Põhiline Suhted Rebecca Romijn

Rebecca Romijn

Teie Homseks Horoskoop

Rebecca Romijn AbielusKoht 2057 -1920Vanus 48 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 3 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Jerry ORebecca Romijn ja Jerry O'Connell on alates 14. juulist 2007 abielus olnud 13 aastat. vaata suhet

Suhted

Rebecca Romijn oli varem abielus John Stamosega(1998 - 2004).








Rebecca Romijn on olnud suhtes John Cusackiga(2004).



jennifer morrison ja colin o donoghue suhe

Umbes

Rebecca Romijn on 48-aastane Ameerika näitleja. Rebecca Alie Romijnist sündinud 6. novembril 1972 Berkeleys (CA). Ta on kuulus Raven Darkholme poolest X-Men filmi frantsiisis karjääri jooksul, mis hõlmab aastaid 1991–2001, 2012 (modell) ja 1997– praegune (näitleja) ja 1991 – praegune . Tema sodiaagimärk on Skorpion.






Rebecca Romijn on osalenud seitsmel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Antonio Banderas Saatuslik naine (2002), Ben Affleck sisse Mees linnast (2006), Chris Klein sisse Rullpall (2002), David Schwimmer sisse Sõbrad (1994)ja Greg Kinnear aastal Jumalat (2004).



Rebecca Romijn kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Rebecca Romijni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks16 aastat, 9 kuud13 aastat9 aastat, 4 kuud
Tutvumisleht1---
Kokku316 aastat, 9 kuud8 aastat, 8 kuud9 aastat, 4 kuud

Üksikasjad

EesnimiRebecca
Keskmine nimiVale
PerekonnanimiO'Connell
Neiupõlve nimiRomijn
Täisnimi sündidesRebecca Alie Romijn
Alternatiivne nimiKeha, Raven Darkholme, Rebecca Alie O'Connell
Vanus48 aastat
Sünnipäev6. november 1972
SünnikohtBerkeley, CA
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusBiseksuaalne
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBerkeley keskkool, Berkeley, CA
ÜlikoolCalifornia ülikool Santa Cruzis (langes välja 1991)
AmetitekstNäitleja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRaven Darkholme X-Men filmi frantsiisis
Aasta (d) aktiivne1991–2001, 2012 (mudel) 1997 – praegune (näitleja), 1991–2001, 2012 (mudel), 1997 – praegune (näitleja), 1991 – praegune
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Baasmudelite agentuur - Kaplinn
Ametlikud veebisaididnymag.com/fashion/models/rromijn/rebeccaromijn/, www.fashionmodeldirectory.com/models/Rebecca_Romijn/, www.basemodelagency.com/celebrities.asp?i=5&careerid=8
SõberHeidi Klum, Milla Jovovich, Estella Warren
Lemmikud telesaatedKole Betty, Pepper Dennis, lihtsalt tulista mind
LemmikvärvidRoosa, punane, sinine, roheline

Rebecca Alie Romijn (roh-MAYN; sündinud 6. novembril 1972) on Ameerika näitleja ja endine modell. Teda tuntakse X-Men filmisarja triloogias Mystique rollina Joanina filmist The Punisher (2004) (mõlemad põhinevad Marvel Comicsil) ning Laure Ash ja Lily Watts kahes rollis filmis Femme Fatale (2002). Samuti on tal olnud korduvad rollid Alexis Meade'ina telesarjas Ugly Betty ja Star Trek: Discovery esinumbrina. Tema teiste suurte rollide hulka kuulub Eve Baird TNT sarjas Raamatukoguhoidjad, Lois Lane'i väljendamine DC animafilmi universumis (alates Supermani surmast kuni Justice League Darkini: Apokolips War) ning mängusaate Nahasõjad saatejuhina.

Lisateave Rebecca Romijni kohta Rebecca Romijnist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Jerry O'ConnellAbielusAugust 2004kohal16 aastat
kaksJohn CusackSuhe R 20042004-
1John stamosAbielusDetsember 1994Aprill 20049 aastat
Jerry O #3

Jerry O'Connell

2004

Rebecca Romijn ja Jerry O'Connell on olnud ...[vaata paari] John Cusack #kaksKuulujutt

John Cusack

2004

Rebecca Romijn ja John Cusack on lahus ...[vaata paari] John stamos #1

John stamos

1994 - 2004

Rebecca Romijn ja John Stamos lahutasid ...[vaata paari] #3

Jerry O'Connell

2004

Rebecca Romijn ja Jerry O'Connell on abielus olnud 13 aastat. Nad olid kohtamas aasta pärast kokkutulekut 2004. aasta augustis. Pärast üheaastast kihlumist abiellusid nad 14. juulil 2007.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 37% Lapsed 2 last vaata suhet #kaks

John Cusack

2004 (kuulujutt)

Rebecca Romijn olevat kuulunud John Cusacki külge 2004. aastal.

kes on shaquille o'neal tutvumine
MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #1

John stamos

1994 - 2004

Rebecca Romijn ja John Stamos olid 5 aastat abielus. Nad said kuupäeva 3 aastat pärast kooskäimist detsembris 1994. Pärast 9-kuulist kihlumist abiellusid nad 19. septembril 1998. Viis aastat hiljem läksid nad lahku 2004. aasta aprillis ja lahutasid 2005. aasta märtsis.

Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Rebecca Romijn48 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Jerry O'Connell47 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
John Cusack54 VähkNäitleja
Ameeriklane
John stamos57 LõviNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Dolly Rebecca RoseNaine28. detsember 200812-aastane Jerry O'Connell
Charlie Tamara TulipNaine28. detsember 200812-aastane Jerry O'Connell

Pildigalerii

Rebecca Romijn ja John Stamos osalevad 1997. aasta MTV filmiauhindadel Rebecca Romijn ja John Stamos osalevad 1997. aasta MTV filmiauhindadel Rebecca Romijn ja John Stamos osalevad 1997. aasta MTV filmiauhindadel Rebecca Romijn ja John Stamos osalevad 1997. aasta MTV filmiauhindadel Rebecca Romijn ja John Stamos osalevad 1997. aasta MTV filmiauhindadel Rebecca Romijn - väljas lõunasöögil Los Angeleses Rebecca Romijn - väljas lõunasöögil Los Angeleses Rebecca Romijn - väljas lõunasöögil Los Angeleses Rebecca Romijn - väljas lõunasöögil Los Angeleses Rebecca Romijn - väljas lõunasöögil Los Angeleses Rebecca Romijn - väljas lõunasöögil Los Angeleses Rebecca Romijn - väljas lõunasöögil Los Angeleses

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Lappas2020Tiffany ConnellyTelesaade
Supermeeste valitsusaeg2019. aastaLois Lane (hääl)Film
Saatanlik paanika2019. aastaDanica RossFilm
Carter2018Cassidy LenoxTelesaade
Tähekäik: lühikesed retked2018Number üksTelesaade
Star Trek: Avastus2017Number üksTelesaade
Armastan lukke2017Lindsey WilsonTelefilm
Larry Gaye: Renegade meessoost stjuardess2015Sally FlightpalFilm
Phantom Halo2014Proua RoseFilm
Professionaal2014MargotTelefilm
Raamatukoguhoidjad2014Eve BairdTelesaade
King & Maxwell2013Michelle MaxwellTelesaade
Heateod2012HeidiFilm
Key ja Peele2012Piraat CaptianTelesaade
Põletav armastus2012KatieTelesaade
X-mehed: esimene klass2011Müstika - Vanem (krediteerimata)Film
NTSF: SD: maastur2011Jessie NicholsTelesaade
Piper Rose'i valdamine2011Joanna MaxwellTelefilm
Kaval kunstnik2010BelindaFilm
Seikluse aeg2010KeisrinnaTelesaade
Clevelandi näitus2009Lõpetaja, esinejaTelesaade
Spetsiaalagent Oso2009Preili GarciaTelesaade
Eastwick2009Roxie TorcolettiTelesaade
Lake City2008JenniferFilm
Telkijad2007JoanniferTelesaade
Chuck2007Robin CunningsTelesaade
Valed ja Alibis2006LolaFilm
Mees linnast2006Nina GiamoroFilm
X-Men: viimane seismine2006Müstika, Raven DarkholmeFilm
Pepper Dennis2006Pepper DennisTelesaade
Kole Betty2006Alexis MeadeTelesaade
Jumalat2004Jessie Duncan (Rebecca Romijn-Stamos)Film
Karistaja2004Joan (Rebecca Romijn-Stamos)Film
Koos joonistatud2004CharlotteTelesaade
X-mehed 22003Grace (rollis Rebecca Romijn-Stamos), Mystique, Raven DarkholmeFilm
Saatuslik naine2002Laure, Lily (rollis Rebecca Romijn-Stamos)Film
Rullpall2002Aurora (rollis Rebecca Romijn-Stamos)Film
Käivita Ronnie Run2002Rebecca Romijn (rollis Rebecca Romijn-Stamos)Film
S1m0ne2002Usk (krediteerimata)Film
X mehed2000Müstika (rollis Rebecca Romijn-Stamos)Film
Ohjeldage oma entusiasmi2000PenelopeTelesaade
Austin Powers: Spioon, kes mind räsis1999Rebecca Romijn (Rebecca Romijn Stamos)Film
Hefner: Volitamata1999Kimberly Hefner (rollis Rebecca Romijn-Stamos)Telefilm
Jack ja Jill1999Pariisi EverettTelesaade
Räpane töö1998Habe daamFilm
Tulista mind lihtsalt!1997Adrienne BarkerTelesaade
Sõbrad1994CherylTelesaade
Star Trek: kummalised uued maailmadNumber üksFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Antonio Banderas ja Rebecca RomijnAntonio Banderas
    • Saatuslik naine
      2002
    [vaata sobivust]
  • Ben Affleck ja Rebecca RomijnBen haige
    • Mees linnast
      2006
    [vaata sobivust]
  • Chris Klein ja Rebecca RomijnChris Klein
    • Rullpall
      2002
    [vaata sobivust]
  • David Schwimmer ja Rebecca RomijnDavid Schwimmer
    • Sõbrad
      1994
    [vaata sobivust]
  • Greg Kinnear ja Rebecca RomijnGreg Kinnear
    • Jumalat
      2004
    [vaata sobivust]
  • Randall Batinkoff
    • Hefner: Volitamata
      1999
    [vaata sobivust]
  • Thomas Jane ja Rebecca RomijnThomas Jane
    • Karistaja
      2004
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.