Põhiline Suhted Sean Penn

Sean Penn

Teie Homseks Horoskoop

Sean Penn AbielusKoht 321. -71Vanus 60 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 20 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Sean Penn ja Leila GeorgeLeila George ja Sean Penn on olnud abielus kuus kuud alates 31. juulist 2020. vaata suhet

Suhted

Sean Penn oli varem abielus Robin Wrightiga(1996 - 2009)ja Madonna(1985 - 1989).








Sean Penn on kihlatud Charlize Theroniga(2014 - 2015).



Sean Penn on olnud suhetes Minka Kellyga(2015), Shannon Costello(2011 - 2013), Scarlett Johansson(2011), Jessica White(2009 - 2010), Petra Nemcova(2008), Jewel Kilcher(1990), Susan Sarandon(1984)ja Elizabeth McGovern(1983 - 1984).






Sean Pennil on olnud Valeria Golinoga kohtumisi(2011), Emily Lloyd(üheksateist üheksakümmend viis), Barbara Hershey(1984), Brigitte Nielsen ja Peggy Trentini.



Kuuldavasti on Sean Penn end Calu Riveroga sidunud(2012), Garcelle Beauvais(2011)ja Elle Macpherson(üheksateist üheksakümmend kuus).

Umbes

Sean Penn on 60-aastane Ameerika näitleja. Sean Justin Penn sündis 17. augustil 1960 Burbankis, Californias, USAs. Ta on kuulus I Am Sam, Müstiline jõgi, The Gunman. Tema Tähtkuju on Lõvi.



kes on vanessa williamsi tutvumine

Sean Penn on osalenud 14 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Elizabeth McGovern Kuuga võidusõit (1984), Madonna sisse Shanghai üllatus (1986), Mary Stuart Masterson aastal Lähedal (1986), Maya Rudolph aastal Vihased linnud (2016)ja Naomi Watts sisse Richard Nixoni mõrv (2004).

Sean Penn kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja parima draamanäitleja Kuldgloobuse (film) võitjad.

Panustage

Aidake meil luua Sean Penni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus318 aastat, 8 kuud9 aastat, 3 kuud4 aastat, 7 kuud
Kihlatud11 aasta, 6 kuud--
Tutvumisleht81 aasta, 6 kuud5 kuud, 29 päeva4 kuud
Kohtumine51 kuu, 1 päev6 päeva-
Kuuldavasti3---
Kokkukakskümmend18 aastat, 8 kuud1 aasta, 8 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiSean
Keskmine nimiJustin
PerekonnanimiPenn
Täisnimi sündidesSean Justin Penn
Alternatiivne nimiSean Justin Penn, Sean Penn
Vanus60 aastat
Sünnipäev17. august 1960
SünnikohtBurbank, California, USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvSool ja pipar
Eristav tunnusSuurem nina
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonAteist
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSanta Monica keskkool, Santa Monica, CA
ÜlikoolSanta Monica kolledž
AmetitekstNäitleja, produtsent, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMa olen Sam, Müstiline jõgi, Püssimees
Aasta (d) aktiivne1974 – praegune
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Celebrity Talent International, meelelahutusbroneerimise agentuur
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/331/000025256/, www.facebook.com/SeanPenn

Sean Justin Penn (sündinud 17. augustil 1960) on USA näitleja, režissöör, stsenarist ja produtsent. Ta on võitnud kaks Oscari auhinda, rollide eest müsteeriumidraamas Müstiline jõgi (2003) ja biograafilises piimas (2008).

