Põhiline Suhted Ryan Gosling

Ryan Gosling

Ryan Gosling Kihlatud71. koht -7Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 10 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Ryan Gosling ja Eva MendesRyan Gosling ja Eva Mendes kihlusid 2016. aasta oktoobris. vaata suhet

Suhted

Ryan Gosling on olnud suhetes Christina Hendricksiga(2014), Kat Dennings(2009 - 2010), Rachel McAdams(2004 - 2008), Sandra Bullock(2001 - 2002)ja Casey LaBow.

Ryan Gosling on Blake Livelyga kohtunud(2010).



Ryan Gosling on kuuldavasti haakinud Olivia Wilde'i(2011), Jaime Murray(2009)ja Famke Janssen(2004).

Umbes

Ryan Gosling on 40-aastane Kanada näitleja. Sündinud Ryan Thomas Goslingina 12. novembril 1980 Cornwallis, Ontario, Kanadas ja saanud hariduse Cornwalli kolledži- ja kutsekoolis. Ta on kuulus Numbrite mõrv, The Notebook, Half Nelson karjäärist, mis ulatub 2007. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Skorpion.

Ryan Gosling on osalenud 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Ana de Armas Blade Runner 2049 (2017), Mackenzie Davis sisse Blade Runner 2049 (2017), Rachel McAdams aastal Märkmik (2004), Claire Foy sisse Esimene mees (2018)ja Emma Stone aastal Gangsterite salk (2013).



Ryan Gosling kuulub järgmistesse nimekirjadesse: parima muusikali- või komöödianäitleja Kuldgloobuse (film) võitjad, ingliskeelsed filmirežissöörid ja Kanada filminäitlejad.

cindy sepp billy ray cyrus

Panustage

Aidake meil luua Ryan Goslingi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud19 aastat, 9 kuud--
Tutvumisleht53 aastat, 11 kuud1 aasta, 2 kuud-
Kohtumine12 kuud, 1 päev--
Kuuldavasti31 kuu, 29 päeva19 päeva-
Kokku109 aastat, 9 kuud1 aasta, 7 kuud1 kuu, 29 päeva

Üksikasjad

EesnimiRyan
Keskmine nimiThomas
PerekonnanimiGosling
Täisnimi sündidesRyan Thomas Gosling
Vanus40 aastat
Sünnipäev12. november 1980
SünnikohtCornwall, Ontario, Kanada
Kõrgus6 '1' (185 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusBlondid juuksed, beebi sinised silmad
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusKanada
KeskkoolLester B. Pearsoni keskkool, Burlington, Ontario, Kanada, Cornwalli kolledži- ja kutsekool
AmetitekstNäitleja, režissöör, kirjanik, produtsent ja muusik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMõrv numbrite järgi, märkmik, pool Nelson
Muusikažanr (tekst)Indirokk, Folk Rock
Aasta (d) aktiivne1993 – tänapäev, 2007 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaal, klaviatuur, kitarr, basskitarr, tšello
Seotud aktidSurnud inimese kondid, surnud inimese kondid
Talentide agentuur (nt modelleerimine)LBI meelelahutus
Ametlikud veebisaididryangoslingonline.com/, twitter.com/RyanGosling
IsaThomas Gosling (paberivabriku töötaja)
EmaDonna Gosling (sekretär)
ÕdeGoslingivann
PereliigeMary Yvette Brown (isapoolne vanaema), Joseph Brown (isapoolne vanavanaisa), Mary Ann Bélaire Brown (isapoolne vanavanaema), Frederick Brown (vanavanavanavanavanavanavanaisa), Rose Anna Proulx (vanavanavanavanavanavanavanaisa)
SõberZach Shields (Dead Man's Bones asutaja) (muusik)
LemmikloomadGeorge (Koer - Ryan päästis ta koera naelast)
LemmikfilmidEedenist ida poole
LemmikbändidChet Baker
LemmiktoidudCalamari niristas sidrunimahla
LemmikvärvidLilla

Ryan Thomas Gosling (sündinud 12. novembril 1980) on Kanada näitleja ja muusik. Ta alustas oma karjääri lapsestaarina Disney Channel'i klubis 'Miki hiireklubi' (1993–1995) ja osales teistes perekonna meelelahutussaadetes, sealhulgas 'Kas te kardate pimedust?' (1995) ja Goosebumps (1996). Tema esimene filmiroll oli juudi uusnatsina filmis 'Usklik' (2001) ja ta mängis mitmetes sõltumatutes filmides, sealhulgas 'Mõrv numbritega' (2002), 'Tapmise reegel' (2002) ja 'Ameerika Ühendriigid' Leland (2003).



