Põhiline Suhted Parker Stevenson

Parker Stevenson

Parker Stevenson AbielusKoht 6075 0Vanus 68 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 5 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Lisa Schoen ja Parker StevensonLisa Schoen ja Parker Stevenson on olnud abielus kaks aastat alates 29. septembrist 2018. vaata suhet

Suhted

Parker Stevenson oli varem abielus Kirstie Alleyga(1983 - 1997).

Parker Stevenson on olnud suhetes Holly Gagnieriga(2010), Carol Connors(üheksateist kaheksakümmend üks)ja Morgan Fairchild(1980).



Umbes

Parker Stevenson on 68-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Richard Stevenson Parker, juunior, 4. juunil 1952 Philadelphias, Pennsylvanias, USA-s ja saanud hariduse Massachusettsis Brooksi ettevalmistuskoolis, on ta kuulus Hardy Boysi poolest karjääris, mis kestab 1972. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.

Parker Stevenson on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Courtney Thorne-Smith Melrose koht (1992)ja Kirstie Alley sisse Armastuspaat (1977).

Parker Stevenson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja 1952. aasta sünd.



Panustage

Aidake meil oma Parker Stevensoni profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks16 aastat, 4 kuud9 aastat, 10 kuud3 aastat, 4 kuud
Tutvumisleht311 aastat, 4 kuud3 aastat, 10 kuud1 kuu, 1 päev
Kokku516 aastat, 4 kuud6 aastat, 3 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiParker
PerekonnanimiStevenson
Täisnimi sündidesRichard Stevenson Parker, noorem
Vanus68 aastat
Sünnipäev4. juuni 1952
SünnikohtPhiladelphia, Pennsylvania, USA
Kõrgus6 '0' (183 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonAnglikaanlane / piiskoplik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolRukki maakonna päevakool, Rye, NY, Brooksi ettevalmistuskool Massachusettsis
ÜlikoolPrincetoni ülikool (1976)
AmetitekstFilmitootja, filmirežissöör, näitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHardy Poisid
Aasta (d) aktiivne1972–, 1972– tänapäev, 1972 – tänapäev
VendHutch Parker
PereliigeRebecca Pollack

Richard Stevenson Parker juunior (sündinud 4. juunil 1952), professionaalselt tuntud kui Parker Stevenson, on Ameerika näitleja, kes on tuntud kui Frank Hardy mängimine 1970ndate telesarjas The Hardy Boys ja Craig Pomeroy 1990ndate telesarjas Baywatch.

Lisateave Parker Stevensoni kohta Parker Stevensoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Lisa SchoenAbielus2018kohal3 aastat
4Holly GagnierSuhe20102010-
3Kirstie alleeAbielusMai 1981September 199716 aastat
kaksCarol ConnorsSuheJaanuar 1981Veebruar 19811 kuu
1Morgan FairchildSuhe19801980-
Lisa Schoen #5

Lisa Schoen

2018

Lisa Schoen ja Parker Stevenson on olnud ...[vaata paari] Holly Gagnier #4

Holly Gagnier

2010

Holly Gagnier ja Parker Stevenson on lahus ...[vaata paari] Kirstie allee #3

Kirstie allee

1981 - 1997

Parker Stevenson ja Kirstie Alley olid lahutatud ...[vaata paari] Carol Connors #kaks

Carol Connors

üheksateist kaheksakümmend üks

Carol Connors ja Parker Stevenson lahutasid ...[vaata paari] Morgan Fairchild #1

Morgan Fairchild

1980

Morgan Fairchild ja Parker Stevenson on ...[vaata paari] #5

Lisa Schoen

2018

Lisa Schoen ja Parker Stevenson on olnud abielus 2 aastat.



Suhe 3 aastat vaata suhet #4

Holly Gagnier

2010

Holly Gagnieril ja Parker Stevensonil oli suhe aastatel 2010–2010.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #3

Kirstie allee

1981 - 1997

Parker Stevenson ja Kirstie Alley olid abielus 13 aastat. Nad käisid kaks aastat pärast kokkutulekut mais 1981 ja abiellusid 22. detsembril 1983. 13 aastat hiljem lahutasid nad 10. septembril 1997.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 48% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

Carol Connors

üheksateist kaheksakümmend üks

Carol Connors ja Parker Stevenson dateerisid jaanuarist veebruarini 1981.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Vanus1%'> Ühilduvus kakskümmend% vaata suhet #1

