Põhiline Suhted Kat Dennings

Kat Dennings

Teie Homseks Horoskoop

Kat Dennings KihlatudKoht 182 -105Vanus 34-aastane Tähtkuju Kaksikud Suhted kokku 8 Palju õnne Kat Dennings ja Andrew W.K.
Kihlatud mais 2021.

Kellega ta praegu käib?

Kat Dennings ja Andrew W.K.Andrew W.K. ja Kat Dennings kihlusid 2021. aasta mais. vaata suhet

Suhted

Kat Dennings on olnud suhetes Josh Grobaniga(2014 - 2016), Nick Zano(2011 - 2014), Tom Hiddleston(2010), Ryan Gosling(2009 - 2010), Matthew Gray Gubler(2007)ja Ira David Wood IV(2005 - 2008).








Kat Dennings on Drake'iga kokku puutunud(2013).



Umbes

Kat Dennings on 34-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Katherine Victoria Litwackis 13. juunil 1986 Bryn Mawris, Pennsylvanias, USAs, on ta kuulus lühikeste pükste, majajänku, Nicki ja Norahi lõpmatu esitusloendi, Charlie Bartletti ja 2 murtud tüdruku poolest. Tema Tähtkuju on Kaksikud.






dakota johnson ja jamie dornan tutvumine

Kat Dennings on osalenud 13 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Austin Falk 2 murtud tüdrukut (2011), Ed Quinn sisse 2 murtud tüdrukut (2011), Jonathan Howard sisse Thor: Pime maailm (2013), Anton Jelchin sisse Charlie Bartlett (2007)ja Eric André sisse 2 murtud tüdrukut (2011).



Kat Dennings kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika juudid.

Panustage

Aidake meil luua Kat Denningsi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud14 kuud, 12 päeva--
Tutvumisleht63 aastat, 3 kuud1 aasta, 5 kuud-
Kohtumine1---
Kokku83 aastat, 3 kuud1 aasta, 1 kuu4 kuud, 12 päeva

Üksikasjad

EesnimiKatherine
Keskmine nimiVõit
PerekonnanimiDennings
Neiupõlve nimiLitwack
Täisnimi sündidesKatherine Victoria Litwack
Alternatiivne nimiKat Dennings, Katherine Victoria Litwack
Vanus34 aastat
Sünnipäev13. juuni 1986
SünnikohtBryn Mawr, Pennsylvania, USA
Kõrgus5 '2½' (159 cm)
Kaal58 kg (128 naela)
EhitamineVolupous
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusKurvikas kuju, täis huuled, portselannahk, Husky Sultry Voice, suured rohekas sinised silmad, punane huulepulk
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSõprade keskkool
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustLühikesed püksid, The House Bunny, Nicki ja Norahi lõpmatu esitusloend, Charlie Bartlett ja 2 Broke Girls.
Aasta (d) aktiivne2000 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Juhtimine 360
Rind (tollides)38
Tassi suurusDD
Vöökoht (tollides)27
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suurus10 (USA)
Kinga suurus7 (USA)
Ametlikud veebisaididtwitter.com/OfficialKat, www.katdennings.com/, www.youtube.com/user/katdennings, http://www.katdennings.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/kat-dennings, www.allmovie.com / artist / kat-dennings-p297896, www.instagram.com/katdenningsss/?hl=et, twitter.com/OfficialKat?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor, www.facebook.com/KatDennings/
IsaGerald J. Litwack (kolledži professor)
EmaEllen Judith Litwack (logopeedid)
VendGeoffrey S. Litwack
SõberAndrea Seigel
LemmikinimesedAngelina Jolie (Ameerika näitleja, filmitegija ja humanitaarabi), Winona Ryder (Ameerika näitleja), Viggo Mortensen (Taani-Ameerika näitleja, produtsent, autor, muusik, fotograaf, luuletaja ja maalikunstnik), Hayden Christensen (Kanada näitleja ja produtsent), Adrien Brody (Ameerika näitleja ja produtsent), Elijah Wood (Ameerika näitleja, häälnäitleja, DJ ja produtsent), Corey Sevier (Kanada näitleja), Chad Michael Murray (Ameerika näitleja, pressiesindaja, kirjanik ja endine moemudel), Taylor Hanson ( Ameerika muusik), Jesse Bradford (Ameerika näitleja), Natalie Portman (Iisraeli-Ameerika näitleja, filmi produtsent ja režissöör), John Rzeznik (Ameerika muusik, laulja ja laulukirjutaja ja produtsent), Kim Cattrall (Kanada-Kanada näitleja), Al Pacino (Ameerika näitleja ja filmitegija), Heath Ledger (Heath Andrew Ledger) (4. aprill 1979 - 22. jaanuar 2008) (Austraalia näitleja ja režissöör)
Lemmikud telesaatedSimpsonid (1989-), Naabrid (1985-), Smallville (2001-2011), South Park (1997-), The Osbournes (2002-2005), Absoluutselt vapustav (1992-2012), Roswell (1999-2002), Dawsoni oja (1998–2003), see 70ndate näitus (1998–2006)
LemmikvärvidPunane, Roosa

