Põhiline Suhted Uta Schorn

Uta Schorn

Teie Homseks Horoskoop

Uta SchornVanus 74 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 2 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Uta Schorn tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Uta Schorn oli varem abielus Peter Zintneri ja Tim Hoffmanniga.



Umbes

Uta Schorn on 74-aastane Saksa näitleja. Sündinud 13. jaanuaril 1947 Saksamaal Baierimaal Augsburgis Göggingenis, on kuulus In aller Freundschaft (1998), Familie Dr. Kleist (2004) ja Elbflorenz (1994). Tema Tähtkuju on Kaljukits.






Panustage

Aidake meil luua oma Uta Schorni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks---
Kokkukaks-

Üksikasjad

EesnimiUta
PerekonnanimiKorsten
Vanus74 aastat
Sünnipäev13. jaanuar 1947
SünnikohtGöggingen, Augsburg, Baieri, Saksamaa
Kõrgus5 '5' (165 cm)
TähtkujuKaljukits
RahvusValge
RahvusSaksa keel
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKogu sõpruses (1998) on perekonna Dr. Kleist (2004) ja Firenze Elbes (1994).
Uta Schornist lähemalt Uta Schornist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksPeter ZintnerAbielus -
1Tim HoffmannAbielus -
#kaks

Peter Zintner

Peter Zintner ja Uta Schorn olid suguluses ...[vaata paari] #1

Tim Hoffmann

Tim Hoffmann ja Uta Schorn on lahutatud ...[vaata paari] #kaks

Peter Zintner

Peter Zintneril ja Uta Schornil oli suhe.

Luis Miguel ja Sofia Vergara
MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Tim Hoffmann

Tim Hoffmann ja Uta Schorn on lahutatud.



MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 33% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Uta Schorn 74. KaljukitsNäitleja
Saksa keel
Peter Zintner70 Sõnn
Tim Hoffmann78 Kaljukits

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
DanneNaine Tim Hoffmann

Pildigalerii

Uta Schorn Uta Schorn Uta Schorn

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Õiguse ingel2011Regina DannerTelefilm
Pere dr. Kleist2004Inge KleistTelesaade
Inga Lindström2004Irma wilanderTelesaade
Tere, Robbie!2001Elli DuxTelesaade
Kogu sõpruses1998Barbara GrigoleitTelesaade
Stefanie, igaks juhuksüheksateist üheksakümmend viisGisela Hohmann (3 osa, 1995–2000)Telesaade
Meie Charlyüheksateist üheksakümmend viisFrieda Gerold 1 jagu, 2005Telesaade
Günekoloog Dr. Markus Merthin1994Henriette (30 jagu, 1994–1997)Telesaade
Seaduse nimel1994Christa Kampmann (1 jagu, 2003)Telesaade
Elbflorenz1994Sabine BoehlingTelesaade
Pühapäev ikka ja jälle1993Elke Lindner (3 osa, 1996)Telesaade
Meie õpetaja, doktor Specht1992Frau Rödel (1 jagu, 1996)Telesaade
Tahe Dr. Federau1988Dr Uta FederauTelesaade
Maadoktor1987Anna Inge Frohner Gesch. Frohner neiuna Herrmann (15 jagu, 1993-1996)Telesaade
Lood aia piirdeaiast1982Petra Schneider (14 osa, 1982-1985)Telesaade
Juhtum kaheleüheksateist kaheksakümmend üksIngrid SeefeldTelesaade
Unistuste laevüheksateist kaheksakümmend üksMargit Steincke (1 jagu, 1997)Telesaade
Kaspar Schmecki suur seiklusüheksateist kaheksakümmend üksProua DietzelTelesaade
Pensionäridel pole kunagi aega1978Ulrike WeiseTelesaade
Politsei helistab numbrile 1101971ChristelTelesaade
Sõna on riigiprokuröril1965Alice HenkeTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.