Põhiline Suhted Lochlyn Munro

Lochlyn Munro

Teie Homseks Horoskoop

Lochlyn Munro AbielusVanus 55 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Lochlyn Munro ja Sharon MunroSharon Munro ja Lochlyn Munro on olnud abielus 23 aastat alates 14. juunist 1997. vaata suhet

Suhted

Lochlyn Munrol pole olnud muid suhteid, millest me teame.








Umbes

Lochlyn Munro on 55-aastane Kanada näitleja. Sündinud Richard Laughlain Munro 12. veebruaril 1966 Lac La Hache'is, Briti Columbias, Kanadas. Ta on kuulus raskete murdjate poolest karjääris, mis kestab 1987– tänapäev ja 1987. aastal. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.



Lochlyn Munro on osalenud kaheksal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Ashley Ross Puuvõru lubadus (2016), Gina Holden sisse Kus on minu laps? (2016), Josie Davis sisse Varasemad kinnisideed (2011), Tüdruk Amick sisse Riverdale (2017)ja Nicole de Boer aastal Kus on minu laps? (2016).






Lochlyn Munro kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Kanada filminäitlejad, Briti Columbia näitlejad ja Kanada telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Lochlyn Munro profiili! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiLochlyn
PerekonnanimiMunro
Täisnimi sündidesRichard Laughlain Munro
Vanus55 aastat
Sünnipäev12. veebruar 1966
SünnikohtLac La Hache, Briti Columbia, Kanada
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusKanada
ÜlikoolProfessionaalne näitlejakool
1980 - 1985
AmetitekstNäitleja, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHard Breakers
Aasta (d) aktiivne1989 – praegune, 1987 – praegune, 1987 ’kohal
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Ülemaailmne kunstnike agentuur, USA, Alchemy Entertainment, Northern Exposure Talent Management, Kanada, Stone Manners Salners Agency
Ametlikud veebisaididtwitter.com/LochlynMunro, www.linkedin.com/in/lochlynmunro, www.nndb.com/people/434/000131041/

Lochlyn Munro (sündinud Richard Laughlin Munro; 12. veebruar 1966) on Kanada filmi- ja telenäitleja. Filmide jaoks on Munro enamasti tuntud oma rollide poolest filmis „Öö Roxburys“ (1998), „Õudne film“ (2000), „Freddy vs Jason“ (2003) ja „Valged tibud“ (2004). Televisiooni jaoks on ta ehk kõige paremini tuntud rollide poolest Kanada seriaalides Northwood, üleloomulikus draamas Charmed ja teismeliste draamas Riverdale.



Lisateave Lochlyn Munro kohta Lochlyn Munro kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Sharon MunroAbielus kohal-
#1

Sharon Munro

Sharon Munro ja Lochlyn Munro on olnud abielus ...[vaata paari] #1

Sharon Munro

Sharon Munro ja Lochlyn Munro on olnud abielus 23 aastat.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Lochlyn Munro 55 VeevalajaNäitleja
Kanada
Sharon Munro-

Pildigalerii

Allamäge Willie - Lochlyn Munro Riverdale - Lochlyn Munro Saladuslik saar (2012) Lochlyn Munro Dracula 2000 Loss (2009) Lochlyn Munro, Shannon Elizabeth, Shawn Wayans, Regina Hall ja Anna Faris Dimensiooni hirmutava filmi filmistseenis - 2000 Shannon Elizabeth ja Lochlyn Munro dimensiooni hirmutavas filmis - 2000 Lochlyn Munro ja Shannon Elizabeth filmi Dimensiooni õudusfilmi stseenis - 2000 Lochlyn Munro ja Shannon Elizabeth filmi Dimensiooni õudusfilmi stseenis - 2000 Shawn Wayans, Regina Hall, Anna Faris, Shannon Elizabeth, Lochlyn Munro ja Jon Abrahams dimensiooni hirmutavas filmis - 2000 Shawn Wayans, Shannon Elizabeth, Anna Faris ja Lochlyn Munro dimensiooni hirmutavas filmis - 2000