Katherine Victoria Litwack (sündinud 13. juunil 1986), ametialaselt tuntud kui Kat Dennings, on USA näitleja. Teda tuntakse peamiselt Max Blacki rollis CBS-i komöödias 2 Broke Girls (2011–17) ja Darcy Lewisega Marveli superkangelasfilmides Thor (2011) ja Thor: Pime maailm (2013).

Lisateavet Kat Denningsist Kat Denningsist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Andrew W.K.Suhe2021kohal4 kuud
7Josh GrobanSuheOktoober 2014Juuli 20161 aasta
6DrakeKohtumine20132013-
5Nick ZanoSuheDetsember 2011Juuni 20142 aastat
4Tom HiddlestonSuhe R 20102010-
3Ryan GoslingSuhe R August 2009Jaanuar 20105 kuud
kaksMatthew Gray GublerSuheJaanuar 2007August 20077 kuud
1Ira David Wood IVSuheJuuli 2005Oktoober 20083 aastat
Andrew W.K. #8

Andrew W.K.

2021

Andrew W.K. ja Kat Dennings kihlus M ...[vaata paari] Josh Groban #7

Josh Groban

2014 - 2016

Kat Dennings ja Josh Groban läksid lahku 30t ...[vaata paari] Drake #6

Drake

2013

Drake ja Kat Dennings on lahus ...[vaata paari] Nick Zano #5

Nick Zano

2011 - 2014

Kat Dennings ja Nick Zano läksid lahku 2. juunil ...[vaata paari] Tom Hiddleston #4Kuulujutt

Tom Hiddleston

2010

Tom Hiddleston ja Kat Dennings on lahus ...[vaata paari] Ryan Gosling #3Kuulujutt

Ryan Gosling

2009 - 2010

Kat Dennings ja Ryan Gosling kuulutasid, et ...[vaata paari] Matthew Gray Gubler #kaks

Matthew Gray Gubler

2007

Matthew Gray Gubler ja Kat Dennings lahutavad ...[vaata paari] Ira David Wood IV #1

Ira David Wood IV

2005 - 2008

Ira David Wood IV ja Kat Dennings lahutasid ...[vaata paari] #8

Andrew W.K.

2021

Andrew W.K. ja Kat Dennings on olnud kihlatud 12 päeva pärast kihlumist 2021. aasta mais.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #7

Josh Groban

2014 - 2016

Kat Dennings ja Josh Groban on dateeritud 11. oktoobrist 2014 kuni juulini 2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #6

Drake

2013

Drake ja Kat Dennings kohtusid 2013. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #5

Nick Zano

2011 - 2014

Kat Dennings ja Nick Zano on dateeritud detsembrist 2011 kuni juunini 2014.

josie davis on ta abielus
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #4

Tom Hiddleston

2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Tom Hiddleston haakinud Kat Denningsiga 2010. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #3

Ryan Gosling

2009 - 2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Kat Dennings end 2009. aasta augustis Ryan Goslinguga sidunud.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #kaks

Matthew Gray Gubler

2007

Matthew Gray Gubler ja Kat Dennings dateerisid jaanuarist augustini 2007.

Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #1

Ira David Wood IV

2005 - 2008

Ira David Wood IV ja Kat Dennings pärinesid juulist 2005 kuni oktoobrini 2008.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 59% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kat Dennings3. 4 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Andrew W.K.42 SõnnLaulja
Ameeriklane
Josh Groban40 kalaLaulja
Ameeriklane
Drake3. 4 SkorpionRäppar
Kanada
Nick Zano43 kalaNäitleja
Ameeriklane
Tom Hiddleston40 VeevalajaNäitleja
Inglise
Ryan Gosling40 SkorpionNäitleja
Kanada
Matthew Gray Gubler41 kalaNäitleja
Ameeriklane
Ira David Wood IV36 SkorpionNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi Kat Dennings - osta Studio Cityst taimi

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
WandaVision2021Darcy Lewis, põgenemiskunstnikTelesaade
Sõbrad2020AbbyFilm
Liivamees2020Surm (2020)Telesaade
Nukunägu2019. aastaJules WileyTelesaade
Dallas ja röövimine2018Dallas MoonshinerTelesaade
Kuidas me võime sind vihata?2018EllieTelefilm
Suur suu2017Leah Kask, hormoonmonstress LorrianeTelesaade
Hollywoodi seiklused2015.Kat DenningsFilm
Äärelinna gootika2014BeccaFilm
Thor: Pime maailm2013Darcy LewisFilm
Purjus ajalugu2013Gertrude Harding, Kentucky Daisey, kits SadieTelesaade
Armastuse kirjutamiseks tema relvadele2012Renee YoheFilm
Newsroom2012Blair LansingTelesaade
Thor2011Darcy LewisFilm
2 murtud tüdrukut2011Max MustTelesaade
Daydream Nation2010Caroline WexlerFilm
Lühikesed püksid2009Stacey ThompsonFilm
Vastusemees2009DaaliaFilm
Kaitsja2009Kat DebrofkowitzFilm
Nicki ja Norahi lõpmatu esitusloend2008NorahFilm
Majajänes2008MonaFilm
Charlie Bartlett2007Susan GardnerFilm
Suure emaema maja 22006MollyFilm
All orus2005AprillFilm
London2005LillyFilm
40-aastane neitsi2005MarlaFilm
Ameerika isa!2005Naine Juror, TanquerayTelesaade
Kana robot2005Evie Ethel Garland, Gloria Baker, Shana 'Scarlett' O'HaraTelesaade
Tõsta oma häält2004SloaneFilm
Sudbury2004Antonia OwensTelefilm
Klubimaja2004AngelaTelesaade
CSI: NY2004Sarah EndecottTelesaade
Snoobid2003IsabelTelefilm
Karje meeskond2002Claire CarlyleTelefilm
Vähem kui täiuslik2002KaitlinTelesaade
Jäljetult2002Jennifer NortonTelesaade
Isa kasvatamine2001Sarah StewartTelesaade
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Missy WilsonTelesaade
Seks ja linn1998Jenny BrierTelesaade
ON1994Zoe ButlerTelesaade
Simpsonid1989ValerieTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Austin Falk ja Kat DenningsAustin Falk
    • 2 murtud tüdrukut
      2011
    [vaata sobivust]
  • Ed Quinn ja Kat DenningsEd Quinn
    • 2 murtud tüdrukut
      2011
    [vaata sobivust]
  • Jonathan Howard ja Kat DenningsJonathan Howard
    • Thor: Pime maailm
      2013
    [vaata sobivust]
  • Kat Dennings ja Anton YelchinAnton Jelchin
    • Charlie Bartlett
      2007
    [vaata sobivust]
  • Kat Dennings ja Eric AndréEric André
    • 2 murtud tüdrukut
      2011
    [vaata sobivust]
  • Kat Dennings ja Jesse MetcalfeJesse Metcalfe
    • 2 murtud tüdrukut
      2011
    [vaata sobivust]
  • Kat Dennings ja Johnny LewisJohnny Lewis
    • Tõsta oma häält
      2004
    [vaata sobivust]
  • Kat Dennings ja Michael CeraMichael Cera
    • Nicki ja Norahi lõpmatu esitusloend
      2008
    [vaata sobivust]
  • Kat Dennings ja Noah MillsNoah Mills
    • 2 murtud tüdrukut
      2011
    [vaata sobivust]
  • Matthew Gray Gubler ja Kat DenningsMatthew Gray Gubler
    • Äärelinna gootika
      2014
    [vaata sobivust]
  • Max Van Ville
    • Suure emaema maja 2
      2006
    [vaata sobivust]
  • Nick Zano ja Kat DenningsNick Zano
    • 2 murtud tüdrukut
      2011
    [vaata sobivust]
  • Steve Talley ja Kat DenningsSteve Talley
    • 2 murtud tüdrukut
      2011
    [vaata sobivust]
Veel Kat Denningsi ekraanil olevaid matše Vähem Kat Denningsit ekraanil





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi