Põhiline Suhted Ryan Seacrest

Ryan Seacrest

Teie Homseks Horoskoop

Ryan Seacrest Tutvumisleht855. koht 201Vanus 46 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted kokku 17

Kellega ta praegu tutvub?

Ryan Seacrest ja Larissa SchotLarissa Schot on kohtamas Ryan Seacrestiga vaata suhet

Suhted

Ryan Seacrest on olnud suhetes Hilary Cruziga(2015), Shayna Terese Taylor(2013 - 2019), Dominique Piek(2013), Julianne Hough(2010 - 2013), Jasmine valss(2009), Sophie Monk(2008), Tara Conner(2008), Holly Huddleston(2008), Sheryl Crow(2006), Shana müür(2003 - 2005), Debbie Gibson(2003), Erica Lancellotti(2002 - 2003)ja Tiffani Thiessen.








Ryan Seacrestil on olnud Katrina Darrelliga kohtumisi(2009), Sara Jean Underwood(2008)ja Teri Hatcher(2006).



Umbes

Ryan Seacrest on 46-aastane Ameerika jutusaatejuht. 24. detsembril 1974 USA-s Georgia osariigis Dunwoodys sündinud Ryan John Seacrestist on ta kuulus American Idoli saatejuhi poolest. Tema Tähtkuju on Kaljukits.






Ryan Seacrest kuulub järgmistesse nimekirjadesse: American Idol, 1974 sünd ja Ameerika telenäod.



Panustage

Aidake meil Ryan Seacresti profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht1418 aastat, 4 kuud2 aastat, 5 kuud2 kuud, 1 päev
Kohtumine3---
Kokku1718 aastat, 4 kuud1 aasta, 12 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiRyan
Keskmine nimiJohn
PerekonnanimiMerevari
Täisnimi sündidesRyan John Seacrest
Alternatiivne nimiMerevari
Vanus46 aastat
Sünnipäev24. detsember 1974
SünnikohtDunwoody, Georgia, USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolDunwoody keskkool (1993)
ÜlikoolGeorgia ülikool (väljalangev), Kennesawi riiklik ülikool, Santa Monica kolledž
AmetitekstRaadioisik, televisiooni saatejuht ja produtsent
OkupatsioonVestlussaate juht
Taotle kuulsustAmerican Idoli saatejuht
Aasta (d) aktiivne1990 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)42 West, loomekunstnike agentuur, Ryan Seacrest Productions
Brändi kinnitus(2003) (USA) AT&T traadita mobiiltelefonide reklaam, telereklaam koos Josie Maraniga Crest Extra White hambapasta pluss Scope White suuvee jaoks (2007), (2011) Raadio / telereklaam RADD-le (salvestavad artistid, näitlejad ja sportlased joobes juhtimise vastu)
Ametlikud veebisaididwww.ryanseacrest.com/, twitter.com/RyanSeacrest, ryan.kiisfm.com/main.html, www.people.com/people/ryan_seacrest/, www.pinterest.com/ryanseacrest/, instagram.com/ryanseacrest#, www.nndb.com/people/581/000028497/, instagram.com/ryanseacrest?ref=badge, http://www.ryanseacrest.com, http://ryanseacrest.com
IsaGary Lee Seacrest
EmaConstance Marie (sündinud Zullinger) (kodune)
ÕdeMeredith Seacrest

Ryan John Seacrest (sündinud 24. detsembril 1974) on Ameerika raadioisik, produtsent ja Live koos Kelly ja Ryaniga saatejuht. Ta võõrustab saateid ka mitmel meediaplatvormil, sealhulgas American Idol, American Top 40 ja On Air koos Ryan Seacrestiga.



Lisateavet Ryan Seacresti kohta Ryan Seacrestist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
17Larissa SchotSuheJuuni 2019kohal1 aasta
16Hilary cruzSuhe2015August 20157 kuud
viisteistShayna Terese TaylorSuheOktoober 2013Veebruar 20195 aastat
14Dominique PiekSuheMai 2013Oktoober 20135 kuud
13Julianne HoughSuheMai 2010Veebruar 20132 aastat
12Jasmine valssSuheAprill 2009Juuni 20092 kuud
üksteistKatrina DarrellKohtumine20092009-
10Sara Jean UnderwoodKohtumineDetsember 2008Detsember 2008-
9Sophie MonkSuheVeebruar 2008August 20086 kuud
8Tara ConnerSuhe20082008-
7Holly HuddlestonSuhe20082008-
6Teri HatcherKohtumineVeebruar 2006Veebruar 2006-
5Sheryl CrowSuhe20062006-
4Debbie GibsonTeadmata R 20032003-
3Shana müürSuhe2003Juuli 20052 aastat
kaksErica LancellottiSuhe200220031 aasta
1Tiffani ThiessenSuhe -
Larissa Schot #17

