Põhiline Suhted Mariah Carey

Mariah Carey

Teie Homseks Horoskoop

Mariah Carey Pikaajaline172. koht 72Vanus 52 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 21 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Mariah Carey ja Bryan TanakaBryan Tanaka ja Mariah Carey on olnud pikaajalises suhtes alates 2016. aasta novembrist. vaata suhet

Suhted

Mariah Carey oli varem abielus Nick Cannoniga(2008 - 2016)ja Tommy Mottola(1993 - 1998).








Mariah Carey on olnud kihlatud James Packeriga(2016).



Mariah Carey on olnud suhetes Christian Monzoniga(2005 - 2006), Mark Sudack(2003 - 2005), Eric Benét(2000–2003), Luis Miguel(1999 - 2001), Marcus Schenkenberg(1998 - 1999), Derek Jeter(1997 - 1998), Jay-Z, Matt Dillon, Grant Hill, Sean 'Diddy' Combs, Tyrese Gibson ja Vin Diesel.






Mariah Careyl on olnud kohtumisi Brett Ratneriga(2015), Jamie Theakston(1998)ja Eddie Griffin(1997).



kes on rita ora dating

Kuuldavasti olevat Mariah Carey ühendanud end Trey Songziga(2007)ja Eminem(2002).

Umbes

Mariah Carey on 52-aastane Ameerika laulja. Sündinud Mariah Angela Careyst 27. märtsil 1969 Huntingtonis, Long Islandil, New Yorgis, USA-s, on ta kuulus Someday (vallaline), kaheksateistkümne # 1 hiti karjääris, mis ulatub 1990. aastast tänapäevani ja 1986. aastast tänapäevani ja 1989. aastani. Tema Tähtkuju on Jäär.



Mariah Carey on olnud ekraanil Max Beesleyga Sära (2001).

Mariah Carey kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Epic Recordsi artistid, Mariah Carey ja New Yorgi näitlejad.

kes just kohtub

Panustage

Aidake meil luua Mariah Carey profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks8 aastat, 9 kuud7 aastat, 9 kuud-
Kihlatud11 aasta, 4 kuud--
Tutvumisleht134 aastat, 6 kuud1 aasta, 1 kuu1 aasta
Kohtumine31 kuu, 1 päev10 päeva-
Kuuldavastikaks---
Kokkukakskümmend üks8 aastat, 9 kuud1 aasta, 6 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiMariah
Keskmine nimiAngela
PerekonnanimiKilpkonn
Täisnimi sündidesMariah Angela Carey
Alternatiivne nimiMimi, Mary Poppins, MC, merineitsi, Mirage, Songbird, The Voice, Mariah Angela Carey, Mariah Carey
Vanus52 aastat
Sünnipäev27. märts 1969
SünnikohtHuntington, Long Island, New York, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
Kaal150 kg (68 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonAnglikaanlane / piiskoplik
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHarborfieldsi keskkool, Greenlawn, NY (1987)
ÜlikoolFlorida Atlandi ülikool
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, plaadiprodutsent, näitleja, ettevõtja, telekohtunik
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustKunagi (üksik), kaheksateist # 1 hitti
Muusikažanr (tekst)R & B, pop, hiphop, hing
MuusikažanrPop, R & B
Aasta (d) aktiivne1988 – tänapäev, 1990 – tänapäev, 1986 – tänapäev, 1989 – tänapäev
MuusikastiilTantsupop, pop / rock, urban, kaasaegne täiskasvanu, klubi / tants, elektrooniline, pop
Muusika meeleoluPidu / pidulik, sensuaalne, enesekindel, seksikas, hooletu, stiilne, ülevoolav, rafineeritud / maneeritud, mänguline, teatraalne, sõbralik / heatahtlik, seljataha / leebe, armas, sentimentaalne, romantiline, lõbus, peegeldav, energiline, särav, Õrn, sädelev
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaColumbia, Neitsi, saar, Def Jam, MonarC, eepiline, pärand, Butterfly MC, ihkama
Seotud aktidBrenda K. Starr, Trey Lorenz, Jermaine Dupri, Da Brat, Jay Z, Snoop Dogg, The-Dream, Whitney Houston, Patti LaBelle
Brändi kinnitusChanel, Elizabeth Arden, Forever, Lollipop Bling, Luscious Pink
Rind (tollides)36
Tassi suurusD
Vöökoht (tollides)28
Puusad (tollides)37
Riiete suurus10
Kinga suurus6–8
Ametlikud veebisaididmcarey.com/, www.mariahcarey.com/, www.mariahdaily.com/, www.mcarchives.com/, www.twitter.com/mariahcarey, http://mariahcarey.com
IsaAlfred Roy Carey
EmaPatricia carey
VendMorgan Carey
ÕdeAlison Carey
SõberJah, vend
Seotud inimesedTrey Lorenz (sõber)
LemmikloomadJack Russeli terjer nimega Jack, Ginger, Billie, Shih-Tzu (koer - Bing)
LemmikinimesedHoward Stern, Simon Cowell
LemmikbändidKõrgemad ja Clarki õed
LemmiklauludErineb iga nädala kaupa
LemmiktoidudItaalia toit: pasta, pizza, supp, arbuus, Jollyrancher ja Liguini valge karbi kastmega.
LemmikvärvidRoosa
Lemmikud tarvikudLiblikad