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Rahutegija2022Larry FitzgibbonTelesaade
Kosmiline patt2021Alex LockeFilm
Algatus2020Bruce Van HornFilm
Värviline roos2020Detektiiv O'RyanFilm
Broil2020Freddie JonesFilm
Surnud hääled2020PaulFilm
Rahu2019. aastaKapten RogersFilm
Benchwarmers 2: pallide murdmine2019. aastaStenhouseFilm
Mõrvad2019. aastaThe. Michael HuntleyTelesaade
Spiraal2019. aastaMarssalFilm
Müsteerium 1012019. aastaDetektiiv Denny RomaTelesaade
Kroonika müsteeriumid2019. aastaBilly GarrettTelesaade
Mäng läbi, mees!2018Alexxxi isa (krediteerimata)Film
Kiskja2018KindralleitnantFilm
Saates Nagu Flynn2018Ronald (krediteerimata)Film
Võtke kaks2018Mitch RhodesTelesaade
Talvine unistus2018Suusaisa (krediteerimata)Telefilm
Detektiivid2018Detektiiv Bill ClarkTelesaade
Miljon väikest asja2018TreenerTelesaade
Kivist külmad jõulud2018MaksFilm
Frat Pack2017.JeffreyFilm
Armastuse mehaanika2017.Doktor DupreeTelefilm
Riverdale2017.Hal CooperTelesaade
Max 2: Valge Maja kangelane2017.President BennettFilm
Vale lapsehoidja2017.Detektiiv John MorrisTelefilm
Sel ajal kui sa käisid2017.Dylan TaylorTelefilm
Hea arst2017.Martin CrossTelesaade
Kuupäev mu isa2017.Bill CooperTelesaade
SEAL meeskond2017.Mike ZellTelesaade
Lõplik visioon2017.Wade SmithTelefilm
Kus on minu laps?2016Cal WardTelefilm
Edasi2016Ken SheldrakeTelesaade
Armastuse mäng2016Jake CornellTelefilm
Kõik teie2016HenryTelefilm
Jäägid2016Baines HarlowFilm
Kättemaksuporn2016Agent KellerTelefilm
Lumega kaetud jõulud2016LouFilm
Saatuslik rapsoodia2016JonLühifilm
Vihkajad taganevad!2016Brian MaxwellTelesaade
5. kvartal2016Gary GlazmanTelesaade
Puuvõru lubadus2016JaTelefilm
Homme maa2015.Onu Anthony (krediteerimata)Film
Surmaorg2015.Billy RichFilm
Aumärk2015.David MylesFilm
Mustpõletus2015.RobFilm
Jõulud Rosemontis2015.CraigFilm
Õiglus teenis2015.Paul OrlandoFilm
12 3. vooru: lukustus2015.DarrowFilm
Blackway2015.MurdochFilm
Eile õhtul eeslinnas2015.Marc 'Nark'Film
Välja ütlemata2015.IsaFilm
Maagid2015.Oreni julgeoleku juhtTelesaade
Gordi vend2015.HankLühifilm
Lucifer2015.Anthony PaolucciTelesaade
Seob seda siduvat2015.McGeeTelesaade
Chicago Med2015.Jack CooperTelesaade
Meteori rünnak2015.Phil BarkerTelefilm
Sõidetud maa-alune2015.Detektiiv BoyceTelefilm
Jõulunoot2015.RobertTelefilm
'51 Dons2015.Treener KuharichLühifilm
Kid Kanep2014Taser McCallumFilm
Mõistuse vanus2014FrankFilm
Milline idioot2014KyleFilm
Pokkeriöö2014Nate MunsonFilm
Elanik2014Paul KingsleyFilm
Kui kutsub südant2014James AddisonTelesaade
Minu ema tulevane abikaasa2014ScottTelefilm
Märatsema 22014Chip Parker - uudisteankurFilm
Skorpion2014Detektiiv Jim ArcherTelesaade
Kui sädemed lendavad2014PhilTelefilm
lustakas ex-mas2014FlynnFilm
Kandke oma elu2014NealTelefilm
Pakett2013EddieFilm
Lõhenenud2013Jonas boyarTelesaade
Hansel ja Gretel saavad küpsetatud2013Ohvitser RitterFilm
Rünnak Wall Streetil2013Robert CanworthFilm
põhjust2013Gary OliverTelesaade
King & Maxwell2013Jack TurnerTelesaade
Kättesaamatu2013MatthewFilm
Romeo Killer: Chris Porco lugu2013Peter PigTelefilm
Cedar Cove2013Zach WestonTelesaade
Salajane sidemees2013Mark CareyTelefilm
Põrgu käekotis2013Isa TaavetFilm
