Põhiline Suhted Shaquille O'Neal

Shaquille O'Neal

Teie Homseks Horoskoop

Shaquille O528. koht 152Vanus 49 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 11 kokku Lapsed
5 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Shaquille O'Neal tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Shaquille O'Neal oli varem abielus Shaunie O'Nealiga(2002 - 2010).



Shaquille O'Neal on kihlatud Laticia Rollega(2016).






Shaquille O'Neal on olnud suhetes Annie Ilonzehega(2019), Nicole Alexander(2010 - 2013), Laura Govan(2008 - 2009), Dominica Westling(2007 - 2010), Karrine Steffans(2004 - 2005), Arnetta Yardbourgh(1995 - 1996)ja Ananda Lewis.



evangeline lilly domineeriv monaghan abielus

Shaquille O'Nealil on olnud kohtumisi Trina ja Cindy Crawfordiga(üheksateist üheksakümmend viis).

Umbes

Shaquille O'Neal on 49-aastane Ameerika korvpallur. Shaquille Rashaun O'Neal sündis 6. märtsil 1972 New Jerseys Newarkis ja on kuulus Shaq Attacki poolest. Tema Tähtkuju on Kalad.



Shaquille O'Neal on järgmiste nimekirjade liige: näitlejad New Jerseyst, 1972 sündinud ja Ameerika tõsielusarja sarjad.

Panustage

Aidake meil Shaquille O'Neali profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

bam margera ja jen rivell

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus112 aastat, 10 kuud--
Kihlatud17 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht73 aastat1 aasta, 5 kuud9 päeva
Kohtuminekaks26 aastat, 4 kuud13 aastat, 2 kuud-
Kokkuüksteist26 aastat, 4 kuud5 aastat, 1 kuu9 päeva

Üksikasjad

EesnimiShaquille
Keskmine nimiRashaun
PerekonnanimiO'Neal
Täisnimi sündidesShaquille Rashaun O'Neal
Alternatiivne nimiShaq-Fu, Shaq, Diesel, Superman, Suur Aristoteles, Meister, Suur agaav
Vanus49 aastat
Sünnipäev6. märts 1972
SünnikohtNewark, New Jersey osariik
Kõrgus7 '1' (216 cm)
Kaal175 kg (385 naela)
EhitamineSuur
Silmade värvMust
JuuksevärvVarsti
Eristav tunnusKõrge kuju, kiilas pea
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonMoslem
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolRobert G. Cole noorem-vanem keskkool, San Antonio, TX
ÜlikoolBA, Louisiana osariigi ülikool (2000), MBA, Phoenixi ülikool (2005), Syracuse ülikool (osales 2009), PhD inimressursside arendamine, Barry ülikool (2012)
AmetitekstPensionärist korvpallur, autor, räppar, näitleja
OkupatsioonKorvpall
KorvpalliasendKeskus
NBA esimese mängu kuupäev6. november 1992
MustandOrlando Magic, 1. ring (1. valik, üldarvestuse 1. koht), 1992. aasta NBA draft
Taotle kuulsustShaqi rünnak
MuusikažanrRäpp
MuusikastiilKlubi / tants, pop-räpp, elektrooniline
Muusika meeleoluPidu / pidulik, hooletu, mänguline
PillVokaalid
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris Endeavour Entertainment (LA), Celebrity Talent International
Brändi kinnitus(2000) telereklaam: freeinternet.com, (1995) telereklaam: Pepsi-Cola, (1997) telereklaam: Taco Bell ('TNS'), (1997) telereklaam: Pepsi-Cola (koos Michael J. Foxiga) ., (2000-01) Trükireklaamid: Digex, (2001) Telereklaam: Nestle's Crunch, (2002) Telereklaam: Burger King, (2002) Telereklaam: Radio Shacki elektroonilised kauplused., (2001) Trükireklaam: Nestle's Crunch šokolaaditahvel, (1996) telereklaam: Allsport jookid, (1992) telereklaam: Reebok, (2003) telereklaam: Icy-Hot pain reliever., (2003-04) Trükireklaamid: Icy Hot pain relief Back Patch, (2004) ) Telereklaam: Nestle's Crunch, (2002) Trükireklaam: Burger King, (2004-05) Trükireklaamid: Chattem Inc. Icy-Hot meditsiiniline varrukas, (2006-08) Trükireklaamid: Chattem Inc.'s Icy-Hot Pro -Teraapia tugi- ja valuvaigistussüsteem., (2007) Trükireklaamid: toidulisandijoogid Mighty Milk and Muscle Milk, (aprill 2009) Avaliku teenuse teadaanne (PSA) Lasteabi telereklaam, režissöör Casper Van Dien. (2009) TV reklaam: Comcast Cable Internet koos Ben St ein., (2012) telereklaam: Buick Lacrosse automobile., (2013) telereklaam: 'Gold Bond' meeste kreem., (2013-14) Gold Bond Powderi reklaamid uues vormis 'No Mess Powder Spray', (2013) Telereklaam 'Shaq - 1, valu - 0' Icy Hot valu leevendaja jaoks. (Mai 2014) Telereklaam 'Väike raputus, väike kiusatus' kuldvõlakirja ravimpulbri jaoks. (Mai 2014) Telereklaam IcyHot. (2014) Monster Superstar Bluetooth-kõlari uue nutika reljeefi (elektrooniline) kümnete teraapiate jaoks lülitage nutikas kergendus sisse ja lülitage valu välja.
Ametlikud veebisaididshaq.com/, www.nndb.com/people/236/000023167/, www.lsusports.net/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=5200&ATCLID=174841, www.basketball-reference.com/players/o/onealsh01.html, www.biography.com/people/shaquille-oneal-9542515, twitter.com/SHAQ, www.facebook.com/Shaq, www.instagram.com/shaq/, www.linkedin.com/in/shaquilleoneal?authType=NAME_SEARCH&authToken = 6oSP & locale = et & srchid = 4257243241459551736164 & srchindex = 1 & srchtotal = 4 & trk = vsrp_people_res_name & trkInfo = VSRPsearchId% 3A4257243241459551736164% 2CVSRPary% CantgetId% 2CVSRypeC% 2C54SANPANC 2CVSRPary% C54S54% 2CmptRype 2C54SRPARGETId% 2CmptRypeC1254% 2CmptId% 2CVSRPary% C54SANPANC % 2CVSRP128S54% 2CmptRypeCOMA% C54SPANCYRPARGETId