Larissa Schot

2019. aasta

Larissa Schot kohtub Ryan Seacrestiga ...[vaata paari] Hilary cruz #16

Hilary cruz

2015

Hilary Cruz ja Ryan Seacrest lahkusid Au ...[vaata paari] Shayna Terese Taylor #viisteist

Shayna Terese Taylor

2013 - 2019

Shayna Terese Taylor ja Ryan Seacrest eraldasid ...[vaata paari] Dominique Piek #14

Dominique Piek

2013

Dominique Piek ja Ryan Seacrest läksid lahku ...[vaata paari] Julianne Hough #13

Julianne Hough

2010 - 2013

Julianne Hough ja Ryan Seacrest läksid lahku ...[vaata paari] Jasmine valss #12

Jasmine valss

2009

Jasmine Waltz ja Ryan Seacrest läksid lahku ...[vaata paari] Katrina Darrell #üksteist

Katrina Darrell

2009

Katrina Darrell ja Ryan Seacrest on lahus ...[vaata paari] Sara Jean Underwood #10

Sara Jean Underwood

2008

Sara Jean Underwood ja Ryan Seacrest on ...[vaata paari] Sophie Monk #9

Sophie Monk

2008

Sophie Monk ja Ryan Seacrest lahkusid Au ...[vaata paari] Tara Conner #8

Tara Conner

2008

Tara Conner ja Ryan Seacrest on lahus ...[vaata paari] Holly Huddleston #7

Holly Huddleston

2008

Holly Huddleston ja Ryan Seacrest on lahus ...[vaata paari] Teri Hatcher #6

Teri Hatcher

2006

Ryan Seacrest ja Teri Hatcher on lahus ...[vaata paari] Sheryl Crow #5

Sheryl Crow

2006

Ryan Seacrest ja Sheryl Crow on lahus ...[vaata paari] Debbie Gibson #4Kuulujutt

Debbie Gibson

2003

Ryan Seacrest ja Debbie Gibson olid kuulujutuga ...[vaata paari] Shana müür #3

Shana müür

2003 - 2005

Shana Wall ja Ryan Seacrest eraldusid juulis ...[vaata paari] Erica Lancellotti #kaks

Erica Lancellotti

2002 - 2003

Erica Lancellotti ja Ryan Seacrest läksid lahku ...[vaata paari] Tiffani Thiessen #1

Tiffani Thiessen

Ryan Seacrest ja Tiffani Thiessen on eraldi ...[vaata paari] #17

Larissa Schot

2019. aasta

Larissa Schot ja Ryan Seacrest on kohtunud alates juunist 2019.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus1%'> Ühilduvus 25% vaata suhet #16

Hilary cruz

2015

Hilary Cruz ja Ryan Seacrest on dateeritud 2015. aastast kuni 2015. aasta augustini.

kus on iirisešakon praegu
Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus44%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #viisteist

Shayna Terese Taylor

2013 - 2019

Shayna Terese Taylor ja Ryan Seacrest on dateeritud oktoobrist 2013 kuni märtsini 2019.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus13%'> Ühilduvus 18% vaata suhet #14

Dominique Piek

2013

Dominique Piek ja Ryan Seacrest dateeriti 2013. aasta maist oktoobrini.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #13

Julianne Hough

2010 - 2013

Julianne Hough ja Ryan Seacrest on dateeritud maist 2010 kuni märtsini 2013.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #12

Jasmine valss

2009

Jasmine Waltz ja Ryan Seacrest on dateeritud 2009. aasta aprillist juunini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #üksteist

Katrina Darrell

2009

Katrina Darrell ja Ryan Seacrest kohtusid 2009. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #10

Sara Jean Underwood

2008

Sara Jean Underwood ja Ryan Seacrest kohtusid 2008. aasta detsembris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #9

Sophie Monk

2008

Sophie Monk ja Ryan Seacrest on dateeritud 2008. aasta veebruarist augustini.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #8

Tara Conner

2008

Tara Conner ja Ryan Seacrest dateerisid 2008. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #7

Holly Huddleston

2008

Holly Huddleston ja Ryan Seacrest käisid 2008. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Vanus44%'> Ühilduvus kakskümmend üks% vaata suhet #6

Teri Hatcher

2006

Ryan Seacrest ja Teri Hatcher kohtusid 2006. aasta märtsis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #5

Sheryl Crow

2006

Ryan Seacrest ja Sheryl Crow dateerisid 2006. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #4

Debbie Gibson

2003 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Ryan Seacrest end 2003. aastal Debbie Gibsoniga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #3

Shana müür

2003 - 2005

Shana Wall ja Ryan Seacrest pärinesid 2003. aastast kuni 2005. aasta juulini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #kaks

Erica Lancellotti

2002 - 2003

Erica Lancellotti ja Ryan Seacrest on dateeritud aastatel 2002–2003.

