Põhiline Suhted Charlize Theron

Charlize Theron

Teie Homseks Horoskoop

Charlize Theron Vallaline74. koht 5Vanus 45 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 11 kokku

Kellega ta praegu käib?

Charlize Theron on praegu vallaline.








Suhted

Charlize Theron on kihlatud Sean Penniga(2014 - 2015).



Charlize Theron on olnud suhetes Keanu Reevesiga(2009 - 2010), Stuart Townsend(2001 - 2010), Stephan Jenkins(1998 - 2001)ja Craig Bierko(1995 - 1997).






Kuuldavasti olevat Charlize Theron haakinud Brad Pitti(2019), Eric Stonestreet(2017), Aleksander Skarsgard(2012), Ryan Reynolds(2011), Jeremy Renner(2010)ja George Clooney(2000).



Umbes

Charlize Theron on 45-aastane Lõuna-Aafrika näitleja. Charlize Aletta Theronis sündinud 7. augustil 1975 Lõuna-Aafrika Vabariigis Benonis on ta kuulus kuradi advokaadi, armsa novembri, koletise, Mad Maxi: raevu tee poolest. Tema Tähtkuju on Lõvi.

Charlize Theron on osalenud 24 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Ben Affleck Põhjapõdra mängud (2000), Bill Paxton sisse Vägev Joe Young (1998), Christina Ricci aastal Koletis (2003), Geoffrey Rush sisse Peter Sellersi elu ja surm (2004)ja Jason Bateman sisse Hancock (2008).



Charlize Theron kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmiprodutsendid ja parima naisnäitleja Oscarite võitjad.

kes on abielus wesley snippidega

Panustage

Aidake meil luua Charlize Theroni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud11 aasta, 6 kuud--
Tutvumisleht48 aastat, 5 kuud3 aastat, 9 kuud-
Kuuldavasti63 kuud, 2 päeva25 päeva1 kuu, 1 päev
Kokkuüksteist8 aastat, 5 kuud1 aasta, 6 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiCharlize
Keskmine nimiAletta
PerekonnanimiTheron
Täisnimi sündidesCharlize Aletta Theron
Alternatiivne nimiCharlie, Charlize Theron
Vanus45 aastat
Sünnipäev7. august 1975
SünnikohtBenoni, Lõuna-Aafrika Vabariik
Kõrgus5 '10' (178 cm)
Kaal58 kg (128 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusVäikesed pahkluud, sinakasrohelised silmad
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusLõuna-Aafrika Vabariik
KeskkoolRiiklik kunstikool, Johannesburg, Lõuna-Aafrika Vabariik
AmetitekstNäitleja, modell, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKuradi advokaat, armas november, koletis, Mad Max: raevu tee.
Aasta (d) aktiivne1995 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morrise ettevõtmine
Brändi kinnitusCharlize Theron Africa Outreach Program, (1996) Martini telereklaam, (1996) Axi telereklaam, (2004) L'Oreal Preference Haircolor. (2005) Raymond Weil. (2006) trükireklaamid J'adore Diori telereklaam., (2008) Breil Milano käekellade trükireklaam., (2008) Breili kellade prindikuulutused., (2009) Paries'i aroomi telereklaam., (2010-11) Christian Diori reklaamtreklaamid J'Adore Diori aroom., (Kevad 2014) J'Adore Dior Parfumi telereklaam koos Marilyn Monroe (arhiivimaterjal) ja Grace Kelly (arhiivimaterjal)., (2001) telereklaam: Honda Life (Jaapan), (2010) Le féminin absolu reklaamtrükid.
Rind (tollides)36
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)36
Riiete suuruskaks
Kinga suurus9.5
Ametlikud veebisaididwww.charlizetheron.com/, charlizeonline.com/, www.nndb.com/people/146/000026068/, http://www.charlizeafricaoutreach.org/, http://charlizeafricaoutreach.org, www.instagram.com/ p / Bxx_zqxp8SG /
IsaCharles Theron
EmaGerda Maritz
PereliigeJackson (lapsendatud poeg)
SõberJeremy Renner, Keanu Reeves, Woody Harrelson
LemmikloomadVana poiss (koer), Denver (koer), Delilah (koer), Tucker (koer)
LemmikinimesedTom Hanks
Lemmikud telesaatedTroonide mäng
LemmikvärvidMust valge
Lemmikud tarvikudPäikeseprillid

