Põhiline Suhted Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Teie Homseks Horoskoop

Dwayne Johnson Abielus547. koht -26Vanus 49 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 3 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Lauren Hashian ja Dwayne JohnsonLauren Hashian ja Dwayne Johnson on alates 18. augustist 2019 olnud abielus 1 aasta. vaata suhet

Suhted

Dwayne Johnson oli varem abielus Dany Garciaga(1997 - 2007).








Kuuldavasti on Dwayne Johnson end Irina Shaykiga sidunud(2015).



Umbes

Dwayne Johnson on 49-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Dwayne Douglas Johnsonist 2. mail 1972 USA-s Californias Haywardis ja saanud hariduse Ameerika Ühendriikides Pennsylvanias Bethlehemis asuvas Freedomi keskkoolis. Ta on kuulus kiirete ja raevukate nimedega Jumanji: Welcome to the Jungle karjääri jooksul, mis kestab 1999– olevik (näitleja) ja 1995–2004; 2011–2013 (maadleja) ja 1996–2004; 2011–2013 (maadleja) ja 1996–2004; 2011–2013; 2016 (maadleja) ja 1990–1995 (jalgpallur) ning 1990–1995 ja (gridironi jalgpall) ja 1996–2004; 2011–2019 (elukutseline maadleja). Tema Tähtkuju on Sõnn.






Dwayne Johnson on osalenud 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Ashley Scott Kõndides pikk (2004), Ashley Judd aastal Hambahaldjas (2010), Carla Gugino sisse San Andreas (2015), Karen Gillan sisse Jumanji: Tere tulemast džunglisse (2017)ja Kelly Hu sisse Skorpionikuningas (2002).



Dwayne Johnson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California demokraadid ja Hawaiilt pärit Honolulu inimesed.

Panustage

Aidake meil luua Dwayne Johnsoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



kes on sabrina puusepp tutvumas 2016. aastaga

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks27 aastat20 aastat, 7 kuud-
Kuuldavasti11 kuu, 1 päev--
Kokku327 aastat13 aastat, 9 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiDwayne
Keskmine nimiDouglas
PerekonnanimiJohnson
Täisnimi sündidesDwayne Douglas Johnson
Alternatiivne nimiRock, Dwayne 'The Rock' Johnson, Rocky Maivia, Flex Kavana, kogu meelelahutuse kõige elektrifitseerivam mees, Suurepärane, Rahva meister, Ettevõtte meister, Brahma pull, dr Smolder Bravestone, Spencer
Vanus49 aastat
Sünnipäev2. mai 1972
SünnikohtHayward, California, USA
Kõrgus6 '5' (196 cm)
Kaal262 naela (119 kg)
EhitamineKulturist
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVarsti
Eristav tunnusKulturist
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPresident William McKinley keskkool, Honolulu, Hawaii, Ameerika Ühendriigid (1986–1987, ainult esmakursuseaasta), Freedomi keskkool, Bethlehem, Pennsylvania, Ameerika Ühendriigid
ÜlikoolB.G.S., kriminoloogia ja füsioloogia, Miami ülikool, Coral Gables, Florida, Ameerika Ühendriigid (1995)
AmetitekstNäitleja, produtsent, investor, professionaalne maadleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKiired ja vihased, Jumanji: Tere tulemast džunglisse
Aasta (d) aktiivne1995–2004; 2011 – tänapäev (maadleja), 1999 – praegune (näitleja), 1995–2004; 2011–2013 (maadleja), 1996–2004; 2011–2013 (maadleja), 1996–2004; 2011–2013; 2016 (maadleja), 1990–1995 (jalgpallur), 1990–1995, (gridironi jalgpall), 1996–2004; 2011–2019 (elukutseline maadleja)
Brändi kinnitusDwayne Johnsoni rokifond
Kinga suurus14
Ametlikud veebisaididwww.wwe.com/superstars/therock
IsaRocky Johnson (Kanada pensionärist maadleja). (Neljapäev, 24. august 1944 - tänapäev).
EmaIsegi Johnson
VendCurtis Bowles
ÕdeWanda Bowles
Pereliige'Kõrge ülem' Peter Maivia (emapoolne vanaisa). (Kas Samoa kutseline maadleja oli paremini tuntud kui Peter Maivia.) (Teisipäev, 6. aprill 1937 - laupäev, 12. juuni 1982). (45-aastane).