Suhe 1 aasta vaata suhet #1

Tiffani Thiessen

Ryan Seacrestil ja Tiffani Thiessenil olid suhted.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 49% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ryan Seacrest46 KaljukitsVestlussaate juht
Ameeriklane
Larissa Schot26 AmburMudel
Hilary cruz32 AmburMudel
Ameeriklane
Shayna Terese Taylor29 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Dominique Piek35 VähkMudel
Lõuna-Aafrika Vabariik
Julianne Hough32 VähkTantsija
Ameeriklane
Jasmine valss38 LõviTõsielu TV
Ameeriklane
Katrina Darrell33 KaaludMudel
Ameeriklane
Sara Jean Underwood37 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Sophie Monk41 AmburNäitleja
Austraallane
Tara Conner35 AmburMudel
Ameeriklane
Holly Huddleston35 VeevalajaTelenägu
Ameeriklane
Teri Hatcher56 AmburNäitleja
Ameeriklane
Sheryl Crow58 NeitsiLaulja
Ameeriklane
Debbie Gibsonviiskümmend NeitsiLaulja
Ameeriklane
Shana müür46 VähkNäitleja
Ameeriklane
Erica Lancellotti- Äri
Ameeriklane
Tiffani Thiessen47 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

ABC American Idol - 16. hooaeg - finaal (2018) Ryan Seacrest, Michael Douglas ja Catherine Zeta- Jones 85. aastaauhindade jagamisel - saabumised (2013) Ela Kelly ja Ryaniga - Ryan Seacrest Jack White esineb laval 2018. aasta iHeartRadio muusikafestivali ajal T-Mobile Arenal 21. septembril 2018 Las Vegases, Nevada. Saatejuht Ryan Seacrest, laulja / laulukirjutaja Steven Tyler ja finalist Jax räägivad laval 13. mail 2015 Californias Hollywoodis Dolby Theatre 'American Idol' XIV suurfinaali ajal Dolby teatris. Saatejuht Ryan Seacrest, laulja / laulukirjutaja Steven Tyler ja finalist Jax räägivad laval 13. mail 2015 Californias Hollywoodis Dolby Theatre 'American Idol' XIV suurfinaali ajal Dolby teatris. Saatejuht Ryan Seacrest, laulja / laulukirjutaja Steven Tyler ja finalist Jax räägivad laval 13. mail 2015 Californias Hollywoodis Dolby Theatre 'American Idol' XIV suurfinaali ajal Dolby teatris. Saatejuht Ryan Seacrest, finalist Jax ja laulja / laulukirjutaja Steven Tyler kõnelevad laval 13. mail 2015 Californias Hollywoodis Dolby Theatre 'American Idol' XIV suurfinaali ajal Dolby teatris. Ryan Seacrest märkas 25. jaanuaril 2015 New Yorgis New Yorgis oma hotelli taga Ryan Seacrest märkas 25. jaanuaril 2015 New Yorgis New Yorgis oma hotelli taga Ryan Seacrest märkas 25. jaanuaril 2015 New Yorgis New Yorgis oma hotelli taga Ryan Seacrest märkas 25. jaanuaril 2015 New Yorgis New Yorgis oma hotelli taga

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Kuulus armunud2017Ryan SeacrestTelesaade
Ameerika koduperenaine2016Ryan SeacrestTelesaade
Tule #MakeItHappy2015Ryan SeacrestLühifilm
vanaaasta õhtu2011Ryan Seacrest (segment 'Times Square')Film
Shrek igavesti pärast2010Võipükste isa (hääl)Film
Saa targaks2008Ryan Seacrest (hääl)Film
Rase2007Ryan Seacrest (krediteerimata)Film
Reaalsuskontrollüheksateist üheksakümmend viisTelesaade
Hei Arnold!1994Võitlevad pered võõrustajaTelesaade
Beverly Hills, 902101990Armastajate sõiduradaTelesaade
Simpsonid1989Ryan SeacrestTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.