Mariah Carey (; sündinud 27. märtsil 1969) on USA laulja, laulukirjutaja, plaadiprodutsent ja näitleja. Tuntud oma viie oktaavilise vokaalivahemiku, melismaatilise laulustiili ja vileregistri allkirjakasutuse poolest, nimetatakse teda laululindude kõrgeimaks ja jõulude kuningannaks. Ta sai kuulsaks 1990. aastal oma samanimelise debüütalbumiga, mis ilmus Columbia Recordsi juhi Tommy Mottola juhendamisel, kes abiellus temaga kolm aastat hiljem. Carey on esimene kunstnik ajaloos, kelle esimesed viis singlit jõuavad Billboard Hot 100 esikohale alates armastuse visioonist kuni emotsioonideni.

Lisateave Mariah Carey kohta Mariah Carey kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kakskümmend üksBryan TanakaSuheNovember 2016November 2016-
kakskümmendJames PackerSuheJuuni 2015Oktoober 20161 aasta
19Brett RatnerKohtumineVeebruar 2015Aprill 20151 kuu
18Nick CannonAbielusVeebruar 2008November 20168 aastat
17Trey SongzKohtumine R 20072007-
16Christian MonzonSuhe200520061 aasta
viisteistMark SudackSuhe200320052 aastat
14EminemKohtumine R 20022002-
13Eric BenetSuhe200020033 aastat
12Luis MiguelSuhe199920012 aastat
üksteistJamie TheakstonKohtumine19981998-
10Marcus SchenkenbergSuhe199819991 aasta
9Eddie GriffinKohtumineJuuli 1997Juuli 1997-
8Derek JeterSuhe199719981 aasta
7Tommy MottolaAbielus20. mai 19915. märts 19986 aastat
6Grant HillTeadmata -
5Sean 'Diddy' kammidTeadmata -
4Tyrese GibsonTeadmata -
3Vin DieselTeadmata -
kaksJay-ZTeadmata -
1Matt DillonTeadmata -
Bryan Tanaka #kakskümmend üks

Bryan Tanaka

2016

Bryan Tanaka ja Mariah Carey on olnud ...[vaata paari] James Packer #kakskümmend

James Packer

2015 - 2016

James Packer ja Mariah Carey lahkusid Oc ...[vaata paari] Brett Ratner #19

Brett Ratner

2015.

Brett Ratner ja Mariah Carey lahkusid Ap ...[vaata paari] Nick Cannon #18

Nick Cannon

2008 - 2016

Nick Cannon ja Mariah Carey lahutati ...[vaata paari] Trey Songz #17Kuulujutt

Trey Songz

2007

Trey Songz ja Mariah Carey on lahus ...[vaata paari] Christian Monzon #16

Christian Monzon

2005 - 2006

Christian Monzon ja Mariah Carey lahutasid mind ...[vaata paari] Mark Sudack #viisteist

Mark Sudack

2003 - 2005

Mark Sudack ja Mariah Carey lahutasid 200. aastal ...[vaata paari] Eminem #14Kuulujutt

Eminem

2002

Eminem ja Mariah Carey on lahus ...[vaata paari] Eric Benet #13

Eric Benet

2000 - 2003

Eric Benét ja Mariah Carey läksid lahku 2003. aastal ...[vaata paari] Luis Miguel #12

Luis Miguel

1999 - 2001

Luis Miguel ja Mariah Carey läksid lahku ...[vaata paari] Jamie Theakston #üksteist

Jamie Theakston

1998

Jamie Theakston ja Mariah Carey on eraldi ...[vaata paari] Marcus Schenkenberg #10

Marcus Schenkenberg

1998 - 1999

Marcus Schenkenberg ja Mariah Carey lahutavad ...[vaata paari] Eddie Griffin #9

Eddie Griffin

1997

Eddie Griffin ja Mariah Carey on lahus ...[vaata paari] Derek Jeter #8

Derek Jeter

1997 - 1998

Derek Jeter ja Mariah Carey läksid lahku 1992. aastal.[vaata paari] Tommy Mottola #7

Tommy Mottola

1991 - 1998

Tommy Mottola ja Mariah Carey olid lahutatud ...[vaata paari] Grant Hill #6

Grant Hill

Grant Hill ja Mariah Carey olid suhetes ...[vaata paari] Sean #5

Sean 'Diddy' kammid

Sean 'Diddy' Combs ja Mariah Carey olid ...[vaata paari] Tyrese Gibson #4

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson ja Mariah Carey olid suhetes ...[vaata paari] Vin Diesel #3

Vin Diesel

Vin Diesel ja Mariah Carey olid suhetes ...[vaata paari] Jay-Z #kaks

Jay-Z

Mariah Carey ja Jay-Z olid suhtes ...[vaata paari] Matt Dillon #1

Matt Dillon

Matt Dillon ja Mariah Carey olid suguluses ...[vaata paari] #kakskümmend üks

Bryan Tanaka

2016

Bryan Tanakal ja Mariah Careyl oli suhe novembrist 2016 novembrini 2016.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #kakskümmend

James Packer

2015 - 2016

James Packer ja Mariah Carey olid kihlatud 8 kuud. Nad said kuupäeva 7 kuud pärast koosviibimist juunis 2015. Nad olid kihlatud 20. jaanuaril 2016, kuid lahutasid hiljem 2016. aasta oktoobris.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 69% vaata suhet #19

Brett Ratner

2015.

Brett Ratner ja Mariah Carey kohtusid 2015. aasta märtsis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #18

Nick Cannon

2008 - 2016

Nick Cannon ja Mariah Carey olid abielus 8 aastat. Nad said kahe kuu jooksul pärast koosviibimist veebruaris 2008. Pärast kaheksapäevast kihlust abiellusid 30. aprillil 2008. 8 aastat hiljem läksid nad lahku 2014. aasta augustis ja lahutasid 2. novembril 2016.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% Lapsed 2 last vaata suhet #17

Trey Songz

2007 (kuulujutt)

Trey Songz on kuuldavasti 2007. aastal Mariah Carey külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #16

Christian Monzon

2005 - 2006

Christian Monzon ja Mariah Carey on dateeritud aastatel 2005–2006.

kui vana on aprill Kimble
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #viisteist

Mark Sudack

2003 - 2005

Mark Sudack ja Mariah Carey on dateeritud aastatel 2003–2005.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 1% vaata suhet #14

Eminem

2002 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas Eminem Mariah Carey 2002. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus52%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #13

Eric Benet

2000 - 2003

Eric Benét ja Mariah Carey on dateeritud aastatel 2000–2003.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #12

Luis Miguel

1999 - 2001

Luis Miguel ja Mariah Carey on dateeritud aastatel 1999–2001.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #üksteist

Jamie Theakston

1998

Jamie Theakston ja Mariah Carey kohtusid 1998. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #10

Marcus Schenkenberg

1998 - 1999

Marcus Schenkenberg ja Mariah Carey on dateeritud aastatel 1998–1999.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #9

Eddie Griffin

1997

Eddie Griffin ja Mariah Carey kohtusid juulis 1997.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #8

Derek Jeter

1997 - 1998

Derek Jeter ja Mariah Carey on dateeritud aastatel 1997–1998.

reggie bush ja claudia sampedro
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #7

Tommy Mottola

1991 - 1998

Tommy Mottola ja Mariah Carey olid abielus 4 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast koosviibimist 20. mail 1991. Pärast 5-kuulist kihlust abiellusid 5. juunil 1993. 4 aastat hiljem läksid nad lahku 30. mail 1997 ja lahutasid 5. märtsil 1998.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus kakskümmend% vaata suhet #6