Morgan Fairchild

1980

Morgan Fairchildil ja Parker Stevensonil oli suhe aastatel 1980–1980.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 71% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Parker Stevenson68 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Lisa Schoen-
Holly Gagnier58 AmburNäitleja
Ameeriklane
Kirstie allee70 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Carol Connors80 SkorpionLaulja
Ameeriklane
Morgan Fairchild71 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
William TrueMees5. oktoober 199228-aastane Kirstie allee
Lillie PriceNaine15. juuni 199426-aastane Kirstie allee

Pildigalerii

Mõrv, ta kirjutas Mõrv, ta kirjutas Baywatch Parker Stevenson Parker Stevenson Parker Stevenson Baywatchi plakat Parker Stevenson Parker Stevenson Parker Stevenson Parker Stevenson Parker Stevenson

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ameerika konföderatsioon2019. aastaKindral ShermanFilm
Usaldamatus2018Brandon McKellanFilm
Kasvuhoone akadeemia2017Louis OsmondTelesaade
Minu jõuluprints2017Jim loganTelefilm
Varjatud tõde2016Šerif UnderwoodFilm
Täiuslik tütar2016Bruce CahillTelefilm
Sõjasõitjad2016USA, kindral ShermanFilm
Pull2016Gavin EvertonTelesaade
Võida, kaotada või armastada2015.Mike CantonTelefilm
Tema salajane perekond2015.Detektiiv SharpsonFilm
Jõulukokkutulek2015.Don DupreeTelefilm
Täiuslik varjamine2015.Kindral William Tecumseh ShermanFilm
Kaugus2012Welles VanBlarcomTelesaade
McTaggarti varandus2012Richard HeywoodFilm
Laaditud2008Olen RyanFilm
Legend otsijast2008MargraveTelesaade
Terroritipp2003Kevin FraserTelefilm
Lõksus2001Oliver SloanTelefilm
Rajoon2000Härra. KoolTelesaade
Avalon: Kuristiku taga1999John AldenTelefilm
Batman Beyond1999Paxton PowersTelesaade
Amy hindamine1999Hr Andrew PickeralTelesaade
Leegion1998Kapten AldrichTelefilm
Mitte sellest Maastüheksateist üheksakümmend viisJack SherbourneFilm
Burke'i seadus1994Ted CranshawTelesaade
Ametlik keeldumine1993Paul CorlissTelefilm
Kas sa oled täna üksik1992Mat HendersonTelefilm
Melrose koht1992Steve McMillanTelesaade
Võõra vari1992Ted ClintonTelefilm
Liha 'ei' veri1991Jeffrey HazelwoodTelesaade
Õis1990Jim, Scott AlexanderTelesaade
Kõik jõgede II jooks1990CyrusTelesaade
Caddy Woodlawn1989Onu EdmundFilm
Baywatch1989Craig PomeroyTelesaade
Kaanetüdruk ja võmm1989Kaabel Hayward (krediteerimata)Telefilm
Baywatch: paanika Malibu kai juures1989Craig PomeroyTelefilm
Võimatu missioon1988Champ FosterTelesaade
Sond1988Austin JamesTelesaade
Armastuse varjundid: Rose Cafe1987JoshTelefilm
Kare Ridini õiglus1987Film
Põhi ja Lõuna, II raamat1986Billy HazardTelesaade
Matlock1986Dr. Philip EagenTelesaade
Sel salajasel pühapäeval1986Scott DennisTelefilm
Õmblused1985Bobby StevensFilm
Alfred Hitchcock esitleb1985Clark Taylor, Lance RichardsTelesaade
Rockhopper1985Nick LarabeeTelefilm
Mõrv, ta kirjutas1984Michael DigbyTelesaade
Stroker äss1983Aubrey JamesFilm
hotell1983MichaelTelesaade
Sõitja1983BrettTelesaade
Laskvad tähed1983Bill O'KeefeTelefilm
See maja omasüheksateist kaheksakümmend üksGary StraihornTelefilm
Falcon Crestüheksateist kaheksakümmend üksJoel McCarthyTelesaade
Hardy Boys / Nancy tõmbas saladusi1977Frank HardyTelesaade
Armastuspaat1977Bill Watkins, Matt StevensTelesaade
Vetelpäästja1976ChrisFilm
Meie aeg1974MichaelFilm
Eraldi rahu1972GeenFilm
San Francisco tänavad1972Andy HorvathTelesaade
Püssilaks1955Steven RogersTelesaade
Viimane kõne koeramajasSimonFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Courtney Thorne-Smith ja Parker StevensonCourtney Thorne-Smith
    • Melrose koht
      1992
    [vaata sobivust]
  • Kirstie Alley ja Parker StevensonKirstie allee
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]

Huvitavad Artiklid