Charlize Theron (shar-LEEZ THERR-ən; sündinud 7. augustil 1975) on Lõuna-Aafrika ja Ameerika näitleja ja produtsent. Üks maailma kõige paremini tasustatud näitlejannadest on Theron saanud mitmeid tunnustusi, sealhulgas Oscari auhinna, ekraaninäitlejate gildi auhinna ja Kuldgloobuse auhinna. 2016. aastal nimetas Time ta maailma saja mõjukaima inimese hulka.

Lisateave Charlize Theroni kohta Charlize Theroni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistBrad PittKohtumine R Jaanuar 2019Veebruar 20191 kuu
10Eric StonestreetKohtumine R 20172017-
9Sean PennSuheDetsember 2013Juuni 20151 aasta
8Aleksander SkarsgardKohtumine R Veebruar 2012Aprill 20121 kuu
7Ryan ReynoldsKohtumine R Mai 2011August 20113 kuud
6Jeremy RennerKohtumine R Veebruar 2010Veebruar 2010-
5Keanu ReevesSuhe200920101 aasta
4Stuart TownsendSuheAugust 2001Jaanuar 20108 aastat
3George ClooneyKohtumine R 20002000-
kaksStephan JenkinsSuheJaanuar 1998Oktoober 20013 aastat
1Craig BierkoSuheüheksateist üheksakümmend viis19972 aastat
Brad Pitt #üksteistKuulujutt

Brad Pitt

2019. aasta

Kuuldavasti Charlize Theron ja Brad Pitt ...[vaata paari] Eric Stonestreet #10Kuulujutt

Eric Stonestreet

2017

Eric Stonestreet ja Charlize Theron on eraldi ...[vaata paari] Sean Penn #9

Sean Penn

2013 - 2015

Sean Penn ja Charlize Theron lahkusid juunis[vaata paari] Aleksander Skarsgard #8Kuulujutt

Aleksander Skarsgard

2012

Alexander Skarsgård ja Charlize Theron olid ...[vaata paari] Ryan Reynolds #7Kuulujutt

Ryan Reynolds

2011

Ryan Reynolds ja Charlize Theron olid kuulujutud ...[vaata paari] Jeremy Renner #6Kuulujutt

Jeremy Renner

2010

Jeremy Renner ja Charlize Theron on lahus ...[vaata paari] Keanu Reeves #5

Keanu Reeves

2009 - 2010

Keanu Reeves ja Charlize Theron läksid lahku ...[vaata paari] Stuart Townsend #4

Stuart Townsend

2001 - 2010

Stuart Townsend ja Charlize Theron läksid lahku ...[vaata paari] George Clooney #3Kuulujutt

George Clooney

2000

George Clooney ja Charlize Theron on lahus ...[vaata paari] Stephan Jenkins #kaks

Stephan Jenkins

1998 - 2001

Stephan Jenkins ja Charlize Theron läksid lahku ...[vaata paari] Craig Bierko #1

Craig Bierko

1995 - 1997

Craig Bierko ja Charlize Theron läksid lahku ...[vaata paari] #üksteist

Brad Pitt

2019 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Charlize Theron end 2019. aasta jaanuaris ühendanud Brad Pittiga.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #10

Eric Stonestreet

2017 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Eric Stonestreet 2017. aastal Charlize Theroni külge haakinud.

on suhtes yuzuru hanyu
MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #9

Sean Penn

2013 - 2015

Sean Penn ja Charlize Theron olid kihlatud 7 kuud. Nad said kuupäeva 11 kuud pärast koosviibimist 2013. aasta detsembris. Nad olid kihlatud 2014. aasta novembris, kuid läksid hiljem lahku 2015. aasta juunis.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #8