Dwayne Douglas Johnson (sündinud 2. mail 1972), tuntud ka oma hüüdnimega The Rock, on USA näitleja, produtsent, investor ja pensionärist professionaalne maadleja. Johnson oli kaheksa aastat enne näitlejakarjääri jätkamist Maailma Maadlusliidu (WWF, nüüd WWE) professionaalne maadleja. Tema filmid on Põhja-Ameerikas teeninud üle 3,5 miljardi dollari ja kogu maailmas üle 10,5 miljardi dollari, mis teeb Johnsonist kõigi aegade edukaima ja enim teeniva kassa staari.

Lisateave Dwayne Johnsoni kohta Vähem Dwayne Johnsoni kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Irina ShaykKohtumine R Jaanuar 2015Veebruar 20151 kuu
kaksLauren HashianAbielusVeebruar 2007kohal14 aastat
1Dany garciaAbielus1980200727 aastat
Irina Shayk #3Kuulujutt

Irina Shayk

2015.

Irina Shayk ja Dwayne Johnson olid kuulujutuga ...[vaata paari] Lauren Hashian #kaks

Lauren Hashian

2007

Lauren Hashian ja Dwayne Johnson on olnud ...[vaata paari] Dany garcia #1

Dany garcia

1980 - 2007

Dwayne Johnson ja Dany Garcia lahutasid ...[vaata paari] #3

Irina Shayk

2015 (kuulujutt)

Irina Shayk olevat kuulunud Dwayne Johnsoni külge 2015. aasta jaanuaris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #kaks

Lauren Hashian

2007

Lauren Hashian ja Dwayne Johnson on olnud abielus 1 aasta. Nad olid kohtamas 12 aastat pärast kooskäimist märtsis 2007 ja abiellusid 18. augustil 2019.

Suhe 14 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 54% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Dany garcia

1980 - 2007

Dwayne Johnson ja Dany Garcia olid abielus 9 aastat. Pärast kohtumist 1980. aastal käisid nad 17 aastat ja abiellusid 3. mail 1997. 9 aastat hiljem lahutasid nad 19. mail 2008.

Suhe 27 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 38% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Dwayne Johnson49 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Irina Shayk35 KaljukitsMudel
Vene keel
Lauren Hashian36 NeitsiMudel (täiskasvanu / glamuur)
Dany garcia52 AmburÄri
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Simone AlexandraNaine14. august 200119-aastane Dany garcia
Jasmine JohnsonNaine8. detsember 20155-aastane Lauren Hashian
Tiana Gia JohnsonNaine23. aprill 20183 aastat vana Lauren Hashian

