Põhiline Suhted Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Teie Homseks Horoskoop

Jennifer Lawrence AbielusKoht 133 1Vanus 30 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted kokku 6

Kellega ta praegu käib?

Cooke Maroney ja Jennifer LawrenceCooke Maroney ja Jennifer Lawrence on alates 19. oktoobrist 2019 abielus olnud 1 aasta. vaata suhet

Suhted

Jennifer Lawrence on olnud suhetes Darren Aronofskyga(2016 - 2017), Chris Martin(2014 - 2015), Nicholas Hoult(2010 - 2014)ja Harvey Weinstein(2010).








Jennifer Lawrence olevat kuulunud Rob Kardashiani külge(2018).



Umbes

Jennifer Lawrence on 30-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Jennifer Shrader Lawrence'is 15. augustil 1990 Louisville'is, Kentucky osariigis USA-s, on ta kuulus Winter's Bone, X-Men: First Class, The Hunger Games, Silver Linings Playbook poolest. Tema Tähtkuju on Lõvi.






Jennifer Lawrence on osalenud 15 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Chris Pratt Reisijad (2016), Jack Huston aastal Ameerika sagin (2013), Anton Jelchin sisse Kobras (2011), Bradley Cooper aastal Rõõm (2015)ja Christian Bale aastal Ameerika sagin (2013).



Jennifer Lawrence kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Louisville'i inimesed, Kentucky ja Ameerika telenäitlejad.

harold ford jr emily threlkeld pulmad

Panustage

Aidake meil luua Jennifer Lawrence'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus11 aasta, 7 kuud--
Tutvumisleht43 aastat, 7 kuud1 aasta, 5 kuud1 aasta
Kuuldavasti1---
Kokku63 aastat, 7 kuud1 aasta, 2 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiJennifer
Keskmine nimiShrader
PerekonnanimiLawrence
Täisnimi sündidesJennifer Shrader Lawrence
Alternatiivne nimiJen, J-Law
Vanus30 aastat
Sünnipäev15. august 1990
SünnikohtLouisville, Kentucky, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
Kaal139 naela (63 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusMadal IQ
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonAgnostik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKammereri keskkool
AmetitekstNäitleja, filmiprodutsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTalvine luu, X-Men: esimene klass, näljamängud, Silver Linings Playbook.
Aasta (d) aktiivne2006 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Loovkunstnike agentuur
Brändi kinnitusDior
Rind (tollides)35
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)36
Riiete suurus6
Kinga suurus40
Ametlikud veebisaididwww.imdb.com/name/nm2225369/?ref_=sr_1, jenniferslawrence.com/, www.facebook.com/JenniferLawrence, twitter.com/Jenniflawrence_, www.tumblr.com/tagged/jennifer-lawrence, www.nndb. com / people / 597/000272778 /
IsaGary Lawrence (ehitusettevõtja)
EmaKaren Koch Lawrence (laagrijuht)
VendBen (vanem), Blaine (vanem)
PereliigeMeredith (õemees)
SõberElizabeth Banks, Zoe Kravitz, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Nicholas Hoult, Adele, Emma Stone, Bradley Cooper, Taylor Swift, Lenny Kravitz
LemmikloomadChaz Bono (kass), Shadow (kass)
LemmikinimesedJeff Bridges, Meryl Streep, Gary Oldman, Bill Murray
LemmikfilmidHommikusöök Tiffany's [1961], peame rääkima Kevinist [2011], Suurest Lebowskist [1998], Kesköö Pariisis [2011], Näljamängud
Lemmikud telesaatedBones [2005], Beverly Hillsi tõelised koduperenaised, Gossip Girl, Simpsonid, Family Guy
LemmikbändidJake Bugg, Beatles, kuninganna
LemmiklauludKõikjal (Michelle Branch), ma saan olema (Avril Lavigne), ma tahan sind igavesti armastada (Jessica Simpson), teine ​​hammustab tolmu
LemmikraamatudAnna Karenina, Tõsta katusetala kõrgele, Puusepad, Teine Boleyni tüdruk, peame rääkima Kevinist, Harry Potterist, Rummipäevikust
LemmikkohadLos Angeles, London, New York
LemmiktoidudPasta, Pizza
LemmikvärvidMust, punane, sinine, kuld
Lemmikud tarvikudPäikeseprillid, Beanies

Jennifer Shrader Lawrence (sündinud 15. augustil 1990) on USA näitleja. Filmid, milles ta on mänginud, on kogu maailmas teeninud üle 6 miljardi dollari ning 2015. ja 2016. aastal oli ta maailma enim makstud näitleja. Lawrence ilmus 2013. aastal Time100 maailma mõjukaimate inimeste nimekirjas ja Forbes Celebrity 100 nimekirjas aastal. 2014 ja 2016.