kes on chante moore dating
Lisateave Sean Penni kohta Vähem Sean Penni kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kakskümmendLeila GeorgeAbielusOktoober 2016kohal4 aastat
19Minka KellySuheJuuni 2015Juuni 2015-
18Charlize TheronSuheDetsember 2013Juuni 20151 aasta
17Calu riveroKohtumine R Aprill 2012Aprill 2012-
16Shannon CostelloSuheJuuli 201120131 aasta
viisteistGarcelle BeauvaisKohtumine R Juuni 2011Juuni 2011-
14Scarlett JohanssonSuheVeebruar 2011Juuni 20114 kuud
13Valeria GolinoKohtumineJaanuar 2011Veebruar 20111 kuu
12Jessica WhiteSuheAugust 2009September 20101 aasta
üksteistPetra NemcovaSuheJaanuar 2008Jaanuar 2008-
10Elle MacphersonKohtumine R üheksateist üheksakümmend kuusüheksateist üheksakümmend kuus-
9Emily LloydKohtumineüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
8Robin WrightAbielusAugust 1990Aprill 200918 aastat
7Jewel KilcherSuhe19901990-
6MadonnaAbielusVeebruar 198514. september 19894 aastat
5Barbara HersheyKohtumineJuuni 1984Juuni 1984-
4Susan SarandonSuhe19841984-
3Elizabeth McGovernSuheMai 1983Mai 19841 aasta
kaksBrigitte NielsenKohtumine -
1Peggy TrentiniKohtumine -
Leila George #kakskümmend

Leila George

2016

Leila George ja Sean Penn on abielus ...[vaata paari] Minka Kelly #19

Minka Kelly

2015.

Minka Kelly ja Sean Penn on lahus ...[vaata paari] Charlize Theron #18

Charlize Theron

2013 - 2015

Sean Penn ja Charlize Theron lahkusid juunis[vaata paari] Calu rivero #17Kuulujutt

Calu rivero

2012

Calu Rivero ja Sean Penn on lahus ...[vaata paari] Shannon Costello #16

Shannon Costello

2011 - 2013

Shannon Costello ja Sean Penn läksid lahku ...[vaata paari] Garcelle Beauvais #viisteistKuulujutt

Garcelle Beauvais

2011

Garcelle Beauvais ja Sean Penn on lahus ...[vaata paari] Scarlett Johansson #14

Scarlett Johansson

2011

Sean Penn ja Scarlett Johansson läksid lahku ...[vaata paari] Valeria Golino #13

Valeria Golino

2011

Valeria Golino ja Sean Penn olid suguluses ...[vaata paari] Jessica White #12

Jessica White

2009 - 2010

Jessica White ja Sean Penn läksid lahku septembris ...[vaata paari] Petra Nemcova #üksteist

Petra Nemcova

2008

Petra Nemcova ja Sean Penn on lahus ...[vaata paari] Elle Macpherson #10Kuulujutt

Elle Macpherson

üheksateist üheksakümmend kuus

Sean Penn ja Elle Macpherson on lahus ...[vaata paari] Emily Lloyd #9

Emily Lloyd

üheksateist üheksakümmend viis

Emily Lloyd ja Sean Penn on lahus ...[vaata paari] Robin Wright #8

Robin Wright

1990 - 2009

Sean Penn ja Robin Wright lahutasid J ...[vaata paari] Jewel Kilcher #7

Jewel Kilcher

1990

Sean Penn ja Jewel Kilcher on lahus ...[vaata paari] Madonna #6

Madonna

1985 - 1989

Sean Penn ja Madonna lahutati 14. päeval ...[vaata paari] Barbara Hershey #5

Barbara Hershey

1984

Sean Penn ja Barbara Hershey on lahus ...[vaata paari] Susan Sarandon #4

Susan Sarandon

1984

Susan Sarandon ja Sean Penn on lahus ...[vaata paari] Elizabeth McGovern #3

Elizabeth McGovern

1983 - 1984

Sean Penn ja Elizabeth McGovern läksid lahku ...[vaata paari] Brigitte Nielsen #kaks

Brigitte Nielsen

Sean Penn ja Brigitte Nielsen olid suhetes ...[vaata paari] Peggy Trentini #1

Peggy Trentini

Peggy Trentini ja Sean Penn on lahus ...[vaata paari] #kakskümmend

Leila George

2016

Leila George ja Sean Penn on olnud abielus 6 kuud. Nad olid kohtamas kolm aastat pärast kokkutulekut oktoobris 2016 ja abiellusid 31. juulil 2020.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #19

Minka Kelly

2015.