Garaažide müügi saladused2013Joel JacobsTelesaade
Ettevõte, mida te hoiate2012FBI agent MunroFilm
Saladuslik saar2012Kapten Cyrus HardingFilm
Kaugus2012Anna ThayerTelesaade
Transporter: seeria2012Agent SmithTelesaade
Helistage mulle teisipäeval2012Detektiiv ZylerFilm
Koidurattur2012Rudd GordonFilm
Suured kuriteod2012Leitnant CapraTelesaade
Kaunitar ja koletis2012Hank KellerTelesaade
Nool2012Kapten SteinTelesaade
Kajad2012RichardTelesaade
Chicago 82011StehlinFilm
Ebamugav.2011TedTelesaade
Xtinction: kiskja X2011Šerif Tim RichardsFilm
Amy Alysoni fännid2011ErikFilm
Kuninga nimel: kaks maailma2011Raven, kuningasFilm
Tagasilöök2011Agent Frank SuttonFilm
Üksik2011KuningasLühifilm
Läinud2011David KetteringTelefilm
Varasemad kinnisideed2011Thomas BrisanoTelefilm
Ohtlikult sulgege2011BobbyLühifilm
Mäng alaku2010Gary JohnsonFilm
Katusekorter2010BarryFilm
Hard Breakers2010JaredFilm
Terrorikatse2010Neil onFilm
Au oht2010Film
Rizzoli ja saared2010Skeet MartinTelesaade
Armastan seda tüdrukut!2010ArstTelesaade
Hawaii viis-02010Jim RogersTelesaade
Jõulupost2010Richard FullerFilm
Tõeline õiglus2010Mark Simms, SimmsTelesaade
Kadunud tüdruk2010Ian JenkinsTelesaade
Valede poolt võrgutatud2010Jonathan LawsonTelefilm
Infektsioon: algab invasioon2010Šerif BowenFilm
Tantsu Flick2009Treener Effron (krediteerimata)Film
Valed ja illusioonid2009AndrewFilm
loss2009Kevin McCannTelesaade
Kahetsus2009JackFilm
Mitte kuskile peitu2009Detektiiv Jack IronsFilm
3 meist2009JohnFilm
Laaditud2008CliveFilm
Mõistatused Sfinksist2008RobertTelefilm
See pole test2008AmetnikFilm
Mürgine2008R.M.Film
Pealkirjata Gordie Howe projekt2008Bobby HullTelefilm
Mentalist2008Keith FarrowTelesaade
Issi päevalaager2007OdaFilm
Häkkima!2007Radley asetäitja (krediteerimata)Film
Täiuslik laps2007Paul CranmoreTelefilm
Põletusteade2007Dr. JedTelesaade
Naeratuse taga2006Greg EleseFilm
Hallide tekid2006Ted (krediteerimata)Film
Lõplik liikumine2006DetektiivromaanisõdaFilm
Väikemees2006GregFilm
Benchwarmers2006Ultimate Home Remodel HostFilm
Thugaboo: ime D-Roci tänaval2006Gavini isa (hääl)Telefilm
Psühh2006Steve RollinsTelesaade
Kummitusi jälitamas2005John TurbinoFilm
Poiste täielik juhend2005RogerFilm
Räpane armastus2005KevinFilm
Luud2005Sal RaymoundTelesaade
Silmad2005Eric PaulsonTelesaade
Üleloomulik2005BenTelesaade
Umbrohud2005Jalgratta politseinikTelesaade
Hoidja2004Sgt. PõlebFilm
valged tibid2004Agent Jake HarperFilm
CSI: NY2004Ethan FallonTelesaade
Metsikud kutid2004RandallFilm
Kutt asi2003RayFilm
Freddy vs Jason2003Asetäitja Scott StubbsFilm
Netimängud2003KinnipeetavFilm
Õnnelik 72003RayTelefilm
Surnud nagu mina2003GregTelesaade
Jake 2.02003LawrenceTelesaade
Las Vegas2003Kevin 'Jinx' JergesonTelesaade
NCIS2003Kevin HoltTelesaade
Ülemaailmne ketserlus2002DaveFilm
Ameerika süda2002ReporterFilm
Rõhk2002Patrick FisherFilm
Uurimine2002Darryll VeekeetjadTelefilm
CSI: Miami2002Rick AdamsTelesaade
Munk2002Paks Tony LucarelliTelesaade
Surnud tsoon2002Jason MooreTelesaade
Jäljetult2002Lance HamiltonTelesaade
Kamuflaaž2001Marty MackenzieFilm
Kevin Põhjamaalt2001Ned ParkerFilm
Tapa mind hiljem2001Agent ReedFilm
Rüütliklubi2001GaryFilm
Smallville2001Orlando plokkTelesaade
