Põhiline Suhted Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens

Teie Homseks Horoskoop

Vanessa Hudgens Tutvumisleht28. koht 5Vanus 32 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 5 kokku

Kellega ta praegu käib?

Cole Tucker ja Vanessa HudgensCole Tucker hakkas Vanessa Hudgensiga kohtuma 2020. aasta novembris. vaata suhet

Suhted

Vanessa Hudgens on olnud suhetes Austin Butleriga(2011 - 2019), Josh Hutcherson(2011)ja Zac Efron(2005 - 2010).








Vanessa Hudgensil on olnud kohtumisi Kyle Kuzmaga.



kes on nüüd sean penn

Umbes

Vanessa Hudgens on 32-aastane Ameerika näitleja. Vanessa Anne Hudgensi sündinud 14. detsembril 1988 Salinases, Californias, USAs, on ta kuulus keskkooli muusikalifilmide sarjas (2006–2008) tuntud Gabriella Montezi poolest karjääris, mis hõlmab aastaid 2002 - tänapäev ja 1998 - praegune ja muusikaline karjäär. Tema sodiaagimärk on Ambur.






Vanessa Hudgens on osalenud 13 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Drake Bell Drake ja Josh (2004), Nicholas Braun aastal Looduse veidrad (2015), Alex Pettyfer sisse Metsik (2011), Brady Corbet sisse Äikeselinnud (2004)ja Carlos PenaVega sisse Määrige otse! (2016).



Vanessa Hudgens kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, endised rooma katoliiklased ja näitlejad Californias.

Panustage

Aidake meil luua Vanessa Hudgensi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht48 aastat, 4 kuud3 aastat, 4 kuud4 kuud, 2 päeva
Kohtumine1---
Kokku58 aastat, 4 kuud2 aastat, 8 kuud4 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiVanessa
Keskmine nimiAnne
PerekonnanimiHudgens
Täisnimi sündidesVanessa Anne Hudgens
Alternatiivne nimiNessa, beebi V, V, kaubik, Vanney
Vanus32 aastat
Sünnipäev14. detsember 1988
SünnikohtSalinas, California, USA
Kõrgus5 '1' (155 cm)
Kaal50 kg (110 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolOrange'i maakonna kunstikool
ÜlikoolOrange'i maakonna kunstikool
AmetitekstNäitleja, laulja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustGabriella Montez keskkooli muusikalifilmide sarjas (2006–2008)
Muusikažanr (tekst)Pop, tants, R & B
MuusikažanrPop, Pop / Rock
Aasta (d) aktiivne2002 - tänapäev, 2002 – praegune, 1998 – praegune, muusikaline karjäär
MuusikastiilTeismeliste pop, pop, tantsupop
Muusika meeleoluRõõmsameelne / heatahtlik, rafineeritud / maneeritud, unistav, vabakäiguline, peegeldav, särav, sentimentaalne, romantiline, lõbus, nõtke, süütu, hooletu, stiilne, rõõmus, armas, rõõmsameelne, kerge
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaHollywoodi
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Loovkunstnike agentuur, United Entertainment, William Morrise agentuur
Brändi kinnitusNeutrogena (filmi- ja trükireklaamide pressiesindaja alates 2007. aastast) [2007], Sears Arrive (filmi- ja trükireklaamide pressiesindaja alates 2007) [2007], Candies, Marc Ecko
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusTO
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suuruskaks
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididvanessahudgensofficial.com/, www.nndb.com/people/649/000129262/, www.vanessa-hudgens.com, twitter.com/VanessaHudgens, vanessahudgens.tumblr.com/, http://vanessahudgens.tumblr.com, www .instagram.com / vanessahudgens /? hl = et, www.facebook.com/VanessaHudgens/, pinterest.com/vanessahudgens/, youtube.com/vanessahudgens/
IsaGregory Hudgens
EmaGina Guangco Hudgens
ÕdeStella Hudgens
SõberAshley Tisdale, Laura New, Ashley Benson, Jessica Szohr, Selena Gomez, Kim Hidalgo
Seotud inimesedZac Efron (dateeritud 5 aastat), Ashley Tisdale (parim sõber)
LemmikloomadShadow Hudgens (koer), gepard
LemmikinimesedCeline Dion (Moe-Idol), Natalie Wood (Moe-Idol)
LemmikfilmidMoulin Rouge (2001), Kolmteist (2003), Õudusunenägu enne jõule (1993), Lara Croft: Tomb Raider (2001)
Lemmikud telesaatedDegrassi: järgmine põlvkond ”
LemmikbändidAlicia Keys, Celine Dion
LemmikraamatudNeli lepingut
LemmiktoidudSushi, šokolaad
LemmikvärvidPunane, must
Lemmikud tarvikudLeopardtrükk, saapad, kõrvarõngad, käekotid