Minka Kelly ja Sean Penn dateerisid 2015. aasta juunis.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #18

Charlize Theron

2013 - 2015

Sean Penn ja Charlize Theron olid kihlatud 7 kuud. Nad said kuupäeva 11 kuud pärast kokkutulekut detsembris 2013. Nad olid kihlatud 2014. aasta novembris, kuid läksid hiljem lahku 2015. aasta juunis.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #17

Calu rivero

2012 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Calu Rivero Sean Penniga ühendust võtnud 2012. aasta aprillis.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #16

Shannon Costello

2011 - 2013

Shannon Costello ja Sean Penn on dateeritud juulist 2011 kuni 2013.

Suhe 1 aasta vaata suhet #viisteist

Garcelle Beauvais

2011 (kuulujutt)

Garcelle Beauvais olevat kuulunud Sean Penniga 2011. aasta juunis.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #14

Scarlett Johansson

2011

Sean Penn ja Scarlett Johansson dateerisid 2011. aasta veebruarist juunini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #13

Valeria Golino

2011

Valeria Golino ja Sean Penn kohtusid 2011. aasta jaanuaris.

kat d-st ja nikki sixx
Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #12

Jessica White

2009 - 2010

Jessica White ja Sean Penn on dateeritud augustist 2009 kuni septembrini 2010.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus viisteist% vaata suhet #üksteist

Petra Nemcova

2008

Petra Nemcova ja Sean Penn dateerisid jaanuaris 2008.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak60%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #10

Elle Macpherson

1996 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Sean Penn 1996. aastal Elle Macphersoni.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 80% vaata suhet #9

Emily Lloyd

üheksateist üheksakümmend viis

Emily Lloyd ja Sean Penn kohtusid 1995. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #8

Robin Wright

1990 - 2009

Sean Penn ja Robin Wright olid abielus 12 aastat. Pärast kohtumist augustis 1990 käisid nad 6 aastat ja abiellusid 27. aprillil 1996. 12 aastat hiljem lahutasid nad 2010. aasta juulis.

sonia pizarro ja froylan kolmas abielus
Suhe 18 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% Lapsed 2 last vaata suhet #7

Jewel Kilcher

1990

Sean Penn ja Jewel Kilcher dateerisid 1990. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #6

Madonna

1985 - 1989

Sean Penn ja Madonna olid abielus 4 aastat. Pärast kohtumist veebruaris 1985 käisid nad ühe aasta ja abiellusid 16. augustil 1985. 4 aastat hiljem lahutasid nad 14. septembril 1989.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #5

Barbara Hershey

1984

Sean Penn ja Barbara Hershey kohtusid 1984. aasta juunis.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #4

Susan Sarandon

1984

Susan Sarandonil ja Sean Pennil olid suhted aastatel 1984-1984.

richard Chamberlain ja Martin Rabbett 2014
MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #3

Elizabeth McGovern

1983 - 1984

Sean Penn ja Elizabeth McGovern dateerisid 1983. aastat kuni 1984. aasta maini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #kaks

Brigitte Nielsen

Sean Pennil oli kohtumine Brigitte Nielseniga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus19%Vanus84%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #1

Peggy Trentini

Peggy Trentinil oli kohtumine Sean Penniga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 54% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sean Penn60 LõviNäitleja
Ameeriklane
Leila George29 kalaNäitleja
Ameeriklane
Minka Kelly40 VähkNäitleja
Ameeriklane
Charlize TheronNeli, viis LõviNäitleja
Lõuna-Aafrika Vabariik
Calu rivero3. 4 JäärNäitleja
Argentiinlane
Shannon Costello- Produtsent
Ameeriklane
Garcelle Beauvais54 AmburNäitleja
Haiti keel
Scarlett Johansson36 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Valeria Golino55 KaaludNäitleja
Itaalia keel
Jessica White36 KaksikudMudel
Ameeriklane
Petra Nemcova41 VähkMudel
Tšehhi keel
Elle Macpherson58 JäärMudel
Austraallane
Emily Lloydviiskümmend KaaludNäitleja
Briti
Robin Wright55 JäärNäitleja
Ameeriklane
Jewel Kilcher47 KaksikudLaulja
Ameeriklane
Madonna62 LõviLaulja
Ameeriklane
Barbara Hershey73 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Susan Sarandon74. KaaludNäitleja
Ameeriklane
Elizabeth McGovern59 VähkNäitleja
Ameeriklane
Brigitte Nielsen57 VähkNäitleja
Taani keel
Peggy Trentini60 VähkNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Dylan FrancesNaine13. aprill 199130 aastat vana Robin Wright
Punkri JackMees6. august 199327 aastat vana Robin Wright

