Põhiline Suhted Steven Seagal

Steven Seagal

Teie Homseks Horoskoop

Steven Seagal AbielusKoht 3694 -144Vanus 69 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 6 Lapsed
7 last

Kellega ta praegu tutvub?

Steven Seagal ja Erdenetuya BatsukhErdenetuya Batsukh ja Steven Seagal on alates 2009. aastast olnud abielus 12 aastat. vaata suhet

Suhted

Steven Seagal oli varem abielus Kelly LeBrockiga(1987 - 1996), Adrienne Larussa(1984 - 1987)ja Miyako Fujitani(1974 - 1987).








Steven Seagal on olnud suhetes Arissa Wolfiga(1994 - 1996)ja Jami Gertz.



Umbes

Steven Seagal on 69-aastane Ameerika näitleja. 10. aprillil 1952 USA-s Michiganis Lansingis sündinud Steven Frederic Seagal on ta kuulus Siege'i all karjääri jooksul, mis ulatub ca. 1988. aastast kuni 1982. aastani. Tema Tähtkuju on Jäär.






Steven Seagal on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Kelly LeBrock Raske tappa (1990)ja Sharon Stone aastal Seadusest kõrgemal (1988).



Steven Seagal kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmirežissöörid ja Ameerika näitlejad-poliitikud.

Panustage

Aidake meil oma Steven Seagali profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus420 aastat, 4 kuud11 aastat, 10 kuud4 aastat
Tutvumislehtkaks2 aastat1 aasta-
Kokku620 aastat, 4 kuud8 aastat, 3 kuud2 aastat

Üksikasjad

EesnimiSteven
PerekonnanimiSeagal
Täisnimi sündidesSteven Frederic Seagal
Alternatiivne nimiSuur, Lord Stephen, aikido meister
Vanus69 aastat
Sünnipäev10. aprill 1952
SünnikohtLansing, Michigan, USA
Kõrgus6 '4' (193 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonBudistlik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBuena pargi keskkool
ÜlikoolOrange Coast College, Fullertoni kolledž
AmetitekstNäitleja, filmiprodutsent, stsenarist, filmirežissöör, võitluskunstnik, muusik ja reservšerif
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustPiiramise all
Aasta (d) aktiivne1987 – tänapäev, umbes 1988 - tänapäev, 1982 - tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Resolutsioon
Brändi kinnitus(2004) telereklaam: Mountain Dew, (2006) kinoreklaam: oranž.
Ametlikud veebisaididwww.stevenseagal.com, twitter.com/sseagalofficial, www.facebook.com/sseagalofficial, http://stevenseagal.com/, http://stevenseagal.com
LemmikinimesedVladimir Putin

Steven Frederic Seagal (; sündinud 10. aprillil 1952) on Ameerika näitleja, produtsent, stsenarist, võitluskunstnik ja muusik, kellel on Ameerika, Serbia ja Venemaa kodakondsus.

Steven Seagalist lähemalt Steven Seagalist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Erdenetuya BatsukhAbielus2001kohal20 aastat
5Arissa HuntSuhe1994üheksateist üheksakümmend kuus2 aastat
4Kelly LeBrockAbielusSeptember 1986November 199610 aastat
3Adrienne LarussaAbielus198319874 aastat
kaksMiyako FujitaniAbielus1974198713 aastat
1Jami GertzSuhe -
Erdenetuya Batsukh #6

Erdenetuya Batsukh

2001

Erdenetuya Batsukh ja Steven Seagal on mesilased ...[vaata paari] Arissa Hunt #5

Arissa Hunt

1994 - 1996

Steven Seagal ja Arissa Wolf lahutasid 19 ...[vaata paari] Kelly LeBrock #4

Kelly LeBrock

1986 - 1996

Steven Seagal ja Kelly LeBrock lahutasid ...[vaata paari] Adrienne Larussa #3

Adrienne Larussa

1983 - 1987

Adrienne Larussa ja Steven Seagal olid lahutatud ...[vaata paari] Miyako Fujitani #kaks

Miyako Fujitani

1974 - 1987

Steven Seagal ja Miyako Fujitani olid lahutatud ...[vaata paari] Jami Gertz #1

Jami Gertz

Jami Gertz ja Steven Seagal on lahus ...[vaata paari] #6

Erdenetuya Batsukh

2001

Erdenetuya Batsukh ja Steven Seagal on olnud abielus 12 aastat.

Suhe 20 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #5

Arissa Hunt

1994 - 1996

Steven Seagal ja Arissa Wolf dateerisid aastatel 1995–1996.

Suhe 2 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #4

Kelly LeBrock

1986 - 1996

Steven Seagal ja Kelly LeBrock olid abielus 9 aastat. Pärast kohtumist septembris 1986 käisid nad 8 kuud ja abiellusid 5. septembril 1987. 9 aastat hiljem lahutasid nad 1994. aasta novembris.

Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 81% Lapsed 3 last vaata suhet #3

Adrienne Larussa

1983 - 1987

Adrienne Larussa ja Steven Seagal lahutatakse pärast 3-aastast abielu.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 38% vaata suhet #kaks

Miyako Fujitani

1974 - 1987

Steven Seagal ja Miyako Fujitani lahutatakse pärast 12-aastast abielu. Neil oli 2 last.

