema kui tuulelohe (2008) poolest karjääris, mis ulatub 2007. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Ambur.

kes on kristina wagner dating

Nicki Minaj kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika tantsumuusikud, Ameerika lauljad ja laulukirjutajad ning Ameerika telenäod.



Panustage

Aidake meil luua Nicki Minaji profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus12 aastat, 7 kuud--
Kihlatud112 aastat, 5 kuud--
Tutvumisleht45 aastat2 aastat, 6 kuud-
Kohtuminekaks2 kuud, 1 päev1 kuu, 15 päeva1 kuu
Kuuldavasti31 aasta4 kuud, 22 päeva-
Kokkuüksteist12 aastat, 5 kuud2 aastat, 5 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiOnika
Keskmine nimiKüsi
PerekonnanimiMaraj
Täisnimi sündidesOnika Tanya Maraj
Alternatiivne nimiNicki Lewinski, Onika Tanya Maraj, Nicki Minaj
Vanus38 aastat
Sünnipäev8. detsember 1982
SünnikohtPüha Jaakobus, Trinidad ja Tobago
Kõrgus5 '2' (157 cm)
Kaal143 naela (65 kg)
EhitamineVolupous
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusRoosa huulepulk, eri värvi / stiiliga parukad, sinine lauvärv, rinnakas ja kõver figuur, suured tuharad
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusTrinidaadlane, tobagoonlane
KeskkoolLaGuardia keskkool
AmetitekstRäppar, modell, laulukirjutaja
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustKõrgem kui lohe (2008)
Muusikažanr (tekst)Hip hop, R & B, pop, tants, Edm
MuusikažanrRäpp
Aasta (d) aktiivne2004 – tänapäev, 2007 – tänapäev
MuusikastiilHardcore-räpp, pop-räpp
Muusika meeleoluPidu / pidulik, kapriisne, stiilne, seksuaalne, agressiivne, enesekindel, provokatiivne, ulja, ärritav, tänavatark, seksikas, energiline, nõtke, põnev, messing
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaNoor raha, sularaha, vabariigi rekordid, vabariik
Seotud aktidYoung Money, Lil Wayne, Drake, Chris Brown, David Guetta, Meek Mill, DJ Khaled, Ariana Grande, Foxy Brown, Little Mix, 6ix9ine
Talentide agentuur (nt modelleerimine)5. kategooria Entertainment, Inc., The Blueprint Group
Brändi kinnitusADS: O.P.I küünelakid ja MAC huuleläiked, Pepsi
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusF
Vöökoht (tollides)28
Puusad (tollides)Neli, viis
Riiete suurus10
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididnicki-minaj.org, twitter.com/nickiminaj, http://mypinkfriday.com, http://nickiminajofficial.com
IsaRobert maraj
EmaCarol maraj
VendBrandon Lamar, Micaiah Maraj, Jelani Maraj
ÕdeMing Maraj
SõberSelena Gomez, Katy Perry, Taylor Swift, Ariana Grande, Chris Brown, Lil Wayne, Beyoncé Knowles
LemmikinimesedAubrey Graham
LemmikfilmidGladiaator, head mehed, pane see ära
LemmikbändidParamore
LemmiklauludBeebi (Justin Bieber)
LemmikraamatudSõrmuse osadus
LemmikkohadThe
LemmiktoidudCollard Rohelised, kondita hautatud kana, Popeyes kana, Kit Kats, Twix, praetud kana, toorkana
LemmikvärvidRoosa, punane
Lemmikud tarvikudKostüümipoed, disainerisaapad

Onika Tanya Maraj-Petty (sündinud 8. detsembril 1982), ametialaselt tuntud kui Nicki Minaj (), on Trinidadi-Ameerika räppar, laulja, laulukirjutaja, näitleja ja modell. Sündinud Hispaania sadama Saint Jamesi linnaosas ja kasvanud New Yorgi Queensi linnaosas, saavutas ta avaliku tunnustuse pärast seda, kui andis välja miksid Playtime is Over (2007), Sucka Free (2008) ja Beam Me Up Scotty (2009) .

kui vana on iris chacon
Lisateave Nicki Minaj kohta Vähem Nicki Minajist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistKenneth PettyAbielusOktoober 2018kohal2 aastat
10QuavoKohtumineSeptember 2018Oktoober 20181 kuu
9Lewis HamiltonKohtumineAugust 2018Oktoober 20182 kuud
8EminemKohtumine R Aprill 2018Juuni 20182 kuud
7AastalSuheVeebruar 20172017. aasta detsember10 kuud
6TulevikSuheJaanuar 2017Aprill 20173 kuud
5Pehme MillSuheOktoober 2012Detsember 20164 aastat
4Lil WayneKohtumine R 20112011-
3DrakeKohtumine R 200920101 aasta
kaksSafareeSuheVeebruar 2002August 201412 aastat
1Aaron (väljavalitu)Suhe199720025 aastat
Kenneth Petty #üksteist

Kenneth Petty

2018

Kenneth Petty ja Nicki Minaj on olnud abielus ...[vaata paari] Quavo #10

Quavo

2018

Quavo ja Nicki Minaj lahkusid oktoobris 2018 ...[vaata paari] Lewis Hamilton #9

Lewis Hamilton

2018

Nicki Minaj ja Lewis Hamilton läksid lahku S ...[vaata paari] Eminem #8Kuulujutt

Eminem

2018

Kuuldavasti olid Nicki Minaj ja Eminem sep ...[vaata paari] Aastal #7

Aastal

2017

Nicki Minaj ja Nas läksid lahku 2018. aasta veebruaris[vaata paari] Tulevik #6

Tulevik

2017

Future ja Nicki Minaj läksid lahku 2017. aasta aprillis ...[vaata paari] Pehme Mill #5

Pehme Mill

2012 - 2016

Meek Mill ja Nicki Minaj läksid lahku 20. detsembril ...[vaata paari] Lil #4Kuulujutt

Lil Wayne

2011

Nicki Minaj ja Lil 'Wayne on lahus ...[vaata paari] Drake #3Kuulujutt

Drake

2009 - 2010

Kuuldavasti on Nicki Minaj ja Drake eraldi ...[vaata paari] Safaree #kaks

Safaree

2002 - 2014

Safaree ja Nicki Minaj läksid 2014. aasta augustis lahku ...[vaata paari] #1

Aaron (väljavalitu)

1997 - 2002

Aaron (väljavalitu) ja Nicki Minaj läksid lahku ...[vaata paari] #üksteist

Kenneth Petty

2018

Kenneth Petty ja Nicki Minaj on abielus olnud 1 aasta. Pärast kohtumist oktoobris 2018 käisid nad 8 kuud. Pärast 4-kuulist kihlumist abiellusid nad 21. oktoobril 2019.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% Lapsed 1 laps vaata suhet #10

Quavo

2018

Quavo ja Nicki Minaj kohtusid 2018. aasta septembris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #9

Lewis Hamilton

2018

Nicki Minaj ja Lewis Hamilton kohtusid 2018. aasta augustis.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #8

Eminem

2018 (kuulujutt)

Nicki Minaj olevat kuulunud Eminemi külge 2018. aasta aprillis.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #7

Aastal

2017

Nicki Minaj ja Nas on dateeritud maist detsembrini 2017.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #6

Tulevik

2017

Future ja Nicki Minaj on dateeritud 2017. aasta jaanuarist aprillini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #5

Pehme Mill

2012 - 2016

Meek Mill ja Nicki Minaj on dateeritud oktoobrist 2014 kuni detsembrini 2016.

pildid tyler james williams tüdruksõber
Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #4

Lil Wayne

2011 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Nicki Minaj haakinud end Lil 'Wayne'iga 2011. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #3

Drake

2009 - 2010 (kuulujutt)

Nicki Minaj olevat kuulunud Drake'i külge 2009. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #kaks

Safaree

2002 - 2014

Safaree ja Nicki Minaj olid kihlatud 5 aastat. Pärast kohtumist märtsis 2002 käisid nad 6 aastat. Nad olid kihlatud 2008. aasta oktoobris, kuid läksid hiljem lahku 2014. aasta augustis.

Suhe 12 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #1

Aaron (väljavalitu)

1997 - 2002

Aaron (armuke) ja Nicki Minaj on dateeritud aastatel 1997–2002.

Suhe 5 aastat vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Nicki Minaj38 AmburRäppar
Trinidaadlane, tobagoonlane
Kenneth Petty43 Jäär
Ameeriklane
Quavo30 JäärRäppar
Ameeriklane
Lewis Hamilton36 KaljukitsAutosõit
Briti
Eminem48 KaaludRäppar
Ameeriklane
Aastal47 NeitsiRäppar
Ameeriklane
Tulevik37 SkorpionRäppar
Ameeriklane
Pehme Mill3. 4 SõnnRäppar
Ameeriklane
Lil Wayne38 KaaludRäppar
Ameeriklane
Drake3. 4 SkorpionRäppar
Kanada
Safaree39 VähkMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Aaron (väljavalitu)-
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
TeadmataMees30. september 20207 kuud vana Kenneth Petty

Pildigalerii

Nicki Minaj - koos oma abikaasa Kenneth Petty'ga Malibus Nobus õhtusöögiks Nicki Minaj - koos oma abikaasa Kenneth Petty'ga Malibus Nobus õhtusöögiks Nicki Minaj - koos oma abikaasa Kenneth Petty'ga Malibus Nobus õhtusöögiks Nicki Minaj - koos oma abikaasa Kenneth Petty'ga Malibus Nobus õhtusöögiks Nicki Minaj - koos oma abikaasa Kenneth Petty'ga Malibus Nobus õhtusöögiks Nicki Minaj - koos oma abikaasa Kenneth Petty'ga Malibus Nobus õhtusöögiks Nicki Minaj - suunduge Lääne-Hollywoodi fotosessioonile Nicki Minaj - suunduge Lääne-Hollywoodi fotosessioonile Nicki Minaj - suunduge Lääne-Hollywoodi fotosessioonile Nicki Minaj - suunduge Lääne-Hollywoodi fotosessioonile Nicki Minaj - suunduge Lääne-Hollywoodi fotosessioonile Nicki Minaj - suunduge Lääne-Hollywoodi fotosessioonile

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Vihaste lindude film 22019. aastaPinky (hääl)Film
Topelt hollandlanna: topelt nähes2017Nicki Minaj (segment „Sa juba tead”)Film
H&M puhkus 20172017Lühifilm
Juuksur: järgmine lõik2016DrayaFilm
Pealkirjata Nicki Minaj Pilot2016Telesaade
Teine naine2014LydiaFilm
Dave Skylarki väga eriline VMA Special2014Nicki MinajTelesaade
Steven Universum2013SugiliitTelesaade
Laupäeva õhtu otseülekanne: lõigake aega2013NickiTelesaade
Jääaeg: mandri triiv2012Steffie (hääl)Film
Clevelandi näitus2009Nicki MinajTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.