Põhiline Suhted Taraji P. Henson

Taraji P. Henson

Teie Homseks Horoskoop

Taraji P. Henson VallalineKoht 966 139Vanus 50 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 7 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Taraji P. Henson on praegu vallaline.








Suhted

Taraji P. Henson on kihlatud Kelvin Haydeniga(2018 - 2016).



Taraji P. Henson on olnud Drake'iga suhetes(2010), Lamar Odom(2008 - 2009), Tavaline(2005 - 2007), Hill Harper(2002 - 2005), Tyrese Gibson(1995 - 2002)ja William Tundmatu Johnson(1987 - 1994).






dale earnhardt jr tüdruksõber 2016

Umbes

Taraji P. Henson on 50-aastane Ameerika näitleja. Taraji Penda Henson sündis 11. septembril 1970 Washingtonis, Columbia ringkonnas, USAs. Ta on kuulus impeeriumi Hustle & Flow poolest karjääri jooksul, mis ulatub 1995. aastast kuni 1992. aastani. Tema sodiaagimärk on Neitsi.



Taraji P. Henson on osalenud 6 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Brian White Ma saan kõik halvasti ise teha (2009), Derek Luke sisse Impeerium (2015), Adam Rodriguez sisse Impeerium (2015), Mahershala Ali aastal Peidetud figuurid (2016)ja Michael Jace sisse Ta kirjutas mõrva: viimane vaba mees (2001).

Taraji P. Henson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika naislauljad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Taraji P. Hensoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud11 aasta--
Tutvumisleht67 aastat, 10 kuud3 aastat, 6 kuud3 kuud, 2 päeva
Kokku77 aastat, 10 kuud3 aastat, 2 kuud3 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiTaraji
Keskmine nimiPenda
PerekonnanimiHenson
Täisnimi sündidesTaraji Penda Henson
Alternatiivne nimiTaraji Henson, Taraji P. Henson
Vanus50 aastat
Sünnipäev11. september 1970
SünnikohtWashington, Columbia ringkond, USA
Kõrgus5 '5' (165 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolOxon Hilli keskkool
ÜlikoolHowardi ülikool teatrikunsti erialal, Põhja-Carolina põllumajanduse ja tehnika riiklik ülikool
AmetitekstNäitleja, laulja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHustle & Flow, impeerium
Aasta (d) aktiivne1997 – tänapäev, 1995 – tänapäev, 1992 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Vincent Cirrincione kaastöötajad
Ametlikud veebisaididtwitter.com/TherealTaraji, https://www.facebook.com/TherealTaraji, https://twitter.com/TherealTaraji, http://instagram.com/tarajiphenson, www.nndb.com/people/608/000161125/
IsaBoris Henson
EmaBernice Gordon

Taraji Penda Henson (tə-RAH-jee; sündinud 11. septembril 1970) on Ameerika näitleja ja autor. Ta õppis näitlemist Howardi ülikoolis ja alustas Hollywoodi karjääri külalisterollides mitmes telesaates, enne kui tegi läbimurde filmis Beebipoiss (2001). Ta sai kiitust prostituudina esinemise eest filmis „Hustle & Flow“ (2005), mille eest pälvis ta näitlejate gildi auhinna silmapaistva esituse eest, mida esitas filmis osalenud filmi näitleja; ja puudega lapse üksikemana filmis David Fincheri lugu „Benjamin Buttoni kurioosne juhtum“ (2008), mille eest ta sai parima naiskõrvalosatäitja Oscari, SAGi ja Kriitikute valiku auhinna nominatsioonid. 2010. aastal esines ta märulikomöödias Date Night ja osales filmi The Karate Kid uusversioonis.

Lisateavet Taraji P. Hensoni kohta Taraji P. Hensoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Kelvin HaydenSuheNov 2015November 20161 aasta
6DrakeSuheJuuni 2010September 20103 kuud
5Lamar OdomSuheOktoober 2008Juuli 20099 kuud
4SageSuheOktoober 2005Veebruar 20071 aasta
3Hill HarperSuheAprill 2002Oktoober 20053 aastat
kaksTyrese GibsonSuheJaanuar 1995November 20027 aastat
1William Tundmatu JohnsonSuheVeebruar 1987November 19947 aastat
Kelvin Hayden #7

Kelvin Hayden

2015 - 2016

Kelvin Hayden ja Taraji P. Henson läksid lahku ...[vaata paari] Drake #6

Drake

2010

Drake ja Taraji P. Henson läksid lahku 2. septembril ...[vaata paari] Lamar Odom #5

Lamar Odom

2008 - 2009

Lamar Odom ja Taraji P. Henson läksid lahku ...[vaata paari] Sage #4

Sage

2005 - 2007

Common ja Taraji P. Henson lahkusid veebruaris ...[vaata paari] Hill Harper #3

Hill Harper

2002 - 2005

Hill Harper ja Taraji P. Henson läksid lahku ...[vaata paari] Tyrese Gibson #kaks

Tyrese Gibson

1995 - 2002

Taraji P. Henson ja Tyrese Gibson lahutasid ...[vaata paari] #1

William Tundmatu Johnson

1987 - 1994

William Tundmatu Johnson ja Taraji P. Henson ...[vaata paari] #7

Kelvin Hayden

2015 - 2016

Kelvin Hayden ja Taraji P. Henson olid kihlatud 1 aasta. Nad said kahe aasta jooksul pärast kokkutulekut novembris 2015. Nad olid kihlatud 14. mail 2018, kuid lahutasid hiljem 19. oktoobril 2020.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #6

Drake

2010

Drake ja Taraji P. Henson dateerisid 2010. aasta juunist septembrini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #5

Lamar Odom

2008 - 2009

Lamar Odom ja Taraji P. Henson dateerisid oktoobrist 2008 kuni juulini 2009.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #4

Sage

2005 - 2007

Common ja Taraji P. Henson on dateeritud oktoobrist 2005 kuni veebruarini 2007.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #3

Hill Harper

2002 - 2005

Hill Harper ja Taraji P. Henson on dateeritud aprillist 2002 kuni oktoobrini 2005.

kes on Jacob Sartorius praegu
Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #kaks

Tyrese Gibson

1995 - 2002

Taraji P. Henson ja Tyrese Gibson pärinesid jaanuarist 1995 kuni novembrini 2002.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #1

William Tundmatu Johnson

1987 - 1994

William Unknown Johnson ja Taraji P. Henson on dateeritud veebruarist 1987 kuni novembrini 1994.

