Põhiline Suhted Tom Hiddleston

Tom Hiddleston

Teie Homseks Horoskoop

Tom Hiddleston Tutvumisleht51. koht 4Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 9 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Tom Hiddleston ja Zawe AshtonZawe Ashton kohtub Tom Hiddlestoniga vaata suhet

Suhted

Tom Hiddleston on olnud suhetes Taylor Swiftiga(2016), Jane Arthy(2013), Kat Dennings(2010)ja Susannah Fielding(2009 - 2011).








Kuuldavasti on Tom Hiddleston end Priyanka Chopraga sidunud(2016), Elizabeth Olsen(2015), Lara pulber(2013)ja Jessica Chastain(2013).



Umbes

Tom Hiddleston on 40-aastane inglise näitleja. Sündinud Thomas William Hiddlestonis 9. veebruaril 1981 Suurbritannias Inglismaal Londonis Westminsteris ja saanud hariduse Oxfordis asuvas Draakoni koolis, on ta kuulus Avengers. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.






Tom Hiddleston on osalenud 14 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Jessica Chastain Karmiinpunane tipp (2015), Alison Pill sisse Kesköö Pariisis (2011), Birgitte Hjort Sørensen aastal Rahvusteater Live (2009), Elisabeth Moss sisse Kõrge tõus (2015)ja Elizabeth Debicki aastal Ööjuht (2016).



Tom Hiddleston kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1981 sündinud, Shakespeare'i näitlejad ja inglise filminäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Tom Hiddlestoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht52 aastat, 4 kuud1 aasta2 kuud, 1 päev
Kuuldavasti44 kuud, 3 päeva1 kuu-
Kokku92 aastat, 4 kuud7 kuud, 22 päeva2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiThomas
Keskmine nimiWilliam
PerekonnanimiHiddleston
Täisnimi sündidesThomas William Hiddleston
Alternatiivne nimiHiddles, T Hiddy, Tom Hiddleston
Vanus40 aastat
Sünnipäev9. veebruar 1981
SünnikohtWestminster, London, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus6 '2' (188 cm)
Kaal183 naela (83 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusInglise
KeskkoolEtoni kolledž, Berkshire, Inglismaa, Draakoni kool, Oxford
ÜlikoolCambridge'i ülikool, Cambridge, Inglismaa, Kuninglik draamateaduste akadeemia, London, Inglismaa
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKättemaksjad
Aasta (d) aktiivne2001 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Hamilton Hodell, autentne talent ja kirjanduse juhtimine
Ametlikud veebisaididwww.tomhiddlestononline.com/, www.tomwhiddleston.co.uk/, twitter.com/twhiddleston, www.facebook.com/twhiddleston, www.nndb.com/people/115/000346074/, www.biography.com/people / tom-hiddleston-21319493, www.behindthevoiceactors.com/Tom-Hiddleston/
IsaJames Hiddleston
EmaDiana Hiddleston
ÕdeEmma Hiddleston (näitleja), Sarah Hiddleston (ajakirjanik)
SõberKenneth Branagh (näitleja / lavastaja), Chris Hemsworth (näitleja), Natalie Portman (näitleja), Benedict Cumberbatch (näitleja)
Seotud inimesedJoanne Fabrics (fotograaf)
LemmikinimesedWilliam Shakespeare
Lemmikud telesaatedArmee naised
LemmiklauludTere tulemast Miamisse - Will Smith
LemmiktoidudHiina keel
LemmikvärvidSinine ja punane.

Thomas William Hiddleston (sündinud 9. veebruaril 1981) on inglise näitleja. Ta pälvis mitmeid tunnustusi, sealhulgas Kuldgloobuse auhinna ja Laurence Olivieri auhinna ning on kandideerinud kahele Primetime Emmy auhinnale ja Tony auhinnale.