Vanessa Anne Hudgens (sündinud 14. detsembril 1988) on USA näitleja ja laulja. Pärast mängufilmi debüüdi filmis Thirteen (2003) saavutas Hudgens kuulsuse, kujutades Gabriella Montezi keskkooli muusikalifilmisarjas (2006–2008), mis tõi talle märkimisväärse peavoolu edu. Esimese filmi edu viis Hudgensi omandamiseni plaadilepingu Hollywood Recordsiga, kellega ta andis välja kaks stuudioalbumit V (2006) ja Identified (2008).

Lisateavet Vanessa Hudgensi kohta Vanessa Hudgensi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Cole TuckerSuheNovember 2020kohal6 kuud
4Kyle KuzmaKohtumineDetsember 2019Veebruar 20202 kuud
3Austin ButlerSuheAugust 2011Detsember 20198 aastat
kaksJosh HutchersonSuheVeebruar 2011Juuli 20114 kuud
1Zac EfronSuheSeptember 2005Veebruar 20104 aastat
Cole Tucker #5

Cole Tucker

2020

Cole Tucker alustas Vanessa Hudgensi kohtamist ...[vaata paari] Kyle Kuzma #4

Kyle Kuzma

Kyle Kuzma ja Vanessa Hudgens on lahus ...[vaata paari] Austin Butler #3

Austin Butler

2011 - 2019

Austin Butler ja Vanessa Hudgens lahutasid mind ...[vaata paari] Josh Hutcherson #kaks

Josh Hutcherson

2011

Josh Hutcherson ja Vanessa Hudgens läksid lahku ...[vaata paari] Zac Efron #1

Zac Efron

2005 - 2010

Vanessa Hudgens ja Zac Efron läksid lahku Fe ...[vaata paari] #5

Cole Tucker

2020

Cole Tucker ja Vanessa Hudgens on kohtunud alates novembrist 2020.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #4

Kyle Kuzma

Kyle Kuzma ja Vanessa Hudgens kohtusid 2019. aasta detsembris.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #3

Austin Butler

2011 - 2019

Austin Butler ja Vanessa Hudgens on dateeritud augustist 2011 kuni detsembrini 2019.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus52%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #kaks

Josh Hutcherson

2011

Josh Hutcherson ja Vanessa Hudgens kuupäevad märtsist juulini 2011.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #1

Zac Efron

2005 - 2010

Vanessa Hudgens ja Zac Efron on dateeritud 2005. aasta septembrist kuni 2010. aasta veebruarini.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Vanessa Hudgens32 AmburNäitleja
Ameeriklane
Cole Tucker24 VähkPesapall
Ameeriklane
Kyle Kuzma25 LõviKorvpall
Ameeriklane
Austin Butler29 LõviNäitleja
Ameeriklane
Josh Hutcherson28 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Zac Efron33 KaaludNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses Vanessa Hudgens - GG Magree lööb Dogpoundi jõusaali Los Angeleses