Pildigalerii

L'Wren Scott ja Mick Jagger osalevad Dennis Hopperi sünnipäevapeol Oasis Yachtil, Cannes, Prantsusmaa - 16. mai 2008 L'Wren Scott ja Mick Jagger osalevad Dennis Hopperi sünnipäevapeol Oasis Yachtil, Cannes, Prantsusmaa - 16. mai 2008 L'Wren Scott ja Mick Jagger osalevad Dennis Hopperi sünnipäevapeol Oasis Yachtil, Cannes, Prantsusmaa - 16. mai 2008 L'Wren Scott ja Mick Jagger osalevad Dennis Hopperi sünnipäevapeol Oasis Yachtil, Cannes, Prantsusmaa - 16. mai 2008 Slash poseerib 8. märtsil 2020 Los Angeleses Californias Los Angeleses asuvas loomaaias Austraalia metsloomade abistamise üritusel „Meet Me In Australia“. Slash poseerib 8. märtsil 2020 Los Angeleses Californias Los Angeleses asuvas loomaaias Austraalia metsloomade abistamise üritusel „Meet Me In Australia“. Slash poseerib 8. märtsil 2020 Los Angeleses Californias Los Angeleses asuvas loomaaias Austraalia metsloomade abistamise üritusel „Meet Me In Australia“. Slash poseerib 8. märtsil 2020 Los Angeleses Californias Los Angeleses asuvas loomaaias Austraalia metsloomade abistamise üritusel „Meet Me In Australia“. Slash poseerib 8. märtsil 2020 Los Angeleses Californias Los Angeleses asuvas loomaaias Austraalia metsloomade abistamise üritusel „Meet Me In Australia“. Slash poseerib 8. märtsil 2020 Los Angeleses Californias Los Angeleses asuvas loomaaias Austraalia metsloomade abistamise üritusel „Meet Me In Australia“. Ameeriklased Ameeriklased