Aleksander Skarsgard

2012 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Alexander Skarsgård Charlize Theroniga haakunud 2012. aasta märtsis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #7

Ryan Reynolds

2011 (kuulujutt)

Ryan Reynolds olevat kuulunud Charlize Theroni külge 2011. aasta mais.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #6

Jeremy Renner

2010 (kuulujutt)

Jeremy Renner olevat kuulunud Charlize Theroni külge 2010. aasta veebruaris.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #5

Keanu Reeves

2009 - 2010

Keanu Reeves ja Charlize Theron on dateeritud aastatel 2009–2010.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #4

Stuart Townsend

2001 - 2010

Stuart Townsend ja Charlize Theron on dateeritud augustist 2001 kuni jaanuarini 2010.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 80% vaata suhet #3

George Clooney

2000 (kuulujutt)

Kuuldavasti on George Clooney 2000. aastal Charlize Theroni külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #kaks

Stephan Jenkins

1998 - 2001

Stephan Jenkins ja Charlize Theron on dateeritud jaanuarist 1998 kuni oktoobrini 2001.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #1

Craig Bierko

1995 - 1997

Craig Bierko ja Charlize Theron on dateeritud aastatel 1995–1997.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Charlize TheronNeli, viis LõviNäitleja
Lõuna-Aafrika Vabariik
Brad Pitt57 AmburNäitleja
Ameeriklane
Eric Stonestreet49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Sean Penn60 LõviNäitleja
Ameeriklane
Aleksander Skarsgard44 NeitsiNäitleja
Rootsi keel
Ryan Reynolds44 SkorpionNäitleja
Kanada
Jeremy Rennerviiskümmend KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Keanu Reeves56 NeitsiNäitleja
Kanada
Stuart Townsend48 AmburNäitleja
Iiri keel
George Clooney60 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Stephan Jenkins56 KaaludMuusik
Ameeriklane
Craig Bierko56 LõviNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020) Vana valvur (2020)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
F92021SalakiriFilm
Addamsi perekond 22021Morticia Addams (hääl)Film
Vana valvur2020AndyFilm
Kodufilm: Printsessi pruut2020FezzikTelesaade
Addamsi perekond2019. aastaMorticia Addams (hääl)Film
Kaugeltki2019. aastaCharlotte FieldFilm
Pomm2019. aastaMegyn KellyFilm
Gringo2018Elaine MarkinsonFilm
Tully2018MarloFilm
Aatomblond2017Lorraine BroughtonFilm
Raevukate saatus2017SalakiriFilm
Orville2017Lavesque meesTelesaade
Jahimees: Talvine sõda2016RavennaFilm
Viimane nägu2016WrenFilm
Kubo ja kaks keelt2016Ema (hääl)Film
Mad Max: raevu tee2015Imperator FuriosaFilm
Pimedad kohad2015Libby päevFilm
Lendu - The New York Times2015EsinejaLühifilm
Miljon võimalust surra läänes2014AnnaFilm
Laupäeva õhtu otseülekanne: lõigake aega2013ReeseTelesaade
Prometheus2012Meredith VickersFilm
Lumivalgeke ja jahimees2012RavennaFilm
Noor täiskasvanu2011Mavis GaryFilm
Astro poiss2009'Meie sõprade' jutustaja (hääl)Film
Tee2009NaineFilm
Hancock2008MaarjaFilm
Unes kõndimine2008JoleenFilm
Põletav tasandik2008SylviaFilm
Lahing Seattle'is2007TemaFilm
Elahi orus2007The. Emily SandersFilm
Fluxil2005Aeon FluxFilm
Põhjamaa2005Josey armastabFilm
Kana robot2005Danieli ema, ema, ettekandjaTelesaade
Suund pilvedesse2004Gilda BesséFilm
Peter Sellersi elu ja surm2004Britt EklandFilm
Koletis2003AileenFilm
Itaalia töökoht2003Stella BridgerFilm
Arreteeritud areng2003RitaTelesaade
Lõksus2002KarenFilm
Renos ärkamine2002Komm KirkendallFilm
15 minutit2001Rose HearnFilm
Magus november2001Sara deeverFilm