Grant Hill

Grant Hillil ja Mariah Careyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus52%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #5

Sean 'Diddy' kammid

Sean 'Diddy' Combsil ja Mariah Careyl oli suhe.

lana del rey tutvumisajalugu
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #4

Tyrese Gibson

Tyrese Gibsonil ja Mariah Careyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #3

Vin Diesel

Vin Dieselil ja Mariah Careyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #kaks

Jay-Z

Mariah Carey ja Jay-Z olid omavahelistes suhetes.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #1

Matt Dillon

Matt Dillonil ja Mariah Careyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 72% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Mariah Carey52 JäärLaulja
Ameeriklane
Bryan Tanaka38 JäärTantsija
Ameeriklane
James Packer53 NeitsiÄri
Austraallane
Brett Ratner52 JäärRežissöör
Ameeriklane
Nick Cannon40 KaaludRäppar
Ameeriklane
Trey Songz36 AmburLaulja
Ameeriklane
Christian Monzon44 KaksikudMudel
Ameeriklane
Mark SudackNeli, viis Laulukirjutaja
Ameeriklane
Eminem48 KaaludRäppar
Ameeriklane
Eric Benet54 KaaludLaulja
Ameeriklane
Luis Miguel51 JäärLaulja
Mehhiko
Jamie Theakstonviiskümmend AmburRaadioisiksus
Briti
Marcus Schenkenberg52 LõviMudel
Rootsi keel
Eddie Griffin52 VähkKoomiks
Ameeriklane
Derek Jeter46 VähkPesapall
Ameeriklane
Tommy Mottola71 VähkÄri
Ameeriklane
Grant Hill48 KaaludKorvpall
Ameeriklane
Sean 'Diddy' kammid51 SkorpionMuusikaprodutsent
Ameeriklane
Tyrese Gibson42 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Vin Diesel53 VähkNäitleja
Ameeriklane
Jay-Z51 AmburRäppar
Ameeriklane
Matt Dillon57 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Maroko ScottMees30. aprill 201110 aastat vana Nick Cannon
MonroeNaine30. aprill 201110 aastat vana Nick Cannon

Pildigalerii

Mariah Carey ja Mickey Rooney - 82. aastapreemia (2010) Mariah Carey - Austraalia iidol Hiline hiline show koos James Cordeniga - 6. hooaeg - hiline jõulushow Hiline hiline show koos James Cordeniga - 6. hooaeg - hiline jõulushow Hiline hiline show koos James Cordeniga - 6. hooaeg - hiline jõulushow Hiline hiline show koos James Cordeniga - 6. hooaeg - hiline jõulushow Mariah Carey: kangelane - Mariah Carey Mariah Carey: kangelane - Mariah Carey Mariah Carey - Esitades jõulupraadi ‘Oh Santa!’ Mariah Carey - Esitades jõulupraadi ‘Oh Santa!’ Mariah Carey - Esitades jõulupraadi ‘Oh Santa!’ Mariah Carey - Esitades jõulupraadi ‘Oh Santa!’

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Egod2018MariahTelesaade
Mariah: Diva, Deemonid, Draama2018Mariah CareyTelefilm
OMP jõulud2018MariahTelesaade
Tüdrukute reis2017Mariah CareyFilm
LEGO Batmani film2017Linnapea McCaskill (hääl)Film
Täht2017Rebecca (hääl)Film
Popstaar: Ära kunagi lõpeta ja peatu kunagi2016Mariah CareyFilm
Impeerium2015.KiisuTelesaade
Jõulumeloodia2015.Melissa McKean-AtkinsonTelefilm
Kelner2013Hattie pärlFilm
Kallis2009Proua WeissFilm
Tennessee2008KrystalFilm
Sa ei sega Zohaniga2008Mariah CareyFilm
Riigivara 22005Professionaalselt riides naineFilm
Ameerika isa!2005Esiletõstetud laulja, Gina asendus-ettekandja, LauraTelesaade
WiseGirls2002RaychelFilm
Sära2001Billie FrankFilm
Poissmees1999IlanaFilm
Ally McBeal1997Candy CushnipTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Mariah Carey ja Max BeesleyMax Beesley
    • Sära
      2001
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.