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Professor ja hull2019. aastaDr William Chester AlaealineFilm
Esimene2018Tom HagertyTelesaade
Ameerika lõvi (teleseriaal)2017Andrew JacksonTelesaade
Vihased linnud2016Terence (hääl)Film
Päikese heli2016MeesLühifilm
Püssimees2015.TerjerFilm
Lipupäev2015.Film
Walter Mitty salajane elu2013Sean O'ConnellFilm
Gangsterite salk2013Mickey CohenFilm
Ameeriklased2012KommiLühifilm
Elupuu2011JackFilm
See peab olema see koht2011CheyenneFilm
Aus mäng2010Joe WilsonFilm
Ma olen ikka veel siin2010Sean Penn (krediteerimata)Film
Piim2008Harvey MilkFilm
Mis just juhtus2008Sean PennFilm
Persepolis2007Hr Satrapi - Marjane'i isa (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Kõik kuninga mehed2006Willie StarkFilm
Tõlk2005Tobin KellerFilm
Richard Nixoni mõrv2004Samuel J. BickeFilm
21 grammi2003Paul RiversFilm
Kõik on seotud armastusega2003MarcielloFilm
Müstiline jõgi2003Jimmy MarkumFilm
Pauly Shore on surnud2003Sean PennFilm
Kaks ja pool meest2003Sean PennTelesaade
Ma olen Sam2001Sam DawsonFilm
Enne öö langemist2000Cuco sanchezFilm
Vee kaal2000Thomas JanesFilm
Villa juures üleval2000Rowley FlintFilm
Ohjeldage oma entusiasmi2000Sean PennTelesaade
Olles John Malkovich1999Sean Penn (krediteerimata)Film
Magus ja madalseis1999Emmet RayFilm
Perepoiss1999Sean PennTelesaade
Hurlyburly1998EddieFilm
Õhuke punane joon19981. sgt. Kõmri keelFilm
Hugo Pool1997Kummaline autosõitjaFilm
Armastatud1997Mees mäel (Michael)Film
Ta on nii armas1997Eddie QuinnFilm
Mäng1997ConradFilm
Tagasipööre1997Bobby CooperFilm
Surnud mees kõnnibüheksateist üheksakümmend viisMatthew PonceletFilm
Vastu1994Sean PennTelesaade
Sõbrad1994EricTelesaade
Carlito tee1993Väike põldFilm
Autopiloot1992JeffreyLühifilm
Larry Sanders Show1992Sean PennTelesaade
Armu seisund1990TerryFilm
Sõja kaotused1989MeserveFilm
Me pole inglid1989JimFilm
Värvid1988Danny McGavinFilm
Kohtuotsus Berliinis1988Guenther XFilm
Lähedal1986Brad nooremFilm
Shanghai üllatus1986Glendon WaseyFilm
Falcon ja lumememm1985Daulton LeeFilm
Kreekerid1984DillardFilm
Kuuga võidusõit1984Henry 'Hopper' NashFilm
Halvad poisid1983Mick o'brienFilm
Riskantne äri1983Cameo (krediteerimata)Film
Summerspell1983SõberFilm
Kiired ajad Ridgemont Highis1982Jeff SpicoliFilm
Kraanidüheksateist kaheksakümmend üksAlex DwyerFilm
Hellingeri seadusüheksateist kaheksakümmend üksBit osaTelefilm
Randy Websteri tapmineüheksateist kaheksakümmend üksDon FremontTelefilm
Koprapoeg 2üheksateist kaheksakümmend üksGroovin 'LarryLühifilm
Väike maja preerias1974LapsTelesaade
Barnaby Jones1973SamTelesaade
Mustad kärbsedGene RutovskyFilm
GaslitJohn MitchellFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Elizabeth McGovern ja Sean PennElizabeth McGovern
    • Kuuga võidusõit
      1984
    [vaata sobivust]
  • Madonna ja Sean PennMadonna
    • Shanghai üllatus
      1986
    [vaata sobivust]
  • Mary Masterson ja Sean PennMary Stuart Masterson
    • Lähedal
      1986
    [vaata sobivust]
  • Maya Rudolph ja Sean PennMaya Rudolph
    • Vihased linnud
      2016
    [vaata sobivust]
  • Naomi Watts ja Sean PennNaomi Watts
    • 21 grammi
      2003
    [+1 veel]
  • Nicole Kidman ja Sean PennNicole Kidman
    • Tõlk
      2005
    [vaata sobivust]
  • Robin Wright Penn ja Sean PennRobin Wright
    • Ta on nii armas
      1997
    [+1 veel]
  • Sean Penn ja Diego LunaDiego Luna
    • Piim
      2008
    [vaata sobivust]
  • Sean Penn ja James FrancoJames franco
    • Piim
      2009
    [+1 veel]
  • Sean Penn ja Jennifer LopezJennifer Lopez
    • Tagasipööre
      1997
    [vaata sobivust]
  • Sean Penn ja Laura LinneyLaura Linney
    • Müstiline jõgi
      2003
    [vaata sobivust]
  • Sean Penn ja Maria AlonsoMaria Conchita Alonso
    • Värvid
      1988
    [vaata sobivust]
  • Sean Penn ja Samantha MortonSamantha Morton
    • Magus ja madalseis
      1999
    [vaata sobivust]
  • Uma Thurman ja Sean PennUma Thurman
    • Magus ja madalseis
      1999
    [vaata sobivust]
Veel Sean Penni ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Sean Penni ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.