Nefriitskorpioni needus2001Laura KensingtonFilm
Aumehed2000Gweni pühapäevFilm
Põhjapõdra mängud2000AshleyFilm
Legend Bagger Vance'ist2000Adele InvergordonFilm
Hoovid2000Erica SoltzFilm
Astronaudi naine1999Jillian ArmacostFilm
Siidri maja reeglid1999Candy KendallFilm
Põletada1998Amy fotolFilm
Kuulsus1998SupermudelFilm
Vägev Joe Young1998Jill YoungFilm
Kuradi advokaat1997Mary Ann LomaxFilm
Katse-eksitus meetod1997Billie TylerFilm
Hollywoodi konfidentsiaalne1997SallyTelefilm
2 päeva orusüheksateist üheksakümmend kuusHelga SvelgenFilm
See asi, mida sa teed!üheksateist üheksakümmend kuusTinaFilm
Maisi lapsed III: linnakoristusüheksateist üheksakümmend viisEli jälgija (krediteerimata)Film
Hea ja kurja koolLady LessoFilm
Aatomiblond 2Lorraine BroughtonFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Charlize Theron ja Ben AffleckBen haige
    • Põhjapõdra mängud
      2000
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Bill PaxtonBill Paxton
    • Vägev Joe Young
      1998
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Christina RicciChristina Ricci
    • Koletis
      2003
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Geoffrey RushGeoffrey Rush
    • Peter Sellersi elu ja surm
      2004
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Jason BatemanJason Bateman
    • Arreteeritud areng
      2003
    [+1 veel]
  • Charlize Theron ja Jeff DanielsJeff Daniels
    • Katse-eksitus meetod
      1997
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Johnny DeppJohnny Depp
    • Astronaudi naine
      1999
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Keanu ReevesKeanu Reeves
    • Kuradi advokaat
      1997
    [+1 veel]
  • Charlize Theron ja Marton CsokasMarton Csokas
    • Fluxil
      2005
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Matt DamonMatt Damon
    • Legend Bagger Vance'ist
      2000
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Patrick SwayzePatrick Swayze
    • Renos ärkamine
      2002
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Paul RuddPaul Rudd
    • Siidri maja reeglid
      1999
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Penélope CruzPenelope Cruz
    • Suund pilvedesse
      2004
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Seth RogenSeth Rogen
    • Kaugeltki
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Sofia BoutellaSofia Boutella
    • Aatomblond
      2017
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Stuart TownsendStuart Townsend
    • Suund pilvedesse
      2004
    [+1 veel]
  • Charlize Theron ja Tobey MaguireTobey Maguire
    • Siidri maja reeglid
      1999
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Viggo MortensenViggo Mortensen
    • Tee
      2009
    [vaata sobivust]
  • Joaquin Phoenix ja Charlize TheronJoaquin Phoenix
    • Hoovid
      2000
    [vaata sobivust]
  • Mark Wahlberg ja Charlize TheronMark Wahlberg
    • Itaalia töökoht
      2003
    [vaata sobivust]
  • Oscar Isaac ja Charlize TheronOscar Isaac
    • Addamsi perekond
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Seth MacFarlane ja Charlize TheronSeth MacFarlane
    • Miljon võimalust surra läänes
      2014
    [vaata sobivust]
  • Thomas Kretschmann ja Charlize TheronThomas Kretschmann
    • Suund pilvedesse
      2004
    [vaata sobivust]
  • Will Smith ja Charlize TheronWill Smith
    • Hancock
      2008
    [vaata sobivust]
Rohkem Charlize Theroni ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Charlize Theroni ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.