kes on Alex Wassabi sõbranna
Lisateavet Ryan Goslingi kohta Ryan Goslingist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10Christina HendricksTeadmata R 20142014-
9Eva mendesSuheAugust 2011kohal9 aastat
8Olivia WildeKohtumine R Veebruar 2011Aprill 20111 kuu
7Blake LivelyKohtumineOktoober 2010Detsember 20102 kuud
6Jaime MurrayKohtumine R Detsember 2009Detsember 2009-
5Kat DenningsSuhe R August 2009Jaanuar 20105 kuud
4Rachel McAdamsSuheDetsember 2004November 20083 aastat
3Famke JanssenKohtumine R November 2004November 2004-
kaksSandra BullockSuheVeebruar 2001Detsember 20021 aasta
1Casey LaBowTeadmata R -
Christina Hendricks #10Kuulujutt

Christina Hendricks

2014

Christina Hendricks ja Ryan Gosling olid rummid ...[vaata paari] Eva mendes #9

Eva mendes

2011

Ryan Gosling ja Eva Mendes kihlusid Oc ...[vaata paari] Olivia Wilde #8Kuulujutt

Olivia Wilde

2011

Olivia Wilde ja Ryan Gosling kuulutasid, et ...[vaata paari] Blake Lively #7

Blake Lively

2010

Ryan Gosling ja Blake Lively eraldusid De ...[vaata paari] Jaime Murray #6Kuulujutt

Jaime Murray

2009

Jaime Murray ja Ryan Gosling on lahus ...[vaata paari] Kat Dennings #5Kuulujutt

Kat Dennings

2009 - 2010

Kat Dennings ja Ryan Gosling kuulutasid, et ...[vaata paari] Rachel McAdams #4

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling ja Rachel McAdams läksid lahku ...[vaata paari] Famke Janssen #3Kuulujutt

Famke Janssen

2004

Ryan Gosling ja Famke Janssen on lahus ...[vaata paari] Sandra Bullock #kaks

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock ja Ryan Gosling läksid lahku ...[vaata paari] Casey LaBow #1Kuulujutt

Casey LaBow

Casey LaBow ja Ryan Gosling kuulutasid ...[vaata paari] #10

Christina Hendricks

2014 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Christina Hendricks 2014. aastal Ryan Goslinguga haakunud.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #9

Eva mendes

2011

Ryan Gosling ja Eva Mendes on olnud kihlatud 4 aastat. Nad hakkasid kohtama 2011. aasta augustis ja olid pärast 5 aastat kihlatud 2016. aasta oktoobris.

Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% Lapsed 2 last vaata suhet #8

Olivia Wilde

2011 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Olivia Wilde end Ryan Goslinguga sidunud 2011. aasta veebruaris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #7

Blake Lively

2010

Ryan Gosling ja Blake Lively kohtusid 2010. aasta oktoobris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #6

Jaime Murray

2009 (kuulujutt)

Jaime Murray olevat kuulunud Ryan Goslingi külge 2009. aasta detsembris.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #5

Kat Dennings

2009 - 2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Kat Dennings end 2009. aasta augustis Ryan Goslinguga sidunud.

kes on matty b tüdruksõber 2016
Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #4

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling ja Rachel McAdams on dateeritud detsembrist 2004 kuni novembrini 2008.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #3

Famke Janssen

2004 (kuulujutt)

Ryan Gosling olevat kuulunud Famke Jansseniga 2004. aasta novembris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #kaks

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock ja Ryan Gosling kuupäevad märtsist 2001 kuni detsembrini 2002.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #1

Casey LaBow

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Casey LaBow end Ryan Goslingiga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 36% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ryan Gosling40 SkorpionNäitleja
Kanada
Christina Hendricks46 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Eva mendes47 kalaNäitleja
Ameeriklane
Olivia Wilde37 kalaNäitleja
Ameeriklane
Blake Lively33 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Jaime Murray44 VähkNäitleja
Briti
Kat Dennings3. 4 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Rachel McAdams42 SkorpionNäitleja
Kanada
Famke Janssen55 SkorpionNäitleja
Hollandi
Sandra Bullock56 LõviNäitleja
Ameeriklane
Casey LaBow3. 4 LõviNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Esmeralda Amada GoslingNaine12. september 20146-aastane Eva mendes
Armastatud Lee GoslingNaine29. aprill 20165-aastane Eva mendes