Shaquille Rashaun 'Shaq' O'Neal (šə-KEEL;
SHAK; sündinud 6. märtsil 1972) on Ameerika endine professionaalne korvpallur, kes on TNT telekanali Inside NBA spordianalüütik. Teda peetakse laialdaselt üheks suurimaks mängijaks Rahvusliku Korvpalliliidu (NBA) ajaloos. 2,16 m pikkuse 7 jalga 1 ja 147 kg 325 naelaga oli ta läbi aegade üks pikemaid ja raskemaid mängijaid. O'Neal mängis oma 19-aastase karjääri jooksul kuues meeskonnas.

Lisateave Shaquille O'Neali kohta Shaquille O'Nealist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistAnnie IlonzehTeadmata2019. aasta2019. aasta-
10Laticia RolleSuhe2014 -
9Nicole AlexanderSuhe2010Jaanuar 20133 aastat
8Laura govanSuhe R 23. detsember 2008Jaanuar 2009<1 month
7TrinaKohtumineAugust 2007Nov 20073 kuud
6Dominica WestlingSuheJuuli 2007Jaanuar 20102 aastat
5Karrine SteffansSuhe200420051 aasta
4Shaunie o'nealAbielus19989. november 201012 aastat
3Cindy CrawfordKohtumineüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
kaksArnetta YardbourghSuheüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend kuus1 aasta
1Ananda LewisTeadmata -
Annie Ilonzeh #üksteist

Annie Ilonzeh

2019. aasta

Annie Ilonzeh ja Shaquille O'Neal olid ...[vaata paari] Laticia Rolle #10

Laticia Rolle

2014

Laticia Rolle ja Shaquille O'Neal said kihlatud ...[vaata paari] Nicole Alexander #9

Nicole Alexander

2010 - 2013

Nicole Alexander ja Shaquille O'Neal eraldasid ...[vaata paari] Laura govan #8Kuulujutt

Laura govan

2008 - 2009

Laura Govan ja Shaquille O'Neal olid kuulujutuga ...[vaata paari] Trina #7

Trina

Trina ja Shaquille O'Neal on lahus ...[vaata paari] Dominica Westling #6

Dominica Westling

2007 - 2010

Dominica Westling ja Shaquille O'Neal eraldasid ...[vaata paari] Karrine Steffans #5

Karrine Steffans

2004 - 2005

Karrine Steffans ja Shaquille O'Neal eraldi ...[vaata paari] Shaunie O #4

Shaunie o'neal

1998 - 2010

Shaunie O'Neal ja Shaquille O'Neal olid jumal ...[vaata paari] Cindy Crawford #3

Cindy Crawford

üheksateist üheksakümmend viis

Shaquille O'Neal ja Cindy Crawford olid ...[vaata paari] Arnetta Yardbourgh #kaks

Arnetta Yardbourgh

1995 - 1996

Arnetta Yardbourgh ja Shaquille O'Neal lahutavad ...[vaata paari] Ananda Lewis #1

Ananda Lewis

Shaquille O'Neal ja Ananda Lewis olid ametis ...[vaata paari] #üksteist

Annie Ilonzeh

2019. aasta

Annie Ilonzehil ja Shaquille O'Nealil oli suhe aastatel 2019 kuni 2019.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #10

Laticia Rolle

2014

Laticia Rolle ja Shaquille O'Neal on olnud kihlatud viis aastat pärast kihlumist 30. märtsil 2016.

kes on james woods tutvumine
Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #9

Nicole Alexander

2010 - 2013

Nicole Alexander ja Shaquille O'Neal on dateeritud 2010. aastast kuni 2013. aasta jaanuarini.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #8

Laura govan

2008 - 2009 (kuulujutt)

Laura Govan olevat kuulunud 23. detsembril 2008 Shaquille O'Nealiga.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak60%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #7

Trina

Trina ja Shaquille O'Neal kohtusid 2007. aasta augustis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #6

Dominica Westling

2007 - 2010

Dominica Westling ja Shaquille O'Neal on dateeritud 2007. aastast kuni 2010. aasta jaanuarini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #5

Karrine Steffans

2004 - 2005

Karrine Steffans ja Shaquille O'Neal dateerisid aastatel 2004–2005.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #4

Shaunie o'neal

1998 - 2010

Shaunie O'Neal ja Shaquille O'Neal olid abielus 7 aastat. Pärast kohtumist 1998. aastal olid nad neli aastat ja abiellusid 26. detsembril 2002. 7 aastat hiljem lahutasid nad 9. novembril 2010.