Lisateave Jennifer Lawrence'i kohta Jennifer Lawrence'ist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
6Cooke MaroneyAbielusOktoober 2019kohal1 aasta
5Rob KardashianKohtumine R 20182018-
4Darren AronofskySuheSeptember 2016Oktoober 20171 aasta
3Chris MartinSuheJuuni 2014Juuni 20151 aasta
kaksNicholas HoultSuheDetsember 2010Juuli 20143 aastat
1Harvey WeinsteinTeadmata R 20102010-
Cooke Maroney #6

Cooke Maroney

2019. aasta

Cooke Maroney ja Jennifer Lawrence on olnud ...[vaata paari] Rob Kardashian #5Kuulujutt

Rob Kardashian

2018

Jennifer Lawrence ja Rob Kardashian on eraldi ...[vaata paari] Darren Aronofsky #4

Darren Aronofsky

2016 - 2017

Jennifer Lawrence ja Darren Aronofsky eraldasid ...[vaata paari] Chris Martin #3

Chris Martin

2014 - 2015

Jennifer Lawrence ja Chris Martin läksid lahku ...[vaata paari] Nicholas Hoult #kaks

Nicholas Hoult

2010 - 2014

Jennifer Lawrence ja Nicholas Hoult eraldavad ...[vaata paari] Harvey Weinstein #1Kuulujutt

Harvey Weinstein

2010

Jennifer Lawrence ja Harvey Weinstein olid ...[vaata paari] #6

Cooke Maroney

2019. aasta

Cooke Maroney ja Jennifer Lawrence on abielus olnud 1 aasta. Nad käisid 8 kuud pärast kokkutulekut oktoobris 2019. Pärast kaheksat kuud kihlumist abiellusid nad 19. oktoobril 2019.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #5

Rob Kardashian

2018 (kuulujutt)

Jennifer Lawrence on kuuldavasti haakinud Rob Kardashiani 2018. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #4

Darren Aronofsky

2016 - 2017

Jennifer Lawrence ja Darren Aronofsky kuupäevad septembrist 2016 kuni oktoobrini 2017.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #3

Chris Martin

2014 - 2015

Jennifer Lawrence ja Chris Martin said 2014. aasta juunist kuni 2015. aasta juunini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #kaks

Nicholas Hoult

2010 - 2014

Jennifer Lawrence ja Nicholas Hoult on dateeritud detsembrist 2010 kuni juulini 2014.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #1

Harvey Weinstein

2010 (kuulujutt)

Jennifer Lawrence olevat kuulunud Harvey Weinsteini külge 2010. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jennifer Lawrence30 LõviNäitleja
Ameeriklane
Cooke Maroney36 VähkKunstijuht
Ameeriklane
Rob Kardashian3. 4 kalaTõsielu TV
Ameeriklane
Darren Aronofsky52 VeevalajaRežissöör
Ameeriklane
Chris Martin44 kalaLaulja
Briti
Nicholas Hoult31 AmburNäitleja
Briti
Harvey Weinstein69 kalaKurjategija
Ameeriklane