Suhe 13 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Vanus44%'> Ühilduvus üksteist% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Jami Gertz

Jami Gertzil ja Steven Seagalil olid suhted.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 54% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Steven Seagal69 JäärNäitleja
Ameeriklane
Erdenetuya Batsukh- Abikaasa
Mongoli keel
Arissa Hunt-
Kelly LeBrock61 JäärNäitleja
Ameeriklane
Adrienne Larussa73 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Miyako Fujitani58 Suhteline
Jaapani keel
Jami Gertz55 SkorpionNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
KentaroMees3. oktoober 197545 aastat vana Miyako Fujitani
AyakoNaine7. detsember 197941 aastat vana Miyako Fujitani
AnalüüsigeNaine20. juuni 198733 aastat vana Kelly LeBrock
DominickMees21. juuni 199030 aastat vana Kelly LeBrock
ArissaNaine24. juuli 199327 aastat vana Kelly LeBrock
SavannahNaine9. september 199624 aastat vana Arissa Hunt
KunzangMees17. september 200911-aastane Erdenetuya Batsukh

Pildigalerii

Sõidetakse tapma Kindralkomandör - Steven Seagal Kindralkomandör - Steven Seagal Kindralkomandör - Steven Seagal Kulumine - Steven Seagal Kulumine - Steven Seagal Steven Seagal Steven Seagal - ajakirja Caravan of Stories [Venemaa] pilt (juuli 2012) Casey Ryback Casey Ryback Casey Ryback Casey Ryback

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Seadusest väljapoole2019. aastaAugustine 'Firm' AdairFilm
Kulumine2018TelgFilm
Kindralkomandör2018Jake AlexanderFilm
Hiina müügimees2017LauderFilm
Relva lõpp2016DeckerFilm
Aukoodeks2016Kolonel Robert SikesFilm
Kartellid2016John HarrisonFilm
Täiuslik relv2016DirektorFilm
Snaiper: erilised ops2016JakeFilm
Leping Killuga2016John HarmonFilm
Absolutsioon2015.John AlexanderFilm
Gutshot Sirge2014Paulie TrunksFilm
Hukkamisjõud2013Alexander CoatesFilm
Maksimaalne veendumus2012RistFilm
Lammaste mõju2011Paul WielandLühifilm
Machete2010TorrezFilm
Tõeline õiglus2010Elijah KaneTelesaade
Sündinud põrgu tõstmiseks2010Robert 'Bobby' SamuelsFilm
Hoidja2009Roland SallingerFilm
Sibulafilm2008KukeraudFilm
Päikesesse2005Travis HunterFilm
Clementine2004Jack MillerFilm
Välismaalane2003Jonathan ColdFilm
Pooled surnud2002Saša PetrosevitšFilm
Välja haavad2001Orin BoydFilm
Ticker2001Frank Glass (Steven Segal, Steven Slowhand Segal)Film
Patriot1998Dr Wesley McClarenFilm
Tulekahju allpool1997Jack TaggertFilm
Täidesaatev otsusüheksateist üheksakümmend kuusKolonelleitnant Austin TravisFilm
Glimmer Manüheksateist üheksakümmend kuusLeitnant Jack ColeFilm
Siege 2 all: tume territooriumüheksateist üheksakümmend viisCasey RybackFilm
Surmaval pinnal1994Forrest TaftFilm
Piiramise all1992Casey RybackFilm
Õigluse eest väljas1991Det. Gino FelinoFilm
Raske tappa1990Müürsepp TormFilm
Tähistatud surma jaoks1990John HatcherFilm
Seadusest kõrgemal1988Nico ToscaniFilm
Roseanne1988Steven SeagalTelesaade
Mehhiko ühendusGan SirankiriFilm
Seadusest kõrgemal 2Nico ToscaniFilm
Johnny Jonesi legendDetektiiv CutchinFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Kelly LeBrock ja Steven SeagalKelly LeBrock
    • Raske tappa
      1990
    [vaata sobivust]
  • Sharon Stone ja Steven SeagalSharon Stone
    • Seadusest kõrgemal
      1988
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Bruce Dickinson ja Leana Dolci
Bruce Dickinson ja Leana Dolci
28. mai 2021 ... Bruce Dickinsoni ja Leana Dolci fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Sophie karbjinski
Sophie karbjinski
28. mai 2021 ... Sophie Karbjinski uudised, kuulujutud, fotod Sophie Karbjinskist, elulugu, Sophie Karbjinski poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sophie Karbjinski suhete loend. Sophie Karbjinski tutvumisajalugu, 2021, 2020, Sophie Karbjinski suhete loend.
Tara Booher
Tara Booher
28. mai 2021 ... Tara Booheri uudised, kuulujutud, fotod Tara Booherist, elulugu, Tara Booheri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tara Booheri suhete loend. Tara Booheri tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Tara Booheri suhetest.
Matt Kaplan ja Claire Holt
Matt Kaplan ja Claire Holt
28. mai 2021 ... Matt Kaplani ja Claire Holti fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Reza Jahangiri
Reza Jahangiri
28. mai 2021 ... Reza Jahangiri uudised, Gossip, fotod Reza Jahangirist, elulugu, Reza Jahangiri sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Reza Jahangiri suhete loend. Reza Jahangiri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Reza Jahangiri suhetest.
Robert Lee
Robert Lee
28. mai 2021 ... Robert Lee uudised, kuulujutud, fotod Robert Lee'st, elulugu, Robert Lee sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Robert Lee suhete loend. Robert Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Robert Lee suhetest.
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
28. mai 2021 ... Magdaléna Rybáriková uudised, kuulujutud, fotod Magdaléna Rybáriková'st, elulugu, Magdaléna Rybáriková poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Magdalena Rybarikova suhete loend. Magdalena Rybáriková tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Magdaléna Rybáriková suhetest.