Suhe 12 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 54% Lapsed
4 last
vaata suhet #3

Cindy Crawford

üheksateist üheksakümmend viis

Shaquille O'Neal ja Cindy Crawford kohtusid 1995. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #kaks

Arnetta Yardbourgh

1995 - 1996

Arnetta Yardbourgh ja Shaquille O'Neal dateerisid aastatel 1995–1996.

Suhe 1 aasta Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Ananda Lewis

Shaquille O'Nealil ja Ananda Lewisel olid suhted.

spencer boldman ja kelli berglundi suhe
MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 87% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Shaquille O'Neal49 kalaKorvpall
Ameeriklane
Annie Ilonzeh37 LõviNäitleja
Ameeriklane
Laticia Rolle33 VeevalajaMudel
Ameeriklane
Nicole Alexander37 VähkTõsielu TV
Ameeriklane
Laura govan41 NeitsiTõsielu TV
Ameeriklane
Trina46 AmburRäppar
Ameeriklane
Dominica Westling36 KaaludMudel (täiskasvanu / glamuur)
Rootsi keel
Karrine Steffans42 NeitsiAutor
Ameeriklane
Shaunie o'neal46 AmburTelenägu
Ameeriklane
Cindy Crawford55 kalaMudel
Ameeriklane
Arnetta Yardbourgh- Suhteline
Ameeriklane
Ananda Lewis48 JäärVideojoki
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
TaahirahNaine18. juuli 199624 aastat vana Arnetta Yardbourgh
Shareef RashaunMees11. jaanuar 200021 aastat vana Shaunie o'neal
Amirah SanaaNaine13. november 200119-aastane Shaunie o'neal
Shaquir rashaunMees19. aprill 200318 aastat vana Shaunie o'neal
Me'arah SanaaNaine1. mai 200615 aastat vana Shaunie o'neal

Pildigalerii

Metin Viljakas ja Shaquille O'Neal Onu Drew (2018) Onu Drew (2018) Onu Drew (2018) Onu Drew (2018) Onu Drew (2018) Onu Drew (2018) Onu Drew (2018) Onu Drew (2018) Onu Drew (2018) Onu Drew (2018) Onu Drew (2018)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Hubie Halloween2020DJ AuroraFilm
Kodufilm: Printsessi pruut2020FezzikTelesaade
Mida mehed tahavad2019. aastaShaquille O'NealFilm
Kogu eliitmaadlus: dünamiit2019. aastaShaqTelesaade
Näita koeri2018Karma (hääl)Film
Onu Drew2018Suur FellaFilm
Shaqi jutt2018Film
Jimmy Kimmel on kohutav kümme2017SpireLühifilm
Hapukurk ja maapähkel2015.90ndate seikluskaru, 90ndate seiklusrütmTelesaade
Segatud2014DougFilm
Lego-film2014Shaq (hääl)Film
Smurffid 22013Smooth Smurf (hääl)Film
Täiskasvanud 22013Ohvitser FluzooFilm
Hollywoodi tõelised abikaasad2013Shaquille O'NealTelesaade
Äike2012Shaquille O'NealFilm
Jack ja Jill2011Shaquille O'NealFilm
NBA lehtpuu klassika2011Telesaade
Southland2009Detektiiv Earl DaytonTelesaade
Majajänes2008Shaquille O'NealFilm
Õudne film 42006ShaqFilm
Pärast päikeseloojangut2004Shaquille O'NealFilm
Tracy Morgani näitus2003Shaquille O'NealTelesaade
Freddy sai sõrme2001ShaquilleFilm
Pese2001NormanFilm
Bernie Maci näitus2001Shaquille O'NealTelesaade
Ohjeldage oma entusiasmi2000Shaquille O'NealTelesaade
juhatuse esimees1998Muuseumivalvur (nagu Shaquille)Film
Pepsi: Shaq1998Lühifilm
Hea burger1997Shaquille O'NealFilm
Teras1997John Henry Triikrauad, terasFilm
Kasaamüheksateist üheksakümmend kuusKasaamFilm
Arli $$üheksateist üheksakümmend kuusShaquille O'NealTelesaade
Sinised kiibid1994NeoonFilm
Simpsonid1989Shaquille O'NealTelesaade
Parun Davise projekt pealkirjataShaq (2018)Telesaade
HighstonShaqTelesaade
Shaqi garaažSuur diisel (hääl)Film
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.