Põhiline Suhted Anthony Padilla

Anthony Padilla

Teie Homseks Horoskoop

Anthony Padilla TutvumislehtKoht 1974 1192Vanus 33 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore)lauren mychal (Glam & Gore) kohtub Anthony Padillaga vaata suhet

Suhted

Anthony Padilla on kihlatud Kalel Culleniga(2013 - 2014).








kes on täna sabrina puusepp

Anthony Padilla on olnud suhetes Miel Bredouwiga(2015 - 2019)ja Kristina Carrillo-Bucaram(2015).



Umbes

Anthony Padilla on 33-aastane ameerika isiksus. Sündinud Anthony Daniel Padillana 16. septembril 1987 USA-s Californias Carmichaelis, on ta tuntud Youtube'i kanali Smosh poolest. Tema Tähtkuju on Neitsi.






Anthony Padilla on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Jillian Nelson Smosh: Film (2015)ja Olivia Sui sisse Smosh (2005).



Panustage

Aidake meil luua Anthony Padilla profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

kes on emily nüri tutvumine

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud14 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht36 aastat, 4 kuud3 aastat, 11 kuud1 aasta, 8 kuud
Kokku46 aastat, 4 kuud3 aastat, 11 kuud1 aasta, 8 kuud

Üksikasjad

EesnimiAnthony
Keskmine nimiDaniel
PerekonnanimiPadilla
Täisnimi sündidesAnthony Daniel Padilla
Vanus33 aastat
Sünnipäev16. september 1987
SünnikohtCarmichael, California, USA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
Kaal160 kg (73 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstYoutuber
OkupatsioonIseloom
Taotle kuulsustYoutube'i kanal 'Smosh'
Ametlikud veebisaididwww.imdb.com/name/nm3597101/, twitter.com/smoshanthony, www.facebook.com/smoshAnthony, www.youtube.com/user/AnthonyPadilla
SõberIan Hecox, Joey Graceffa, Sawyer Hartman, Meghan Camarena, Whitney Milam, Shane Dawson
LemmikloomadKabuki (kass), Pip (kass)
Lisateave Anthony Padilla kohta Vähem Anthony Padilla kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4lauren mychal (Glam & Gore)SuheSeptember 2019kohal1 aasta
3Kallis BredouwSuheMai 20152019. aasta3 aastat
kaksKristina Carrillo-BucaramTeadmata R 2015.2015.-
1Kalel surmatudSuheOktoober 2010Nov 20144 aastat
lauren mychal (Glam & Gore) #4

lauren mychal (Glam & Gore)

2019. aasta

lauren mychal (Glam & Gore) kohtub Anthonyga ...[vaata paari] Kallis Bredouw #3

Kallis Bredouw

2015 - 2019

Miel Bredouw ja Anthony Padilla läksid lahku ...[vaata paari] Kristina Carrillo-Bucaram #kaksKuulujutt

Kristina Carrillo-Bucaram

2015.

Kristina Carrillo-Bucaram ja Anthony Padilla ...[vaata paari] Kalel surmatud #1

Kalel surmatud

2010 - 2014

Kalel Cullen ja Anthony Padilla läksid lahku ...[vaata paari] #4

lauren mychal (Glam & Gore)

2019. aasta

lauren mychal (Glam & Gore) ja Anthony Padilla on kohtunud alates 2019. aasta septembrist.



Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 22% vaata suhet #3

Kallis Bredouw

2015 - 2019

Miel Bredouw ja Anthony Padilla on dateeritud maist 2015 kuni 2019.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #kaks

Kristina Carrillo-Bucaram

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Kristina Carrillo-Bucaram end 2015. aastal Anthony Padillaga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #1

Kalel surmatud

2010 - 2014

Kalel Cullen ja Anthony Padilla olid kihlatud 1 aasta. Nad said kaks aastat pärast kokkutulekut oktoobris 2010. Nad olid kihlatud 29. juunil 2013, kuid lahkusid hiljem 2014. aasta novembris.

Catherine Fulop ja Osvaldo Sabatini
Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Anthony Padilla33 NeitsiIseloom
Ameeriklane
lauren mychal (Glam & Gore)31 Skorpion
Kallis Bredouw31 VähkIseloom
Ameeriklane
Kristina Carrillo-Bucaram3. 4 kalaIseloom
Ameeriklane
Kalel surmatud32 JäärIseloom
Ameeriklane

Pildigalerii

Anthony Padilla Anthony Padilla Anthony Padilla Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore) Anthony Padilla ja Lauren Mychal (Glam & Gore)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Veri ja meik: klouni Blah Blah viimane naer2020Daniel ClemmensTelesaade
Sa Monster2020Ashton KennedyLühifilm
John Wick: 3. peatükk - parabellum2019. aastaKassa (krediteerimata)Film
Vihaste lindude film 22019. aastaPool (hääl)Film
Süüdistada kangelast2019. aastaHertsog Tugger, John Wilkes BoothTelesaade
Parim intervjueerija kunagi2019. aastaAnthony PadillaTelesaade
Mini-pilkab2019. aastaEnneaegse seemnepurske treenerTelesaade
See on rakendus?2019. aastaPeremeesTelesaade
Päev rannas2018Direktor MorrisLühifilm
Stardipakett2018Bryce JohnsonTelesaade
FANtasies2017KülalisstaarTelesaade
Vihased linnud2016Pool (hääl)Film
Osaajatajad2016AntonTelesaade
Halb Internet2016JohnTelesaade
Põgeneda ööst2016FilmitegijaTelesaade
Tondikaaslased2016CharlieFilm
Arktika seiklus: külmunud tiigil2016Freddy (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Ghostmates BTS2016CharlieFilm
Alternatiivne elustiil: Steven Suptic kogemus2016AnthonyFilm
Siilid2016Bobby (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Smosh: Film2015.AnthonyFilm
Super Smosh2015.AnthonyTelesaade
Iga kord [tühi]2015.ErinevadTelesaade
Thomas Sanders2015.AnthonyTelesaade
Kaos Hundid2015.AnthonyTelesaade
Häid Minecrafti jõule2015.Anthony, Blitter (hääl), jõuluvanaLühifilm
Jõulude apokalüpsis2014Anthony (hääl)Lühifilm
Smosh beebid2013Anthony, Baby Anthony, teismeline AnthonyTelesaade
Jõulude lõpp2013Anthony (hääl)Lühifilm
Smosh2012AntonioTelesaade
Pehmed jõulud2012... (hääl), Anthony, juhuslik poiss, jõuluvanaLühifilm
Salajase kraami esindajad2010BrysonLühifilm
Ohverdamine2010Leitnant Mitch MillerFilm
YouTube Assassin2010Anthony PadillaTelesaade
Ärritav apelsin2009Banaan nr 1, banaan 1Telesaade
Kui [tühi] oleks tõeline2009Boomerangi ohver, Mario, Timehopi kasutajaTelesaade
Smosh2005Anthony, Cletus, MarioTelesaade
Valeta koos minuga2004Poiss Phillip (krediteerimata)Telefilm
Punane vs sinine2003Gun Guy # 2, Sentry # 1Telesaade
New Yorgi kuningas1990Flanigani lapsFilm
Eepilised ajaloo räpplahingudRaphael SanzioFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Anthony Padilla ja Jillian NelsonJillian Nelson
    • Smosh: Film
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Olivia Sui ja Anthony PadillaOlivia sui
    • Smosh
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.