Põhiline Suhted Sona Valentová

Sona Valentová

Teie Homseks Horoskoop

Sona Valentová AbielusVanus 74 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu käib?

Pavol Haspra ja Sona Valentová on abielus. vaata suhet

Suhted

Sona Valentovával pole olnud muid suhteid, millest me teaksime.








Umbes

Sona Valentová on 74-aastane Slovakkia näitleja. Sündis Soňa Valentovást 3. juunil 1946 Slovakkias Trnavas, on ta kuulus Kladivo na carodejnice (1970), Perinbaba (1985) ja Lea (1996) poolest. Tema Tähtkuju on Kaksikud.



Sona Valentová kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1946 sündi, Euroopa näitlejate tüved ja Slovakkia filminäitlejad.






Panustage

Aidake meil oma Sona Valentová profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus1---
Kokku1--

Üksikasjad

Eesnimilõpp
PerekonnanimiValentová
Täisnimi sündidesSoňa Valentová
Alternatiivne nimiSoňa Hasprová, Soňa Valentová, Sona Valentová, So? A Valentová
Sünnipäev3. juuni 1946
SünnikohtTrnava, Slovakkia
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusSlovaki keel
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustNõiahaamer (1970), Perinbaba (1985) ja Lea (1996).
PereliigeKatarina Hasprova (tütar) (laulja), Katarina Hasprova (tütar) (näitleja)

Soňa Valentová, abielus Soňa Hasprová (sündinud 3. juunil 1946 Trnavas) on slovaki näitleja. Ta mängis režissöör Otakar Vávra käe all 1969/1970 filmis Witchhammer.

Lisateave Sona Valentová kohta Sona Valentová kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Pavol HaspraAbielus kohal-
#1

Pavol Haspra

Pavol Haspra ja Sona Valentová on abielus ...[vaata paari] #1

Pavol Haspra

Pavol Haspra ja Sona Valentová on abielus.



keenan wayans ja brittany daniel
MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Vanus1%'> Ühilduvus 35% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Sona Valentová 74. KaksikudNäitleja
Slovaki keel
Pavol Haspra74. Ambur

Pildigalerii

Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová Sona Valentová

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Süüdi mõistetud2009Evina emaTelesaade
Operatsioon roosiaias2007Telesaade
Loeüheksateist üheksakümmend kuusArstFilm
Mina ja Marta1990ElsaFilm
Kuhu, härrased, kuhu te lähete?1988KäepidemedFilm
Esimesed armastuse hääled1988EmaTelefilm
Sulgehaldjas1985KasuemaFilm
Kontsert leinajatele1977NinaFilm
Armastuse palett1976Jindriska SlavínskáFilm
Slovácko üle kohut ei mõisteta1975Anésa PíscalováTelesaade
Nõiavasar1970ZuzanaFilm
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Darri Ingolfsson
Darri Ingolfsson
28. mai 2021 ... Darri Ingolfssoni uudised, kuulujutud, Darri Ingolfssoni fotod, elulugu, Darri Ingolfssoni sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Darri Ingolfssoni suhete nimekiri. Darri Ingolfssoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Darri Ingolfssoni suhetest.
Michael Nyqvist ja Catharina Nyqvist Ehrnrooth
Michael Nyqvist ja Catharina Nyqvist Ehrnrooth
28. mai 2021 ... Michael Nyqvisti ja Catharina Nyqvist Ehrnroothi ​​fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Marie Fredriksson ja Mikael Bolyos
Marie Fredriksson ja Mikael Bolyos
28. mai 2021 ... Marie Fredrikssoni ja Mikael Bolyose fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Joan Lee
Joan Lee
28. mai 2021 ... Joan Lee uudised, kuulujutud, fotod Joan Lee'st, elulugu, Joan Lee poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Joan Lee suhete nimekiri. Joan Lee tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Joan Lee suhetest.
Solangel Cossio
Solangel Cossio
28. mai 2021 ... Solangel Cossio uudised, kuulujutud, fotod Solangel Cossiost, elulugu, Solangel Cossio poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Solangel Cossio suhete loend. Solangel Cossio tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Solangel Cossio suhetest.
Satara Silver
Satara Silver
28. mai 2021 ... Satara Silveri uudised, kuulujutud, fotod Satara Silverist, elulugu, Satara Silveri poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Satara Silveri suheteloend. Satara Silveri tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Satara Silveri suhetest.
Nicole Stoffman
Nicole Stoffman
28. mai 2021 ... Nicole Stoffmani uudised, kuulujutud, fotod Nicole Stoffmanist, elulugu, Nicole Stoffmani poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nicole Stoffmani suhteloend. Nicole Stoffmani tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Nicole Stoffmani suhetest.