Pildigalerii

Ryan Gosling ja Christina Hendricks Ryan Gosling ja Christina Hendricks Ryan Gosling ja Christina Hendricks Blade Runner 2049 (2017) Ryan Gosling - Levi ajakiri Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - John Legend La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Minu lemmikkujud, autor Julio Torres2019. aastaSinine pingviin (hääl)Telefilm
Esimene mees2018Neil ArmstrongFilm
Blade Runner 20492017'TO'Film
Laul laulule2017BVFilm
Toredad poisid: päeva sõna2017Hollandi marssLühifilm
La La Maa2016SebastianFilm
Toredad poisid2016Hollandi marssFilm
Suur lühike2015Jared VennettFilm
Ainult Jumal andestab2013JulianFilm
Gangsterite salk2013Sgt. Jerry WootersFilm
Hall mees2012Kohtu GentryFilm
Koht mändide taga2012LukeFilm
Sõida2011AutojuhtFilm
Märtsi iidid2011Stephen MeyersFilm
Hull rumal armastus2011JaakobFilm
Paha puudutus2011Nähtamatu meesLühifilm
Purjus ajaloo jõulud2011NohLühifilm
Kõik head asjad2010David MarksFilm
Sinine Valentine2010DeanFilm
Luumurd2007Willy BeachumFilm
Lars ja tõeline tüdruk2007Lars LindstromFilm
Purjus ajalugu2007IsaTelesaade
Pool Nelson2006Dan DunneFilm
Jää2005Henry LethamFilm
Olen endiselt siin: Holokausti ajal elanud noorte inimeste tõelised päevikud2005Ilya Gerber (hääl)Telefilm
Märkmik2004NoahFilm
Lelandi Ameerika Ühendriigid2003Leland P. FitzgeraldFilm
Mõrv numbrite järgi2002Richard HaywoodFilm
Tapmise reegel2002Roy ChutneyFilm
Usklik2001Danny BalintFilm
Pidage meeles Titans2000Alan BosleyFilm
Uskumatud1999JoshTelefilm
Kauboi jaoks pole midagi liiga head1998TommyTelefilm
Noor Hercules1998HeraklesTelesaade
Breaker High1997Sean HanlonTelesaade
Frankenstein ja minaüheksateist üheksakümmend kuusKennyFilm
Välk edasiüheksateist üheksakümmend kuusScott StuckeyTelesaade
PSI faktor: Paranormaali kroonikadüheksateist üheksakümmend kuusAdamTelesaade
Shirley Holmesi seiklusedüheksateist üheksakümmend kuusSeanTelesaade
Hanemuhküheksateist üheksakümmend viisGreg BanksTelesaade
Hercules: legendaarsed rännakudüheksateist üheksakümmend viisZylusTelesaade
Kung Fu: Legend jätkub1993KevinTelesaade
Valmis või mitte1993Matt KalinskyTelesaade
Kas sa kardad pimedat?1990Jamie LearyTelesaade
Avonlea1990Bret McNultyTelesaade
Projekt Tere, MaarjaFilm
HundimeesFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ana de Armas ja Ryan GoslingAna de Armas
    • Blade Runner 2049
      2017
    [vaata sobivust]
  • Mackenzie Davis ja Ryan GoslingMackenzie Davis
    • Blade Runner 2049
      2017
    [vaata sobivust]
  • Rachel McAdams ja Ryan GoslingRachel McAdams
    • Märkmik
      2004
    [vaata sobivust]
  • Ryan Gosling ja Claire FoyClaire Foy
    • Esimene mees
      2018
    [vaata sobivust]
  • Ryan Gosling ja Emma StoneEmma Stone
    • La La Maa
      2016
    [+2 veel]
  • Ryan Gosling ja Eva MendesEva mendes
    • Koht mändide taga
      2012
    [vaata sobivust]
  • Ryan Gosling ja Kirsten DunstKirsten Dunst
    • Kõik head asjad
      2010
    [vaata sobivust]
  • Ryan Gosling ja Michelle WilliamsMichelle Williams
    • Sinine Valentine
      2010
    [vaata sobivust]
  • Ryan Gosling ja Sandra BullockSandra Bullock
    • Mõrv numbrite järgi
      2002
    [vaata sobivust]
Veel Ryan Goslingi ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Ryan Goslingi ekraanil kuvatud vasteid

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
28. mai 2021 ... Nuno Gomes ja Patricia Aguilar fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Russell Wilson
Russell Wilson
28. mai 2021 ... Russell Wilsoni uudised, kuulujutud, fotod Russell Wilsonist, elulugu, Russell Wilsoni tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Russell Wilsoni suhete loend. Russell Wilsoni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Russell Wilsoni suhetest.
Kimber James
Kimber James
28. mai 2021 ... Kimber Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Kimber Jamesist, elulugu, Kimber Jamesi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimber Jamesi suhete nimekiri. Kimber Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimber Jamesi suhetest.
Paula Marcellini
Paula Marcellini
28. mai 2021 ... Paula Marcellini uudised, kuulujutud, fotod Paula Marcellinist, elulugu, Paula Marcellini poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paula Marcellini suhete nimekiri. Paula Marcellini tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paula Marcellini suhetest.
Jessica Dime
Jessica Dime
28. mai 2021 ... Jessica Dime uudised, kuulujutud, Jessica Dime'i fotod, elulugu, Jessica Dime poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Dime suhete loend. Jessica Dime tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Dime suhete loend.
Priscilla Presley
Priscilla Presley
28. mai 2021 ... Priscilla Presley uudised, kuulujutud, fotod Priscilla Presley'st, elulugu, Priscilla Presley poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Priscilla Presley suhete loend. Priscilla Presley tutvumisajalugu, 2021, 2020, Priscilla Presley suhete loend.
Brittany Paige Bouck
Brittany Paige Bouck
28. mai 2021 ... Brittany Paige Boucki uudised, kuulujutud, fotod Brittany Paige Bouckist, elulugu, Brittany Paige Boucki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brittany Paige Boucki suhete nimekiri. Brittany Paige Boucki tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Brittany Paige Boucki suhetest.