Pildigalerii

Jennifer Lawrence - koos abikaasa Cooke Maroneyga Manhattani Hudsoni jõe pargis Jennifer Lawrence - koos abikaasa Cooke Maroneyga Manhattani Hudsoni jõe pargis Jennifer Lawrence - koos abikaasa Cooke Maroneyga Manhattani Hudsoni jõe pargis Jennifer Lawrence - koos abikaasa Cooke Maroneyga Manhattani Hudsoni jõe pargis Jennifer Lawrence - koos abikaasa Cooke Maroneyga Manhattani Hudsoni jõe pargis Jennifer Lawrence - koos abikaasa Cooke Maroneyga Manhattani Hudsoni jõe pargis Jennifer Lawrence - koos abikaasa Cooke Maroneyga Manhattani Hudsoni jõe pargis Jennifer Lawrence - koos abikaasa Cooke Maroneyga Manhattani Hudsoni jõe pargis Jennifer Lawrence - nähtud pärast lõunasöögi kuupäeva New Yorgis Jennifer Lawrence - nähtud pärast lõunasöögi kuupäeva New Yorgis Jennifer Lawrence - nähtud pärast lõunasöögi kuupäeva New Yorgis Jennifer Lawrence - nähtud pärast lõunasöögi kuupäeva New Yorgis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Pealkirjata Lila Neugebaueri projekt2020Film
Mob tüdruk2020Arlyne BrickmanFilm
Ära vaata üles2020Kate DibiaskyFilm
X-Mehed: Tume Fööniks2019. aastaMüstika, RavenFilm
Punane varblane2018Dominika EgorovaFilm
Ema!2017EmaFilm
Reisijad2016Aurora radaFilm
X-Men: Apokalüpsis2016Müstika, RavenFilm
Näljamängud: Mockingjay - 2. osa2015.Katniss EverdeenFilm
Rõõm2015.RõõmFilm
Serena2014Serena PembertonFilm
X-Men: tulevase mineviku päevad2014Müstika, RavenFilm
Näljamängud: Mockingjay - 1. osa2014Katniss EverdeenFilm
Kurat, keda sa tead2013Noor ZoeFilm
Ameerika sagin2013Rosalyn RosenfeldFilm
Näljamängud: süütamine2013Katniss EverdeenFilm
Silver Linings Playbook2012TiffanyFilm
Maja tänava lõpus2012ElissaFilm
Näljamängud2012Katniss EverdeenFilm
X-mehed: esimene klass2011Müstika, RavenFilm
Kobras2011NorahFilm
Nagu Hull2011SamFilm
Talvine luu2010ReeFilm
Aiapidu2008TiffFilm
Põletav tasandik2008MarianaFilm
Pokkerimaja2008AgnesFilm
Mitte ühtegi teist keskkoolinäitust2007Meeletu tüdruk (krediteerimata)Telefilm
Bill Engvalli näitus2007Lauren PearsonTelesaade
Firma linn2006CaitlinTelesaade
Keskmine2005Claire Chase, noor AllisonTelesaade
Külmjuhtum2003Abby Bradford - 2007Telesaade
Munk2002MaskottTelesaade
Halb veriElizabeth HolmesFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Chris Pratt ja Jennifer LawrenceChris Pratt
    • Reisijad
      2016
    [vaata sobivust]
  • Jack Huston ja Jennifer LawrenceJack Huston
    • Ameerika sagin
      2013
    [vaata sobivust]
  • Jennifer Lawrence ja Anton YelchinAnton Jelchin
    • Kobras
      2011
    [+1 veel]
  • Jennifer Lawrence ja Bradley CooperBradley Cooper
    • Serena
      2014
    [+2 veel]
  • Jennifer Lawrence ja Christian BaleChristian Bale
    • Ameerika sagin
      2013
    [vaata sobivust]
  • Jennifer Lawrence ja Edgar RamirezEdgar Ramirez
    • Rõõm
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Jennifer Lawrence ja Javier BardemJavier Bardem
    • Ema!
      2017
    [vaata sobivust]
  • Jennifer Lawrence ja JD PardoJD Pardo
    • Põletav tasandik
      2008
    [vaata sobivust]
  • Jennifer Lawrence ja Joel EdgertonJoel Edgerton
    • Punane varblane
      2018
    [vaata sobivust]
  • Jennifer Lawrence ja Kristof KonradKristof Konrad
    • Punane varblane
      2018
    [vaata sobivust]
  • Jennifer Lawrence ja Max ThieriotMax Thieriot
    • Maja tänava lõpus
      2012
    [vaata sobivust]
  • Jennifer Lawrence ja Nicholas HoultNicholas Hoult
    • X-mehed: esimene klass
      2011
    [vaata sobivust]
  • Josh Hutcherson ja Jennifer LawrenceJosh Hutcherson
    • Näljamängud: Mockingjay - 2. osa
      2015.
    [+3 veel]
  • Liam Hemsworth ja Jennifer LawrenceLiam Hemsworth
    • Näljamängud: süütamine
      2013
    [+1 veel]
  • Michael Fassbender ja Jennifer LawrenceMichael Fassbender
    • X-mehed: esimene klass
      2011
    [vaata sobivust]
Veel Jennifer Lawrence'i ekraanil olevaid matše Vähem Jennifer Lawrence'i ekraanil kuvatud võistlusi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.