Suhe 7 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Taraji P. Hensonviiskümmend NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Kelvin Hayden37 VähkAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Drake3. 4 SkorpionRäppar
Kanada
Lamar Odom41 SkorpionKorvpall
Ameeriklane
Sage49 kalaRäppar
Ameeriklane
Hill Harper55 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Tyrese Gibson42 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
William Tundmatu Johnson-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
MarcellMees10. mai 199427 aastat vana William Tundmatu Johnson

Pildigalerii

Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse Taraji P. Henson - Laiguline saabub õhtusöögile Lääne-Hollywoodi Catch LA-sse

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Minionid: Gru tõus2022Belle Bottom (hääl)Film
Kohv ja Kareem2020Vanessa ManningFilm
Vaenlaste parim2019. aastaAnn AtwaterFilm
Mida mehed tahavad2019. aastaAli DavisFilm
Tuca ja Bertie2019. aastaTerryTelesaade
Ralph murrab Internetti2018Yesss (hääl)Film
Akrimony2018MelindaFilm
Uhke Mary2018MaarjaFilm
Uhke Maarja: kui välja paistab, võib tappa2018MaarjaLühifilm
Tähtajaline elu2016Samantha ThurmanFilm
Peidetud figuurid2016Katherine G. JohnsonFilm
Jääaeg: suur munaraku2016Ethel (hääl)Telesaade
Impeerium2015.Küpsis LyonTelesaade
Ei mingit head tegu2014TerryFilm
Mõtle ka nagu mees2014LaurenFilm
Esiviisik2014Taraji P. HensonFilm
Armastuse aastaajad2014JackieTelefilm
Kare juurest2013Catana StarksFilm
Mõtle nagu mees2012LaurenFilm
Hea arst2011Õde TheresaFilm
Larry Crowne2011PärisFilm
Minult võetud: Tiffany Rubini lugu2011Tiffany RubinTelefilm
Huvipakkuv isik2011Joss CarterTelesaade
Peep World2010MaarjaFilm
Karate poiss2010Sherry ParkerFilm
Kord langenud2010PärlFilm
Kuupäeva öö2010Detektiiv ArroyoFilm
Pole kergesti purunev2009Clarice ClarkFilm
Orkaani hooaeg2009Dayna CollinsFilm
Clevelandi näitus2009ChanelTelesaade
Ma saan kõik halvasti ise teha2009AprillFilm
Benjamin Buttoni kurioosne juhtum2008QueenieFilm
Pere, kes röövib2008PamFilm
Eli Stone2008Angela ScottTelesaade
Räägi minuga2007Vernell WatsonFilm
Smokini ässad2006Sharice Watters (Taraji Henson)Film
Midagi uut2006NedraFilm
Neli venda2005Camille MercerFilm
Tormamine ja voolamine2005ShugFilm
Juuste näitus2004Tiffany (Taraji Henson)Film
Boston Legal2004Whitney RoomaTelesaade
Maja M.D.2004MoiraTelesaade
Me kõik2003KimTelesaade
Armastuse raamat: lõplik põhjus, miks mehed on koerad2002Film
Pool ja pool2002GabrielleTelesaade
Holla2002KülalineTelesaade
Beebipoiss2001YvetteFilm
Ta kirjutas mõrva: viimane vaba mees2001Bess PinckneyTelefilm
Jaoskond2001Inspektor Raina WashingtonTelesaade
Rocky & Bullwinkle'i seiklused2000Vasakpoolne üliõpilane (Taraji Henson)Film
Saatana tütarlastekool2000PaigeTelefilm
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000ChristinaTelesaade
Tugev meditsiin2000KristallTelesaade
Tänava suunas1998TammyFilm
Felicity1998Kunstiüliõpilane, R.A. # 2Telesaade
Nutikas poiss1997Leslie, MoniqueTelesaade
Vaikse ookeani sinineüheksateist üheksakümmend kuusRhondaTelesaade
Vanemate kapuutsüheksateist üheksakümmend viisAidaTelesaade
ON1994Elan, Patrice RobbinsTelesaade
Õde, õde1994BrianaTelesaade
Kell päästis: Uus klass1993Tüdruk # 3Telesaade
Simpsonid1989PralineTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Brian White ja Taraji HensonBrian White
    • Ma saan kõik halvasti ise teha
      2009
    [vaata sobivust]
  • Derek Luke ja Taraji P. HensonDerek Luke
    • Impeerium
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Taraji P. Henson ja Adam RodriguezAdam Rodriguez
    • Impeerium
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Taraji P. Henson ja Mahershala AliMahershala Ali
    • Peidetud figuurid
      2016
    [+1 veel]
  • Michael Jace
    • Ta kirjutas mõrva: viimane vaba mees
      2001
    [vaata sobivust]
  • Terrence Howard ja Taraji P. HensonTerrence Howard
    • Impeerium
      2015.
    [+1 veel]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.