Lisateave Tom Hiddlestoni kohta Tom Hiddlestoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
9Zawe AshtonSuhe2019. aastakohal2 aastat
8Priyanka chopraKohtumine R September 2016September 2016-
7Taylor SwiftSuheJuuni 2016August 20162 kuud
6Elizabeth OlsenKohtumine R Mai 2015September 20154 kuud
5Lara pulberKohtumine R Juuli 2013Juuli 2013-
4Jane ArthySuheJuuli 201320136 kuud
3Jessica ChastainKohtumine R 20132013-
kaksKat DenningsSuhe R 20102010-
1Susannah FieldingSuheJuuli 2009November 20112 aastat
Zawe Ashton #9

Zawe Ashton

2019. aasta

Zawe Ashton kohtub Tom Hiddlestoniga ...[vaata paari] Priyanka chopra #8Kuulujutt

Priyanka chopra

2016

Tom Hiddleston ja Priyanka Chopra on lahus ...[vaata paari] Taylor Swift #7

Taylor Swift

2016

Tom Hiddleston ja Taylor Swift läksid lahku ...[vaata paari] Elizabeth Olsen #6Kuulujutt

Elizabeth Olsen

2015

Tom Hiddleston ja Elizabeth Olsen olid kuulujutud ...[vaata paari] Lara pulber #5Kuulujutt

Lara pulber

2013

Lara Pulver ja Tom Hiddleston on lahus ...[vaata paari] Jane Arthy #4

Jane Arthy

2013

Jane Arthy ja Tom Hiddleston läksid lahku ...[vaata paari] Jessica Chastain #3Kuulujutt

Jessica Chastain

2013

Tom Hiddleston ja Jessica Chastain on lahus ...[vaata paari] Kat Dennings #kaksKuulujutt

Kat Dennings

2010

Tom Hiddleston ja Kat Dennings on lahus ...[vaata paari] Susannah Fielding #1

Susannah Fielding

2009 - 2011

Susannah Fielding ja Tom Hiddleston eraldavad eraldi ...[vaata paari] #9

Zawe Ashton

2019. aasta

Zawe Ashton ja Tom Hiddleston on kohtunud alates 2019. aastast.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #8

Priyanka chopra

2016 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Tom Hiddleston end Priyanka Chopraga sidunud 2016. aasta septembris.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet #7

Taylor Swift

2016

Tom Hiddleston ja Taylor Swift on dateeritud juunist augustini 2016.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #6

Elizabeth Olsen

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Tom Hiddleston end Elizabeth Olseniga sidunud 2015. aasta mais.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 86% vaata suhet #5

Lara pulber

2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Lara Pulver end 2013. aasta juulis ühendanud Tom Hiddlestoniga.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #4

Jane Arthy

2013

Jane Arthy ja Tom Hiddleston on dateeritud 8. juulist 2013.

Suhe 6 kuud vaata suhet #3

Jessica Chastain

2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Tom Hiddleston end 2013. aastal Jessica Chastainiga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #kaks

Kat Dennings

2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Tom Hiddleston end Kat Denningsiga sidunud 2010. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #1

Susannah Fielding

2009 - 2011

Susannah Fielding ja Tom Hiddleston dateerisid juulist 2009 kuni novembrini 2011.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tom Hiddleston40 VeevalajaNäitleja
Inglise
Zawe Ashton36 VähkNäitleja
Briti
Priyanka chopra38 VähkNäitleja
Indiaanlane
Taylor Swift31 AmburLaulja
Ameeriklane
Elizabeth Olsen32 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Lara pulber40 NeitsiNäitleja
Briti
Jane Arthy- Muusikaprodutsent
Briti
Jessica Chastain44 JäärNäitleja
Ameeriklane
Kat Dennings3. 4 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Susannah Fielding35 KaksikudNäitleja
Briti

Pildigalerii

Tom Hiddleston - Empire Magazine Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (juuni 2021) Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston - EE Briti Akadeemia filmiauhinnad 2021 - saabumised Tom Hiddleston ja Gugu Mbatha-Raw - Royal Albert Hallis 2021. aastal Londonis Briti Akadeemia filmiauhindade jagamisel