Pildigalerii

Dwayne Johnson Dwayne Johnson - ajakirja Wsj Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (detsember 2019) Dwayne Johnson - ajakirja Wsj Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (detsember 2019) Dwayne Johnson - ajakirja Wsj Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (detsember 2019) Dwayne Johnson - ajakirja Wsj Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (detsember 2019) Huulte sünkroonimise lahing Huulte sünkroonimise lahing Dwayne Johnson saates 'Jimmy Kimmel Live!' (Detsember 2017) Dwayne Johnson saates 'Jimmy Kimmel Live!' (Detsember 2017) Dwayne Johnson saates 'Jimmy Kimmel Live!' (Detsember 2017) Dwayne Johnson saates 'Jimmy Kimmel Live!' (Detsember 2017) Dwayne Johnson saates 'Jimmy Kimmel Live!' (Detsember 2017)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Must Aadam2022Must AadamFilm
Džunglikruiis2021FrankFilm
Punane teade2021Film
Noor Rock2021Dwayne JohnsonTelesaade
Võitlus minu perega2019. aastaDwayne 'The Rock' Johnson (nagu Dwayne 'The Rock' Johnson)Film
Jumanji: järgmine tase2019. aastaBravestoneFilm
Kiired ja vihased kingitused: Hobbs & Shaw2019. aastaHobbsFilm
Pärast tunde koos Josh Horowitziga2019. aastaDwayne JohnsonTelesaade
Märatsema2018Davis OkoyeFilm
Pilvelõhkuja2018Will SawyerFilm
Baywatch2017Mitch BuchannonFilm
Jumanji: Tere tulemast džunglisse2017SpencerFilm
Raevukate saatus2017HobbsFilm
Keskluure2016Bob StoneFilm
Moana2016Maui (hääl)Film
Suured hädad väikeses Hiinas2016Film
Seitse taala digitaalset stuudiot2016Hertsog Fontana, Spencer Strasmore, Spenser StrasmoreTelesaade
San Andreas2015.Raymond GainesFilm
Pallurid2015.Spencer StrasmoreTelesaade
Vihane 72015.HobbsFilm
Jem ja hologrammid2015.Dwayne JohnsonFilm
WrestleMania2015.KiviTelesaade
Herakles2014HeraklesFilm
WrestleMania XXX2014KiviTelefilm
Snitch2013John MatthewsFilm
Vihane 62013HobbsFilm
G.I. Joe: Kättemaks2013TeetõkeFilm
Valu ja kasu2013Paul DoyleFilm
Impeeriumiriik2013The. James RansomeFilm
WrestleMania 292013KiviTelefilm
Laupäeva õhtu otseülekanne: lõigake aega2013Marty MaynardTelesaade
Teekond 2: Saladuslik saar2012HankFilm
Doktor Savage2012Doktor SavageFilm
WrestleMania XXVIII2012KiviTelefilm
Kiire viis2011HobbsFilm
Kokkupõrke aeg2011KiviTelesaade
Hambahaldjas2010DerekFilm
Jälle sina2010Õhumarssal (krediteerimata)Film
Teised kutid2010Christopher DansonFilm
Miks ma ka abiellusin?2010Daniel Franklin (krediteerimata)Film
Kiiremini2010AutojuhtFilm
Transformers Prime2010CliffjumperTelesaade
Planeet 512009Kapten Charles T. Baker (hääl)Film
Võistlus Nõidamäele2009Jack BrunoFilm
Saa targaks2008Agent 23Film
Reno 911 !: Miami2007Rick Smith, S.W.A.T. (krediteerimata)Film
Mänguplaan2007Joe Kingman (Dwayne 'The Rock' Johnson)Film
Gridironi jõuk2006Sean Porter (Dwayne 'The Rock' Johnson)Film
Southlandi lood2006Boxer Santaros, Jericho CaneFilm
Hannah Montana2006Dwayne JohnsonTelesaade
Ole lahe2005Elliot Wilhelm (kui The Rock)Film
Hukatus2005Sarge (nagu The Rock)Film
Kõndides pikk2004Chris Vaughn (The Rock)Film
WrestleMania XX2004KiviTelesaade
Rundown2003Beck (kui The Rock)Film
WrestleMania XIX2003KiviTelesaade
Skorpionikuningas2002Mathayus (kui kalju)Film
Summerslam2002KiviTelesaade
Kaugeltki2001MuggerFilm
Muumia naaseb2001Scorpion King (nagu The Rock)Film
WrestleMania X-Seven2001KiviTelesaade
WWE: Baidi see!2001KiviTelesaade
Kuninglik müristamine2000KiviTelesaade
Perepoiss1999Dwayne JohnsonTelesaade
WWE Smackdown!1999KiviTelesaade
WrestleMania XV1999KiviTelesaade
See 70ndate näitus1998Rocky JohnsonTelesaade
Võrk1998BrodyTelesaade
WWE pühapäevaöine kuumus1998KiviTelesaade
WrestleMania XIV1998Kivine MaiviaTelesaade
WWFi jahipüss laupäeva õhtul1997Kivine Maivia, Kalju, Kalju- RahvusTelesaade
WWF-i reedeõhtune põhiturniir1997Kivine MaiviaTelesaade
Star Trek: Voyagerüheksateist üheksakümmend viisMeisterTelesaade
WWE toores1993Kivine Maivia, KaljuTelesaade
USWA meistrivõistluste maadlus1989Flex KavanaTelesaade
WWFi superstaarid1986Kivine Maivia, KaljuTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Rocki ObamaTelesaade
San Andreas 2Raymond GainesFilm
KuningasKuningas KamehamehaFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ashley Scott ja The RockAshley Scott
    • Kõndides pikk
      2004
    [vaata sobivust]
  • Dwayne Johnson ja Ashley JuddAshley Judd
    • Hambahaldjas
      2010
    [vaata sobivust]
  • Dwayne Johnson ja Carla GuginoCarla Gugino
    • San Andreas
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Dwayne Johnson ja Karen GillanKaren Gillan
    • Jumanji: Tere tulemast džunglisse
      2017
    [vaata sobivust]
  • Dwayne Johnson ja Kelly HuKelly Hu |
    • Skorpionikuningas
      2002
    [vaata sobivust]
  • Dwayne Johnson ja Kristin DavisKristin Davis
    • Teekond 2: Saladuslik saar
      2012
    [vaata sobivust]
  • Dwayne Johnson ja Neve CampbellNeve Campbell
    • Pilvelõhkuja
      2018
    [vaata sobivust]
  • Mandy Moore ja Dwayne JohnsonMandy Moore
    • Southlandi lood
      2006
    [vaata sobivust]
  • Sarah Michelle Gellar ja Dwayne JohnsonSarah Michelle Gellar
    • Southlandi lood
      2006
    [vaata sobivust]
Veel Dwayne Johnsoni ekraanil olevaid matše Vähem Dwayne Johnsoni ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.