Äärel suremas2001KõrgusFilm
Arvuti ja veeb2001Film
Kriminaalne meister2001Mike MastermindTelefilm
Dracula 20002000EddieFilm
Duetid2000Ronny jacksonFilm
Õudusfilm2000GregFilm
Keeratud2000Ohvitser RichardsenFilm
Tsentrifuugimise tsükkel2000TomFilm
Mustkate2000DavidTelefilm
Andromeda2000Drago Museveni, PeterTelesaade
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Ohvitser Hal WatsonTelesaade
Meie kutid: nördimus Glen Ridge'is1999Ohvitser BalkeTelefilm
Partnerid1999StephenTelesaade
Öö Roxburys1998CraigFilm
Surnud mees ülikoolilinnakus1998KaljuFilm
Ma tean, mida sa tegid1998Justin DeckerTelefilm
Tšempioni võitlus1998SteveTelefilm
Maarja vaigistamine1998BillyTelefilm
Üks kuum suveöö1998Detektiiv Eddie BeltranTelefilm
Võlunud1998Jack Sheridan, Jeff SheridanTelesaade
Tere tulemast Paradoxi1998Noor doktorTelesaade
Vareste mõrv1998NorwoodFilm
2 lisapäeva1998Mees nr 2Film
Kõrgepinge1997LarryFilm
Surnud mehe relv1997Joe Cavanaugh, nooremTelesaade
Kallis, ma tõmbasin lapsed kokku: telesaade1997Paul O'DonnellTelesaade
Allamäge Willieüheksateist üheksakümmend kuusÄmblik BoltonFilm
Saladus sõprade vahel: tõehetke filmüheksateist üheksakümmend kuusNick McKayTelefilm
Süütuse röövimineüheksateist üheksakümmend kuusEddie SpencerTelefilm
Õiglus Annie jaoks: tõehetke filmüheksateist üheksakümmend kuusMickey HollowayTelefilm
Seisa hirmu vastuüheksateist üheksakümmend kuusJosh KellyTelefilm
Ema, kas tohib ohuga magada?üheksateist üheksakümmend kuusKevin ShaneTelefilm
Neidüheksateist üheksakümmend kuusŠerif Cole HarperTelefilm
Poltergeist: Pärandüheksateist üheksakümmend kuusTodd BarnardTelesaade
Kaksüheksateist üheksakümmend kuusAgent Andrew ForbesTelesaade
Minaüheksateist üheksakümmend viisLeitnant Andrew 'X-Man' BuxtonTelesaade
Liuguridüheksateist üheksakümmend viisBilly KidTelesaade
Imelik õnnüheksateist üheksakümmend viisDirk MoodyTelesaade
Välised piiridüheksateist üheksakümmend viisKapten Eric Woodward, WatersTelesaade
Vagunid idas1994BillyFilm
Hawkeye1994McKinneyTelesaade
Robini kapuutsid1994EricTelesaade
Rästik1994Teine HitmanTelesaade
Tõehetk: katkised pandid1994Jeff LaneerTelefilm
Kaevaja1993MarkFilm
Vajalikud asjad1993John LaPointeFilm
Võõras peeglis1993Alan PrestonTelefilm
Cobra1993Clifton CampbellTelesaade
Andestamata1992Texas SlimFilm
Dead Ahead: Exxon Valdezi katastroof1992Trooper Mike Fox - Alaska osariikTelefilm
Häbi1992Dave RaineyTelefilm
Mägismaalane1992Tim RamseyTelesaade
Õudusunenägu kohvik1992RalstonTelesaade
Jookse1991Kolledži sõber (nagu Locklyn Munro)Film
Poseerimine: inspireeritud kolmest pärisloost1991SamTelefilm
Northwood1991JasonTelesaade
Tüdruk Marsilt1991Earl WestTelefilm
Kadents1990BaarmenFilm
Õis1990Evan HendersonTelesaade
Sylvan Lake'i suvi1990MitchFilm
Neoonratsanik1989LõtvTelesaade
21 Hüvitänav1987Herbie, maastikurattagrupi liige, Vince IngersolTelesaade
Wiseguy1987BobbyTelesaade
Ohtlaht1984David fulmanTelesaade
Pettuse anatoomiaPealik WilliamsFilm
Ithriyah 'teedLelandFilm
Armasta rasketRexFilm
Kui aeg läks valjemaksMark PetersonFilm
TippLyleFilm
Armastus romantikas, Oregon (telefilm)Richard DavisTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.