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Loki2021LokiTelesaade
Mis siis kui...? (Telesari)2021LokiTelesaade
Avengers: Lõppmäng2019. aastaLokiFilm
Varane inimene2018Lord Nooth (hääl)Film
Avengers: lõpmatuse sõda2018LokiFilm
Juhtiv daam2018Tom HiddlestonTelesaade
Thor: Ragnarok2017LokiFilm
Kong: Kolju saar2017James ConradFilm
Ööjuht2016Jonathan PineTelesaade
Trollijahtijad: Arkaadia lood2016KanjigarTelesaade
Kõrge tõus2015Robert LaingFilm
Ma nägin valgust2015Hank WilliamsFilm
Karmiinpunane tipp2015Thomas SharpeFilm
WillShake2015Jutustaja (hääl)Lühifilm
Muppetid, keda kõige rohkem otsiti2014Suur EscapoFilm
Ainult armastajad jäid elus2013AdamFilm
Thor: Pime maailm2013LokiFilm
Näitus2013Jamie MacmillanFilm
Pimedusest väljas2013MeesLühifilm
Kättemaksjad2012LokiFilm
Sõbrataotlus on ootel2012TomLühifilm
Aeg on otsas2012MeesLühifilm
Thor2011LokiFilm
Kesköö Pariisis2011F. Scott FitzgeraldFilm
Sõjahobune2011Kapten NichollsFilm
Sügavsinine meri2011Freddie PageFilm
Saarestik2010EdwardFilm
Darwini salajased märkmikud2009Charles Darwin (hääl)Telefilm
Preili Austen kahetseb2008Hr John PlumptreTelefilm
Wallander2008Magnus MartinssonTelesaade
Pole seotud2007OakleyFilm
Cranford2007William BuxtonTelesaade
Galapagos2006Charles DarwinTelesaade
Äärelinna laskmine2006Bill HazledineTelesaade
Victoria Risti kangelased2006Kapten John 'Jack' RandleTelesaade
Häbi raiskamine: Shakespeare'i ja tema sonettide mõistatus2005John HallTelefilm
Kana robot2005Mõrvarobot nr 1, Seussi jutustajaTelesaade
Kogunev torm2002Randolph ChurchillTelefilm
Armadillo2001Toby SherrifmuirTelesaade
Vandenõu2001TelefonioperaatorTelefilm
Nicholas Nickleby elu ja seiklused2001IssandTelefilm
Perepoiss1999Kuju GriffinTelesaade
Ohver1986Chris VaughanTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jessica Chastain ja Tom HiddlestonJessica Chastain
    • Karmiinpunane tipp
      2015
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Alison PillAlison Pill
    • Kesköö Pariisis
      2011
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Birgitte Hjort SørensenBirgitte Hjort Sørensen
    • Rahvusteater Live
      2009
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Elisabeth MossElisabeth Moss
    • Kõrge tõus
      2015
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Elizabeth DebickiElizabeth Debicki
    • Ööjuht
      2016
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Elizabeth OlsenElizabeth Olsen
    • Ma nägin valgust
      2015
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Imogen PootsImogen Poots
    • Preili Austen kahetseb
      2008
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Maddie HassonMaddie Hasson
    • Ma nägin valgust
      2015
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Mélanie ThierryMelanie Thierry
    • Õõnes kroon
      2012
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Mia WasikowskaMia Wasikowska
    • Karmiinpunane tipp
      2015
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Rachel WeiszRachel Weisz
    • Sügavsinine meri
      2011
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Ruth WilsonRuth Wilson
    • Äärelinna laskmine
      2006
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Tilda SwintonTilda Swinton
    • Ainult armastajad jäid elus
      2013
    [vaata sobivust]
  • Tom Hiddleston ja Wrenn SchmidtWrenn Schmidt
    • Ma nägin valgust
      2015
    [vaata sobivust]
Veel Tom Hiddlestoni ekraanil kuvatud kohtumisi Vähem Tom Hiddlestoni ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.