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Halvad poisid kogu eluks2020KellyFilm
Printsessi lüliti: vahetati uuesti2020Fiona, Margaret, StacyFilm
Polaarne2019. aastaCamilleFilm
Rent: otseülekanne2019. aastaMaureen JohnsonTelefilm
Rüütel enne jõule2019. aastaBrookeFilm
Teine vaatus2018ZoeFilm
Koera päevad2018TaraFilm
Printsessi lüliti2018Lady Margaret, Stacy De NovoFilm
Fantoomid ja Vanessa Hudgens: Lase minuga2018Vanessa HudgensLühifilm
Jõuetu2017Emily LockeTelesaade
Määrige otse!2016Betty RizzoTelefilm
Looduse veidrad2015LoreleiFilm
Gimme varjupaik2013Agnes 'Apple' BaileyFilm
Külmunud maa2013Cindy PaulsonFilm
Machete tapab2013KirssFilm
Purjus ajalugu2013Joan of Arc, Marge Callaghan, Mata HariTelesaade
Valige Sina2013Lühifilm
Teekond 2: Saladuslik saar2012KailaniFilm
Kevadmurdjad2012KommidFilm
Metsik2011LindyFilm
Sucker Punch2011BlondieFilm
Kohli oma: Vanessa Hudgensi kommid2011Lühifilm
Kohl's: Vanessa Hudgensi kommid-ism Reklaam2011Lühifilm
Bändislam2009Sa5mFilm
Neutrogena Wave Duo: Vanessa Hudgensi reklaam2009Vanessa HudgensLühifilm
Sears: Whistory - Vanessa Hudgensi reklaamklipp2009Vanessa HudgensLühifilm
Keskkooli muusikal 32008Gabriella MontezFilm
Sears: ärge minge lihtsalt tagasi, tulge kohale - Vanessa Hudgensi reklaam2008Lühifilm
Neutrogena: Vanessa Hudgensi reklaam2008Vanessa HudgensLühifilm
Neutrogena Wave: Vanessa Hudgensi kaubik v12008Vanessa HudgensLühifilm
Marc Ecko punane: Vanessa Hudgensi reklaam2008Vanessa HudgensLühifilm
Marc Ecko punane: Vanessa Hudgens Commercial v22008Vanessa HudgensLühifilm
Keskkooli muusikal 22007Gabriella MontezTelefilm
Disney haarake raamat: Zac Efron ja Vanessa Hudgensi reklaam2007VanessaLühifilm
Kajapunane: Vanessa Hudgensi ketside ööreklaam2007Vanessa HudgensLühifilm
Keskkooli muusikal2006Gabriella Montez (Vanessa Anne Hudgens)Telefilm
Vana merevägi: Vanessa Hudgensi ujumisriiete reklaam2006Lühifilm
Keke ja Jamal2005Camille (Vanessa Anne Hudgens)Telefilm
Kana robot2005Võikaru, Erin Esurance, Lara Lor-VanTelesaade
Zacki ja Cody sviitelu2005CorrieTelesaade
Äikeselinnud2004TintinFilm
Drake ja Josh2004RebeccaTelesaade
Viisikud2004CarmenTelesaade
Kolmteist2003Noel (Vanessa Anne Hudgens)Film
Reese's Puffs Cereal: 2003. aasta reklaam2003Lühifilm
Röövimõrvade osakond2002NicoleTelesaade
Ikka püsti2002TiffanyTelesaade
Vennad Garcia2000LindseyTelesaade
Puugi, tiksu ... BoomKaressaFilm
Surnute armee: kadunud Vegas (telesari)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Drake Bell ja Vanessa HudgensDrake Bell
    • Drake ja Josh
      2004
    [vaata sobivust]
  • Nicholas Braun ja Vanessa HudgensNicholas Brown
    • Looduse veidrad
      2015
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Hudgens ja Alex PettyferAlex Pettyfer
    • Metsik
      2011
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Hudgens ja Brady CorbetBrady Corbet
    • Äikeselinnud
      2004
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Hudgens ja Carlos PenaVegaCarlos PenaVega
    • Määrige otse!
      2016
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Hudgens ja Gaelan ConnellGaelan Connell
    • Bändislam
      2009
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Hudgens ja Jon BassJon Bass
    • Koera päevad
      2018
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Hudgens ja Josh HutchersonJosh Hutcherson
    • Teekond 2: Saladuslik saar
      2012
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Hudgens ja Josh WhitehouseJosh Whitehouse
    • Rüütel enne jõule
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Hudgens ja Kiersey ClemonsKiersey Clemons
    • Rent: otseülekanne
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Hudgens ja Nick SagarNick Sagar
    • Printsessi lüliti
      2018
    [+1 veel]
  • Vanessa Hudgens ja Sam PalladioSam Palladio
    • Printsessi lüliti
      2018
    [+1 veel]
  • Zac Efron ja Vanessa Anne HudgensZac Efron
    • Keskkooli muusikal 2
      2007
    [+3 veel]
Veel Vanessa Hudgensi ekraanil olevaid matše Vähem Vanessa Hudgensi ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...